Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar böbrek ağrısı yaşayan varmı aranızda 2 gündür sol böbreğim çok ağrıyo bide kasıklarıma ara sıra bıçak saplanması gibi ağrı giriyo 1-2 dakika sonra geçiyo sabah acile gitmelimiyim acaba

Normal normal aynadan bile alt tarafı göremiyorum
Bazen canımı çok yakiyor sertlesen tarafa dönemiyorum, hareket edemiyorum sanki orası içeriden yirtiliyor gibi oluyor

Normal tabi yemesek bile şişiyoruz bu aylarda. Yatağa yatmıyorum nasılsa uyuyamacağım diye. Dönerken çile çekiyorum öyle ruh gibi oturuyorum. Valla napcaz bilmiyorum nefes nefeseyim habire

Temmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum

Çay içmiyorum ama sadece kahve kağan kocatepe 2-3 içilir diyordu o da mı fazlaa

Bende aynı Haziran 21 i geçse yeter diyorum ikizler bitiyor çünkü
bendeee erkek birde basimizi belaya sokacak bizim yoksa doktor bir onceki kontrolde hersey yolunda giderse 25 haziranda aliriz dedi oncelikle saglikli sonrada ikizler olmamasi icin o tarihi beklemesini rica ediyorum bebemden

Pompa bana lazım olmamışti, göğüs masajı daha iyi geliyor, ben hurma ve cevizde aldim yemek falan yiyene kadar enerji için ve süt için, herşeyi tamamlamissin zaten, hayırlısıyla vaktini beklesin inşallah
Amin inşallah canım hepsi sağlıkla gelsin
Pompa oğlumda bana da lazım olmadı çünkü vajinal doğum başlayınca oksitosin salgılanıyor o hormon aynı zamanda süt üretimini de uyarıyor dışardan bebek meme ucunu emdikçe uyarılıyor ve süt yavaş yavaş gelmeye başlıyor aslında.
Ama şimdi planlı sezeryan olunca meme ucunu sık sık uyarmak lazım ki süt gelsin ama kolostrum da çok yoğun süt sağma makinesi ile gelmez diyorlar.
Bende muhtemelen başta elle bi denerim heralde pompa lazım olursa ev yakın yıkayıp hazırlayıp koyayım eşim alır gelir en kötü
Süt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.
Benim de sezeryan olacak bende alsam mı dedim de ev tipi olanlara kolostrumu çekemez gibi geliyor zaten o yüzden muhtemelen almayıp ihtiyaç olursa evden getiririm sanırım umarım 1 geceden fazla kalmayız

Kızlar bebeğin 32. Haftada dönmesi normal mi? Sizin ne zaman dönmüştü
Benim şu anki gebeliğimde 32.haftada hala kafası yukarıda
Ama ilk gebeliğimde de öyleydi 37.haftada kafası aşağı dönmüştü 39.haftada doğum kanalına girmişti bazıları annesini çok bekletiyor

Evet ya balensiz hep emzirme sütyenleri çok kötü duruyolar Şunlar var istersen bi inceleyebilirsin .

Nbb Kaplı Emzirme Sütyeni Ten | 3628 - Fiyatı, Yorumları
https://ty.gl/uvqzcizmziq7s

Bide şöyle bişey var https://ty.gl/783ikb9iecyw1 içinde kocaman bi plastik bi destek var emzirmeye yardımcı payentli bi sütyenmiş bana ablam vermişti işe yarar gibi duruyor hemde aşırı dik tutuyor memişleri içi de komple pamuklu

Kuzum istersen bi git, ben de bu şikayetlerle gitmiştim biraz sancı çıkmıştı. Kontrolde fayda var belki idrar yolu enfeksiyonudur. Yine de görünmüş olursun

35. Haftadan selamlar

Ne yalan söyleyeyim, ben de erken doğar ikizler olur diye çekiniyorum. (En yakın arkadaşım ikizler ama erkeğin ikizleri nasıl olur bilemiyorum ) Kafamdaki tarih o yüzden okullar kapandıktan sonraki hafta haziranın 23ünden sonrası. Vakitlice, sağlıkla, kolaylıkla gelsinler.

Geçen merak ettim ben de. Akşam ölçtüm göbek deliğinin hemen üstünden 117 cm civarı. Sabah aynı noktadan ölçtüm. 113 cm.

Son düzenleme:
Hem de ne enerji düşüklüğü işi bıraktığım için gün içinde bir o koltukta bir öbüründeyim bir de uyuyorum üstüne

Temmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum
Kızımda aynı yorumu yapıyordum bir türlü gelmeyinde 41 e kadarda bekledik ve ikizlerin ilk günü planlı sezaryan yaptık
Oğlak burcu annesi olarak hayatımıza baya eğlence katıyor Su soğuk ama girince alışıyorsun

Bunda da deneyemeye başladığımızdan beri eşim ikizlere bir daha denk getirmeyelim de dedi , aylarca denedik olmadı olduğunda da yine süprizli ikizler olma ihtimalide yüksek bir noktada oldu Bakalaım hayatın bize nasıl süprizleri olacak. 17 haziran 37. haftam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…