- 8 Mayıs 2024
- 170
- 414
- 23
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.761
Ben kullandım işe yarıyor ama bulantı yaptı bende bırakmak zorunda kaldım.Kızlar magosit 365 kullanan var mıydı aramızda
Şükür içtim 10.da birşey yapmadı, simdilik rahatım inşallah öyle birşey yapmazBen kullandım işe yarıyor ama bulantı yaptı bende bırakmak zorunda kaldım.
Normal normal aynadan bile alt tarafı göremiyorumKarnım çook büyüdü sığmıyor böyle sertleşti bide. Sağdan sola dönemiyorum. Bu kadar büyümesi normal mi? Hareket edemiyorum. Ölçsem derinliğim 1metre çıkar o kadar sanki. Akşamları daha da büyüyor. Nefes alamıyom napcam
Karnım çook büyüdü sığmıyor böyle sertleşti bide. Sağdan sola dönemiyorum. Bu kadar büyümesi normal mi? Hareket edemiyorum. Ölçsem derinliğim 1metre çıkar o kadar sanki. Akşamları daha da büyüyor. Nefes alamıyom napcam
Kesinlikle yoruyorlar kuzum yaöyle iyi olsunlar da bugünler de bir şekilde geçiyor işte
Çok şükür bin şükür kuzum şimdilik güzel her şey. İnşallah normal doğum olur ben öyle istiyorum tabii de bakalım son zamanlarda süreç ne gösterir. Yoksa pozisyonu almış evet normal gözüküyor şimdilikRabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. bayram geçsin zaten tek tek dökülürüz bana hep öyle geliyor
Ya bu cinsiyet konusunda laf edenlere öyle sinir oluyorum ki. Bana da cinsiyet belli olmadan inşallah bu da oglandir ikisini de tatmış olursun diyorlardı ben sağlıklı olsun yeter oğlanında kızında değilim diyordum. Sonra kız olduğunu öğrenince bu sefer de olsuuunn kız evlat iyidir falan filan. Olsunnn ne ya ben memnunum halimden. Ben çok memnunum sağlıklı olsun yeter Rabbim böyle vermiş mutluyum diyorum. Şimdi de 3.yü yapmayacaksin dimi. Yapma sakın. Sana nee diye bağırasım geliyor. Ona eşimle biz karar veririz Rabbim de isterse olur 3te sana nee.. delirtecekler bizleri. En çok da kadınlar yapıyor erkekler hiç takılmıyor bunlara. Kadın kadına psikolojik eziyet ediyor resmen.
Çok şükür kuzum büyüdü valla yadikkat etmeye çalışıyorum kuzum hamileliğin basindan beri 0 kahve açık çay şeklinde ilerledim.
Çok normal.. daha erken dönenler de var ben bugün 33+2 idim dönmüş 30. Haftada gittiğimde yan duruyordu .
Hadi hayırlı güzel haberlerle dön kuzucum bizi de haberdar et
Kız çok değil mi bu kadar kahveben kendime çok içiyorum diyordum
Ben de nöbetlerde çok alışmıştım 4-5 bardak kahve içiyordum gerçekten Rabbim sabrını veriyormuşinşallah sütü falan kesmiyordur da doğumdan sonra rahat rahat içeriz. Var mı öyle bi süte etkisi falan ya aman Allah korusun
Bende aynı Haziran 21 i geçse yeter diyorum ikizler bitiyor çünküTemmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum
bendeeeBende aynı Haziran 21 i geçse yeter diyorum ikizler bitiyor çünkü
Herkesin kanayan yarasıTemmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum
Amin inşallah canım hepsi sağlıkla gelsinPompa bana lazım olmamışti, göğüs masajı daha iyi geliyor, ben hurma ve cevizde aldim yemek falan yiyene kadar enerji için ve süt için, herşeyi tamamlamissin zaten, hayırlısıyla vaktini beklesin inşallah
Benim de sezeryan olacak bende alsam mı dedim de ev tipi olanlara kolostrumu çekemez gibi geliyor zaten o yüzden muhtemelen almayıp ihtiyaç olursa evden getiririm sanırım umarım 1 geceden fazla kalmayızSüt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.
Benim şu anki gebeliğimde 32.haftada hala kafası yukarıdaKızlar bebeğin 32. Haftada dönmesi normal mi? Sizin ne zaman dönmüştü
Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Benim göğüslerim zaten sarkıktır, ufak da değildir. Şimdi daha büyüyüp daha da sarktılar. Balensiz sütyen kullanamıyorum.
İçinde destek olmayan ama balenli emzirme sütyenine rastladınız mı? Neredeyse tüm markaların emzirme sütyenlerini denedim, öyle penye ve balensiz olanlar çok kötü durdu..
Kuzum istersen bi git, ben de bu şikayetlerle gitmiştim biraz sancı çıkmıştı. Kontrolde fayda var belki idrar yolu enfeksiyonudur. Yine de görünmüş olursunKızlar böbrek ağrısı yaşayan varmı aranızda 2 gündür sol böbreğim çok ağrıyo bide kasıklarıma ara sıra bıçak saplanması gibi ağrı giriyo 1-2 dakika sonra geçiyo sabah acile gitmelimiyim acaba
Karnım çook büyüdü sığmıyor böyle sertleşti bide. Sağdan sola dönemiyorum. Bu kadar büyümesi normal mi? Hareket edemiyorum. Ölçsem derinliğim 1metre çıkar o kadar sanki. Akşamları daha da büyüyor. Nefes alamıyom napcam
Hem de ne enerji düşüklüğü işi bıraktığım için gün içinde bir o koltukta bir öbüründeyim bir de uyuyorum üstüneGünaydın kızlar
Günler pek aymıyor gibi, birkaç gündür yataktan sürünerek kalkıyorum ve hiç enerjim yok. Bahar yorgunluğu mu başka bir şey mi anlamadım. Enerjinizde düşüş var mı sizin de?
Umutvari hahahaha ben duramam diye eve de iş yerine de aldım içiyorum yalann yok
Kızımda aynı yorumu yapıyordumTemmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?