- 2 Mayıs 2017
- 1.299
- 2.983
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.781
Günaydın canımcımm,Günaydın kızlar
Günler pek aymıyor gibi, birkaç gündür yataktan sürünerek kalkıyorum ve hiç enerjim yok. Bahar yorgunluğu mu başka bir şey mi anlamadım. Enerjinizde düşüş var mı sizin de?
@Umutvari hahahaha ben duramam diye eve de iş yerine de aldım içiyorum yalann yok
Maalesef sütü kesmiyor ama sütten de kafein bebeğe geçtiği için yine sınırlıHadi hayırlı güzel haberlerle dön kuzucum bizi de haberdar et
Kız çok değil mi bu kadar kahveben kendime çok içiyorum diyordum
Ben de nöbetlerde çok alışmıştım 4-5 bardak kahve içiyordum gerçekten Rabbim sabrını veriyormuşinşallah sütü falan kesmiyordur da doğumdan sonra rahat rahat içeriz. Var mı öyle bi süte etkisi falan ya aman Allah korusun
Zaten başlangıçta zorlamamak lazım makineyle falan, hassas olacak ağrı acı yapacak, en güzeli göğüs masajı uyarılması için, ilk dk.dan pompayla falan zorlayınca daha çok acıtıyor sanki öyle kalmış aklimda, hemşire olmazsa son adım makine diye bırakmıştı süt sağma makinesi, her doğum yapana veriliyordu, benim de minik bı pompam.vardi öyle kullanmadan kaldılar, bende yıkayıp hazırlayıp bırakacağımAmin inşallah canım hepsi sağlıkla gelsin
Pompa oğlumda bana da lazım olmadı çünkü vajinal doğum başlayınca oksitosin salgılanıyor o hormon aynı zamanda süt üretimini de uyarıyor dışardan bebek meme ucunu emdikçe uyarılıyor ve süt yavaş yavaş gelmeye başlıyor aslında.
Ama şimdi planlı sezeryan olunca meme ucunu sık sık uyarmak lazım ki süt gelsin ama kolostrum da çok yoğun süt sağma makinesi ile gelmez diyorlar.
Bende muhtemelen başta elle bi denerim heralde pompa lazım olursa ev yakın yıkayıp hazırlayıp koyayım eşim alır gelir en kötü
Gebe okulunda ilk iki gün makine kullanımını uygun bulmadıklarını çok gerekirse elle sağıl yapılmasını söylemişlerdi . İlk emzirme zaten çok hassas ve acılı bir süreç bir de vakumlu bir cihazla göğüsleri zorlamak ne kadar doğru olur bilmiyorumZaten başlangıçta zorlamamak lazım makineyle falan, hassas olacak ağrı acı yapacak, en güzeli göğüs masajı uyarılması için, ilk dk.dan pompayla falan zorlayınca daha çok acıtıyor sanki öyle kalmış aklimda, hemşire olmazsa son adım makine diye bırakmıştı süt sağma makinesi, her doğum yapana veriliyordu, benim de minik bı pompam.vardi öyle kullanmadan kaldılar, bende yıkayıp hazırlayıp bırakacağım
Protein aldığın sürece sorun yok, filtre ve Türk kahvesi zaten tercih edilmesi gerekenler, o karışımlari olabildiğince tüketmeyin diyorlar, diğer kahveleri de bol suyla dengelemek gerekiyor, ben bazen bı filtre iki Türk kahvesi içiyorum, çay canım çekmiyor, bazen üçe kadar türk kahvesi içiyorum, hiç sıkıntı yaşamadım şükür, suyu bol içiyoruz zatenKızlar kahve muhabbeti açılmışken kahve severlere birşey sormak istiyorum. Ben ilk 4 ay kahveden tiksindim içemedim sonrasındada yavaş yavaş cnm istemeye başladı haftada 1-2 falan. Son 1.5 aydırda rutin her gün içmeye başladım. Tercihim filtre kahveden yana genelde. Şimdi son kontroldede bebeğin gelişimi doktora göre 1-2 hafta geriydi ya bende acaba kahvedenmi diye bi sorguladım kendimi. Sadede gelecek olursam sorum şu: düzenli günde 1-2 kahve içenler bebeğinizin boy kilo gelişimi nasıl? Sizce kahve etki edermi? İştahımın önüne geçiyo bu arada. Çnkü tokluk hissi veriyor.
valla benim de ince çizgim kahve ne yazık ki. günde 2 fincan filtre kahve içiyorum sabahları. bütün hayatıma dikkat ediyorum ama şu sabah içilen filtre kahveyi bırakamıyorum. bebeğimin gelişiminde çok şükür olumsuz bir etkisi olmadıKızlar kahve muhabbeti açılmışken kahve severlere birşey sormak istiyorum. Ben ilk 4 ay kahveden tiksindim içemedim sonrasındada yavaş yavaş cnm istemeye başladı haftada 1-2 falan. Son 1.5 aydırda rutin her gün içmeye başladım. Tercihim filtre kahveden yana genelde. Şimdi son kontroldede bebeğin gelişimi doktora göre 1-2 hafta geriydi ya bende acaba kahvedenmi diye bi sorguladım kendimi. Sadede gelecek olursam sorum şu: düzenli günde 1-2 kahve içenler bebeğinizin boy kilo gelişimi nasıl? Sizce kahve etki edermi? İştahımın önüne geçiyo bu arada. Çnkü tokluk hissi veriyor.
bendeeeerkek birde basimizi belaya sokacak bizim yoksa doktor bir onceki kontrolde hersey yolunda giderse 25 haziranda aliriz dedi oncelikle saglikli sonrada ikizler olmamasi icin o tarihi beklemesini rica ediyorum bebemden
Sürünmek ne ki yakında bir şeyle kazıyacaklar beni sabahları yataktan. Ne gözümü açabiliyorum ne kafam ayılıyor. Üstüne bir de vücudum ağrıyor bel bacak kalça mahvolmuş şekilde kalkıyorum dinlenmiş şekilde değil kuzumGünaydın kızlar
Günler pek aymıyor gibi, birkaç gündür yataktan sürünerek kalkıyorum ve hiç enerjim yok. Bahar yorgunluğu mu başka bir şey mi anlamadım. Enerjinizde düşüş var mı sizin de?
@Umutvari hahahaha ben duramam diye eve de iş yerine de aldım içiyorum yalann yok
Eşim yengeç söyleyeceklerim bu kadarGünaydın
Dün bu ikizler yengeç muhabbeti yapıldı bir erkek kuzenim ikizler avukat, çok fena çenesi var aşırı Zeki. Yeğenimerkek ve yengeç daha 10 aylık çok fena sinirden durmuyor , eşimin kardeşi erkek yengeç duygusal tarafını görmedim aşırı sinirli oluyorama annelerine düşkünler. Gözlemlerim bu yönde ve ben nedense ikizler olacağını düşünüyorum hatta dün avukat kuzenim 18 Haziran da doğacak dedi kardeşim de aynısını söyledi sanırım hazırlamam lazım kendimi bir çal çeneye
AhahhahahhahahEşim yengeç söyleyeceklerim bu kadarSinirli, aşırı kıskanç ve pimpirikli. Duygusal bir tane tarafı yok kaç senedir beraberiz hiç görmedim ikizler kız yeğenim var çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kısacası
Ben geçen hafta muayne olduğun için özel hastanede bu hafta gitmek istemedim muayne parası vermemek için. Dün şehir hastanesine gittim. Oradaki doktor bana iş görmezlik raporu verdi benim isteğim o şekildeydi diye. Şehir hastanesinden alabilirsin.Selam canım kızlar.. umarım gebelikleriniz güzel gidiyordur
Benim sormak istediğim bir soru var. Doktorum özel muayenehaneye geçti, ben 32.haftamda çalışabilir almak istiyorum doğum sonrasına kalsın izinlerim bebişimle daha çok vakit geçireyim diye. Bu raporu özel muayenehaneden verebiliyor mu doktor?? Sizin hekimleriniz nasıl yaptı bilgi verebilir misiniz
Bence kullanma içeriğinde sadece magnezyum oksit var. M. Oksit bağırsaklarda nerdeyse hiç emilmiyormul en fazla yüzde 10 emiliyor. Aşırı derecede kabız olanlar için öneriliyor oksit formu.Kızlar magosit 365 kullanan var mıydı aramızda
Bugün gideyim o zaman öyle ağrıdı iki gün dayanılmazdı özellikle akşamları. En azından içim rahatlasın haklısın canımKuzum istersen bi git, ben de bu şikayetlerle gitmiştim biraz sancı çıkmıştı. Kontrolde fayda var belki idrar yolu enfeksiyonudur. Yine de görünmüş olursun
O yüzden mi sabah rahatça tuvalete gidebildim, ay hayatta bırakmam o zamanBence kullanma içeriğinde sadece magnezyum oksit var. M. Oksit bağırsaklarda nerdeyse hiç emilmiyormul en fazla yüzde 10 emiliyor. Aşırı derecede kabız olanlar için öneriliyor oksit formu.
Magnezyum sitrat içeren magnezyumlardan al. Marka çok önemli değil.
Benim sağ bacağım çektiriyor neden bilmiyorum ama çorap giymek eziyet mesela...Günaydın canımcımm,
Sabah aynı yorumu yaptım, gece uykularım daha bozulmadı ama sabah sürünerek kalkıyorum , heryerim ağrıyor. Ayılmam uzun sürüyor ki ben sabah insanıyımdır...
Birde kızlar siz nasıl giyiniyorsunuz? Ben ayakta giyinmeye alışıgım ama eşortman fln. (alt kısmı) çıkarırken belime ağrı giriyor, sizde de oluyor mu?
İkizler çok fena çeneli oluyor kadını erkeği benim gördüğümA acemianne92 Bizim ailede 3 erkek ikizler evlerden irakakraba olarak cok iyiler ama uzaktan capkinlik desen onlarda , dengesizlik onlarda , habire cene boş çene yengec erkegi hic tanimadim ama duygusal olur diyordum suan cok bozuldum yukari tukursek biyik asagisi sakal hooof ne yapalim evlattir deyip kabullenecegiz artik
Kesinlikle manipülatörler katılıyorumdbfhb benim de eşim yengeç kızlar ama ben mutluyum kızım da yengeç olacağı için çok yüksek ihtimalle. ani çıkışları var yengeçlerin, biriktiren burçlardan bence. manipülatörler biraz daama aileye ve eve gerçekten çok düşkünler, sadıklar. bence güzel özellikleri daha çok.
Biz şimdi naneyi yemedik miEşim yengeç söyleyeceklerim bu kadarSinirli, aşırı kıskanç ve pimpirikli. Duygusal bir tane tarafı yok kaç senedir beraberiz hiç görmedim ikizler kız yeğenim var çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?