2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Günaydın canımcımm,
Sabah aynı yorumu yaptım, gece uykularım daha bozulmadı ama sabah sürünerek kalkıyorum , heryerim ağrıyor. Ayılmam uzun sürüyor ki ben sabah insanıyımdır...
Birde kızlar siz nasıl giyiniyorsunuz? Ben ayakta giyinmeye alışıgım ama eşortman fln. (alt kısmı) çıkarırken belime ağrı giriyor, sizde de oluyor mu?

Maalesef sütü kesmiyor ama sütten de kafein bebeğe geçtiği için yine sınırlı bebekte uykusuzluk,huzursuzluk yapıyormuş yine 200/300 mg hakkımız var yani ben şöyle yaparım diyorum inşallah bir Türk kahvesi bir de filtre kahve gün içinde çünkü ayıkta kalmamız gerekecek filtre kahve 95/150 mg Türk kahvesi de 60/80 mg içeriyor işte dengeler bol su tüketeceğiz zaten süt içinde atarız

Günaydın

Dün bu ikizler yengeç muhabbeti yapıldı bir erkek kuzenim ikizler avukat, çok fena çenesi var aşırı Zeki. Yeğenimerkek ve yengeç daha 10 aylık çok fena sinirden durmuyor , eşimin kardeşi erkek yengeç duygusal tarafını görmedim aşırı sinirli oluyor ama annelerine düşkünler. Gözlemlerim bu yönde ve ben nedense ikizler olacağını düşünüyorum hatta dün avukat kuzenim 18 Haziran da doğacak dedi kardeşim de aynısını söyledi sanırım hazırlamam lazım kendimi bir çal çeneye

Zaten başlangıçta zorlamamak lazım makineyle falan, hassas olacak ağrı acı yapacak, en güzeli göğüs masajı uyarılması için, ilk dk.dan pompayla falan zorlayınca daha çok acıtıyor sanki öyle kalmış aklimda, hemşire olmazsa son adım makine diye bırakmıştı süt sağma makinesi, her doğum yapana veriliyordu, benim de minik bı pompam.vardi öyle kullanmadan kaldılar, bende yıkayıp hazırlayıp bırakacağım

Gebe okulunda ilk iki gün makine kullanımını uygun bulmadıklarını çok gerekirse elle sağıl yapılmasını söylemişlerdi . İlk emzirme zaten çok hassas ve acılı bir süreç bir de vakumlu bir cihazla göğüsleri zorlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum

Kızlar kahve muhabbeti açılmışken kahve severlere birşey sormak istiyorum. Ben ilk 4 ay kahveden tiksindim içemedim sonrasındada yavaş yavaş cnm istemeye başladı haftada 1-2 falan. Son 1.5 aydırda rutin her gün içmeye başladım. Tercihim filtre kahveden yana genelde. Şimdi son kontroldede bebeğin gelişimi doktora göre 1-2 hafta geriydi ya bende acaba kahvedenmi diye bi sorguladım kendimi. Sadede gelecek olursam sorum şu: düzenli günde 1-2 kahve içenler bebeğinizin boy kilo gelişimi nasıl? Sizce kahve etki edermi? İştahımın önüne geçiyo bu arada. Çnkü tokluk hissi veriyor.

Protein aldığın sürece sorun yok, filtre ve Türk kahvesi zaten tercih edilmesi gerekenler, o karışımlari olabildiğince tüketmeyin diyorlar, diğer kahveleri de bol suyla dengelemek gerekiyor, ben bazen bı filtre iki Türk kahvesi içiyorum, çay canım çekmiyor, bazen üçe kadar türk kahvesi içiyorum, hiç sıkıntı yaşamadım şükür, suyu bol içiyoruz zaten

valla benim de ince çizgim kahve ne yazık ki. günde 2 fincan filtre kahve içiyorum sabahları. bütün hayatıma dikkat ediyorum ama şu sabah içilen filtre kahveyi bırakamıyorum. bebeğimin gelişiminde çok şükür olumsuz bir etkisi olmadı

bendeee erkek birde basimizi belaya sokacak bizim yoksa doktor bir onceki kontrolde hersey yolunda giderse 25 haziranda aliriz dedi oncelikle saglikli sonrada ikizler olmamasi icin o tarihi beklemesini rica ediyorum bebemden
Ay canım inşallah bekler ya ama yengeç erkeği de fena ya. Yengeç kadınını bilmiyorum çevremde hiç yok
Sürünmek ne ki yakında bir şeyle kazıyacaklar beni sabahları yataktan. Ne gözümü açabiliyorum ne kafam ayılıyor. Üstüne bir de vücudum ağrıyor bel bacak kalça mahvolmuş şekilde kalkıyorum dinlenmiş şekilde değil kuzum
Eşim yengeç söyleyeceklerim bu kadar Sinirli, aşırı kıskanç ve pimpirikli. Duygusal bir tane tarafı yok kaç senedir beraberiz hiç görmedim ikizler kız yeğenim var çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun kısacası

Ahahhahahhahah

Ben geçen hafta muayne olduğun için özel hastanede bu hafta gitmek istemedim muayne parası vermemek için. Dün şehir hastanesine gittim. Oradaki doktor bana iş görmezlik raporu verdi benim isteğim o şekildeydi diye. Şehir hastanesinden alabilirsin.
Kızlar magosit 365 kullanan var mıydı aramızda
Bence kullanma içeriğinde sadece magnezyum oksit var. M. Oksit bağırsaklarda nerdeyse hiç emilmiyormul en fazla yüzde 10 emiliyor. Aşırı derecede kabız olanlar için öneriliyor oksit formu.
Magnezyum sitrat içeren magnezyumlardan al. Marka çok önemli değil.

Kuzum istersen bi git, ben de bu şikayetlerle gitmiştim biraz sancı çıkmıştı. Kontrolde fayda var belki idrar yolu enfeksiyonudur. Yine de görünmüş olursun
Bugün gideyim o zaman öyle ağrıdı iki gün dayanılmazdı özellikle akşamları. En azından içim rahatlasın haklısın canım

A acemianne92 Bizim ailede 3 erkek ikizler evlerden irak akraba olarak cok iyiler ama uzaktan capkinlik desen onlarda , dengesizlik onlarda , habire cene boş çene yengec erkegi hic tanimadim ama duygusal olur diyordum suan cok bozuldum yukari tukursek biyik asagisi sakal hooof ne yapalim evlattir deyip kabullenecegiz artik

dbfhb benim de eşim yengeç kızlar ama ben mutluyum kızım da yengeç olacağı için çok yüksek ihtimalle. ani çıkışları var yengeçlerin, biriktiren burçlardan bence. manipülatörler biraz da ama aileye ve eve gerçekten çok düşkünler, sadıklar. bence güzel özellikleri daha çok.

O yüzden mi sabah rahatça tuvalete gidebildim, ay hayatta bırakmam o zaman teşekkür ederim bilgilendirme için

Benim sağ bacağım çektiriyor neden bilmiyorum ama çorap giymek eziyet mesela...

İşe de gidesim gelmiyo artık

İkizler çok fena çeneli oluyor kadını erkeği benim gördüğüm yengeç kadınını bilmiyorum ama evlat olarak iyi canım aileye yuvaya düskünler ama sevgili ve eş olarak zor bir burç senden çok gelinin yandı diyebiliriz.
Kesinlikle manipülatörler katılıyorum evet eve, bize, çocuklara düskünler evet güzel yönleri var kesinlikle. Ama kıskanç ve pimpirikli oluşu beni bitiriyor dün hastaneye gidiyoruz sabahtan T-shirt üstüne ince kapsonlu giydim önümü kapatmadiim zaten kapatamam imkansızz karnımdan dolayı. Bana diyor ki önünü kapatsaydın. Dedim ki kapanmıyor ayrıca sıcak neden kapatayım? Hamileligimden de mi utanacagim dedim. Utanmak değil de diyor milletin ağzına sokacak gibi karnını yürüme o zaman diyor.. Hasbi Allahhhh dedim.. Saçmalama hayatım istersen zaten zor yürüyorum dedim canım yanıyor kasıklarım, belim acıyor nasıl yürümemi bekliyorsun dedim. Sen benim yerimde ol da güzel yürü dedim.. Bazen çok aşırıya kaçıyor kıskançlık seviyesi o da beni krize sokuyor sinir krizine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…