Kuzucumm Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin. Bebişin de dünyaya geldiğinde hacca gitmiş olacak muhteşem

kendini de bebişi de çok yormadan tüm ibadetlerini yerine getirip sağlıcakla dönün inşallah. Hepimiz dualarıma talibiz
kuzucum sivenonun bebişler için doğal içerikli sinek kovucusu vardı kullanacaksan da o tarz bir şey kullan
Oh çok şükür senden haber bekliyordum
Ya benim de inanılmaz kaşınmaya başladı her yerim. Henüz çatlak yok ama sürdüğüm her krem yağ da boşa gidiyormuş gibi hissediyorum nedense. Buzu deneyeceğim bende teşekkürler
Kuzucum telaş yapmamak stressiz olmak tabi iyi ama amniyon sıvısı olduğuna eminsen de bende de doktora gitmelisin kızlara katılıyorum.
Oy çok şükür kocaman olmuş küçük cimcime

Kuzum anne yanı için ben çarşaf alacaktım sonra ölçülerine baktık ve ona göre kumaş aldık. Annem 4 tane çarşaf dikti. Rahat rahat kullanırız diye düşündük. Bir tane alez almıştım bir tane daha alacağım. Burada bazı kızlar da yapışkanlı alt değiştirme örtülerinden sermiş çarşafın altına o da mantıklı geldi
Ya ben de çok çay içiyorum diye vicdan azabı çekiyordum

iyi bari içimi rahatlattınız

Gebeliğin başında dedim ki kafeinsiz filtre kahve alayım rahat rahat içerim. Sonra dedim ki alırsam her gün kesin içerim almayım. Şimdi de kahvesizlikten ölüyorum o yüzden
Valla ben de kendime sor engel oluyorum. Artık kahvaltılarda çay değil de süt içmeye başladım

Ben 4 tane müslin örtü aldım. Ağız mendili aşırı kullanılıyormuş. Kuzenim en çok ağız mendili al diye uyardı. Ben de baya aldım. Annem de müslinden yaptı sanırım baya. 30 tane falan vardır
Kız sen de çok içiyormuşsun çayı

azalt biraz
Dikkat edeyim istiyorum ama instagramda falan görüyorum influencerları baya içiyorlar

yine ben iyiymişim
Maşallah kuzucummm en çok dikkat eden kişi olarak seni seçtim
Ben de artık kahvaltılarda süt içmeye başladım
Aynen özellikle son haftalarda kafein iyi değilmiş diye okudum
Ben çok takmışım bu konuyu bence herkes içiyormuş yine. Ben de günde 2 bardak çay içsem kendimi kötü hissediyordum. Şu an psikolojim çok düzeldi
Süt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.
Bugün forum çok aktif sizi alıntı deryasına boğdum özür dilerim