- 27 Ekim 2023
- 5.789
- 13.437
- 168
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #17.721
Herkes bu vakti mi buldu taşınmak için yahuCanimcimm ne guzel yoklugumuzun fark edilmesiisessiz takip ediyorum birkac haftadir size guncel durumlari haber edemesemde sizi takip ettim herseyden haberim var Malum tasinma vardi benimde cok zor oldu hamilelikle birlikte.Ayni zamanda annemde tasindi birbirimize pek yardim edemedik. Ustune covidde gelince yamulup kaldim Neyseki toparladim bu haftaa ev duzene girdi sayilir , bebeginde mobilyalari esyalari geldi yikama utuleme yerlestirme derken totomun ustune anca oturabildim
İlk olan başına gelecegi bilmediğinden korkuyor, ilk olmayan ne bekleyeceğini bildiğinden korkuyorBende biraz korku var sanki ilkmiş gibi ya
Niye böyle oluyor bilmiyorum
Çok haklısın canımHerkes bu vakti mi buldu taşınmak için yahukolay gelsin sen de zorlama kendini dikkat et, fırsat buldukça dinlen
İlk olan başına gelecegi bilmediğinden korkuyor, ilk olmayan ne bekleyeceğini bildiğinden korkuyormerak etmeee o raddeye gelince anlık olup bitecek, başa geldigi dk düşünürüz, stres yapma düşünme, odağını değiştir, kolaylıkla olup bitecek inşallah
Bosverr dusundukce takılırsan, son vakitler tadını çıkar, bende doğum anı için sabırsızlanıyorum, bilmiyorum da değişik bı tecrübe ya, korkmuyorum heyecanım tavanÇok haklısın canımSanırım sona yaklaştıkça düşündüğüm tek şey bu oluyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum da beceremiyorum
Normalll benimde o haftalarda kontrole gittiğimde dönmüştü, yeri oldukça yer pozisyon değiştirirKızlar bebeğin 32. Haftada dönmesi normal mi? Sizin ne zaman dönmüştü
minik minik elleri ağzı burnu gözümün önüne gelince beni de bir heyecan basıyor kavuşmak istiyorumBosverr dusundukce takılırsan, son vakitler tadını çıkar, bende doğum anı için sabırsızlanıyorum, bilmiyorum da değişik bı tecrübe ya, korkmuyorum heyecanım tavan
İyi olacak merak etmiyoruz, güzel olacakminik minik elleri ağzı burnu gözümün önüne gelince beni de bir heyecan basıyor kavuşmak istiyorum
Diğer türlü de düşününce tabi stres oluyor
Neyse iyi düşünelim iyi olsun herşey canım benim
Bana 4.yü yap kız olsun diyolar yaCinsiyet bizim elimizde olan birşey sanki.
Eger bir laf edilecekse eger ki asla dogru bulmuyorum eşlere edilmesi lazım cinsiyeti erkek belirliyor . Herşeyden önce Rabbim neyi uygun görürse o
Cocuk olmaz bir dert
Cocuk olur bir dert
Erkek olur bir dert
Kız olur bir dert
Yani insanların söz hakkı o kadar fazla ki ve susmuyorlar hic susmuyorlar
Daha dogum yapmadan bana 2.arkasına yap diyenlerle karsılasıyorum. Size ne ?
benKızlar magosit 365 kullanan var mıydı aramızda
Merhaba yüksek dediğiniz kaç acabaBu haftaki şeker ölçümlerim çok çok kötü sürekli yüksek çıkıyor bu zamana kadar değerler hep iyiydi ama biraz kaçamaklar yaptım tabi inkar etmiyorum ama açlıkta tokluk ta çok yüksek umarım bir sorun olmaz
Büyük ihtimal ünsülin dozu yükseltilecek ama benim bu saatten sonra çok dikkat etmem gerekiyor yediklerimebebişte bir sıkıntı olmamıştır bu hafta inşallah
birinde gördüğüme emindim sen mıydın o
Ben normal doğum yaptım ama doğum esnasında suyum geldi. Onun için net bilmiyorum yarin net yazarım bakalım Dr ne diyecek ama akıntı yada idrar değildiAllah kabul etsin inşallah selametle gidip selametle dön.
Amine sıvısını sanki birisi yapışkanımsı diye yazmıştı. Daha önce normal doğum yapanlar bizi aydınlatabilir mi aminoyon sıvısı hakkında ?
Bana doktorum günde 3 tane açık çay, bir tane de kafeinsiz kahve içebilirsin demişti gebeliğimin en başından beri. Kahve yeni yeni içiyorum o da dışarı çıktığımda Eve almadım kafeinsiz kahve her gün içmeyeyim ne olur ne olmaz diye. Haftasonu hariç kahvaltıda içmiyorum çay zaten 3 hakkımı da akşamları kullanıyorum
Allah kabul etsin canım sağlıkla git dön inşallahhhhGünaydın temmuz ayının güzel anneleri....Ben kısa bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum. Bize 10 yılın sonunda hac çıktı bugün de yolcuyuz Allah nasip ederse sadece bir yıl erteleme hakkımız vardı bir sene sonra iki çocukla daha zor olacagindan ertelemedik inşallah doğru bir karardir....doktordan uçağa binmek için raporumu aldım. Okulların bitmesine az bir şey kalmıştı idari izinli sayılacağım. Hepiniz aklimdasiniz plasentasi aşağıda olanlar haftası geride olanlar. Eşiyle sıkıntılı olanlar duamda olacaksınız inşallah sizde bana dua edin dogurmadan geleyim oralardan kızım 40. Haftaya kadar beklemişti inşallah oğlum da bekler diye umuyorum. Normal doğum olduğu için de her an her şey olabilir tabi.... Hepiniz Allah'a emanet olun
Yazdım Dr uma canim normalde cumaydi randevum ama yarın sabah çağırdı gideceğim 9.30 ta.Kuzucumm Rabbim hayırlı yolculuklar nasip etsin. Bebişin de dünyaya geldiğinde hacca gitmiş olacak muhteşemkendini de bebişi de çok yormadan tüm ibadetlerini yerine getirip sağlıcakla dönün inşallah. Hepimiz dualarıma talibiz
kuzucum sivenonun bebişler için doğal içerikli sinek kovucusu vardı kullanacaksan da o tarz bir şey kullan
Oh çok şükür senden haber bekliyordum
Ya benim de inanılmaz kaşınmaya başladı her yerim. Henüz çatlak yok ama sürdüğüm her krem yağ da boşa gidiyormuş gibi hissediyorum nedense. Buzu deneyeceğim bende teşekkürler
Kuzucum telaş yapmamak stressiz olmak tabi iyi ama amniyon sıvısı olduğuna eminsen de bende de doktora gitmelisin kızlara katılıyorum.
Oy çok şükür kocaman olmuş küçük cimcime
Kuzum anne yanı için ben çarşaf alacaktım sonra ölçülerine baktık ve ona göre kumaş aldık. Annem 4 tane çarşaf dikti. Rahat rahat kullanırız diye düşündük. Bir tane alez almıştım bir tane daha alacağım. Burada bazı kızlar da yapışkanlı alt değiştirme örtülerinden sermiş çarşafın altına o da mantıklı geldi
Ya ben de çok çay içiyorum diye vicdan azabı çekiyordumiyi bari içimi rahatlattınız
Gebeliğin başında dedim ki kafeinsiz filtre kahve alayım rahat rahat içerim. Sonra dedim ki alırsam her gün kesin içerim almayım. Şimdi de kahvesizlikten ölüyorum o yüzden
Valla ben de kendime sor engel oluyorum. Artık kahvaltılarda çay değil de süt içmeye başladım
Ben 4 tane müslin örtü aldım. Ağız mendili aşırı kullanılıyormuş. Kuzenim en çok ağız mendili al diye uyardı. Ben de baya aldım. Annem de müslinden yaptı sanırım baya. 30 tane falan vardır
Kız sen de çok içiyormuşsun çayıazalt biraz
Dikkat edeyim istiyorum ama instagramda falan görüyorum influencerları baya içiyorlaryine ben iyiymişim
Maşallah kuzucummm en çok dikkat eden kişi olarak seni seçtim
Ben de artık kahvaltılarda süt içmeye başladım
Aynen özellikle son haftalarda kafein iyi değilmiş diye okudum
Ben çok takmışım bu konuyu bence herkes içiyormuş yine. Ben de günde 2 bardak çay içsem kendimi kötü hissediyordum. Şu an psikolojim çok düzeldi
Süt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.
Bugün forum çok aktif sizi alıntı deryasına boğdum özür dilerim
Hafta ilerledikçe oluyor arkadaşım, aynı durumdayım bir lokma atıyorum içime oturuyor çocuğa bişey oluyorsa diye. Ne kadar yüksek senin , benim sınırın altında ama eski ölçümlerden yüksek sadeceBu haftaki şeker ölçümlerim çok çok kötü sürekli yüksek çıkıyor bu zamana kadar değerler hep iyiydi ama biraz kaçamaklar yaptım tabi inkar etmiyorum ama açlıkta tokluk ta çok yüksek umarım bir sorun olmaz
Büyük ihtimal ünsülin dozu yükseltilecek ama benim bu saatten sonra çok dikkat etmem gerekiyor yediklerimebebişte bir sıkıntı olmamıştır bu hafta inşallah
Senin de gözlemin, hafızan güçlü heaaaabirinde gördüğüme emindim sen mıydın omagnezyumun bitmişti de, eşimde magnorm bulamamış muadil bunu vermişler de, emin olmak istedim
bende geçen ay taşındım iyiki bu aya bırakmamışım diyorum daha ağırlaştım kimsem de yok tek başıma altından nasıl kalkmışım hala şaşıyorum hatta şöyle bişey yaşadım çaresiz kalıp etrafa bakarak bu iş nasıl bitecek diye aHerkes bu vakti mi buldu taşınmak için yahukolay gelsin sen de zorlama kendini dikkat et, fırsat buldukça dinlen
İlk olan başına gelecegi bilmediğinden korkuyor, ilk olmayan ne bekleyeceğini bildiğinden korkuyormerak etmeee o raddeye gelince anlık olup bitecek, başa geldigi dk düşünürüz, stres yapma düşünme, odağını değiştir, kolaylıkla olup bitecek inşallah
En iyi sen bilirsin bu işleriSenin de gözlemin, hafızan güçlü heaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?