Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Herkes bu vakti mi buldu taşınmak için yahu kolay gelsin sen de zorlama kendini dikkat et, fırsat buldukça dinlen
Bende biraz korku var sanki ilkmiş gibi ya
Niye böyle oluyor bilmiyorum
İlk olan başına gelecegi bilmediğinden korkuyor, ilk olmayan ne bekleyeceğini bildiğinden korkuyor merak etmeee o raddeye gelince anlık olup bitecek, başa geldigi dk düşünürüz, stres yapma düşünme, odağını değiştir, kolaylıkla olup bitecek inşallah

Çok haklısın canım Sanırım sona yaklaştıkça düşündüğüm tek şey bu oluyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum da beceremiyorum

Çok haklısın canım Sanırım sona yaklaştıkça düşündüğüm tek şey bu oluyor kafamı dağıtmaya çalışıyorum da beceremiyorum
Bosverr dusundukce takılırsan, son vakitler tadını çıkar, bende doğum anı için sabırsızlanıyorum, bilmiyorum da değişik bı tecrübe ya, korkmuyorum heyecanım tavan

Bu haftaki şeker ölçümlerim çok çok kötü sürekli yüksek çıkıyor bu zamana kadar değerler hep iyiydi ama biraz kaçamaklar yaptım tabi inkar etmiyorum ama açlıkta tokluk ta çok yüksek umarım bir sorun olmaz
Büyük ihtimal ünsülin dozu yükseltilecek ama benim bu saatten sonra çok dikkat etmem gerekiyor yediklerime bebişte bir sıkıntı olmamıştır bu hafta inşallah

Bosverr dusundukce takılırsan, son vakitler tadını çıkar, bende doğum anı için sabırsızlanıyorum, bilmiyorum da değişik bı tecrübe ya, korkmuyorum heyecanım tavan
minik minik elleri ağzı burnu gözümün önüne gelince beni de bir heyecan basıyor kavuşmak istiyorum
Diğer türlü de düşününce tabi stres oluyor
Neyse iyi düşünelim iyi olsun herşey canım benim

Bana 4.yü yap kız olsun diyolar ya siparişlemi oluyo bu işler. Saçma sapan cahil insanlar işte. Oğlan doğur baskısının şekil değiştirmiş hali. Eskiden olsa 3 oğlu var diye övülürdüm ama şimdi illa kızı olmalı insanın devrine denk gelmişim ben cahil insanlar her dönem var işte. Allah akıl fikir versin. Haa bide şey var yumurtalıklarını bağlat 4.de oğlan olmasın te allaaam sen bana selamet ver. Benim rahmim benim hayatım size noluyosa artık. Yumuşak yüzlü kibar naif olunca böyle oluyo belkide. Kalp kırmayı hiç sevmem ama insanlarda bundan yüz buluyo.

Merhaba yüksek dediğiniz kaç acaba

Ben normal doğum yaptım ama doğum esnasında suyum geldi. Onun için net bilmiyorum yarin net yazarım bakalım Dr ne diyecek ama akıntı yada idrar değildi

Allah kabul etsin canım sağlıkla git dön inşallahhhh

Yazdım Dr uma canim normalde cumaydi randevum ama yarın sabah çağırdı gideceğim 9.30 ta.
Bizimki hareketli masaallah bir sıkıntı yok gibi yarın ayrıntılı öğreneceğim inşaallah

Hafta ilerledikçe oluyor arkadaşım, aynı durumdayım bir lokma atıyorum içime oturuyor çocuğa bişey oluyorsa diye. Ne kadar yüksek senin , benim sınırın altında ama eski ölçümlerden yüksek sadece

birinde gördüğüme emindim sen mıydın o magnezyumun bitmişti de, eşimde magnorm bulamamış muadil bunu vermişler de, emin olmak istedim
Senin de gözlemin, hafızan güçlü heaaaa
İkişer tane alıyorum günde. Kramp falan hiç olmuyor. Birkaç tablet kaldı. Eşime ocean extramag sipariş verdim bakalım. Su kasılmalar konusunda daha etkili olabilir diye.

bende geçen ay taşındım iyiki bu aya bırakmamışım diyorum daha ağırlaştım kimsem de yok tek başıma altından nasıl kalkmışım hala şaşıyorum hatta şöyle bişey yaşadım çaresiz kalıp etrafa bakarak bu iş nasıl bitecek diye a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…