• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar böbrek ağrısı yaşayan varmı aranızda 2 gündür sol böbreğim çok ağrıyo bide kasıklarıma ara sıra bıçak saplanması gibi ağrı giriyo 1-2 dakika sonra geçiyo sabah acile gitmelimiyim acaba

Karnım çook büyüdü sığmıyor böyle sertleşti bide. Sağdan sola dönemiyorum. Bu kadar büyümesi normal mi? Hareket edemiyorum. Ölçsem derinliğim 1metre çıkar o kadar sanki. Akşamları daha da büyüyor. Nefes alamıyom napcam o_O
Normal normal aynadan bile alt tarafı göremiyorum 😂😂
Bazen canımı çok yakiyor sertlesen tarafa dönemiyorum, hareket edemiyorum sanki orası içeriden yirtiliyor gibi oluyor 🤷🏻‍♀️

Karnım çook büyüdü sığmıyor böyle sertleşti bide. Sağdan sola dönemiyorum. Bu kadar büyümesi normal mi? Hareket edemiyorum. Ölçsem derinliğim 1metre çıkar o kadar sanki. Akşamları daha da büyüyor. Nefes alamıyom napcam o_O

Normal tabi yemesek bile şişiyoruz bu aylarda. Yatağa yatmıyorum nasılsa uyuyamacağım diye. Dönerken çile çekiyorum öyle ruh gibi oturuyorum. Valla napcaz bilmiyorum nefes nefeseyim habire :110:

Kesinlikle yoruyorlar kuzum ya 🤣 öyle iyi olsunlar da bugünler de bir şekilde geçiyor işte 🤣 ❤️ 🥰

Çok şükür bin şükür kuzum şimdilik güzel her şey. İnşallah normal doğum olur ben öyle istiyorum tabii de bakalım son zamanlarda süreç ne gösterir. Yoksa pozisyonu almış evet normal gözüküyor şimdilik 🥰❤️🧿 Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.. bayram geçsin zaten tek tek dökülürüz bana hep öyle geliyor 🤣🥰❤️

Ya bu cinsiyet konusunda laf edenlere öyle sinir oluyorum ki. Bana da cinsiyet belli olmadan inşallah bu da oglandir ikisini de tatmış olursun diyorlardı ben sağlıklı olsun yeter oğlanında kızında değilim diyordum. Sonra kız olduğunu öğrenince bu sefer de olsuuunn kız evlat iyidir falan filan. Olsunnn ne ya ben memnunum halimden. Ben çok memnunum sağlıklı olsun yeter Rabbim böyle vermiş mutluyum diyorum. Şimdi de 3.yü yapmayacaksin dimi. Yapma sakın. Sana nee diye bağırasım geliyor. Ona eşimle biz karar veririz Rabbim de isterse olur 3te sana nee.. delirtecekler bizleri. En çok da kadınlar yapıyor erkekler hiç takılmıyor bunlara. Kadın kadına psikolojik eziyet ediyor resmen.

Çok şükür kuzum büyüdü valla ya 🥰 ❤️ dikkat etmeye çalışıyorum kuzum hamileliğin basindan beri 0 kahve açık çay şeklinde ilerledim. 😊

Çok normal.. daha erken dönenler de var ben bugün 33+2 idim dönmüş 30. Haftada gittiğimde yan duruyordu .

Temmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum :D

Hadi hayırlı güzel haberlerle dön kuzucum bizi de haberdar et

Kız çok değil mi bu kadar kahve 🤣 ben kendime çok içiyorum diyordum 🤣🤣

Ben de nöbetlerde çok alışmıştım 4-5 bardak kahve içiyordum gerçekten Rabbim sabrını veriyormuş 🤣 inşallah sütü falan kesmiyordur da doğumdan sonra rahat rahat içeriz. Var mı öyle bi süte etkisi falan ya aman Allah korusun 🤣

Çay içmiyorum ama sadece kahve kağan kocatepe 2-3 içilir diyordu o da mı fazlaa :kahve:

Bende aynı Haziran 21 i geçse yeter diyorum ikizler bitiyor çünkü 🤣🤣
bendeee 🤭🤭 erkek birde basimizi belaya sokacak bizim yoksa🤣🤣 doktor bir onceki kontrolde hersey yolunda giderse 25 haziranda aliriz dedi oncelikle saglikli sonrada ikizler olmamasi icin o tarihi beklemesini rica ediyorum bebemden 😂

Pompa bana lazım olmamışti, göğüs masajı daha iyi geliyor, ben hurma ve cevizde aldim yemek falan yiyene kadar enerji için ve süt için, herşeyi tamamlamissin zaten, hayırlısıyla vaktini beklesin inşallah 😊
Amin inşallah canım hepsi sağlıkla gelsin🙏🏻
Pompa oğlumda bana da lazım olmadı çünkü vajinal doğum başlayınca oksitosin salgılanıyor o hormon aynı zamanda süt üretimini de uyarıyor dışardan bebek meme ucunu emdikçe uyarılıyor ve süt yavaş yavaş gelmeye başlıyor aslında.
Ama şimdi planlı sezeryan olunca meme ucunu sık sık uyarmak lazım ki süt gelsin ama kolostrum da çok yoğun süt sağma makinesi ile gelmez diyorlar.
Bende muhtemelen başta elle bi denerim heralde pompa lazım olursa ev yakın yıkayıp hazırlayıp koyayım eşim alır gelir en kötü
Süt sağma makineleri hastanelerde oluyormuş aslında ama ben sezaryen olacağım için her ihtimale karşı yine yanıma alayım diyorum.
Benim de sezeryan olacak bende alsam mı dedim de ev tipi olanlara kolostrumu çekemez gibi geliyor zaten o yüzden muhtemelen almayıp ihtiyaç olursa evden getiririm sanırım umarım 1 geceden fazla kalmayız🫠

Kızlar bebeğin 32. Haftada dönmesi normal mi? Sizin ne zaman dönmüştü
Benim şu anki gebeliğimde 32.haftada hala kafası yukarıda
Ama ilk gebeliğimde de öyleydi 37.haftada kafası aşağı dönmüştü 39.haftada doğum kanalına girmişti bazıları annesini çok bekletiyor😀

Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Benim göğüslerim zaten sarkıktır, ufak da değildir. Şimdi daha büyüyüp daha da sarktılar. Balensiz sütyen kullanamıyorum.
İçinde destek olmayan ama balenli emzirme sütyenine rastladınız mı? Neredeyse tüm markaların emzirme sütyenlerini denedim, öyle penye ve balensiz olanlar çok kötü durdu..

Evet ya balensiz hep emzirme sütyenleri çok kötü duruyolar🫠 Şunlar var istersen bi inceleyebilirsin .

Nbb Kaplı Emzirme Sütyeni Ten | 3628 - Fiyatı, Yorumları
https://ty.gl/uvqzcizmziq7s

Bide şöyle bişey var https://ty.gl/783ikb9iecyw1 içinde kocaman bi plastik bi destek var emzirmeye yardımcı payentli bi sütyenmiş bana ablam vermişti işe yarar gibi duruyor hemde aşırı dik tutuyor memişleri 😁 içi de komple pamuklu 🥰

Kızlar böbrek ağrısı yaşayan varmı aranızda 2 gündür sol böbreğim çok ağrıyo bide kasıklarıma ara sıra bıçak saplanması gibi ağrı giriyo 1-2 dakika sonra geçiyo sabah acile gitmelimiyim acaba
Kuzum istersen bi git, ben de bu şikayetlerle gitmiştim biraz sancı çıkmıştı. Kontrolde fayda var belki idrar yolu enfeksiyonudur. Yine de görünmüş olursun

35. Haftadan selamlar :KK24:

Ne yalan söyleyeyim, ben de erken doğar ikizler olur diye çekiniyorum.:confused: (En yakın arkadaşım ikizler ama erkeğin ikizleri nasıl olur bilemiyorum :eek:) Kafamdaki tarih o yüzden okullar kapandıktan sonraki hafta haziranın 23ünden sonrası. Vakitlice, sağlıkla, kolaylıkla gelsinler. 🤲🏼

Geçen merak ettim ben de. Akşam ölçtüm göbek deliğinin hemen üstünden 117 cm civarı. Sabah aynı noktadan ölçtüm. 113 cm.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar 🌸🌸

Günler pek aymıyor gibi, birkaç gündür yataktan sürünerek kalkıyorum ve hiç enerjim yok. Bahar yorgunluğu mu başka bir şey mi anlamadım. Enerjinizde düşüş var mı sizin de?

Umutvari Umutvari hahahaha ben duramam diye eve de iş yerine de aldım içiyorum yalann yok 😂😂😂
Hem de ne enerji düşüklüğü işi bıraktığım için gün içinde bir o koltukta bir öbüründeyim bir de uyuyorum üstüne 🥲

Temmuzu bekleyelim yaa ikizler burcu ile derdim var. Haziranı atlatmak istiyorum :D
Kızımda aynı yorumu yapıyordum :D bir türlü gelmeyinde 41 e kadarda bekledik ve ikizlerin ilk günü planlı sezaryan yaptık :KK52:
Oğlak burcu annesi olarak hayatımıza baya eğlence katıyor :D Su soğuk ama girince alışıyorsun

Bunda da deneyemeye başladığımızdan beri eşim ikizlere bir daha denk getirmeyelim de dedi :D , aylarca denedik olmadı olduğunda da yine süprizli ikizler olma ihtimalide yüksek bir noktada oldu :D Bakalaım hayatın bize nasıl süprizleri olacak. 17 haziran 37. haftam oluyor

Back
X