2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kimilerine garip gelebiliyor bu olay, aynı şekilde vajinal doğuma girmek de olabiliyor. Daha sonrasında ilişkiyi etkileyebilir cinsinden. Bence biz bütün bunları yaşarken bu kadarını da yapsınlar ama yapacak bir şey yok
Bu fıtıktan kaynaklanan ağrıyı saniyede kesen süper bi hareket.

Ama gebelikte yapılabilir mi bilmiyorum. Ben 30-40 cm den fazla ayağımı kaldıramıyorum.
Bende de siyatik ağrısına çok iyi gelmişti. Vücut ağırlığı arttıkça sinirlere baskı yapıyor bu tarz esneme hareketleri oraları esnetip ağrının azalmasına yardımcı oluyor
Aaa bende öyle hatta geçen dedim kollarım ve bacaklarımda çıkmıyor kaşım ve bıyığımda öyle ama bikini bölgesi hala aynı
Haha orası biraz inatçı galiba ya

Kimilerine garip gelebiliyor bu olay, aynı şekilde vajinal doğuma girmek de olabiliyor. Daha sonrasında ilişkiyi etkileyebilir cinsinden. Bence biz bütün bunları yaşarken bu kadarını da yapsınlar ama yapacak bir şey yok
Bu fıtıktan kaynaklanan ağrıyı saniyede kesen süper bi hareket.

Ama gebelikte yapılabilir mi bilmiyorum. Ben 30-40 cm den fazla ayağımı kaldıramıyorum.
Bende de siyatik ağrısına çok iyi gelmişti. Vücut ağırlığı arttıkça sinirlere baskı yapıyor bu tarz esneme hareketleri oraları esnetip ağrının azalmasına yardımcı oluyor
Aaa bende öyle hatta geçen dedim kollarım ve bacaklarımda çıkmıyor kaşım ve bıyığımda öyle ama bikini bölgesi hala aynı
Haha orası biraz inatçı galiba ya

Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah. Benim hissettiğim ağrım olmuyordu da karnım taş gibi oluyordu günde belki 10 kere. Bir de dün ekstra tuvalete gittiğimde mukus gibi parça geldiğini farkettim. Mukus tıkacı olabilir belki diye acile gittim nstde çok ciddi bir sancı kasılma çıkmamıştı. Doktorum eve gönderdi ama bu sabah yine kontrole cagırmıştı. Bu sabah nstye girince 60a varan sancı çıktı yatışım yapıldı. Yani çok fazla tekrarlıyorsa içiniz rahat etsin diye kontrol gününüzde doktorunuzla paylaşıp nstye girmenizi öneririm. Tedbir almamaktansa 15 dk ayırırsınız

Ben varım emzirirken daha da azalmıştı inşallah bu sefer de öyle olur
Doğumdan sonra artık hamilelik piyasasından çekilmeyi düşündüğüm için epilasyon düşünüyorum

Teşekkür ederim canım.ilk olunca acemi oluyor insan her şeye şüpheyle bakıyor

Epilasyon 10 seans gittim kollarım bacaklarım gayet iyiydi koltuk altı da ama yinede ağda yapıyordum tam bitmiş degildi 4 ay önce ağda yaptım kollarım bacaklarım sıfır şuan hamilelige yormamıştım hic göbeğim tüylendigi icin
Ben Epilasyon aleti aldım bakalım dogumdan sonra ki aşamalarda faydası olur umarım

Bende aldım epilasyon aleti, bebeklerden vakit kalırsa onu da hallederiz ne yapalim bacakta tek tük anca, kol ince yine de beni rahatsız ediyorda, gebelikte gobuste çıktı seyrek ve sert tüyler, oğlumda da oldu geçti bu da geçecek inşallah umudum tam

Herşeyin üstesinden geleceğiz inşallah inşallah

Sagol kuzucumm
Insallah hepimiz icin surec guzel ilerlesin artik ve zamaninda saglikla aramiza katilsin bebeklerimiz
Cok yorulduk hepimiz gercekten ama bir adim daha atsak karadayiz artik
İnşallah canım benim az kaldı ama bende yoruldugumu hissediyorum artık Sağlıkla gelsinler inşallah
Muhtemelen ondan canım ya ben akreplerin böyle ağlak olduğunu bilmezdim kızımı görünce anladim aynen en azından bildiğim burç ya dayanabilirim
Canım ben jiletle alıyorum uzun zamandır. Yani gebelikten önce ve karnım büyüyene kadar epilasyon aletiyle üst kısmı jiletle alt kısmı alıyordum. Ama karnım büyüdü hiç göremez oldum görmeden dokunarak jiletle alıyorum. Ama bu mecra sağolsun jiletle alıyorum doğumda nasıl olacak diye düşünüyordum yalnız olmadigimi bir kere daha gördüm artık daha rahatım ilk doğumda da sürekli duş alıp jiletle aldım her kontrol öncesi. Tam doğuma gitmeden de fırsat bulup evde dusumu alıp temizlenip gidebildim doğuma. İnşallah bunda da öyle fırsatım olur temiz temiz giderim. İyi jiletle iyi oluyor gerçekten.
Bende su gelmesinden şüphelenip doktora gittim mantar çıktı
Geçmiş olsun canım aman su değilmiş ya mantar da en kısa sürede iyileşir inşallah.. bende de enfeksiyon var ilaç kullanıyorum 3 günlük.
Allah razı olsun böbrek ağrım daha az sanırım suyu fazla kaçırınca böbreğime vuruyo bir tık azalttım sanki bugün daha iyim elhamdülillah
Çok geçmiş olsun canım aman iyi ol. Bol su önemli ve tuvaleti tutmamak. Yoksa ağrı oluyor böbrekte. İnşallah biran önce daha da iyi hissedersin
Geçmiş olsun canım muhtemelen ölçüm yanlıştı 300ü bulsa sen de çok kötü hissederdin kendini bence. İnşallah kadın dogumdan da olumlu sonuçlarla döneceksin buna inanıyorum

Popoya nasıl kramp girebilir acaba, dağlara taşlara vurucam.kendimi, (belle popo arasında bir yere, yoğunluk popoda)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kaç gündür yaşıyorum dediğin şeyi özellikle sol tarafta. Nasıl bir acıyor nasıl bir kramp yürümek eziyet her şey eziyet oldu şu son zamanlarda iyice kuzum

300 e ben de şaşırmıştım mümkün değil o kadar yüksek çıkması yani şeker hastası falan olman lazım onun için. Bak ne güzel sen de güzel haberler almışsın çok sevindim
Sağol canım benim çok şükür kötü yorumlar diye bekledim ama bir kaç değerlerim dışında iyi dedi
tabi dikkat et dedi yediklerini sen biliyorsundur artan durumlarda yememen gerektiğini söyledi
Çok sağol canım keşke ikinci ölçümü de yapsaymışım o zaman net anlaşılır Dı
Neyse bir dahaki sefere öyle bir şeyle karşılaşırsam tekrarlamak olacak
Sabredeceğiz hepimiz canım inşallah sağ sağlim kucağımıza alacağız bebeişleri bu süreç çok yorucu ama güzel bir şekilde değecek
Teşekkür ederim canım benim
İnşallah son kontrolümü yapsaydım bayramdan önce içim rahat bir şekilde geçirirdim bayramı güzel haberlerle gelirim o gün inşallah

Bana doktorum 35. haftadan sonra ağda veya jilet yapma enfeksiyon riskini arttırır istersen kısaltabilirsin makasla dedi. Genital bölgedeki kıllar enfeksiyona karşı koruma sağlar kılların olmaması bizim için temizliği gösteren bir durum değil, biz tüy var yok fark bile etmiyoruz dedi. Her doktor aynı fikirde midir bilmem ama farklı bir bakış açısı.

Bu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Çok üzüldüm canım umarım baban şimdi iyidir Stres hormonu bebeklerde bazen hareketlenmeye yol açar diyorlar o yüzden olabilir. Biraz uzanıp sakinleşmeye çalış, ağrın olursa düzenli kasılmayla beraber acile gidip içini rahat ettirebilirsin.

Çok sağol canım şükür hastaneye kaldırılmış ilk müdahaleler yapılmış eve geçmiş şuan kalp krizi geçirmiş sanırım
Birde uzakta olunca daha da etkileniyoruz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz öyle
Şuan daha iyiyim dinlenmeye çalışıyorum da böyle olunca da korktum tabi bebeğe bir şey olmasından çok mu stres yaptım diye düşünüyorum

Kızlar fl uzunluğunun 2 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mı bilen var mı? Doktor bir problem yok normal dedi ama kafam takıldı
Diğer ölçümler nasıl? Onlar da geride mi yoksa haftasıyla uyumlu mu? Siz ve eşiniz kısa mısınız veya her ikinizin ailesinde boy kısalığı var mı? Bunlar etkiliyor.

Geçen hafta benim bebişin fl değeri tam 5 hafta geride çıktı. O gün perinatolojiye yönlendirdi o da 3 hafta geriden ölçtü. Diğer ölçümleri de 2 hafta geride. Gelişim geriliği tanısı konuldu artık her hafta dr kontrolü ve 2 haftada bir perinatoloji kontrolü olacak.

Benim ölçümlerim hiçbir zaman haftasıyla uyumlu olmamıştı ama hem kilosu çok geriden geliyor hem diğer değerler. Birlikte değerlendirme yapılıyor yani. Eğer sadece fl geride değilse endişe etmeyin minyondur bebişiniz sadece

Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun. Çabucak toparlar sağlığına kavuşur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…