- 10 Temmuz 2021
- 385
- 1.560
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.061
Kimilerine garip gelebiliyor bu olay, aynı şekilde vajinal doğuma girmek de olabiliyor. Daha sonrasında ilişkiyi etkileyebilir cinsinden. Bence biz bütün bunları yaşarken bu kadarını da yapsınlar ama yapacak bir şey yokBir iki sene önce bikini bölgesinde gayet üst kısımda bi kıl dönmesi olmuştu bende. Böyle sivilce gibi kızarmış kabarmıştı. Hani patlatıp temizlemek gerekti. Ama ben kendime bunu yapmam. Hatta başkasına da yapamam. Kan alınırken bakamıyorum kendimeiğne ile dokunup patlatsa gerisini ben halledeceğim. Eşime rica ettim. Garipsedi, hatta bozdu beni. Gerekse Dr a git dedi. Oncağız şey için.
Onun yanında ve hatta evdeyken o, kişisel bakım vs şeyleri yapmam ben. Belki ondan bana karşı saygısını kaybetmemek için yaptı diyicemama sonuçta sağlıkla ilgili bi şeydi hani. Bilemiyorum.
Bende de siyatik ağrısına çok iyi gelmişti. Vücut ağırlığı arttıkça sinirlere baskı yapıyor bu tarz esneme hareketleri oraları esnetip ağrının azalmasına yardımcı oluyorBu fıtıktan kaynaklanan ağrıyı saniyede kesen süper bi hareket.
Ama gebelikte yapılabilir mi bilmiyorum. Ben 30-40 cm den fazla ayağımı kaldıramıyorum.
Haha orası biraz inatçı galiba yaAaa bende öyle hatta geçen dedim kollarım ve bacaklarımda çıkmıyor kaşım ve bıyığımda öyle ama bikini bölgesi hala aynı
Kimilerine garip gelebiliyor bu olay, aynı şekilde vajinal doğuma girmek de olabiliyor. Daha sonrasında ilişkiyi etkileyebilir cinsinden. Bence biz bütün bunları yaşarken bu kadarını da yapsınlar ama yapacak bir şey yokBir iki sene önce bikini bölgesinde gayet üst kısımda bi kıl dönmesi olmuştu bende. Böyle sivilce gibi kızarmış kabarmıştı. Hani patlatıp temizlemek gerekti. Ama ben kendime bunu yapmam. Hatta başkasına da yapamam. Kan alınırken bakamıyorum kendimeiğne ile dokunup patlatsa gerisini ben halledeceğim. Eşime rica ettim. Garipsedi, hatta bozdu beni. Gerekse Dr a git dedi. Oncağız şey için.
Onun yanında ve hatta evdeyken o, kişisel bakım vs şeyleri yapmam ben. Belki ondan bana karşı saygısını kaybetmemek için yaptı diyicemama sonuçta sağlıkla ilgili bi şeydi hani. Bilemiyorum.
Bende de siyatik ağrısına çok iyi gelmişti. Vücut ağırlığı arttıkça sinirlere baskı yapıyor bu tarz esneme hareketleri oraları esnetip ağrının azalmasına yardımcı oluyorBu fıtıktan kaynaklanan ağrıyı saniyede kesen süper bi hareket.
Ama gebelikte yapılabilir mi bilmiyorum. Ben 30-40 cm den fazla ayağımı kaldıramıyorum.
Haha orası biraz inatçı galiba yaAaa bende öyle hatta geçen dedim kollarım ve bacaklarımda çıkmıyor kaşım ve bıyığımda öyle ama bikini bölgesi hala aynı
Geçmiş olsun umarım bebişlerimizi zamanında alırız kucağımıza hepimiz.sizin adet sancısı gibi ağrılarınız oldu mu ne siksyetleriniz vardı doktora gittiğinizde..benim adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bel ağrısı eşliğinde günde beş altı kez onun için soruyorum
Ben varımBi de kızlar bu genel bir soru, hamileliğinde vücut kıllarında azalma yaşayan var mı? Benim ilk hamileliğimde de olmuştu bunda da öyle kol ve bacak kıllarımda bariz azalmalar var ve hepsi de geri gelmedi doğumda sonra
Hayır yoktuBaşka şikayetin varmıydı ıslaklık dışında canın
Teşekkür ederim canım.Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah. Benim hissettiğim ağrım olmuyordu da karnım taş gibi oluyordu günde belki 10 kere. Bir de dün ekstra tuvalete gittiğimde mukus gibi parça geldiğini farkettim. Mukus tıkacı olabilir belki diye acile gittim nstde çok ciddi bir sancı kasılma çıkmamıştı. Doktorum eve gönderdi ama bu sabah yine kontrole cagırmıştı. Bu sabah nstye girince 60a varan sancı çıktı yatışım yapıldı. Yani çok fazla tekrarlıyorsa içiniz rahat etsin diye kontrol gününüzde doktorunuzla paylaşıp nstye girmenizi öneririm. Tedbir almamaktansa 15 dk ayırırsınız
Epilasyon 10 seans gittim kollarım bacaklarım gayet iyiydi koltuk altı da ama yinede ağda yapıyordum tam bitmiş degildi 4 ay önce ağda yaptım kollarım bacaklarım sıfır şuan hamilelige yormamıştım hicTam tersi bendeoğlumda da bunda da gebelik boyunca tuylendim olmadık yerlerinden şükür doğumdan bikac hafta sonra dökülüp gitmişti, inşallah bunda da öyle olur, yoksa iki üç senelik full paket epilasyon almam lazım
Bende aldım epilasyon aleti, bebeklerden vakit kalırsa onu da hallederiz ne yapalimEpilasyon 10 seans gittim kollarım bacaklarım gayet iyiydi koltuk altı da ama yinede ağda yapıyordum tam bitmiş degildi 4 ay önce ağda yaptım kollarım bacaklarım sıfır şuan hamilelige yormamıştım hicgöbeğim tüylendigi icin
Ben Epilasyon aleti aldım bakalım dogumdan sonra ki aşamalarda faydası olur umarım
Herşeyin üstesinden geleceğiz inşallah inşallahBende aldım epilasyon aleti, bebeklerden vakit kalırsa onu da hallederiz ne yapalimbacakta tek tük anca, kol ince yine de beni rahatsız ediyorda, gebelikte gobuste çıktı seyrek ve sert tüyler, oğlumda da oldu geçti bu da geçecek inşallah umudum tam
İnşallah canım benim az kaldı ama bende yoruldugumu hissediyorum artıkSagol kuzucumm
Insallah hepimiz icin surec guzel ilerlesin artik ve zamaninda saglikla aramiza katilsin bebeklerimiz
Cok yorulduk hepimiz gercekten ama bir adim daha atsak karadayiz artik
Muhtemelen ondan canım ya ben akreplerin böyle ağlak olduğunu bilmezdim kızımı görünce anladimHahahahah demek ki ondan hele hamilelikte zaten tavan yaptı bu durum birde amannnnzaten aslandan çok akrep heralde bende baskın boşuna ağlak değişmişim yani desene Ahahhaha bence de en azından bildiğin bir burç çok mantıklı inşallah öyle olur yoksa evde her telden amannnn
Canım ben jiletle alıyorum uzun zamandır. Yani gebelikten önce ve karnım büyüyene kadar epilasyon aletiyle üst kısmı jiletle alt kısmı alıyordum. Ama karnım büyüdü hiç göremez oldum görmeden dokunarak jiletle alıyorum. Ama bu mecra sağolsun jiletle alıyorum doğumda nasıl olacak diye düşünüyordum yalnız olmadigimi bir kere daha gördüm artık daha rahatımBu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi
Geçmiş olsun canım aman su değilmiş ya mantar da en kısa sürede iyileşir inşallah.. bende de enfeksiyon var ilaç kullanıyorum 3 günlük.Bende su gelmesinden şüphelenip doktora gittim mantar çıktı
Çok geçmiş olsun canım aman iyi ol. Bol su önemli ve tuvaleti tutmamak. Yoksa ağrı oluyor böbrekte. İnşallah biran önce daha da iyi hissedersinAllah razı olsun böbrek ağrım daha az sanırım suyu fazla kaçırınca böbreğime vuruyo bir tık azalttım sanki bugün daha iyim elhamdülillah
Geçmiş olsun canım muhtemelen ölçüm yanlıştı 300ü bulsa sen de çok kötü hissederdin kendini bence. İnşallah kadın dogumdan da olumlu sonuçlarla döneceksin buna inanıyorumGittim canım doktora sonuçlarda bir kaç değeri yüksek gördü 300 çıkan değeri de ölçüm yanlış olabilir dedi çünkü çok fazla yüksek çıkmış tekrar ölçüm yapsaydın dedi ama benim sonradan aklıma geldi iş işten geçmişti artık
Kadın doğuma göründün mü dedi bebek nasıl suyu kilosu falan sordu kontrölüme var daha bir kaç gün dedim ona bir bak aksatma dedi şimdilik 5 levemir kullanırken 6 levemir yaptı
Bende durumlar bu şekşlde canım kadın doğum kontrolünü bekliyorum bu süre zarfında da yediklerime tekrar da dikkat etmem gerekiyor
Ama ölçümleri yüksek görmedi doktor daha iyi bilir tabi ama bana diğer haftalara oranla daha yüksek geldi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Kaç gündür yaşıyorum dediğin şeyi özellikle sol tarafta. Nasıl bir acıyor nasıl bir kramp yürümek eziyet her şey eziyet oldu şu son zamanlarda iyice kuzumPopoya nasıl kramp girebilir acaba, dağlara taşlara vurucam.kendimi, (belle popo arasında bir yere, yoğunluk popoda)
Sağol canım benim300 e ben de şaşırmıştım mümkün değil o kadar yüksek çıkması yani şeker hastası falan olman lazım onun için. Bak ne güzel sen de güzel haberler almışsın çok sevindim
Çok sağol canımFelaket tellalı doktorlardan nefret ediyorum herşeyin bi yolu yordamı var hamilelerin zaten stresli bir süreç geçirdiklerini unutuyorlar. Allahtan bir sıkıntı yokmuş
Sevindim canım güzel haberlerle gelmene
300 ün yanlış ölçüm olabileceği aklıma gelmişti benim de gerçekten öylemiş demek ki
Benim sonuçlarımı yüksek buldu, daha ziyade dengesiz buldu gerçekten çok dengesiz sonuçlarım var insülin dozunu yükseltti
Teşekkür ederim canım benimİnşallah canım benim az kaldı ama bende yoruldugumu hissediyorum artıkSağlıkla gelsinler inşallah
Muhtemelen ondan canım ya ben akreplerin böyle ağlak olduğunu bilmezdim kızımı görünce anladimaynen en azından bildiğim burç ya dayanabilirim
Canım ben jiletle alıyorum uzun zamandır. Yani gebelikten önce ve karnım büyüyene kadar epilasyon aletiyle üst kısmı jiletle alt kısmı alıyordum. Ama karnım büyüdü hiç göremez oldum görmeden dokunarak jiletle alıyorum. Ama bu mecra sağolsun jiletle alıyorum doğumda nasıl olacak diye düşünüyordum yalnız olmadigimi bir kere daha gördüm artık daha rahatımilk doğumda da sürekli duş alıp jiletle aldım her kontrol öncesi. Tam doğuma gitmeden de fırsat bulup evde dusumu alıp temizlenip gidebildim doğuma. İnşallah bunda da öyle fırsatım olur temiz temiz giderim. İyi jiletle iyi oluyor gerçekten.
Geçmiş olsun canım aman su değilmiş ya mantar da en kısa sürede iyileşir inşallah.. bende de enfeksiyon var ilaç kullanıyorum 3 günlük.
Çok geçmiş olsun canım aman iyi ol. Bol su önemli ve tuvaleti tutmamak. Yoksa ağrı oluyor böbrekte. İnşallah biran önce daha da iyi hissedersin
Geçmiş olsun canım muhtemelen ölçüm yanlıştı 300ü bulsa sen de çok kötü hissederdin kendini bence. İnşallah kadın dogumdan da olumlu sonuçlarla döneceksin buna inanıyorum
Bana doktorum 35. haftadan sonra ağda veya jilet yapma enfeksiyon riskini arttırır istersen kısaltabilirsin makasla dedi. Genital bölgedeki kıllar enfeksiyona karşı koruma sağlar kılların olmaması bizim için temizliği gösteren bir durum değil, biz tüy var yok fark bile etmiyoruz dedi. Her doktor aynı fikirde midir bilmem ama farklı bir bakış açısı.Bu arada özel bi konu ama fikir almak istiyorum doğum için ağda yaptıracak olanlar ne zaman yapılmalı hiç genital bölgeyi kuaförde yaptırmadım çocuk yokken lazere gitmiştim ama hamilelik hormonlar derken yine çıkmaya başladı ama kendim de asla uzanamıyorum , zor olur mu kendımı kasar mıyım çok acır mı gibi gibi
Çok üzüldüm canım umarım baban şimdi iyidirBu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Çok sağol canım şükür hastaneye kaldırılmış ilk müdahaleler yapılmış eve geçmiş şuan kalp krizi geçirmiş sanırımÇok üzüldüm canım umarım baban şimdi iyidirStres hormonu bebeklerde bazen hareketlenmeye yol açar diyorlar o yüzden olabilir. Biraz uzanıp sakinleşmeye çalış, ağrın olursa düzenli kasılmayla beraber acile gidip içini rahat ettirebilirsin.
Diğer ölçümler nasıl? Onlar da geride mi yoksa haftasıyla uyumlu mu? Siz ve eşiniz kısa mısınız veya her ikinizin ailesinde boy kısalığı var mı? Bunlar etkiliyor.Kızlar fl uzunluğunun 2 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mı bilen var mı? Doktor bir problem yok normal dedi ama kafam takıldı
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumÇok sağol canım şükür hastaneye kaldırılmış ilk müdahaleler yapılmış eve geçmiş şuan kalp krizi geçirmiş sanırım
Birde uzakta olunca daha da etkileniyoruz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz öyle
Şuan daha iyiyim dinlenmeye çalışıyorum da böyle olunca da korktum tabi bebeğe bir şey olmasından çok mu stres yaptım diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun. Çabucak toparlar sağlığına kavuşur inşÇok sağol canım şükür hastaneye kaldırılmış ilk müdahaleler yapılmış eve geçmiş şuan kalp krizi geçirmiş sanırım
Birde uzakta olunca daha da etkileniyoruz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz öyle
Şuan daha iyiyim dinlenmeye çalışıyorum da böyle olunca da korktum tabi bebeğe bir şey olmasından çok mu stres yaptım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?