- 8 Ağustos 2011
- 12.648
- 15.009
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.101
Gerçekten öyle.su sürekli yanıbaşımda canım gördükçe içiyorum. tuzu artık neredeyse avuç avuç yiyeceğim o dereceye geldim tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum ayaklarım şişiyor garip bir döngüdeyim :))
Aynen arttırmıyor. Kalınlaştırmaz da sadece dibinden kestiği için ilk çıkarken insan kalın gibi hissediyor ama en son hali yine aynı. Hemen çıkması konusunda diyecek bir şey yok maalesef benim bir rutin gibi oldu artık iki üç güne bir banyoda, buna alışınca da diğerlerinin acısına katlanamıyorum
Bi de kızlar bu genel bir soru, hamileliğinde vücut kıllarında azalma yaşayan var mı? Benim ilk hamileliğimde de olmuştu bunda da öyle kol ve bacak kıllarımda bariz azalmalar var ve hepsi de geri gelmedi doğumda sonra
Bacım neden jilet vuruyorsun koltuk altına?Vücudumda pek kıl yok ama koltuk altını baz alırsak tam tersi durum oluştu. Hormonlar ve sıcaklar sebebi ile daha çok terlediğim için sanırım hızla uzuyor 2 günde bir jilet yapmak zorunda kalıyorum. Ve malesef bu sebeple de koltuk altım karardı yaa beyaz tenli olduğum için ekstra gözüme batıyor kollar bembeyaz koltuk altım hafif karartıNe yapabilirim bilmiyorum.
arefe günü çalışıyorsa o güne denk geliyor canım çalışmıyorsa bayramdan sonraya kalacağımGerçekten öyle.
Dr randevun ne zaman ? Acaba söylesen mi tansiyonum düşüyor diye. Hani yükselmesi tehlikeli ama düşmesi o kadar ciddi bi durum değil sanıyorum ama öngöremediğin bi durum olmasın..
Bu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Bacım neden jilet vuruyorsun koltuk altına?
Onun uzamasıyla uğraşılır mı ?
Hava sıcak şimdi tek tüy olsa, terimin kokusu değişiyor. Tahammül edemiyorum. Bi lateks eldiven al. Kökten çek. 10-15 gün rahat edersin.
Duştan sonra karbonatla koktuk altını ovunca, terleme ve ter kokusu azalır diye video gördüm Twitter da.
İmkanı olan lazere gitsin. Olmayan para biriktirsin evde lazer cihazı alsın. Öyle büyük rahatlık ki..
Ne kadar farklı kişilikler dengeler ya, ben de kimseye minnet etmeyeyim her işimi kendim yapayım, eşim de bana söyle ben yaparım, ben ederim, söylemesem kiİyor, sizde tam tersi... Ne kadar farklı dinamiklerGeçmiş olsun.
Ay dün ben de kısaltayım dedim. Bacağımı öyle çekiyorum olmuyor, böyle kırıyorum olmuyor. Nefes nefese kaldım. Hepi topu 30 saniye sürecek şey, kasıgıma ağrı girdi.
Ben eşime tırnağımı kes desem, yine o malum bakışla bakar banaAllahım sen kimseye muhtaç etme Ya Rabbim
Anladım canım . Bi kerecik alınabilecek kadar uzamamasını bekle. Ağda bandı yahut başka bi yöntemle kökten al. Bak ter olayı ne kadar çok fark ediyor. Tüy istediği kadar kısa olsun, kökü tende iken ter kokusu çok değişiyor.Ama azcık uzayınca gözüme batıyor eldivenle ele gelene kadar beklesem 1 haftayı geçer diye dayanamıyorum zaten sıcak
Yıllar öncesi lazere gittim ama genital ve koltuk altında tekrar çıkmaya başladıAynen ileride cihaz almak istiyorum kalan bölgeler için
Çok sağol canım şükür hastaneye kaldırılmış ilk müdahaleler yapılmış eve geçmiş şuan kalp krizi geçirmiş sanırım
Birde uzakta olunca daha da etkileniyoruz elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz öyle
Şuan daha iyiyim dinlenmeye çalışıyorum da böyle olunca da korktum tabi bebeğe bir şey olmasından çok mu stres yaptım diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun Allah korusun kimseye bir şey olmasın inşallah
Bebekten yana kaygın olmasın insanlar neler neler yaşıyor, hareketli olsun yeter ki tam tersi olmasın da
Hea dinamikkkkNe kadar farklı kişilikler dengeler ya, ben de kimseye minnet etmeyeyim her işimi kendim yapayım, eşim de bana söyle ben yaparım, ben ederim, söylemesem kiİyor, sizde tam tersi... Ne kadar farklı dinamikler
Anladım canım . Bi kerecik alınabilecek kadar uzamamasını bekle. Ağda bandı yahut başka bi yöntemle kökten al. Bak ter olayı ne kadar çok fark ediyor. Tüy istediği kadar kısa olsun, kökü tende iken ter kokusu çok değişiyor.
Bende rahatsız hisseder, pis pis görmesin falan diye düşünüyorum ama söylediğim zaman kızıyor, senin en pis halin bana en güzel en temiz gelir ben onları görmüyorum diyor, gel de bana anlat, sonra ki işte gene kendim hallediyorum, görmesin rahat edemiyorum, mahremime.girmesin (çocuk yapmak mahrem değil sanki)Hea dinamikkkk
Benim eşim cins bu konuda. Açık diyeyim.
Hatta hamile göbeğim bile onu huzursuz ediyor olabilir.
Ev işlerinde, getir görürde asla öyle değil ama. Haftalardır ev süpürmedim. Banyo temizliği zaten hep ondadır. Hastaneden sonra yemek işi de onda. Market, pazar yapar. (Bu sebeple meyve sebze nasıl seçilir suan hiç bilmiyorum, unuttum) Seni getireyim, bekleyeyim gotureyim. Bu şeyleri sever yapar ama iş yukarıda dediğim mevzulara gelince bi haller oluyor adama.
O is başka, bu iş başkaBende rahatsız hisseder, pis pis görmesin falan diye düşünüyorum ama söylediğim zaman kızıyor, senin en pis halin bana en güzel en temiz gelir ben onları görmüyorum diyor, gel de bana anlat, sonra ki işte gene kendim hallediyorum, görmesin rahat edemiyorum, mahremime.girmesin (çocuk yapmak mahrem değil sanki)
Hiç sorun değil canım benim şükürler olsun daha beteri ile karşılaşmadıkYaaa kalp krizi mi
Ben daha basit bir şeydir diye ummuştum insanlar neler yaşıyor dememi geri alıyorum bu evlat için kötü tecrübe. Acil şifalar diliyorum canım benim.
Amin inşallah sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Bende rahatsız hisseder, pis pis görmesin falan diye düşünüyorum ama söylediğim zaman kızıyor, senin en pis halin bana en güzel en temiz gelir ben onları görmüyorum diyor, gel de bana anlat, sonra ki işte gene kendim hallediyorum, görmesin rahat edemiyorum, mahremime.girmesin (çocuk yapmak mahrem değil sanki)
Evet eldiven koltuk altı için çok iyi bende denedim bir kaç seferBacım neden jilet vuruyorsun koltuk altına?
Hava sıcak şimdi tek tüy olsa, terimin kokusu değişiyor. Tahammül edemiyorum. Bi lateks eldiven al. Kökten çek. 10-15 gün rahat edersin.
Duştan sonra karbonatla koktuk altını ovunca, terleme ve ter kokusu azalır diye video gördüm Twitter da.
İmkanı olan lazere gitsin. Olmayan para biriktirsin evde lazer cihazı alsın. Öyle büyük rahatlık ki.. Ben vücudunda sadece bikini bölgesi, koltuk altı ve dizden aşağısını düzenli alan biri olarak bunu diyorum.Kaş, bıyık, kol, bacak tüm vücut epilasyon yapanlar için hayat kurtarıcı.
Lazeri herkese öneririm Heleki açık bayanlar için olmazsa olmazlardan gerçekten çok kurtarıcı bir şey hamile kalmadan önce çok güzel seanslarıma gidip geliyordum durdurmak zorunda kaldım ama çok verim aldım hemen hemen 8 aya giriş yapacağız tüm bacak kol vs bu bölgeler beni idare etti bir tek son iki aydır genital bölge için rahatsız oluyordum oda hafif gösteriyordu şuan tek tük var ağda ile halledeceğim çıkan yerleriBacım neden jilet vuruyorsun koltuk altına?
İmkanı olan lazere gitsin. Olmayan para biriktirsin evde lazer cihazı alsın. Öyle büyük rahatlık ki.. Ben vücudunda sadece bikini bölgesi, koltuk altı ve dizden aşağısını düzenli alan biri olarak bunu diyorum.Kaş, bıyık, kol, bacak tüm vücut epilasyon yapanlar için hayat kurtarıcı.
Canim benim inşallah son kontrol de güzel geçer için rahat atlatırsın inşallah bayramı da.Sağol canım benimçok şükür kötü yorumlar diye bekledim ama bir kaç değerlerim dışında iyi dedi
tabi dikkat et dedi yediklerini sen biliyorsundur artan durumlarda yememen gerektiğini söyledi
Çok sağol canımkeşke ikinci ölçümü de yapsaymışım o zaman net anlaşılır Dı
Neyse bir dahaki sefere öyle bir şeyle karşılaşırsam tekrarlamak olacak
Sabredeceğiz hepimiz canım inşallah sağ sağlim kucağımıza alacağız bebeişleri bu süreç çok yorucu ama güzel bir şekilde değecek
Teşekkür ederim canım benim
İnşallah son kontrolümü yapsaydım bayramdan önce içim rahat bir şekilde geçirirdim bayramı güzel haberlerle gelirim o gün inşallah
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun babanı da şuan daha iyidir inşallah.Bu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Dualarım seninle bacım güzel haberlerle gelmen dileğimleGeçmiş olsunaryakusum
Rabbim beterinden saklasın.
@vicky3461 nasıl oldun bacım ? Daha iyisin ins.
Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
Off hamileliğin son zamanları tırnak kesmek zulüm ya gerçekten. Kızımda da aynıydı bacağımı nasıl koysam da kessem rahat olur diye uğraşıyordum. Yine aynı uğraşıp duruyorum. Uzasa rahat edemem kesinlikle kısa olacak. Başkasına da hayatta kes diyemem eşime falan. Kendim yapıyorum. BirazAgda jiletten bahsetmişsiniz , onu geçtim dün ayak tırnaklarımı keseyim dedim aman Allahım bu iş bukadar zor muydu. Eğileyim desem eğilemiyorum, ayağını yukarıya kaldırayım desem kaldıramıyorum , yere oturamıyorum, koltuğa oturup karşıma sandaliye koydum. İnatta ettim sanırım kimseden yardımda istemedim. Normalde kilolu olanların Allah yardımcısı olsun göbek zor işmiş..
Çok geçmiş olsun canım benim. Anne için gerçekten çok zor bir durum. Allah korusun minik yavrunuSanırım bugün doğurmazsam birdaha gününü bekler bu oğlan. Sabah uyandım kız da kalktı bu ara ordan oraya emeklesin pek meraklı. Babasının yanına yatağa koydum oynuyorlardı mutfağa gitmemle birlikte gümbürtü koptu yatak odasında babasının elinden kurtulmuş düşmüş yataktanbizim yatakta sanki zürafa ailesiyiz maşallah çok yüksek ne işimizeyse. Ağla ağla içi çıktı çocuğun ama heryerim ağrıyor bacaklarımı asla açamıyorum
Geçmiş olsun canım benim tansiyonum da hep düşük seyreder genelde. Kaç çıkıyor seninki? Dikkat et tansiyon düşmesi de problem olmasın tuzlu bir seyler ye. Bende aynı durumdayım tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum sonra ayaklarım şişiyor iyice. Napcam bilmiyorum.kızlar bende aşırı bir baş dönmesi başladı sebebinin ne olduğunu bilemedim dünden beri de tansiyon düşüklüğü var buna eşlik eden doktor gitmemede var biraz napsam kendimizden bi kan felan mı istesem ki
Bende de başladı malesef. Tansiyonum 8-4 civarında çıkıyor hep. Demir ilacı da kullanıyorum 2 tane demir düştü desem o da değil. Aşırı halsizlik uyku halinde geri döndü. Ben de 3. Trimester demek ki böyle bir şey diye düşünüyordum kendimcekızlar bende aşırı bir baş dönmesi başladı sebebinin ne olduğunu bilemedim dünden beri de tansiyon düşüklüğü var buna eşlik eden doktor gitmemede var biraz napsam kendimizden bi kan felan mı istesem ki
Ay evet yaaa hamilelik bitince rahat rahat halledeceğiz her işimizi inşallahYa eskiden makinelerin çeşitleri azdı ama onlar bile güzeldi. Şimdi çeşit çeşit var acayip teknoloji gelişmiştir. Ne güzeldir o lazerli olanlarEpilatöre yükseldiğim bir sabah ne tatlı
Ben de her işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki bulaşık makinesini boşaltınca bile eşim kızıyor sen niye boşaltıyorsun diye. ( boyum kısa olduğu için üst raflara yetişemiyorum daNe kadar farklı kişilikler dengeler ya, ben de kimseye minnet etmeyeyim her işimi kendim yapayım, eşim de bana söyle ben yaparım, ben ederim, söylemesem kiİyor, sizde tam tersi... Ne kadar farklı dinamikler
Ben şu an da evdeyim ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Geçen hfta kontrol nst de 30 lara kadar çıktı normal dendi. Sadece WC yatak gidip geliyorum . Size ne dediler.Merhaba ben de 30+2deyim. Sizinle aynı durumdayız bugün yatuşım yapıldı benim de sancılar 60a çıktı. Şimdi ilk doz ciğer geliştirici vuruldu, nidicard 4 doz aldım 1 saatte. Yarın çıkarıp çıkarmayacaklarına bakacaklar. Siz ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?