2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
su sürekli yanıbaşımda canım gördükçe içiyorum. tuzu artık neredeyse avuç avuç yiyeceğim o dereceye geldim tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum ayaklarım şişiyor garip bir döngüdeyim :))
Gerçekten öyle.

Dr randevun ne zaman ? Acaba söylesen mi tansiyonum düşüyor diye. Hani yükselmesi tehlikeli ama düşmesi o kadar ciddi bi durum değil sanıyorum ama öngöremediğin bi durum olmasın..

Vücudumda pek kıl yok ama koltuk altını baz alırsak tam tersi durum oluştu. Hormonlar ve sıcaklar sebebi ile daha çok terlediğim için sanırım hızla uzuyor 2 günde bir jilet yapmak zorunda kalıyorum. Ve malesef bu sebeple de koltuk altım karardı yaa beyaz tenli olduğum için ekstra gözüme batıyor kollar bembeyaz koltuk altım hafif karartı Ne yapabilirim bilmiyorum.

Bacım neden jilet vuruyorsun koltuk altına?
Onun uzamasıyla uğraşılır mı ?

Hava sıcak şimdi tek tüy olsa, terimin kokusu değişiyor. Tahammül edemiyorum. Bi lateks eldiven al. Kökten çek. 10-15 gün rahat edersin.

Duştan sonra karbonatla koktuk altını ovunca, terleme ve ter kokusu azalır diye video gördüm Twitter da.

İmkanı olan lazere gitsin. Olmayan para biriktirsin evde lazer cihazı alsın. Öyle büyük rahatlık ki.. Ben vücudunda sadece bikini bölgesi, koltuk altı ve dizden aşağısını düzenli alan biri olarak bunu diyorum. Kaş, bıyık, kol, bacak tüm vücut epilasyon yapanlar için hayat kurtarıcı.

Son düzenleme:
Gerçekten öyle.

Dr randevun ne zaman ? Acaba söylesen mi tansiyonum düşüyor diye. Hani yükselmesi tehlikeli ama düşmesi o kadar ciddi bi durum değil sanıyorum ama öngöremediğin bi durum olmasın..
arefe günü çalışıyorsa o güne denk geliyor canım çalışmıyorsa bayramdan sonraya kalacağım

Bu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya

Çok geçmiş olsun Allah korusun kimseye bir şey olmasın inşallah
Bebekten yana kaygın olmasın insanlar neler neler yaşıyor, hareketli olsun yeter ki tam tersi olmasın da

Ama azcık uzayınca gözüme batıyor eldivenle ele gelene kadar beklesem 1 haftayı geçer diye dayanamıyorum zaten sıcak
Yıllar öncesi lazere gittim ama genital ve koltuk altında tekrar çıkmaya başladı Aynen ileride cihaz almak istiyorum kalan bölgeler için

Ne kadar farklı kişilikler dengeler ya, ben de kimseye minnet etmeyeyim her işimi kendim yapayım, eşim de bana söyle ben yaparım, ben ederim, söylemesem kiİyor, sizde tam tersi... Ne kadar farklı dinamikler

Anladım canım . Bi kerecik alınabilecek kadar uzamamasını bekle. Ağda bandı yahut başka bi yöntemle kökten al. Bak ter olayı ne kadar çok fark ediyor. Tüy istediği kadar kısa olsun, kökü tende iken ter kokusu çok değişiyor.

Çok geçmiş olsun Allah korusun kimseye bir şey olmasın inşallah
Bebekten yana kaygın olmasın insanlar neler neler yaşıyor, hareketli olsun yeter ki tam tersi olmasın da

Yaaa kalp krizi mi
Ben daha basit bir şeydir diye ummuştum insanlar neler yaşıyor dememi geri alıyorum bu evlat için kötü tecrübe. Acil şifalar diliyorum canım benim.

Ne kadar farklı kişilikler dengeler ya, ben de kimseye minnet etmeyeyim her işimi kendim yapayım, eşim de bana söyle ben yaparım, ben ederim, söylemesem kiİyor, sizde tam tersi... Ne kadar farklı dinamikler
Hea dinamikkkk
Benim eşim cins bu konuda. Açık diyeyim.
Hatta hamile göbeğim bile onu huzursuz ediyor olabilir. Hamilelik, lohusalık dönemlerinde ekstra bi haller oluyor ona.

Ev işlerinde, getir görürde asla öyle değil ama. Haftalardır ev süpürmedim. Banyo temizliği zaten hep ondadır. Elinden gelir, severek yapar. Ben söylemem bile.

Hastaneden beri yemek işi de onda. Market, pazar yapar. (Bu sebeple meyve sebze nasıl seçilir suan hiç bilmiyorum, unuttum) Seni getireyim, bekleyeyim gotureyim. Bu şeyleri sever yapar ama iş yukarıda dediğim mevzulara gelince bi haller oluyor adama.

Haklısın ben onu bir deniyim

Bende rahatsız hisseder, pis pis görmesin falan diye düşünüyorum ama söylediğim zaman kızıyor, senin en pis halin bana en güzel en temiz gelir ben onları görmüyorum diyor, gel de bana anlat, sonra ki işte gene kendim hallediyorum, görmesin rahat edemiyorum, mahremime.girmesin (çocuk yapmak mahrem değil sanki)

O is başka, bu iş başka

Yaaa kalp krizi mi
Ben daha basit bir şeydir diye ummuştum insanlar neler yaşıyor dememi geri alıyorum bu evlat için kötü tecrübe. Acil şifalar diliyorum canım benim.
Hiç sorun değil canım benim şükürler olsun daha beteri ile karşılaşmadık
Allah razı olsun canım benim
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin
Amin inşallah sağol canım benim

Ben çocuğu bile zor yaptım Çok iyi anlıyorum o yüzden. Ben de bazı konularda evli de olsak çok çekiniyorum. Jilet işini hallederim beni çağır diyor ne münasebet diye tersliyorum. Ben ne kadar utanıyorsam o da o kadar rahat. Hatta ayıptır söylemesi.. neyse söylemiyim çok rahat yani

Evet eldiven koltuk altı için çok iyi bende denedim bir kaç sefer fenomendar dene mutlaka ağda ve jilet ile oraya hiç girişme derim ama rahatsız oluyırsan mecbur ağdaya gerek duyuluyor
İşte hamilelikte en zor konulardan biri de bu olması gerek herhalde Heleki son aydayız her an bir şey olur diye temizlenmek lazım

Lazeri herkese öneririm Heleki açık bayanlar için olmazsa olmazlardan gerçekten çok kurtarıcı bir şey hamile kalmadan önce çok güzel seanslarıma gidip geliyordum durdurmak zorunda kaldım ama çok verim aldım hemen hemen 8 aya giriş yapacağız tüm bacak kol vs bu bölgeler beni idare etti bir tek son iki aydır genital bölge için rahatsız oluyordum oda hafif gösteriyordu şuan tek tük var ağda ile halledeceğim çıkan yerleri
Doğumdan sonra iki çocukla nasıl gideceğim bilmiyorum ama bulduğum her fırsatta oraya koşmak olacak sanırım

Canim benim inşallah son kontrol de güzel geçer için rahat atlatırsın inşallah bayramı da.
Bu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Çok çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun babanı da şuan daha iyidir inşallah. Bebekler bazen stres durumunda çok hareketli oluyorlar. Şimdi nasıl bebeğin normal hareket ediyor dimi. Sakin ol kuzum bak geçip gitmiş şükür sakin ol
Geçmiş olsun aryakusum
Rabbim beterinden saklasın.

@vicky3461 nasıl oldun bacım ? Daha iyisin ins.

Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
Dualarım seninle bacım güzel haberlerle gelmen dileğimle
Off hamileliğin son zamanları tırnak kesmek zulüm ya gerçekten. Kızımda da aynıydı bacağımı nasıl koysam da kessem rahat olur diye uğraşıyordum. Yine aynı uğraşıp duruyorum. Uzasa rahat edemem kesinlikle kısa olacak. Başkasına da hayatta kes diyemem eşime falan. Kendim yapıyorum. Biraz Vaalbara gibiyim eşim benim yanımdayken yapmak istemem öyle tiksinmesin diye. O da tam tersi tiksinmem neden tiksineyim falan der kılından tüyünden der ama ben rahat edemiyorum.
Çok geçmiş olsun canım benim. Anne için gerçekten çok zor bir durum. Allah korusun minik yavrunu sakin ol kuzum karnindakini de düşün. Bak kötü hissedersen hastaneye git bekleme sakın.
Geçmiş olsun canım benim tansiyonum da hep düşük seyreder genelde. Kaç çıkıyor seninki? Dikkat et tansiyon düşmesi de problem olmasın tuzlu bir seyler ye. Bende aynı durumdayım tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum sonra ayaklarım şişiyor iyice. Napcam bilmiyorum.

aryakusum kızucum çok geçmiş olsun. Geçmiş gitmiş olsun. Bak iyiymiş şu an. Kendini iyice rahatlat ki bebişin de rahatlasın

Bende de başladı malesef. Tansiyonum 8-4 civarında çıkıyor hep. Demir ilacı da kullanıyorum 2 tane demir düştü desem o da değil. Aşırı halsizlik uyku halinde geri döndü. Ben de 3. Trimester demek ki böyle bir şey diye düşünüyordum kendimce
Ya eskiden makinelerin çeşitleri azdı ama onlar bile güzeldi. Şimdi çeşit çeşit var acayip teknoloji gelişmiştir. Ne güzeldir o lazerli olanlar Epilatöre yükseldiğim bir sabah ne tatlı
Ay evet yaaa hamilelik bitince rahat rahat halledeceğiz her işimizi inşallah
Ben de her işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki bulaşık makinesini boşaltınca bile eşim kızıyor sen niye boşaltıyorsun diye. ( boyum kısa olduğu için üst raflara yetişemiyorum da) Allah razı olsun geçen çorabımı giymeye çalışıyordum bundan sonra ben giydiririm sen uğraşma dedi. Dün gece de diyor ki ben de hamileliğe böyle dahil olabiliyorum belki fiziksel bi acı ağrı çekmiyorum ama bunları yapınca bende bir şeyler yapmış hissediyorum kendimi diyor bi kaç ay önce her yaptığı batan kocamı şimdi de çok sevmeye başladım bakalım bi kaç güne fikrim değişecek mi

Ben şu an da evdeyim ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Geçen hfta kontrol nst de 30 lara kadar çıktı normal dendi. Sadece WC yatak gidip geliyorum . Size ne dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…