2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Gidebildin mi doktora canım ne dedi merak ediyorum. Bana akşam öğününe insülin ekledi benim de bugün kontrolüm vardı
Korkulcak bir durumun olsaydı doktorun mutlaka söylerdi canım boşuna endişelenme. Ben nisan ayında 2 gün kaldım hastanede, sonrasında 2 defa da yatış reddi verdim. Haftaya yatış derse yine reddederim. Araştırma hastanesine gidiyorum bilirsin araştırma hastanelerini her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyorlar. Önceki hamileliğimde de şekerim vardı daha yüksek çıkıyordu sonuçlarım bırak yatışı doktorum 1 külah dondurmanı da ye canım nolcak diyordu

Tüyleri arttırması değil de hemen çıkması beni sinir eden yoksa bence de olan kıl kökünü arttıramaz ona ulaşmıyor kılın boyunu kesiyor en fazla kalınlaştırabilir gibi geliyor bana
Ben alt kısımları hiç kökten almadım. Bekarken jilet kullandım. Evlendikten sonra da hep epilatörün tıraş başlığını kullandım. Tüylerde hiç kalınlaşma, artma vs olmadı.

Ben bugün yine gittim hba1c normal sınırlarda çıktı . Son haftalarda baya da yüksekti aslında şekerim . Nasıl oldu anlamadım ama bu iyi bişey ultrason ölçümlerinde çok önden gidiyordu şu an tam haftasına denk en çok buna sevindim . Uğraşıyoruz ama değiyor galiba

Kızlar fl uzunluğunun 2 hafta geriden gelmesi sorun yaratır mı bilen var mı? Doktor bir problem yok normal dedi ama kafam takıldı
Hep mi geriden geliyordu, bu sefer mi böyle ölçüldü ? Açıkçası çok bi bilgim yok ama uzun zamandır geriden gelmiyorsa sorun olmayabilir. Belki yanlış ölçüldü.. yahut bu haftadan sonra haftasına yaklaşabilir..
Bende su gelmesinden şüphelenip doktora gittim mantar çıktı
Geçmiş olsun.
Akıntıdan başka şikayetin var mıydı ? İlaç verdi mi Dr ?

Üç aylıkken yaptım ağdayı kendim acıyordu baya şuan acı hissi daha düşüktür bence ağda zor gibi geliyor bana
En iyisi jilet diye düşünüyorum

Yetişiyor musun ya oralara, ben elimi uzatamiyorum oraya, kramp giriyor yan tarafima, gebelik başından beri aynı yere kramp giriyor her harekette, zorluyor beni
Valla bırakın jileti ağdayı tuvalet sonrası temizlikte bile aşırı zor yetişiyorum. Göbüş aldı başını gitti ben şu an 2 günde bir duşa giriyorum her girdiğimde çıkanları jiletle alıyorum. Her ihtimale karşı. Öncesinde 8 seansta lazere gitmiştim o yüzden çok yok. Kuaförlerde yapılan ağdalar bana hiç steril gelmiyor malesef o yüzden bu zamana kadar hiç Ağda yaptırmadım. Özellikle doğum öncesi enfeksiyon riskini göze almak istemem o yüzden ağdaya gitmem. Zaten doğum zamanı biraz daha yaz olacak. Her gün duşa girer her gün alırım gerekirse diye düşündüm. Gerekirse eşimden de yardım isteyeceğim Bi de makineler var bekarken onları kullanıyordum onlar da çok geç çıkartıyordu aslında makine de kullanılabilir

Gittim canım doktora sonuçlarda bir kaç değeri yüksek gördü 300 çıkan değeri de ölçüm yanlış olabilir dedi çünkü çok fazla yüksek çıkmış tekrar ölçüm yapsaydın dedi ama benim sonradan aklıma geldi iş işten geçmişti artık
Kadın doğuma göründün mü dedi bebek nasıl suyu kilosu falan sordu kontrölüme var daha bir kaç gün dedim ona bir bak aksatma dedi şimdilik 5 levemir kullanırken 6 levemir yaptı
Bende durumlar bu şekşlde canım kadın doğum kontrolünü bekliyorum bu süre zarfında da yediklerime tekrar da dikkat etmem gerekiyor
Ama ölçümleri yüksek görmedi doktor daha iyi bilir tabi ama bana diğer haftalara oranla daha yüksek geldi

Gözün aydın canım herşey yolunda gidiyormuş bak

Sana ne dedi doktor canım

Kız gobusten nasıl görüp makine yapican kistirirsaaa

Kızlar 20li haftalarda yaşadığım vajinanın sol alt tarafına vuran ağrı geri geldi. Yürürken sol ayağımın üstüne basınca bıçak saplanıyor oraya. Sol ayak zaten kısıtlı.

Bir süredir bebeği yine aşağıda hissediyorum. Eski sezaryen yerine basınç yüksek. (Ağrı sancı değil, sadece bası hissediyorum) Sanki asağıdan elimi soksam tutup çıkarıcam bebeği

Ben hastaneden çıktığımdan beri, ki neredeyse 2 hafta olacak, hiç yürüyüş yapmıyorum. Evde işleri uzun zamandır eşim yapıyor. Hastaneden çıktığımdan beri yemek işi de onda. Hani ayakta kaldım, yürüdüm, iş yaptım yoruldum gibi bi durum da yok.

Benzer ağrıları yaşayan var mı ?
Bebeğin kanala yaklaşmış veya girmiş olabileceğinden biraz endişe ediyorum. Belki psikolojiktir. Çünkü hastaneden sonra geldi bu his bana. Ki taburcu olurken de dinlen yat ayağa kalkma demediler.

300 e ben de şaşırmıştım mümkün değil o kadar yüksek çıkması yani şeker hastası falan olman lazım onun için. Bak ne güzel sen de güzel haberler almışsın çok sevindim

Bende sezeryan yerimde baskı yer yer ağrı-ağırlık hissi yaşıyorum ve bu ara sık tuvalete gidiyorum. Bebeğin pozisyonu kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendimi telaşa sevk etmek istemiyorum rahim büyümesi kaynaklıda olabilir bence. Çünkü erken haftalardada bu şekilde alt tarafım ağrıdığı oluyordu.

Yoktu sadece kilodum ıslanıyordu canım mantar da aynı şeyi yapıyormus

Hepimizin benzermiş sorunu . Benim makine var jilet başlığı ile yapıyordum . Şuan göremediğim için o bile karambol . Zaten kıl dönmesi olmuştu 2 haftadır onla uğraştım kanadı yara oldu sürekli . Geçen bir tık uzundı doktor rahim ağız uzunluğuna baktı bir sürü özür diledim . Ben de en kötü eşimden destek alırım dedim . Ama geçen kıl dönmesinde bi bakar mısın dediğimde bile utandım niyeyse

Ay Allah korusun sen diyince bi korku kapladı içimi eşime yaptırırım belki ya da jiletten devam
Ladycim bu ağrı bende hiç geçmedi 25 de falan başladı gün geçtikçe artarak devam ediyor. Doktor rahim kasları gerildiği için daha da artacak dedi acaba o ağrı mı ki acaba

Canım ben hijyen gereği önermiyorum, ben huylanıyorum artık adım başı herkeste genital bir şey var. Başkasının orasına değdirdiği çubuğu aynı ağdaya batırıyor sabaha kadar eldiven taksın...
Benim epilatörümün tıraş başlığı var ayna tutup onunla kısaltıyorum gebelikte. Yoksa eşinin o tıraş makinesi de iş görüyor önce ve sonra kolonya ile dezenfekte edersin.

O vajinaya vuran ağrı ters hareket yapınca epey şiddetli oluyor bende, raund ligament ağrısı mı neydi adı. Geçen yatakta kendimi yukarı iterken saplandı çok kötü sonra geçti.
Bebeği aşağıda hissetmeyi bilmiyorum, makat durduğu zaman alt kısımlarıma çok tekme atardı şimdi kaburgama attığı için aşağıda bir şey hissetmiyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…