2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Sadece fl geride ve daha yeni söylendi bu . Benim bebeğim hep çok öndeydi hafta olarak . Şekerden kaynaklı irilik de vardı 3 buçuk hafta kadar da öndeydi bpd falan . İnsülinle birlikte biraz haftasıyla uyumlanmış ama dünkü kontrolde doktor ultrason ölçümlerini söylerken fl yi 32 lerde söyledi 34+3 üm bugün. Biraz endişelendim ama doktor üzerinde durmadı bile , ben de tam soracakken nst sıram geldi hızlı çıktım o yüzden burdan fikir almak istedim. Bizim boyumuz çok kısa benim tarafımın yani ,152’yim ben annem 149 . Ama eşim tarafı da uzun ve iri insanlar yapısal olarak .

Belki boy olarak sizin genlerinizi almıştır endişe etmeyin. Önemli bir şey olsa dr zaten ifade ederdi. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman? Gittiğinizde sorarsınız.

Geçmiş olsun aryakusum
Rabbim beterinden saklasın.

vicky3461 nasıl oldun bacım ? Daha iyisin ins.

Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
Çok sağol ladycim

bir sıkıntı olmayacaktır Güzel haberlerle geleceksin inşallah bize de haber et

Agda jiletten bahsetmişsiniz , onu geçtim dün ayak tırnaklarımı keseyim dedim aman Allahım bu iş bukadar zor muydu. Eğileyim desem eğilemiyorum, ayağını yukarıya kaldırayım desem kaldıramıyorum , yere oturamıyorum, koltuğa oturup karşıma sandaliye koydum. İnatta ettim sanırım kimseden yardımda istemedim. Normalde kilolu olanların Allah yardımcısı olsun göbek zor işmiş..

Ben geçen ayagimi çekip diğer dizimin üzerine öyle yan yan kestim, tam göremeyince birini dibinden kesmisim, parmağım şişti irin yaptı, zonkluyor mahvetti beni, eşim de fırçaladı ben keserim söylemek çok mu zor bunu diye, he dedim geçtim, ben başkasının ayagini görmeyi hiç sevmiyorum da ne bileyim demek aklıma bile gelmemiş

Bu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur Şimdi nasılsın ?

Amin inşallah çok teşekkür ederim canım
Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yoktur Şimdi nasılsın ?
Sağol canım benim durumu iyi şükür
Üç dört saat uykuyla ayaktayım uyku tutmadı bir türlü karnımın ağrısı sertliğiyle beraber ama gece iyi olduğunu gördükten sonra biraz daha kendime geldim iyiyim şükür iyi düşünmeye çalışıyorum

Sağolun kızlar

Sanırım bugün doğurmazsam birdaha gününü bekler bu oğlan. Sabah uyandım kız da kalktı bu ara ordan oraya emeklesin pek meraklı. Babasının yanına yatağa koydum oynuyorlardı mutfağa gitmemle birlikte gümbürtü koptu yatak odasında babasının elinden kurtulmuş düşmüş yataktan bizim yatakta sanki zürafa ailesiyiz maşallah çok yüksek ne işimizeyse. Ağla ağla içi çıktı çocuğun ama heryerim ağrıyor bacaklarımı asla açamıyorum

Çok geçmiş olsun, Allah korusun. O korku insana yetiyor ömründen on sene gidiyor.

Geçmiş olsun.

Ay dün ben de kısaltayım dedim. Bacağımı öyle çekiyorum olmuyor, böyle kırıyorum olmuyor. Nefes nefese kaldım. Hepi topu 30 saniye sürecek şey, kasıgıma ağrı girdi.

Ben eşime tırnağımı kes desem, yine o malum bakışla bakar bana Allahım sen kimseye muhtaç etme Ya Rabbim

kızlar bende aşırı bir baş dönmesi başladı sebebinin ne olduğunu bilemedim dünden beri de tansiyon düşüklüğü var buna eşlik eden doktor gitmemede var biraz napsam kendimizden bi kan felan mı istesem ki

Ya eskiden makinelerin çeşitleri azdı ama onlar bile güzeldi. Şimdi çeşit çeşit var acayip teknoloji gelişmiştir. Ne güzeldir o lazerli olanlar Epilatöre yükseldiğim bir sabah ne tatlı

Geçmiş olsun. Tansiyondan kaynaklı belli ki. Ani hareket etme. Birden oturmak kalkmak sağa sola dönmek.. su içmeyi ihmal etme. Tuzlu ayran da biliyorsun tansiyonu yukarı çeker.

Geçmiş olsun. Tansiyondan kaynaklı belli ki. Ani hareket etme. Birden oturmak kalkmak sağa sola dönmek.. su içmeyi ihmal etme. Tuzlu ayran da biliyorsun tansiyonu yukarı çeker.
su sürekli yanıbaşımda canım gördükçe içiyorum. tuzu artık neredeyse avuç avuç yiyeceğim o dereceye geldim tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum ayaklarım şişiyor garip bir döngüdeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…