- 2 Şubat 2025
- 215
- 484
- 18
- 27
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.081
Sadece fl geride ve daha yeni söylendi bu . Benim bebeğim hep çok öndeydi hafta olarak . Şekerden kaynaklı irilik de vardı 3 buçuk hafta kadar da öndeydi bpd falan . İnsülinle birlikte biraz haftasıyla uyumlanmış ama dünkü kontrolde doktor ultrason ölçümlerini söylerken fl yi 32 lerde söyledi 34+3 üm bugün. Biraz endişelendim ama doktor üzerinde durmadı bile , ben de tam soracakken nst sıram geldi hızlı çıktım o yüzden burdan fikir almak istedim. Bizim boyumuz çok kısa benim tarafımın yani ,152’yim ben annem 149 . Ama eşim tarafı da uzun ve iri insanlar yapısal olarak .Diğer ölçümler nasıl? Onlar da geride mi yoksa haftasıyla uyumlu mu? Siz ve eşiniz kısa mısınız veya her ikinizin ailesinde boy kısalığı var mı? Bunlar etkiliyor.
Geçen hafta benim bebişin fl değeri tam 5 hafta geride çıktı. O gün perinatolojiye yönlendirdi o da 3 hafta geriden ölçtü. Diğer ölçümleri de 2 hafta geride. Gelişim geriliği tanısı konuldu artık her hafta dr kontrolü ve 2 haftada bir perinatoloji kontrolü olacak.
Benim ölçümlerim hiçbir zaman haftasıyla uyumlu olmamıştı ama hem kilosu çok geriden geliyor hem diğer değerler. Birlikte değerlendirme yapılıyor yani. Eğer sadece fl geride değilse endişe etmeyin minyondur bebişiniz sadece
Belki boy olarak sizin genlerinizi almıştır endişe etmeyin. Önemli bir şey olsa dr zaten ifade ederdi. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman? Gittiğinizde sorarsınız.Sadece fl geride ve daha yeni söylendi bu . Benim bebeğim hep çok öndeydi hafta olarak . Şekerden kaynaklı irilik de vardı 3 buçuk hafta kadar da öndeydi bpd falan . İnsülinle birlikte biraz haftasıyla uyumlanmış ama dünkü kontrolde doktor ultrason ölçümlerini söylerken fl yi 32 lerde söyledi 34+3 üm bugün. Biraz endişelendim ama doktor üzerinde durmadı bile , ben de tam soracakken nst sıram geldi hızlı çıktım o yüzden burdan fikir almak istedim. Bizim boyumuz çok kısa benim tarafımın yani ,152’yim ben annem 149 . Ama eşim tarafı da uzun ve iri insanlar yapısal olarak .
Çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Allah razı olsun kızlarÇok geçmiş olsun. Çabucak toparlar sağlığına kavuşur inş
Guzel haberlerle gel bekliyoruz.Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
Ben geçen ayagimi çekip diğer dizimin üzerine öyle yan yan kestim, tam göremeyince birini dibinden kesmisim, parmağım şişti irin yaptı, zonkluyor mahvetti beni, eşim de fırçaladı ben keserim söylemek çok mu zor bunu diye, he dedim geçtim, ben başkasının ayagini görmeyi hiç sevmiyorum da ne bileyim demek aklıma bile gelmemişAgda jiletten bahsetmişsiniz , onu geçtim dün ayak tırnaklarımı keseyim dedim aman Allahım bu iş bukadar zor muydu. Eğileyim desem eğilemiyorum, ayağını yukarıya kaldırayım desem kaldıramıyorum , yere oturamıyorum, koltuğa oturup karşıma sandaliye koydum. İnatta ettim sanırım kimseden yardımda istemedim. Normalde kilolu olanların Allah yardımcısı olsun göbek zor işmiş..
Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yokturBu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımaryakusum Gelmiş geçmiş olsun babacığına , şuanda durumu iyi demişsin umarım birdaha tekrarlamaz
lady peacock Sağlıklı bir şekilde git , güzel haberlerle gelesin. Her doktor kontrolünde kendimi sözlüye giriyor gibi hissediyorum.
Sağol canım benim durumu iyi şükürCanım çok geçmiş olsun umarım ciddi bir şey yokturŞimdi nasılsın ?
Çok geçmiş olsun, Allah korusun. O korku insana yetiyorSanırım bugün doğurmazsam birdaha gününü bekler bu oğlan. Sabah uyandım kız da kalktı bu ara ordan oraya emeklesin pek meraklı. Babasının yanına yatağa koydum oynuyorlardı mutfağa gitmemle birlikte gümbürtü koptu yatak odasında babasının elinden kurtulmuş düşmüş yataktanbizim yatakta sanki zürafa ailesiyiz maşallah çok yüksek ne işimizeyse. Ağla ağla içi çıktı çocuğun ama heryerim ağrıyor bacaklarımı asla açamıyorum
Geçmiş olsun.Ben geçen ayagimi çekip diğer dizimin üzerine öyle yan yan kestim, tam göremeyince birini dibinden kesmisim, parmağım şişti irin yaptı, zonkluyor mahvetti beni, eşim de fırçaladı ben keserim söylemek çok mu zor bunu diye, he dedim geçtim, ben başkasının ayagini görmeyi hiç sevmiyorum da ne bileyim demek aklıma bile gelmemiş
Allah Razı olsunÇok geçmiş olsun, Allah korusun. O korku insana yetiyorömründen on sene gidiyor.
Valla bırakın jileti ağdayı tuvalet sonrası temizlikte bile aşırı zor yetişiyorum. Göbüş aldı başını gittiben şu an 2 günde bir duşa giriyorum her girdiğimde çıkanları jiletle alıyorum. Her ihtimale karşı. Öncesinde 8 seansta lazere gitmiştim o yüzden çok yok. Kuaförlerde yapılan ağdalar bana hiç steril gelmiyor malesef o yüzden bu zamana kadar hiç Ağda yaptırmadım. Özellikle doğum öncesi enfeksiyon riskini göze almak istemem o yüzden ağdaya gitmem. Zaten doğum zamanı biraz daha yaz olacak. Her gün duşa girer her gün alırım gerekirse diye düşündüm. Gerekirse eşimden de yardım isteyeceğim Bi de makineler var bekarken onları kullanıyordum onlar da çok geç çıkartıyordu aslında makine de kullanılabilir
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versinBu gece çok stres yaşadım babamın ani fenalaşması oldu duyunca çok kötü oldum
Bebekte etkilendi sanırım karnım taş gibi çok sertleşmiş ve sürekli hareketli normal mi ya
Geçmiş olsun. Tansiyondan kaynaklı belli ki.kızlar bende aşırı bir baş dönmesi başladı sebebinin ne olduğunu bilemedim dünden beri de tansiyon düşüklüğü var buna eşlik eden doktor gitmemede var biraz napsam kendimizden bi kan felan mı istesem ki
su sürekli yanıbaşımda canım gördükçe içiyorum. tuzu artık neredeyse avuç avuç yiyeceğim o dereceye geldim tansiyon düşüyor tuzlu yiyorum ayaklarım şişiyor garip bir döngüdeyim :))Geçmiş olsun. Tansiyondan kaynaklı belli ki.Ani hareket etme. Birden oturmak kalkmak sağa sola dönmek.. su içmeyi ihmal etme. Tuzlu ayran da biliyorsun tansiyonu yukarı çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?