2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Teşekkür ederim canım

İyi ki bı anlık sinirle bogmamşz bak işin rengi değişti

Benim 31. Haftada çıkmıştı 2 doz ciğer geliştirici + serum + o gün başladım sabah akşam Adalat içiyorum . Sancılarım çok şükür azaldı . İnşallah sizinde geçer .
Şimdi nasılsınız peki ? 30+6 dayım Nidilat kullanıyorum sancılarım için ama evde hala oluyor gibi hissediyorum nst de birşey çıkmıyor . Vajenimde belim de kasıklarımda hep baskı hep ağrı var gibi .

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabıırve şifa versin

Teşekkür ederim canım.ilk olunca acemi oluyor insan her şeye şüpheyle bakıyor
Popoya nasıl kramp girebilir acaba, dağlara taşlara vurucam.kendimi, (belle popo arasında bir yere, yoğunluk popoda)
İki gündür bende çekiyorum aynı ağrıyı sol tarafta

Kesinlikle canım her zaman temiz tutmak lazım . Benim göbek engel oldu son zamanlar yine de almaya çalıştım işte olduğu kadar

Canım dün geceden beri bir ağrı hali var bende de . Bebekler büyüdüğü için sanırım iyice baskıları arttı . Yarın doktor kontrolüm var bakalım . Hareketleri iyi gibi . Su kanama vs olmadığı içinde bugünden gitmedim doktora . Yarın 33+0 oluyoruz inşallah . Ama doktorum 31 de sancı çıktığında herhalde 34-35 ancak demişti .

35+0 dan selamlar..
bugün yine kontrol günümüzdü yine yüzünü göremedik çocuğum anne karnında deli yatıyor kafası sağ kaşığımda yukarı doğru çapraz uzanmış ayakları sol kaburgama dayanıyor doktor bu aynı anda el kol hareket ederse seni mahveder dedi evet canım yanıyor zaten dedim. Birde burda kaşık ağrısı yada aşağıda baskı hisseden varsa bebeğin kafası Benşm gibi kasıklarına dayanan vardır belki çünkü normalde hiçbir sorun yok ama biraz yürüdüğüm de yada ayakta kaldığımda o bölge de bariz bir ağırlık ve baskı hissi oluyor. 2 hafta daha ver dedi doktorum 37. Hafta da ciğer gelişimi tamamlanacak tam olarak ve muayene edeceğim doğum şeklin belli olacak dedi. Bebiş 2700 olmuş hala nst ye girmedim. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi dedim hiçbir şey yapmıyorum gerçek anlamda yani çamaşır bulaşık vs onları bile bıraktım artık yatıyorum sadece kahvaltı hazırlıyorum kendime

Ben şu an da evdeyim ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Geçen hfta kontrol nst de 30 lara kadar çıktı normal dendi. Sadece WC yatak gidip geliyorum . Size ne dediler.

Benim de bu sabaha karşı yarım saatlik nstde 3 dakika arayla 20 seviyesinde sancı çıktı. Doktor ultrasonda bebeğe baktı. Doğum çabasında olan bir bebek değil yukarda duruyor hala dedi. Açılma yok kısalık ilerlememiş. Akıntın kanaman aktif ağrın var mı diye sordu yok dedim. Sonra yatacaksın artık dedi ilaç vercem dedi progestan fitil günde bir tane kullanacaksın dedi. Zamanını bekler diye düşünüyorum dedi. Şimdi ikinci doz ciğer geliştirici yapılacak. Bir serum daha verilecek. Akşama doğru çıkarıp çıkarmayacağını değerlendirecek

Geçmiş olsun @aryakusum
Rabbim beterinden saklasın.

@vicky3461 nasıl oldun bacım ? Daha iyisin ins.

Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
İnşalllah çok çok güzel haberler ile gelirsin
Valla ben ne zamandır kesemiyorum ayak tırnaklarımı hep kocam kesiyor asla yetişemiyorum bir kere utanarak söyledim saçmalama dedi o günden beri o yapar çorabımı ayakkabımı giydirir hatta iç çamaşırımı bile bazen banyodan sonra o giydiriyor sağolsun. Onun dışında evin tüm işleri onda birde görümceme diyorum üst katımda o gelip makina vs boşaltıyor sağolsun. Son zamanlar riske atmadan kolaylıkla geçsin şu günlerde bayramdan sonra zaten yaprak dökümü başlar

Kızlar artık giyecek hiç bir şeyim kalmadı eşimin kıyafetleri dışında hamile pantolonlarım da olmuyor olsa da göbeğimi sıkıyor gibi hissediyorum rahat edemiyorum. Bu hafta bi elbise ve bi tane de bahçivan tulum alayım istiyorum hem belki fotoğraf çekimi yapma fırsatımız olursa orada giyerim diye düşündüm. Bahçivan pantolon alan var mı aranızda ? Hamile olduğum için emin olamıyorum. Önerilerinize açığım

maşallah
İns benimki de kafasını seninki gibi oraya dayamıştır. Diğer ihtimalden korkuyorum.
Ben de seni sormak için telefonu elime aldım. Yazmışsın bile

Güzel haberlere çok sevindim.
Benim durumumda bu kararı vermeleri 4 gün sürdü. Tabi yatışın tatile gelmesiyle de belki alakası vardır da, sağlık olsun yeter ki oldukları yerde dursunlar.

Bahçıvan görüntüde tatlı dursa da bana kullanıssız geliyor. Günümüzün bi kısmının WC se geçtiğini düşünürsek her sefer askısını aç çöz, paçası yere mi aldı, süründü mü?.. Beni gerer bu durum. Ama foto için düşünülebilir tabi

Kuşum evet bence de senin tatile denk gelmesi sürecini uzattı. Haftan da gayet iyiydi çünkü ama sağolsunlar ellerinden geleni yaptıklarını bilmek güzel bir şey. Benim küçük olduğu için endişelendik maalesef. Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklarını versin her şey nasip gerçekten.

Canımsın çok teşekkür ederim düşündüğün için

İnşallah 36 ları görüp de öyle gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…