- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.121
Teşekkür ederim canımİnşallah canım benim az kaldı ama bende yoruldugumu hissediyorum artıkSağlıkla gelsinler inşallah
Muhtemelen ondan canım ya ben akreplerin böyle ağlak olduğunu bilmezdim kızımı görünce anladimaynen en azından bildiğim burç ya dayanabilirim
Canım ben jiletle alıyorum uzun zamandır. Yani gebelikten önce ve karnım büyüyene kadar epilasyon aletiyle üst kısmı jiletle alt kısmı alıyordum. Ama karnım büyüdü hiç göremez oldum görmeden dokunarak jiletle alıyorum. Ama bu mecra sağolsun jiletle alıyorum doğumda nasıl olacak diye düşünüyordum yalnız olmadigimi bir kere daha gördüm artık daha rahatımilk doğumda da sürekli duş alıp jiletle aldım her kontrol öncesi. Tam doğuma gitmeden de fırsat bulup evde dusumu alıp temizlenip gidebildim doğuma. İnşallah bunda da öyle fırsatım olur temiz temiz giderim. İyi jiletle iyi oluyor gerçekten.
Geçmiş olsun canım aman su değilmiş ya mantar da en kısa sürede iyileşir inşallah.. bende de enfeksiyon var ilaç kullanıyorum 3 günlük.
Çok geçmiş olsun canım aman iyi ol. Bol su önemli ve tuvaleti tutmamak. Yoksa ağrı oluyor böbrekte. İnşallah biran önce daha da iyi hissedersin
Geçmiş olsun canım muhtemelen ölçüm yanlıştı 300ü bulsa sen de çok kötü hissederdin kendini bence. İnşallah kadın dogumdan da olumlu sonuçlarla döneceksin buna inanıyorum
İyi ki bı anlık sinirle bogmamşz bak işin rengi değiştiBen de her işimi kendim yapmaya o kadar alışmışım ki bulaşık makinesini boşaltınca bile eşim kızıyor sen niye boşaltıyorsun diye. ( boyum kısa olduğu için üst raflara yetişemiyorum da) Allah razı olsun geçen çorabımı giymeye çalışıyordum bundan sonra ben giydiririm sen uğraşma dedi. Dün gece de diyor ki ben de hamileliğe böyle dahil olabiliyorum belki fiziksel bi acı ağrı çekmiyorum ama bunları yapınca bende bir şeyler yapmış hissediyorum kendimi diyor bi kaç ay önce her yaptığı batan kocamı şimdi de çok sevmeye başladım bakalım bi kaç güne fikrim değişecek mi
Şimdi nasılsınız peki ? 30+6 dayım Nidilat kullanıyorum sancılarım için ama evde hala oluyor gibi hissediyorum nst de birşey çıkmıyor . Vajenimde belim de kasıklarımda hep baskı hep ağrı var gibi .Benim 31. Haftada çıkmıştı 2 doz ciğer geliştirici + serum + o gün başladım sabah akşam Adalat içiyorum . Sancılarım çok şükür azaldı . İnşallah sizinde geçer .
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabıırve şifa versinAmin inşallah çok teşekkür ederim canım
Sağol canım benim durumu iyi şükür
Üç dört saat uykuyla ayaktayım uyku tutmadı bir türlü karnımın ağrısı sertliğiyle beraber ama gece iyi olduğunu gördükten sonra biraz daha kendime geldim iyiyim şükür iyi düşünmeye çalışıyorum
Sağolun kızlar
Teşekkür ederim canım.Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah. Benim hissettiğim ağrım olmuyordu da karnım taş gibi oluyordu günde belki 10 kere. Bir de dün ekstra tuvalete gittiğimde mukus gibi parça geldiğini farkettim. Mukus tıkacı olabilir belki diye acile gittim nstde çok ciddi bir sancı kasılma çıkmamıştı. Doktorum eve gönderdi ama bu sabah yine kontrole cagırmıştı. Bu sabah nstye girince 60a varan sancı çıktı yatışım yapıldı. Yani çok fazla tekrarlıyorsa içiniz rahat etsin diye kontrol gününüzde doktorunuzla paylaşıp nstye girmenizi öneririm. Tedbir almamaktansa 15 dk ayırırsınız
İki gündür bende çekiyorum aynı ağrıyı sol taraftaPopoya nasıl kramp girebilir acaba, dağlara taşlara vurucam.kendimi, (belle popo arasında bir yere, yoğunluk popoda)
Valla dünden beri bir baskı bir ağrı . Büyüme atağımı oluyordu bu haftalardan sonra . İyice ağırlaştımAy çünkü ikizler
Kesinlikle canım her zaman temiz tutmak lazım . Benim göbek engel oldu son zamanlar yine de almaya çalıştım işte olduğu kadarŞu an ergenliğe giren kızıma da bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum. Dışından önce için temiz olacak. Çünkü asıl temizlik iç taraftan başlar. Hastalık riski de ayrı önemli bi konu diyorum.
Her daim temiz olmak, rahat olmak demek. Temiz olunca kendimi iyi hissediyorum. Hem evli insanlarız, o da bi otokontrol sağlıyor.
Ama olabilir, bazı sebeplerle bi şeyler gecikmiş olabilir. Yani plansız acil durumlarda Dr a mahcup olabiliriz ama bu da insanlık hali. Hele ki biz hamileyiz. Kısıtlıyız. Eminim o Dr lar hayatları boyunca ne durumlarla karşılaşıyor. Bizim için utanç verici, unutamayacağımız kötü bi anıyı onlar belki de hiç anımsamıyor.
Bir iki sene önce bikini bölgesinde gayet üst kısımda bi kıl dönmesi olmuştu bende. Böyle sivilce gibi kızarmış kabarmıştı. Hani patlatıp temizlemek gerekti. Ama ben kendime bunu yapmam. Hatta başkasına da yapamam. Kan alınırken bakamıyorum kendimeiğne ile dokunup patlatsa gerisini ben halledeceğim. Eşime rica ettim. Garipsedi, hatta bozdu beni. Gerekse Dr a git dedi. Oncağız şey için.
Onun yanında ve hatta evdeyken o, kişisel bakım vs şeyleri yapmam ben. Belki ondan bana karşı saygısını kaybetmemek için yaptı diyicemama sonuçta sağlıkla ilgili bi şeydi hani. Bilemiyorum.
Canım dün geceden beri bir ağrı hali var bende de . Bebekler büyüdüğü için sanırım iyice baskıları arttı . Yarın doktor kontrolüm var bakalım . Hareketleri iyi gibi . Su kanama vs olmadığı içinde bugünden gitmedim doktora . Yarın 33+0 oluyoruz inşallah . Ama doktorum 31 de sancı çıktığında herhalde 34-35 ancak demişti .Şimdi nasılsınız peki ? 30+6 dayım Nidilat kullanıyorum sancılarım için ama evde hala oluyor gibi hissediyorum nst de birşey çıkmıyor . Vajenimde belim de kasıklarımda hep baskı hep ağrı var gibi .
Ben şu an da evdeyim ilaçları kullanmaya devam ediyorum. Geçen hfta kontrol nst de 30 lara kadar çıktı normal dendi. Sadece WC yatak gidip geliyorum . Size ne dediler.
İnşalllah çok çok güzel haberler ile gelirsinGeçmiş olsun @aryakusum
Rabbim beterinden saklasın.
@vicky3461 nasıl oldun bacım ? Daha iyisin ins.
Bugün Perinatoloji randevum var. Gören dua etsin canlar. Güzel haberler alayım
Valla ben ne zamandır kesemiyorum ayak tırnaklarımı hep kocam kesiyor asla yetişemiyorum bir kere utanarak söyledim saçmalama dedi o günden beri o yapar çorabımı ayakkabımı giydirir hatta iç çamaşırımı bile bazen banyodan sonra o giydiriyor sağolsun. Onun dışında evin tüm işleri onda birde görümceme diyorum üst katımda o gelip makina vs boşaltıyor sağolsun. Son zamanlar riske atmadan kolaylıkla geçsin şu günlerde bayramdan sonra zaten yaprak dökümü başlarAgda jiletten bahsetmişsiniz , onu geçtim dün ayak tırnaklarımı keseyim dedim aman Allahım bu iş bukadar zor muydu. Eğileyim desem eğilemiyorum, ayağını yukarıya kaldırayım desem kaldıramıyorum , yere oturamıyorum, koltuğa oturup karşıma sandaliye koydum. İnatta ettim sanırım kimseden yardımda istemedim. Normalde kilolu olanların Allah yardımcısı olsun göbek zor işmiş..
Ahahahahİyi ki bı anlık sinirle bogmamşz bak işin rengi değişti
maşallah35+0 dan selamlar..
bugün yine kontrol günümüzdü yine yüzünü göremedikçocuğum anne karnında deli yatıyor kafası sağ kaşığımda yukarı doğru çapraz uzanmış ayakları sol kaburgama dayanıyor doktor bu aynı anda el kol hareket ederse seni mahveder dedi evet canım yanıyor zaten dedim. Birde burda kaşık ağrısı yada aşağıda baskı hisseden varsa bebeğin kafası Benşm gibi kasıklarına dayanan vardır belki çünkü normalde hiçbir sorun yok ama biraz yürüdüğüm de yada ayakta kaldığımda o bölge de bariz bir ağırlık ve baskı hissi oluyor. 2 hafta daha ver dedi doktorum 37. Hafta da ciğer gelişimi tamamlanacak tam olarak ve muayene edeceğim doğum şeklin belli olacak dedi. Bebiş 2700 olmuş hala nst ye girmedim. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi dedim hiçbir şey yapmıyorum gerçek anlamda yani çamaşır bulaşık vs onları bile bıraktım artık yatıyorum sadece kahvaltı hazırlıyorum kendime
Ben de seni sormak için telefonu elime aldım. Yazmışsın bileBenim de bu sabaha karşı yarım saatlik nstde 3 dakika arayla 20 seviyesinde sancı çıktı. Doktor ultrasonda bebeğe baktı. Doğum çabasında olan bir bebek değil yukarda duruyor hala dedi. Açılma yok kısalık ilerlememiş. Akıntın kanaman aktif ağrın var mı diye sordu yok dedim. Sonra yatacaksın artık dedi ilaç vercem dedi progestan fitil günde bir tane kullanacaksın dedi. Zamanını bekler diye düşünüyorum dedi. Şimdi ikinci doz ciğer geliştirici yapılacak. Bir serum daha verilecek. Akşama doğru çıkarıp çıkarmayacağını değerlendirecek
Bahçıvan görüntüde tatlı dursa da bana kullanıssız geliyor. Günümüzün bi kısmının WC se geçtiğini düşünürsekKızlar artık giyecek hiç bir şeyim kalmadı eşimin kıyafetleri dışındahamile pantolonlarım da olmuyor olsa da göbeğimi sıkıyor gibi hissediyorum rahat edemiyorum. Bu hafta bi elbise ve bi tane de bahçivan tulum alayım istiyorum hem belki fotoğraf çekimi yapma fırsatımız olursa orada giyerim diye düşündüm. Bahçivan pantolon alan var mı aranızda ? Hamile olduğum için emin olamıyorum. Önerilerinize açığım
Kuşum evet bence de senin tatile denk gelmesi sürecini uzattı. Haftan da gayet iyiydi çünkü ama sağolsunlar ellerinden geleni yaptıklarını bilmek güzel bir şey. Benim küçük olduğu için endişelendik maalesef. Allah hakkımızda hayırlısını versin sağlıklarını versin her şey nasip gerçekten.maşallah
İns benimki de kafasını seninki gibi oraya dayamıştır. Diğer ihtimalden korkuyorum.
Ben de seni sormak için telefonu elime aldım. Yazmışsın bile
Güzel haberlere çok sevindim.
Benim durumumda bu kararı vermeleri 4 gün sürdü. Tabi yatışın tatile gelmesiyle de belki alakası vardır da, sağlık olsun yeter ki oldukları yerde dursunlar.
Benim de bu sabaha karşı yarım saatlik nstde 3 dakika arayla 20 seviyesinde sancı çıktı. Doktor ultrasonda bebeğe baktı. Doğum çabasında olan bir bebek değil yukarda duruyor hala dedi. Açılma yok kısalık ilerlememiş. Akıntın kanaman aktif ağrın var mı diye sordu yok dedim. Sonra yatacaksın artık dedi ilaç vercem dedi progestan fitil günde bir tane kullanacaksın dedi. Zamanını bekler diye düşünüyorum dedi. Şimdi ikinci doz ciğer geliştirici yapılacak. Bir serum daha verilecek. Akşama doğru çıkarıp çıkarmayacağını değerlendirecek
Canım dün geceden beri bir ağrı hali var bende de . Bebekler büyüdüğü için sanırım iyice baskıları arttı . Yarın doktor kontrolüm var bakalım . Hareketleri iyi gibi . Su kanama vs olmadığı içinde bugünden gitmedim doktora . Yarın 33+0 oluyoruz inşallah . Ama doktorum 31 de sancı çıktığında herhalde 34-35 ancak demişti .
Canım dün geceden beri bir ağrı hali var bende de . Bebekler büyüdüğü için sanırım iyice baskıları arttı . Yarın doktor kontrolüm var bakalım . Hareketleri iyi gibi . Su kanama vs olmadığı içinde bugünden gitmedim doktora . Yarın 33+0 oluyoruz inşallah . Ama doktorum 31 de sancı çıktığında herhalde 34-35 ancak demişti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?