2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Aramızda 4 gün var canım benim dogum da 7 temmuz görünüyor ama muhtemelen 38 ile 39 arası doğururum diye düşünüyorum

30 derecede 800 devirde 40 dk da yıkadım kurutma makinesinde günlük/mix programında yıkadım çoraplar küçülmüş gibi geldi gözüme sadece.deterjan olarak siveno sıvı bebek deterjanı kullandım. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini teek tek ütüledim. Bu hantallığımla baya zamanımı aldı yıkayıp ütüleyip yerleştirmek.
Kilo dosyasında en önde hala benim sanırım kilo alma hızım yavaşlamasına rağmen böyle. 63 ile hamile kaldım 33+4 üm 80 kg oldum +17 kiloyla bayrak hala bende sanırım
Kızlar selam güneş kremi almak istiyorum kendime ne alayım katkısız vs.
Harrem marka kullanıyorum ben. Araştırabilirsin.

Bende yapacağım bir şeyler ama kurutmaya atmayacağım ya ne olur ne olmaz küçülmesin

Yengeçler zorlar ama şöyle bi şey var yengeçlerde özellikle erkeklerinde ilk aşklarını asla unutamıyorlar ve çok bağlanıyorlar biraz fazla bağımlı seviyorlar bunu gözlemledim belli etmemeye çalışıyorlar ama öyleler

Maşallah maşallah vallahi kilo işi canımı sıkıyor neyse sizleri görünce biraz daha iyi oluyorum bana yetişmişsiniz
Bende 70 ile kaldım en son bir ay önce tabi 79
Bence şuan 80 oldum tahmin ediyorum yani hemen hemen 10 kilo almış bulunmaktayım

Herşeyi geçtim de kiloları nasıl vereceğiz bazen onu düşünüyorum kara kara

Kız başak takıntılısı başaklar çok takıntılı sen hemen zayıflarsın zaten hiç dert etme ama genel olarak 10 kilo alanlar çok korkmasın zaten 3 kg bebek de 3 kilo su de 6 2 3 kg ödem de hepsi 1 aya kalmaz gidiyor eğer on ise fazlası da emzirirken gidiyor hiç takmayın

İyi de 10-12 kg normal ki.
Hatta ideal kilo alımı budur.

Ben kızımda 20 kg almıştım. Doğumdan 6 ay sonra ustumde 3 kg kalmıştı. Ki ne diyet yaptım ne bi şey..

İyi de 10-12 kg normal ki.
Hatta ideal kilo alımı budur.

Ben kızımda 20 kg almıştım. Doğumdan 6 ay sonra ustumde 3 kg kalmıştı. Ki ne diyet yaptım ne bi şey..
Emzirirken de çok gidiyor doğum anında da bence kiloyu hiç düşünmeye gerek yok asıl düşünülmesi gereken sarkma bence ben hiç sevmiyorum spor yapmayı ama mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…