- 8 Ağustos 2011
- 12.655
- 15.030
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.441
Allah iyiliğini versin e mi ?Kız şöyle demeyin daha benim doğurmaya donum yok ahahahahah ( geceliğim yok ) çok komik ya
Aramızda 4 gün var canım benim dogum da 7 temmuz görünüyor ama muhtemelen 38 ile 39 arası doğururum diye düşünüyorumHiç sorma bizim iliskimiz eşimle hep inişli çıkışlı oldu ama hep.Kesinlikle anlaşmak zor kolay gibi görünse de
Kesinlikle çok hem de çok manipülatifler katılıyorum
Yakında bacım yakında hiç sorma
Ayy bayramdan sonraki hafta bende 36yım. Böyle düşününce iyice heyecanlandım bak şimdi ya
5-6 aya kadar yemedim sürekli ekşi tuzlu şeyler yedim ama suan yiyorum çok şükürBir insan tatlıdan nasıl tiksinir yaa 59 ile hamile kaldım 74 kiloyum
Bayrak sallıyorum galiba
Neyse istanbuldaysan gününü bekle ama beklemezsen sana don yetiştiririz hic merak etme don namustur hahahhahaKız şöyle demeyin daha benim doğurmaya donum yok ahahahahah ( geceliğim yok ) çok komik ya
bende yay:)
30 derecede 800 devirde 40 dk da yıkadım kurutma makinesinde günlük/mix programında yıkadım çoraplar küçülmüş gibi geldi gözüme sadece.deterjan olarak siveno sıvı bebek deterjanı kullandım. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini teek tek ütüledim. Bu hantallığımla baya zamanımı aldı yıkayıp ütüleyip yerleştirmek.Güzel anneler bi şey soracağım şimdi bu bebek kıyafetlerini kaç derece de nasıl yıkadınız ? Yumuşatıcı kullandınız mı ? Hepsini bir mi yıkadınız ? Kurutmaya atalım mı bi de bunu konuşalım bakalım
Kilo dosyasında en önde hala benim sanırımKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Harrem marka kullanıyorum ben. Araştırabilirsin.Kızlar selam güneş kremi almak istiyorum kendime ne alayım katkısız vs.
AhahahahahahAllah iyiliğini versin e mi ?
Kahkaha attım burada
Ay canım sende mi yaysınBir yayda ben varımbaya çokmuşuz
Bende yapacağım bir şeyler ama kurutmaya atmayacağım ya ne olur ne olmaz küçülmesin30 derecede 800 devirde 40 dk da yıkadım kurutma makinesinde günlük/mix programında yıkadım çoraplar küçülmüş gibi geldi gözüme sadece.deterjan olarak siveno sıvı bebek deterjanı kullandım. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini teek tek ütüledim. Bu hantallığımla baya zamanımı aldı yıkayıp ütüleyip yerleştirmek.
Kilo dosyasında en önde hala benim sanırımkilo alma hızım yavaşlamasına rağmen böyle. 63 ile hamile kaldım 33+4 üm 80 kg oldum +17 kiloyla bayrak hala bende sanırım
Harrem marka kullanıyorum ben. Araştırabilirsin.
Ah bir yay dahabende yay:)
Ahahahahahahahhahahahahahahahahah bacım ya gülmekten karnıma ağrı girdi don getirin banaNeyse istanbuldaysan gününü bekle ama beklemezsen sana don yetiştiririz hic merak etme don namustur hahahhaha
İletişimi seven, girişken, sıcakkanlı insanlar olduğumuz doğrudurAh bir yay dahayalnız neyi farkettim biliyor musunuz hep en çok konuştuğum insanlar yay çıktı ya tesadüfe bak
Yengeçler zorlar ama şöyle bi şey var yengeçlerde özellikle erkeklerinde ilk aşklarını asla unutamıyorlar ve çok bağlanıyorlar biraz fazla bağımlı seviyorlar bunu gözlemledim belli etmemeye çalışıyorlar ama öylelerHiç sorma bizim iliskimiz eşimle hep inişli çıkışlı oldu ama hep.Kesinlikle anlaşmak zor kolay gibi görünse de
Kesinlikle çok hem de çok manipülatifler katılıyorum
Yakında bacım yakında hiç sorma
Ayy bayramdan sonraki hafta bende 36yım. Böyle düşününce iyice heyecanlandım bak şimdi ya
A aaaa komiği unutursan küserim mizahı en iyi olan burç yaydır bu kesinİletişimi seven, girişken, sıcakkanlı insanlar olduğumuz doğrudur
Maşallah maşallah30 derecede 800 devirde 40 dk da yıkadım kurutma makinesinde günlük/mix programında yıkadım çoraplar küçülmüş gibi geldi gözüme sadece.deterjan olarak siveno sıvı bebek deterjanı kullandım. Yumuşatıcı kullanmadım. Hepsini teek tek ütüledim. Bu hantallığımla baya zamanımı aldı yıkayıp ütüleyip yerleştirmek.
Kilo dosyasında en önde hala benim sanırımkilo alma hızım yavaşlamasına rağmen böyle. 63 ile hamile kaldım 33+4 üm 80 kg oldum +17 kiloyla bayrak hala bende sanırım
Harrem marka kullanıyorum ben. Araştırabilirsin.
Kız başak takıntılısıMaşallah maşallahvallahi kilo işi canımı sıkıyor neyse sizleri görünce biraz daha iyi oluyorum bana yetişmişsiniz
Bende 70 ile kaldım en son bir ay önce tabi 79
Bence şuan 80 oldum tahmin ediyorum yani hemen hemen 10 kilo almış bulunmaktayım
Herşeyi geçtim de kiloları nasıl vereceğiz bazen onu düşünüyorum kara kara
İyi de 10-12 kg normal ki.Maşallah maşallahvallahi kilo işi canımı sıkıyor neyse sizleri görünce biraz daha iyi oluyorum bana yetişmişsiniz
Bende 70 ile kaldım en son bir ay önce tabi 79
Bence şuan 80 oldum tahmin ediyorum yani hemen hemen 10 kilo almış bulunmaktayım
Herşeyi geçtim de kiloları nasıl vereceğiz bazen onu düşünüyorum kara kara
Emzirirken de çok gidiyor doğum anında da bence kiloyu hiç düşünmeye gerek yok asıl düşünülmesi gereken sarkma bence ben hiç sevmiyorum spor yapmayı ama mecburuzİyi de 10-12 kg normal ki.
Hatta ideal kilo alımı budur.
Ben kızımda 20 kg almıştım. Doğumdan 6 ay sonra ustumde 3 kg kalmıştı. Ki ne diyet yaptım ne bi şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?