2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Emzirirken kendi kendine gidecek hiç uğraşmıycaz bile bence olumlu enerjiler gönderiyoruz evrene beynimize böyle kodlayalım lütfen

Ayyy kız sorma vallahi çok takıntılıyım eşimde hep der
Kafaya taktım mı yaparım hele birde burda gaza geldiğimizi düşünürsek hayli veririz ya hep beraber diyet grubu açarız belki

Kafaya taktım mı yaparım hele birde burda gaza geldiğimizi düşünürsek hayli veririz ya hep beraber diyet grubu açarız belki
Sırayla gidelim.

Önce dogurucaz .
Sonra kiloları vericez

İyi de 10-12 kg normal ki.
Hatta ideal kilo alımı budur.

Ben kızımda 20 kg almıştım. Doğumdan 6 ay sonra ustumde 3 kg kalmıştı. Ki ne diyet yaptım ne bi şey..
İlk defa kendimi bu kadar yüksek rakamlarda gördüm diye sanırım kafaya takıyorum kilo işini ladycim
Ama maşallah 20 kiloyu 6 ayda vermek hepsinin gitmesi çok büyük başarı hemde diyetsiz
Darısı başımıza inşallah

70-80 arasıymış 2 kere çekildi nst ama ben hala evliya çelebi gibi geziyorum ortalıkta
Canım kızlar rekor bendedir diye düşünüyorum 16 kg ile bayrağı bırakmaya niyetim yok 70 kilo oldum
Bir insan tatlıdan nasıl tiksinir yaa 59 ile hamile kaldım 74 kiloyum
Bayrak sallıyorum galiba
İstirham ediyorum bayrağımı veremem

Aramızda 4 gün var canım benim dogum da 7 temmuz görünüyor ama muhtemelen 38 ile 39 arası doğururum diye düşünüyorum
Kuzum ben 37yi bir geçse diye düşünüyorum inşallah geçer de 38-39 bende doğursam 9 ay 10 günü doldurmasına gerek yok valla yoruldum kuzum ya ondan böyle diyorum. Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse artık bayramı ve 37yi bir atlatsak sonrası kolay inşallah
Şimdi kocamın ilk aşkı kim diye düşüneceğim teşekkürler canım aklıma yeni bir kuruntu soktuğun için
Kız nasıl vercez doğumdan sonra ödemler gidecek biz de bebelerin arkasında koştururken emzir, gaz çıkar, uyut, hoplat zıplat derken bir tarafımızdan ter akarken çok afedersin vericez merak etme

Bu grup kapanmaz canım hatta çok istiyorum şöyle bebeklerin 40 I çıksın hep beraber buluşma partisi

Ahahahahaha çok şekersin sen varken kimseyi sevmez merak etme dünya tatlısısın

17 kiloyla sana o bayrağı bırakamadım canım malesef çok isterdim rekor bende olmasın. Hatta küsüratıda var 80.70 çıktım tartıda ama onu saymıyom beynim kabullenemiyor. Bende hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım 78i görmüştüm en son ilk gebeliğimde.

Ahahahahaha çok şekersin sen varken kimseyi sevmez merak etme dünya tatlısısın
Bazen ona dünya acısı oluyorum ama neyse arada baya canını sıkıyorum da yapacak bir şey yok inşallah sevmez diye düşüneyim öyle olsun kuzum bu arada teşekkür ederim sende çok şekersinnnn

Hiç takılma yayişkom vereceğiz hep beraber hiç buna takılmayın

Bazen ona dünya acısı oluyorum ama neyse arada baya canını sıkıyorum da yapacak bir şey yok inşallah sevmez diye düşüneyim öyle olsun kuzum bu arada teşekkür ederim sende çok şekersinnnn
Boşver yengeçler her şeye acındırmayı seviyor canım sen çok iyi olsan da söylerler merak etme

Eve gidip acele acele yemek yemem lazım şimdi

Kız siz gençsiniz. Uçup gidecek o kilolar.. sevmem o lafı ama “ben demiştim” diyicem o zaman
Ahahhahaa
Sen yine de dikkatli ol Evliya Çelebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…