- 12 Ocak 2014
- 4.124
- 3.414
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.461
Emzirirken kendi kendine gidecek hiç uğraşmıycaz bile benceMaşallah maşallahvallahi kilo işi canımı sıkıyor neyse sizleri görünce biraz daha iyi oluyorum bana yetişmişsiniz
Bende 70 ile kaldım en son bir ay önce tabi 79
Bence şuan 80 oldum tahmin ediyorum yani hemen hemen 10 kilo almış bulunmaktayım
Herşeyi geçtim de kiloları nasıl vereceğiz bazen onu düşünüyorum kara kara
Ayyy kız sorma vallahi çok takıntılıyım eşimde hep derKız başak takıntılısıbaşaklar çok takıntılı sen hemen zayıflarsın zaten hiç dert etme ama genel olarak 10 kilo alanlar çok korkmasın zaten 3 kg bebek de 3 kilo su de 6 2 3 kg ödem de hepsi 1 aya kalmaz gidiyor eğer on ise fazlası da emzirirken gidiyor hiç takmayın
Sırayla gidelim.Ayyy kız sorma vallahi çok takıntılıyım eşimde hep der
Kafaya taktım mı yaparım hele birde burda gaza geldiğimizi düşünürsek hayli veririz yahep beraber diyet grubu açarız belki
İlk defa kendimi bu kadar yüksek rakamlarda gördüm diye sanırım kafaya takıyorum kilo işini ladycimİyi de 10-12 kg normal ki.
Hatta ideal kilo alımı budur.
Ben kızımda 20 kg almıştım. Doğumdan 6 ay sonra ustumde 3 kg kalmıştı. Ki ne diyet yaptım ne bi şey..
70-80 arasıymış 2 kere çekildi nst ama ben hala evliya çelebi gibi geziyorum ortalıktaCanım sancın kaç geldi? Benim NST takılınca çocuk tüm gücüyle o kısma vurduğu için 100e çıktığı da oldu 40larda da oldu ama doktorum bir problem görmedi servikal 3,8 cm çıktı. Maşallah kilosu çok güzel bebişinin
Canım kızlar rekor bendedir diye düşünüyorum 16 kg ile bayrağı bırakmaya niyetim yok 70 kilo oldumKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
İstirham ediyorum bayrağımı verememBir insan tatlıdan nasıl tiksinir yaa 59 ile hamile kaldım 74 kiloyum
Bayrak sallıyorum galiba
Hahah Evet önceliklerimiz varSırayla gidelim.
Önce dogurucaz .
Sonra kiloları vericez
Evet gönderiyoruz evrene mesajlarıEmzirirken kendi kendine gidecek hiç uğraşmıycaz bile benceolumlu enerjiler gönderiyoruz evrene beynimize böyle kodlayalım lütfen
Kuzum ben 37yi bir geçse diye düşünüyorumAramızda 4 gün var canım benim dogum da 7 temmuz görünüyor ama muhtemelen 38 ile 39 arası doğururum diye düşünüyorum
Şimdi kocamın ilk aşkı kim diye düşüneceğim teşekkürler canım aklıma yeni bir kuruntu soktuğun içinYengeçler zorlar ama şöyle bi şey var yengeçlerde özellikle erkeklerinde ilk aşklarını asla unutamıyorlar ve çok bağlanıyorlar biraz fazla bağımlı seviyorlar bunu gözlemledim belli etmemeye çalışıyorlar ama öyleler
Kız nasıl vercez doğumdan sonra ödemler gidecek biz de bebelerin arkasında koştururken emzir, gaz çıkar, uyut, hoplat zıplat derken bir tarafımızdan ter akarken çok afedersin vericez merak etmeMaşallah maşallahvallahi kilo işi canımı sıkıyor neyse sizleri görünce biraz daha iyi oluyorum bana yetişmişsiniz
Bende 70 ile kaldım en son bir ay önce tabi 79
Bence şuan 80 oldum tahmin ediyorum yani hemen hemen 10 kilo almış bulunmaktayım
Herşeyi geçtim de kiloları nasıl vereceğiz bazen onu düşünüyorum kara kara
Bu grup kapanmaz canım hatta çok istiyorum şöyle bebeklerin 40 I çıksın hep beraber buluşma partisiAyyy kız sorma vallahi çok takıntılıyım eşimde hep der
Kafaya taktım mı yaparım hele birde burda gaza geldiğimizi düşünürsek hayli veririz yahep beraber diyet grubu açarız belki
Ahahahahaha çok şekersinKuzum ben 37yi bir geçse diye düşünüyoruminşallah geçer de 38-39 bende doğursam 9 ay 10 günü doldurmasına gerek yok valla yoruldum kuzum ya ondan böyle diyorum. Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse artık bayramı ve 37yi bir atlatsak sonrası kolay inşallah
Şimdi kocamın ilk aşkı kim diye düşüneceğim teşekkürler canım aklıma yeni bir kuruntu soktuğun için
Kız nasıl vercez doğumdan sonra ödemler gidecek biz de bebelerin arkasında koştururken emzir, gaz çıkar, uyut, hoplat zıplat derken bir tarafımızdan ter akarken çok afedersin vericez merak etme
Bende hayatımda ilk kez bu kadar kiloluyum …İlk defa kendimi bu kadar yüksek rakamlarda gördüm diye sanırım kafaya takıyorum kilo işini ladycim
Ama maşallah 20 kiloyu 6 ayda vermek hepsinin gitmesi çok büyük başarı hemde diyetsiz
Darısı başımıza inşallah
17 kiloyla sana o bayrağı bırakamadım canım malesef70-80 arasıymış 2 kere çekildi nst ama ben hala evliya çelebi gibi geziyorum ortalıkta
Canım kızlar rekor bendedir diye düşünüyorum 16 kg ile bayrağı bırakmaya niyetim yok 70 kilo oldum
İstirham ediyorum bayrağımı veremem
Bazen ona dünya acısı oluyorum ama neyseAhahahahaha çok şekersinsen varken kimseyi sevmez merak etme dünya tatlısısın
Hiç takılma yayişkom vereceğiz hep beraber hiç buna takılmayın17 kiloyla sana o bayrağı bırakamadım canım malesefçok isterdim rekor bende olmasın. Hatta küsüratıda var 80.70 çıktım tartıda ama onu saymıyom beynim kabullenemiyor. Bende hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım 78i görmüştüm en son ilk gebeliğimde.
Boşver yengeçler her şeye acındırmayı seviyor canım sen çok iyi olsan da söylerler merak etmeBazen ona dünya acısı oluyorum ama neysearada baya canını sıkıyorum da yapacak bir şey yok inşallah sevmez diye düşüneyim öyle olsun kuzum bu arada teşekkür ederim sende çok şekersinnnn
Eve gidip acele acele yemek yemem lazım şimdi17 kiloyla sana o bayrağı bırakamadım canım malesefçok isterdim rekor bende olmasın. Hatta küsüratıda var 80.70 çıktım tartıda ama onu saymıyom beynim kabullenemiyor. Bende hayatımda gördüğüm en yüksek kilodayım 78i görmüştüm en son ilk gebeliğimde.
Kız siz gençsiniz. Uçup gidecek o kilolar..İlk defa kendimi bu kadar yüksek rakamlarda gördüm diye sanırım kafaya takıyorum kilo işini ladycim
Ama maşallah 20 kiloyu 6 ayda vermek hepsinin gitmesi çok büyük başarı hemde diyetsiz
Darısı başımıza inşallah
Ahahhahaa70-80 arasıymış 2 kere çekildi nst ama ben hala evliya çelebi gibi geziyorum ortalıkta
Canım kızlar rekor bendedir diye düşünüyorum 16 kg ile bayrağı bırakmaya niyetim yok 70 kilo oldum
İstirham ediyorum bayrağımı veremem
Kesinlikle katılıyorum kuzucum yaBoşver yengeçler her şeye acındırmayı seviyor canım sen çok iyi olsan da söylerler merak etme
İş yerinde burada doğuracaksın diyenlere ambulansı arayıverirsiniz artık sevabına diyorumKız siz gençsiniz. Uçup gidecek o kilolar..sevmem o lafı ama “ben demiştim” diyicem o zaman
Ahahhahaa
Sen yine de dikkatli ol Evliya Çelebi
Hepsi mi aynı olur yaKesinlikle katılıyorum kuzucum yasöylene söylene beni yiyip bitiriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?