- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.096
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.701
Anca bu kadar büyüdük vallaErkek erkekayaklarını ağzımdan çıkarmaya and içmiş bir erkek
Herkes göbüşünü atsa da görsek
Kuzum ben de mutlaka emzirme önlüğü kullanırım. Hatta çocuğun altını da her yerde rahatça değiştirenler var ama o da bebeğin kendi mahremi diye düşünüyorum eşim, annem ve kayınvalidem dışında kimsenin yanında açmam gibi geliyor. Kayınvalidemle annem de ben işe başlayınca mecbur değiştirecekler o yüzdenYine haziran annelerine göz attımbende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak dersiz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum
Herkesin gönlü dysondan yana da cebi değil be aşkımValla gönlümüz dyson dan yanaydı ama bebek malzemelerinin hepsi aşırı pahalı olduğu için vazgeçtik
Odanın metrekaresine göre alınması gerekiyormuş boyutunun. Biz kedilerimizden ötürü salonumuzu çok kullanmıyoruz geri kalan odalarımız da çok büyük değil. O yüzden bu boyut bize yeterli oldu. 2-3 aydır kullanıyoruz memnunuz
Mi Smart Air Purifier 4 - Xiaomi Türkiye
Annem 4 doğum yaptı hiçte çatlağı olmadı zaten incecik gören diyor çok genç duruyor diye , ben baba tarafına çektim sanırımO zaman geriye tek seçenek kalıyor genetik yatkınlıkannenizde var mıydı
Teşekkür ederimmÇok güzelmişşş siyahı tek geçerimfoto çekimi ne zaman yapacaksınız ?
Bizde bunu aldık yeterli oluyor gerçekten hava da değişimi fark ediliyorValla gönlümüz dyson dan yanaydı ama bebek malzemelerinin hepsi aşırı pahalı olduğu için vazgeçtik
Odanın metrekaresine göre alınması gerekiyormuş boyutunun. Biz kedilerimizden ötürü salonumuzu çok kullanmıyoruz geri kalan odalarımız da çok büyük değil. O yüzden bu boyut bize yeterli oldu. 2-3 aydır kullanıyoruz memnunuz
Mi Smart Air Purifier 4 - Xiaomi Türkiye
Kendi annemin kardeşimin yanında emzirdim kardesımde de ben doğumda yanındaydım ona da yardımcı olmustum insan bacısından cekınmıyor ya bence ama kayınvalidemin yanında çekinmiştim içeri fln gidiyordumYine haziran annelerine göz attımbende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak dersiz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum
Adres gönder hemen göndereyimMaşallah yaa çok tatlış bir göbek pembe gömlek de pek yakışmış 
Maşallah maşallah daha ne olacak kkkkAnca bu kadar büyüdük valla
Hahahahah ah bu baba tarafları bende azcık öyleyim lanet ossssuuuun bu baba taraflarınaAnnem 4 doğum yaptı hiçte çatlağı olmadı zaten incecik gören diyor çok genç duruyor diye , ben baba tarafına çektim sanırım
Ayyyy tebrik ederim Allah sağ salim sana kavuştursun bebeklerini ikizlerdi demi zaten 35 36 da doğuyorlar gördüklerim öyleydi küvezden de cok güzel toparlayarak çıktılar seninde öyle olacak Allahın izniyleKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Evet canım ikizler biri biraz zor nefes alıyormuş entübasyonda . Ona üzüldüm biraz ben de toparlanmaya çalışıyorum . Allahım sağ Salim kavuştursunAyyyy tebrik ederim Allah sağ salim sana kavuştursun bebeklerini ikizlerdi demi zaten 35 36 da doğuyorlar gördüklerim öyleydi küvezden de cok güzel toparlayarak çıktılar seninde öyle olacak Allahın izniyle
Onlar kendilerine göre en uygun zamanda doğmuşlardır merak etme. Sağlıklı bir şekilde eve birlikte de döneceksiniz inşallah en kısa sürede.Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Ciğer geliştirici iğne yapmışlar mıydı heyecandan unuttum eğer yazdıysan. Korkma sen kuzucuklar Allah a emanet inşallahEvet canım ikizler biri biraz zor nefes alıyormuş entübasyonda . Ona üzüldüm biraz ben de toparlanmaya çalışıyorum . Allahım sağ Salim kavuştursun
Evet yapmışlardı . Kız daha iyi durumda aslında erkekse de birşey yoktu . Bugün sabah biraz solunum sıkıntısı yaşamış . Görünce üzülüyor tabi insan . Ama inşallah iyi olacak inanıyorum . Adalat kullanıyordum ama tansiyon sınırda seyredip üstüne sancılar eklenince bir de eski sezaryen yerim epey incelmiş doktorum gönderemem böyle dedi .biraz fazla kanamam oluyor o da kan sulandırıcı vs kullandığım ve ikiz olduğu içinmiş .Ciğer geliştirici iğne yapmışlar mıydı heyecandan unuttum eğer yazdıysan. Korkma sen kuzucuklar Allah a emanet inşallah
ayy haziran annelerinde de görmüştüm aklım sizdeydi inşallah bebekler çok güzel sapasağlam çocuklar olacaklar, hiç canınızı sıkmayın. bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallahEvet yapmışlardı . Kız daha iyi durumda aslında erkekse de birşey yoktu . Bugün sabah biraz solunum sıkıntısı yaşamış . Görünce üzülüyor tabi insan . Ama inşallah iyi olacak inanıyorum . Adalat kullanıyordum ama tansiyon sınırda seyredip üstüne sancılar eklenince bir de eski sezaryen yerim epey incelmiş doktorum gönderemem böyle dedi .biraz fazla kanamam oluyor o da kan sulandırıcı vs kullandığım ve ikiz olduğu içinmiş .
Ayyy hayırlı uğurlu olsun sakın ha hiç üzme kendini sen, kocaman olmuştur onlar sen kalbini ferah tutKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?