2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kuzum ben de mutlaka emzirme önlüğü kullanırım. Hatta çocuğun altını da her yerde rahatça değiştirenler var ama o da bebeğin kendi mahremi diye düşünüyorum eşim, annem ve kayınvalidem dışında kimsenin yanında açmam gibi geliyor. Kayınvalidemle annem de ben işe başlayınca mecbur değiştirecekler o yüzden

Herkesin gönlü dysondan yana da cebi değil be aşkım ama bu marka da güzel bi marka bende bundan alırım tabi eksiklerimden sıra kalırsa

Bizde bunu aldık yeterli oluyor gerçekten hava da değişimi fark ediliyor

Kendi annemin kardeşimin yanında emzirdim kardesımde de ben doğumda yanındaydım ona da yardımcı olmustum insan bacısından cekınmıyor ya bence ama kayınvalidemin yanında çekinmiştim içeri fln gidiyordum

Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Ayyyy tebrik ederim Allah sağ salim sana kavuştursun bebeklerini ikizlerdi demi zaten 35 36 da doğuyorlar gördüklerim öyleydi küvezden de cok güzel toparlayarak çıktılar seninde öyle olacak Allahın izniyle

Ayyyy tebrik ederim Allah sağ salim sana kavuştursun bebeklerini ikizlerdi demi zaten 35 36 da doğuyorlar gördüklerim öyleydi küvezden de cok güzel toparlayarak çıktılar seninde öyle olacak Allahın izniyle
Evet canım ikizler biri biraz zor nefes alıyormuş entübasyonda . Ona üzüldüm biraz ben de toparlanmaya çalışıyorum . Allahım sağ Salim kavuştursun

Evet canım ikizler biri biraz zor nefes alıyormuş entübasyonda . Ona üzüldüm biraz ben de toparlanmaya çalışıyorum . Allahım sağ Salim kavuştursun
Ciğer geliştirici iğne yapmışlar mıydı heyecandan unuttum eğer yazdıysan. Korkma sen kuzucuklar Allah a emanet inşallah

Ciğer geliştirici iğne yapmışlar mıydı heyecandan unuttum eğer yazdıysan. Korkma sen kuzucuklar Allah a emanet inşallah
Evet yapmışlardı . Kız daha iyi durumda aslında erkekse de birşey yoktu . Bugün sabah biraz solunum sıkıntısı yaşamış . Görünce üzülüyor tabi insan . Ama inşallah iyi olacak inanıyorum . Adalat kullanıyordum ama tansiyon sınırda seyredip üstüne sancılar eklenince bir de eski sezaryen yerim epey incelmiş doktorum gönderemem böyle dedi .biraz fazla kanamam oluyor o da kan sulandırıcı vs kullandığım ve ikiz olduğu içinmiş .

ayy haziran annelerinde de görmüştüm aklım sizdeydi inşallah bebekler çok güzel sapasağlam çocuklar olacaklar, hiç canınızı sıkmayın. bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…