- 22 Mart 2023
- 4.206
- 2.695
- 63
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.721
Tabi analık kolay değil bebeklerin yanında olmasa da seni hissederler sen o yüzden içini ferah tutmaya çalış. Bu haftaya kadar süreci götürmek bile bi harikaydı emin olabilirsin onlar orda birbirine sonra da sana sımsıkı tutunacaklardır ben inanıyorum. Kan sulandırıcıyı ne zaman kesmeniz gerekiyordu normalde 36 da falan mı?Evet yapmışlardı . Kız daha iyi durumda aslında erkekse de birşey yoktu . Bugün sabah biraz solunum sıkıntısı yaşamış . Görünce üzülüyor tabi insan . Ama inşallah iyi olacak inanıyorum . Adalat kullanıyordum ama tansiyon sınırda seyredip üstüne sancılar eklenince bir de eski sezaryen yerim epey incelmiş doktorum gönderemem böyle dedi .biraz fazla kanamam oluyor o da kan sulandırıcı vs kullandığım ve ikiz olduğu içinmiş .
Rabbim bi an önce sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bol ılık duş al sütün gelsin inşAllahKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Allah razı olsun canım . Kiloları iyi hamd olsun ama tabi haftalarından önce doğdukları için . Şöyle sabretselerdi 2-3 hafta daha . Ama nasipayy haziran annelerinde de görmüştüm aklım sizdeydi inşallah bebekler çok güzel sapasağlam çocuklar olacaklar, hiç canınızı sıkmayın. bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Ben kızımda 35 te kesmiştim . Zaten genel anestezi aldım . Anestezi doktoru spinal önermedi .Tabi analık kolay değil bebeklerin yanında olmasa da seni hissederler sen o yüzden içini ferah tutmaya çalış. Bu haftaya kadar süreci götürmek bile bi harikaydı emin olabilirsin onlar orda birbirine sonra da sana sımsıkı tutunacaklardır ben inanıyorum. Kan sulandırıcıyı ne zaman kesmeniz gerekiyordu normalde 36 da falan mı?
Sen hiç moralini bozma lütfen olumlu düşün 1 kg bebekler bile yaşıyor Allahım izniyle ciğer geliştirici de yapılmış merak etme toparlayacaklar sen psikolojini düzgün tut sütün kesilmesinBen kızımda 35 te kesmiştim . Zaten genel anestezi aldım . Anestezi doktoru spinal önermedi .
Sarımsaktan olabilir limonlu su iç bekle eğer düşmezse gidersin sakin ol streste yükseltirHep 11 7 dir yada 10 6 ilk defa böyle oldu
Anladım sulandırıcıdan dolayı mı spinal önermedi acabaBen kızımda 35 te kesmiştim . Zaten genel anestezi aldım . Anestezi doktoru spinal önermedi .
Amin canım sen nasılsın hastane de misin ?Sağolun kızlar iyiki varsınız . Burda aynı süreçleri telaşları yaşadığımız için iyi hissettiriyor . Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin hepimize .
Aceleci bıdıklarKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Geçmiş olsun canım Bebişlerin çok güçlü merak etme inşallah hızlıca toparlayacaklar yanına geliceklerEvet canım ikizler biri biraz zor nefes alıyormuş entübasyonda . Ona üzüldüm biraz ben de toparlanmaya çalışıyorum . Allahım sağ Salim kavuştursun
Benim aritmi problemim de vardı .Anladım sulandırıcıdan dolayı mı spinal önermedi acaba
Stres yapma etkiliyor hemen tansiyonu limonlu bol su iç uzan dinlen bakalım iner inşallahKızlar tansiyonum 13e 8 nabzım 100 normal mi sizce sarımsaklı yoğurt yedim ondan mı oldu yoksa doktora gitsemmi acaba
Canım dualarım seninle, yavruların da bir an önce küvözden çıkarlar yuvanızda kavuşurlar inşallahKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Arkamı donup yada üstüne bi şey atıp emziririm sanıyorum.Yine haziran annelerine göz attımbende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak dersiz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum
Ayyyy! Dedim ki içimden; bugün çok güldük, bi de birimiz doğuruyormuşşşşşşKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
13-8 normal sayılır ama genelde bir iki puan düşük tansiyonlusun sanırım. Nabzın normal sayılır. Dinlen. Ayaklarını uzat. Bi limonlu su iç. Derin nefesler al. İns geçecek canımKızlar tansiyonum 13e 8 nabzım 100 normal mi sizce sarımsaklı yoğurt yedim ondan mı oldu yoksa doktora gitsemmi acaba
Canımm merak etme çok riskli dönemi zaten atlatmıştın. Bebişlerin de sen de çok iyi olacaksınız. Bak gör hemencecik geçecek bu süreç. Biz dualarımızı sana ve bebeklerine gönderiyoruz.Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Yaaa canım benim gözün aydın çok geçmiş olsunKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?