2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Tabi analık kolay değil bebeklerin yanında olmasa da seni hissederler sen o yüzden içini ferah tutmaya çalış. Bu haftaya kadar süreci götürmek bile bi harikaydı emin olabilirsin onlar orda birbirine sonra da sana sımsıkı tutunacaklardır ben inanıyorum. Kan sulandırıcıyı ne zaman kesmeniz gerekiyordu normalde 36 da falan mı?

ayy haziran annelerinde de görmüştüm aklım sizdeydi inşallah bebekler çok güzel sapasağlam çocuklar olacaklar, hiç canınızı sıkmayın. bir an önce sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Allah razı olsun canım . Kiloları iyi hamd olsun ama tabi haftalarından önce doğdukları için . Şöyle sabretselerdi 2-3 hafta daha . Ama nasip

Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün Haftaları da iyi tez zamanda toparlarlar inşallah kardeş kardeş Ay Allah yar ve yardımcıları olsun ikiz de ayrı bir güzel

Ben kızımda 35 te kesmiştim . Zaten genel anestezi aldım . Anestezi doktoru spinal önermedi .

Ben kızımda 35 te kesmiştim . Zaten genel anestezi aldım . Anestezi doktoru spinal önermedi .
Sen hiç moralini bozma lütfen olumlu düşün 1 kg bebekler bile yaşıyor Allahım izniyle ciğer geliştirici de yapılmış merak etme toparlayacaklar sen psikolojini düzgün tut sütün kesilmesin

Evet canım ikizler biri biraz zor nefes alıyormuş entübasyonda . Ona üzüldüm biraz ben de toparlanmaya çalışıyorum . Allahım sağ Salim kavuştursun
Geçmiş olsun canım Bebişlerin çok güçlü merak etme inşallah hızlıca toparlayacaklar yanına gelicekler

Arkamı donup yada üstüne bi şey atıp emziririm sanıyorum.
Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Ayyyy! Dedim ki içimden; bugün çok güldük, bi de birimiz doğuruyormuşşşşşş

Bacımmmm, gözün aydın. 34. Hafta ikizler için erken değil. Doğum kilolarını bilmiyorum ama kısa süre sonra kuvözden çıkıp kucağına gelecekler. Sen iyi ol da, artık üç çocuk annesisin. sütün bol olsun yavrularına şifa olsun ins. çok öpüyorum seni ve güzel bebeklerini. Tekrar tebrikler
Kızlar tansiyonum 13e 8 nabzım 100 normal mi sizce sarımsaklı yoğurt yedim ondan mı oldu yoksa doktora gitsemmi acaba
13-8 normal sayılır ama genelde bir iki puan düşük tansiyonlusun sanırım. Nabzın normal sayılır. Dinlen. Ayaklarını uzat. Bi limonlu su iç. Derin nefesler al. İns geçecek canım

Canımm merak etme çok riskli dönemi zaten atlatmıştın. Bebişlerin de sen de çok iyi olacaksınız. Bak gör hemencecik geçecek bu süreç. Biz dualarımızı sana ve bebeklerine gönderiyoruz. muallime5353 arkadaşımız da hacca gitti. Ondan da dua isteyelim senin için. Eğer mesajlarını okumaya fırsatı olmazsa diye etiketledim onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…