2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..

Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
Ben de benzer durumu yaşadım düşük tehlikesi geçtikten sonra da yanaşmadı bizimki. Afedersin kocam yani sorucak mıyım gelişine ben şeyettim Allah affetsin. Yazık beni kararlı görünce teslim oldu zavallı

Kızlar tansiyonum 13e 8 nabzım 100 normal mi sizce sarımsaklı yoğurt yedim ondan mı oldu yoksa doktora gitsemmi acaba
O gün yazmadım. Perşembe dr randevum var ya. Esimin de noterde işleri var. Ama dedi ki illa ben götürcem seni bekle. 13.40 randevu. Saat 13.00 oldu adam yok. Gideceğimiz yol trafik güzergahı. En az bir saat önce çıkmak gerek. Ve ben bi yere yetişmek için koşturmaktan ne kadar nefret ederim bilir. Sözlükte ismimin karşısında bu yazar. Geç kalmaya asla tahammülüm yok. Aradım. Sen de koşturma, giderim ben dedim. Yok, geldim, geliyorum. 13.20de eve geldi. Beni aldı. (Kızım, 15.30da okuldan çıkacak. Geri yetişemeyiz. Onu da okuldan alalım gidelim dedim. Yok yetişiriz vs ) Olabilecekleri kestirerek yanıma bi şişe su aldım. İçine yarım limon sıktım. “İnnallahe meaasabirin” çekiyorum içimden.

Tabi her türlü şoförlük maharetine rağmen hastaneye vardık saat 14.10 Beynim yanmaya başladı. Aynadan kendimi görüyorum. Kıpkırmızı surat eminim tansiyon fırladı. Ama bunu söylersem yada tartışırsam daha fena olacak.

Tabi danışma kayıt açmadı. Dr a gittim. Haklı olarak söylendi. Diyemedim ki 8 aydır ilk kez geç kalıyorum eşim sebebi. Kağıt yazdı danışmaya kayıt açsınlar diye. Tansiyon ölçmeden gelme dedi. Rutin prosedür Perinatoloji de. Ebe odasına gittim. Tansiyon baktı. 14/10. Yavrum ne oluyor sana sakin ol, yüzün kıpkırmızı dedi. Derin nefes alıyorum. Kolonya sıktılar. Bi daha ölçtü 15/10. Nabız 116. Böyle Perinatoloji yatırır bırakmaz seni dedi. Ki doğru biliyorum. Dedim ki eşime sinirlendim. Nasılsa nst ye gireceksin sonra tekrar ölçeriz. Dr a sinirlendiğini söyle yoksa onlar tansiyona takıntılı dedi.

Devamlı telkin teskin, içimden tesbih çekerek muayeneyi bitirdim. O sırada kızın okul çıkışı geldi. Eşim onu almaya eve geldi. Ben hastanede Nst ye girdim aynı şekilde gözlerim kapalı derin nefesler alarak okumaya devam ettim. Tansiyona bakıldı 12/7. Çok şükür atlattım dedim.

Ennihaye; bazen sinirlerim çok zorlanıyor. Ben demiştim demeyi sevmem. Önemli olan kafamın rahat olması. Ama gel de bunu aslan burcu kocaya anlat. İlla onun dediği olacak

Son düzenleme:
Kızlar 32. Haftadayim kontrole gittim karın cevresinin 1 hafta geriden geldiğini söyledi biraz panik yapip korktum acaba bişey olur mu haftaya tekrar görmek istedi bayramdan önce
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur
Devletteki doktorlar bi tuhaflar anlamiyorum hani hemen panik yaptirabilecek şekilde davraniyorlar
Bu doktorlar niye panik yaptiriyor insana sanki hemem bisey olmus gibi konusuyo

Ah bacım çok geçmiş olsun şu anda ölçtüm 10 6 ama başım çok ağrıyor ve vücudumda bir ağırlık var ve çarpıntım bugün biraz üzüldüm annemle ilgili sıkıntılarım var ondan mı oldu bilmiyorum tam emin değilim ama gün içerisinde hergünüm böyle zaten oh bugün rahatım dediğim bi günüm olmadı dokuz aydır hiç çıkmaz bi anda böyle olması korkuttu

Kanama 30 günde süren var 50 günde kuzum ben de merak ettim
Benim çok çabuk bitmişti lohusa kanamam 20.gun falan vardı yoktu. Ama adetim çabuk gelmişti. 3. Ayda .
Maşallah çok güzelsin kuzum
Kendi annemin yanında kv yanında falan pek çekinmedim ama diğer insanların yanında pek emzirmedim emzirme örtüsü çok iyi oluyor.
Anca bu kadar büyüdük valla
Çok güzelsiniz be. Millet ne kadar zariff ne kadar kibar hamile ya ben kısa boylu orta yaşlı koca göbekli kamyoncu dayılara döndümm
Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Dualarım seninle ve bebeklerinle kuzum en kısa zamanda güzelce sağlıkla gelsinler kucağına inşallah merak etme 34 hafta ikizler için çok iyi hafta az kaldı azıcık toparlansınlar gelecekler sana

Oğlumun iğnesi var üç gündür içimizden geçiyor, şimdi bize diyor ki "ben nasıl size ulasayim şuraya yanıma oturun, (farklı koltuklardaydik sadece) iyi dedik oturduk yanına, sen bana uçta bı kolonya getir diyor, yok canım ucamam kendin getir dedim, boynunu bükmüş benim bacaklarıma iğne yaptılar basamiyorum ben ne yapayım bu halimde hareket bile edemiyorum diyor ben böyle drama böyle savunma görmedim

Ben onun dramasını severim şuna bak nasıl da kendini acındırıyor yerim ben onu çok tatlı ama ya

Ben onun dramasını severim şuna bak nasıl da kendini acındırıyor yerim ben onu çok tatlı ama ya
Emir kipiyle konuşunca kötü bakıyorum bakisimi yakaladı, anneciğim ucmadan getirebilir misin diye düzeltiyor, totosunu falan isiracaktim da şimdi simarmasin diye dokunmadım birazdan bı bahaneyle sıkıştiricam

Annem bana bir iğne yaptılar, neden yaptırdınız annem, doktordan kacacaktim babam yakaladı diyor
Cidden tam kapıya yöneldi eşim kaptı biliyoruz yapacağı haltı

Yaaaaa baş edemezsin herşeye bir lafları var

Hastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galiba inş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Ben de hazırlamadım daha ya bu ara yapacağım inş ama bakalım ne zaman
Ben 32+4 teyim 3 4 kilo falan aldım ama bebeğin gelişimi nasıl hiç bilmiyorum ultrasona giremediğim için, inş güzel gidiyordur. Doktor mezura ile ölçüp yolunda diyor ama 36 da bi tane ultrasonum var inş orada göreceğim

Hangi ülkedesin canım ?

Ay yerim onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…