- 2 Şubat 2023
- 1.043
- 2.453
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.741
Ben de benzer durumu yaşadım düşük tehlikesi geçtikten sonra da yanaşmadı bizimki. Afedersin kocam yani sorucak mıyım gelişine ben şeyettim Allah affetsin. Yazık beni kararlı görünce teslim oldu zavallıYanaşırım sorun yok ama şimdi gücüme de gidiyor tavrı. İstenmemek, begenilmemek..
Bi kere genel konuşurken çıtlattım rüya olayını. Bana mısın demedi vicdansız adam
O gün yazmadım. Perşembe dr randevum var ya. Esimin de noterde işleri var. Ama dedi ki illa ben götürcem seni bekle. 13.40 randevu. Saat 13.00 oldu adam yok. Gideceğimiz yol trafik güzergahı. En az bir saat önce çıkmak gerek. Ve ben bi yere yetişmek için koşturmaktan ne kadar nefret ederim bilir. Sözlükte ismimin karşısında bu yazar.Kızlar tansiyonum 13e 8 nabzım 100 normal mi sizce sarımsaklı yoğurt yedim ondan mı oldu yoksa doktora gitsemmi acaba
Anladım canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum da ondan merak edip sordum. Şimdi iyisin ama demi ağrın dışında var mı bi sıkıntınBenim aritmi problemim de vardı .
Ağrım ve moral bozukluğum var. Bebularda aklım sürekliAnladım canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum da ondan merak edip sordum. Şimdi iyisin ama demi ağrın dışında var mı bi sıkıntın
Moral bozmak yok daha kötüsünü düşünsene bi 34 ü görmeden doğsalardı toparlamak çok daha zor olurdu iyi tarafını düşünmeye çalış bebişlerin içinAğrım ve moral bozukluğum var. Bebularda aklım sürekli
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur2 saat gene iyi gezmissin kuzum. Benim evin içinde pertim çıkıyor. En son hastaneye gittim ki bize 15 dk mesafede. Bildiğin mahvoldum git gel. Geldim iki saat uzandım mecbur olmadıkça kalkmadim. Artık ne çıkıp çarşı vs gezebiliyorum ne de yürüyüş yapabiliyorum iyice agirlastim ve canım acıyor yürüdükçe.İyi ki halletmisim geçen haftalarda çantayı falan şimdi evin işini zor yapıyorum yemek bulaşık vs.
Canım benim bu konuda bilgim yok ama devam ederse gel demişler bir daha gitsen mi acaba için rahatlardi. Dün benim kızın da hareketleri azdı yok denecek kadar. Gece hareketlendi şükür çikolata su vs derken. Yoksa kalkıp gidecektim dayanamayıp.
Canım 1 hafta önce veya geride olması sıkıntı olmuyor genelde. Benimde öyleydi geçen ay kontrolde. Bu arada kaşar tahin yumurtaya yüklendim. 3 hafta içinde haftasını yakalamış hatta geçmiş. İnşallah senin de öyle olur. Biraz yediklerine dikkat et bakalım belki faydası olur.
Ahahaha güldürdün beni ya
Canım ters çevirip 30 derecede yıkadım hepsini bir attım. Yumuşatıcı kesinlikle kullanmadım ki kullanmam. Kurutmaya attım çekme vs olmadı. Zaten kurutmadan yumuşacık çıkıyor
Kız o yalancı sancılar dün gece beni hastaneye götürecekti az daha. Öyle bir karnimda.belimde hissettim ki. Eşime dedim çocuk gelecek herhalde. Sonra gece geçti de Allah'tan gitmek zorunda kalmadım. Bu arada sancıları hiccccc hissetmeyen arkadaslarıma saygım sonsuzz valla ben dün akşam 2 saatte mahvoldumlady peacock @PenceredekiKiz ve daha sayamadıklarım
Devletteki doktorlar bi tuhaflar anlamiyorum hani hemen panik yaptirabilecek şekilde davraniyorlaray bugün grubumuz ne kadar aktif cıvıl cıvılmaşallah
Ben de hazırlamadım hala ama ben 31. Haftada olmama güveniyorumhala bir kaç eksiğim var onları sipariş ettim. Bi de bir tane isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama isimde hala mutabık değiliz
Kız ben de bi şeyler son ana kalmayınca bi tuhaf hissediyorum kendimihatta nedense her şeyi hazır olunca beklemek zor gelir gibi geliyor deli miyim neyim hazırla bekle işte ne var bi de ben başak burcuyum
Canım benim de baş çevresi iki hafta geride çıkmıştı. Bir hafta sonra gittim tam gününde çıktı. Bence duruş pozisyonuyla falan alakalı. Artık bebişler büyüdüğü için tam doğru ölçemiyorlar. Hani bir ay falan geride olsa kork diyeceğim ama bir hafta hiç önemli değil bence. Başka doktora gitsen kesin başka ölçer
Ben de hem bio oil hem lierac hem de incianın çatlak kremini kullanıyorum. Göğüs altlarım çatladı malesef
Biz yine de evrene olumsuz enerjiler göndermeyelimağzımızdan çıkanları kıymetli. Çatlamayacağız diyelim sürekli
Ben 47 ile başladım. Şu an 55-56 arası gidiyorum. 31+3 üz bugün. Bence güzel ilerledik hepimiz. Maşallahımız var kızlarrrr
Bu doktorlar niye panik yaptiriyor insana sanki hemem bisey olmus gibi konusuyoolmaz güzelim bana da aynısını dedi doktor hatta kafa 1 hafta önden karın 1 hafta geriden geliyor dedi. 2 hafta sonra her şey normaldi.
ben de 58,5 ile başladığım bu yolculuğa 72.2 olarak devam ediyorumhayatımda 62’nin üstüne çıkmamıştım. şoktayım.
kızlar sormayınparis konusunda ben de çok kötü haldeyim kanama alanları, progestan şimdi de rahim azğı kısalması yüzünden adama aylardır açım aç. korkudan o da yanaşmıyor arada birkaç hafta doktorun iyisin, deneyebilirsiniz dediği zamanlarda bile tedirgindi. ne yapalım, bu da sınavlarımızdan biri olsun. sonu hayırlı olsun
Ah bacım çok geçmiş olsun şu anda ölçtüm 10 6 ama başım çok ağrıyor ve vücudumda bir ağırlık var ve çarpıntım bugün biraz üzüldüm annemle ilgili sıkıntılarım var ondan mı oldu bilmiyorum tam emin değilim ama gün içerisinde hergünüm böyle zaten oh bugün rahatım dediğim bi günüm olmadı dokuz aydır hiç çıkmaz bi anda böyle olması korkuttuO gün yazmadım. Perşembe dr randevum var ya. Esimin de noterde işleri var. Ama dedi ki illa ben götürcem seni bekle. 13.40 randevu. Saat 13.00 oldu adam yok. Gideceğimiz yol trafik güzergahı. En az bir saat önce çıkmak gerek. Ve ben bi yere yetişmek için koşturmaktan ne kadar nefret ederim bilir. Sözlükte ismimin karşısında bu yazar.Geç kalmaya asla tahammülüm yok. Aradım. Sen de koşturma, giderim ben dedim. Yok, geldim, geliyorum. 13.20de eve geldi. Beni aldı. (Kızım, 15.30da okuldan çıkacak. Geri yetişemeyiz. Onu da okuldan alalım gidelim dedim. Yok yetişiriz vs ) Olabilecekleri kestirerek yanıma bi şişe su aldım. İçine yarım limon sıktım. “İnnallahe meaasabirin” çekiyorum içimden.
Tabi her türlü şoförlük maharetine rağmen hastaneye vardık saat 14.10Beynim yanmaya başladı. Aynadan kendimi görüyorum. Kıpkırmızı surat eminim tansiyon fırladı. Ama bunu söylersem yada tartışırsam daha fena olacak.
Tabi danışma kayıt açmadı. Dr a gittim. Haklı olarak söylendi. Diyemedim ki 8 aydır ilk kez geç kalıyorum eşim sebebi. Kağıt yazdı danışmaya kayıt açsınlar diye. Tansiyon ölçmeden gelme dedi. Rutin prosedür Perinatoloji de. Ebe odasına gittim. Tansiyon baktı. 14/10. Yavrum ne oluyor sana sakin ol, yüzün kıpkırmızı dedi. Derin nefes alıyorum. Kolonya sıktılar. Bi daha ölçtü 15/10. Nabız 116. Böyle Perinatoloji yatırır bırakmaz seni dedi. Ki doğru biliyorum. Dedim ki eşime sinirlendim. Nasılsa nst ye gireceksin sonra tekrar ölçeriz. Dr a sinirlendiğini söyle yoksa onlar tansiyona takıntılı dedi.
Devamlı telkin teskin, içimden tesbih çekerek muayeneyi bitirdim. O sırada kızın okul çıkışı geldi. Eşim onu almaya eve geldi. Ben hastanede Nst ye girdim aynı şekilde gözlerim kapalı derin nefesler alarak okumaya devam ettim.Tansiyona bakıldı 12/7. Çok şükür atlattım dedim.
Ennihaye; bazen sinirlerim çok zorlanıyor. Ben demiştim demeyi sevmem. Önemli olan kafamın rahat olması. Ama gel de bunu aslan burcu kocaya anlat. İlla onun dediği olacak
Benim çok çabuk bitmişti lohusa kanamam 20.gun falan vardı yoktu. Ama adetim çabuk gelmişti. 3. Ayda .Kanama 30 günde süren var 50 günde kuzum ben de merak ettim
Maşallah çok güzelsin kuzumAl bakalım
Kendi annemin yanında kv yanında falan pek çekinmedim ama diğer insanların yanında pek emzirmedim emzirme örtüsü çok iyi oluyor.Yine haziran annelerine göz attımbende şeyi merak ediyorum tecbübeliler hemen bi yorum yazın rica ediyorum
Ben kendi ablamda olsa kayınvalidem de olsa bebişimi yanlarında mememi açıp emzirmek istemiyorum ama kayınvalidem muhtemelen aman ne olacak dersiz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum
Anca bu kadar büyüdük valla
Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Ben onun dramasını severim şuna bak nasıl da kendini acındırıyor yerim ben onuOğlumun iğnesi var üç gündür içimizden geçiyor, şimdi bize diyor ki "ben nasıl size ulasayim şuraya yanıma oturun, (farklı koltuklardaydik sadece) iyi dedik oturduk yanına, sen bana uçta bı kolonya getir diyor, yok canım ucamam kendin getir dedim, boynunu bükmüş benim bacaklarıma iğne yaptılar basamiyorum ben ne yapayım bu halimde hareket bile edemiyorum diyorben böyle drama böyle savunma görmedim
Emir kipiyle konuşunca kötü bakıyorum bakisimi yakaladı, anneciğim ucmadan getirebilir misin diye düzeltiyor, totosunu falan isiracaktim da şimdi simarmasin diye dokunmadım birazdan bı bahaneyle sıkıştiricamBen onun dramasını severim şuna bak nasıl da kendini acındırıyor yerim ben onuçok tatlı ama ya
YaaaaaOğlumun iğnesi var üç gündür içimizden geçiyor, şimdi bize diyor ki "ben nasıl size ulasayim şuraya yanıma oturun, (farklı koltuklardaydik sadece) iyi dedik oturduk yanına, sen bana uçta bı kolonya getir diyor, yok canım ucamam kendin getir dedim, boynunu bükmüş benim bacaklarıma iğne yaptılar basamiyorum ben ne yapayım bu halimde hareket bile edemiyorum diyorben böyle drama böyle savunma görmedim
Folik asit bebeleriYaaaaabaş edemezsin herşeye bir lafları var
Ben de hazırlamadım daha ya bu ara yapacağım inş ama bakalım ne zamanHastane çantası hazırlamayan bir ben kaldım galibainş ütüleyecegim birkaç eksik sipariş verdim haftaya tamam inş
Ben 32+4 teyim 3 4 kilo falan aldım ama bebeğin gelişimi nasıl hiç bilmiyorum ultrasona giremediğim için, inş güzel gidiyordur. Doktor mezura ile ölçüp yolunda diyor amaKızlar kilo dosyasını açalım mıhafta ve kilo olarak neredeyiz?
Ben 34+0 ve 10,5 kilo ile oyuna devam ediyorum
Benimki biraz yavaş kilo aldığı için son zamanlarda kontrolsüz yedim . Şimdi mide ağrısından reflüden iştahım çok azaldı sabah haşladığım yumurtanın yarısını öğlen yiyorum.
Hangi ülkedesin canım ?Ben de hazırlamadım daha ya bu ara yapacağım inş ama bakalım ne zaman
Ben 32+4 teyim 3 4 kilo falan aldım ama bebeğin gelişimi nasıl hiç bilmiyorum ultrasona giremediğim için, inş güzel gidiyordur. Doktor mezura ile ölçüp yolunda diyor ama36 da bi tane ultrasonum var inş orada göreceğim
Hayırlı olsun, çabucak sağlıkla çıkarlar inşKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Ay yerim onu yaOğlumun iğnesi var üç gündür içimizden geçiyor, şimdi bize diyor ki "ben nasıl size ulasayim şuraya yanıma oturun, (farklı koltuklardaydik sadece) iyi dedik oturduk yanına, sen bana uçta bı kolonya getir diyor, yok canım ucamam kendin getir dedim, boynunu bükmüş benim bacaklarıma iğne yaptılar basamiyorum ben ne yapayım bu halimde hareket bile edemiyorum diyorben böyle drama böyle savunma görmedim
Kanada, işte en son 26 da kanamam olduğu için girmiştim, yoksa detaylıya girip ultrasona daha girmiyorsun burada. Ben biraz ısrar ettim de 36 ya verdi AllahtanHangi ülkedesin canım ?
Ben şimdi gördüm ya, rabbim sifa versin sağlıcakla kavustursun seni bebislerineKızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?