2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kanada, işte en son 26 da kanamam olduğu için girmiştim, yoksa detaylıya girip ultrasona daha girmiyorsun burada. Ben biraz ısrar ettim de 36 ya verdi Allahtan
Bazen bazı kuralları iyi desekte bazen alışkın olmadığım icin garip geliyordu ben almanyada hamile kaldığımı öğrendim 2 ay önce doktora gidemedim bebek küçük diye kabul etmemişlerdi

Aslan burcundan korktum desem de eşim de terazi ( terazi dengesizliği der susarım ) asla ben gibi planlı programlı değildir. 2 gündür bana da bi asabiyet geldi 13lerde 14lere yakın geziyordu. Akşam yemekten sonra baş ağrısı başladı enseden ölçtüm 15 e 8 nabız 102
Benim bıcıırk oğlan aleti düşürmüştü bi ara yüksek olan kısımda ortadaki rakam silinik 5e benziyo bak 85 in 5 iyle aynı uzunlukta falan yok 13 o diyor bana benim 13te başım ağrımaz diyorum yok olsa 15te duramazsın diyor bana hala inatla iyice gerildim sakinleşmek çalışıyorum ama olmuyor tabi üzerimde adet öncesi sinir var zaten ne zamandır yoktu iyiydim

Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
Yaaa gözün aydın canım inşallah sağ salim kucağına alıp çıktığın günleri de görürüz yaşları uzun ömürleri bahtları güzel hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Kızlar doğum yaptım . Maalesef durmadı sancılar . Bebeklerim küvezde duanızı eksik etmeyin .
En kısa zamanda sağlıkla bebeklerine kavuşursun inşallah Moral bozmak yok, minik savaşçılar kısa sürede kendilerini toplar. Güzel haberlerini bekliyoruz

Dualarımız sizinle, inşallah en kısa zamanda kavuşacaksın bebislerinle ♡ hiç kendini üzme onlar çok güçlü çok hızlı toparlanacaklar inşallah.

Tam yemelik var ya laflar boy boy bir de uyanıklar ya kızım da aynı yerim ben onu tatlı paşam

Bilen biri aydınlatabilir mi lohusalık kanama bittiğinde bitiyor mu ???
40 güne kadar sürebilirdee aşabilirde. Sanırım buda kişiden kişiye değişiyo. Ben 50-55 gün olanlardanım. Ama şuda varki ara ara azalıp çoğalabiliyo 1-2 gün gelmeyip sonra devam edebiliyo vs.
Ayy hayırlı olsun Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına versin ikisinide.

Canım çok şaşırdım ikizlerdi dimi Allahım kavuştursun inşallah inşallah sağlıklı kavuşacaksın yavrularına lütfen bizi habersiz bırakma dualarım seninle bu gece

Ee bu ben işte zaten amh düşüklüğüm vardı tüp bebeğe hazırlanırken hamile kaldım doktor bile çok şaşırdı. Amaan zaten olmuyor dedim 10.07.2024 de kızım doğdu nasipse 10.07.2025 de oğlum doğacak

Oy oyyy oyyy!!!
Bu grupta bile üç kişi var bu şekilde. Ama en yakın doğum seninki olmuş. Doğacak olana engel olunmuyor belli ki.

İsteyen için güzel bi durum ama istemeyen dikkatli olsun.

birmucizeistiyorum gecen nasıl geçti canım ? Dr bebeklerin süreci hakkında bi şey diyor mu? Su kadar gün kalırlar, şöyle olunca çıkarırız gibi..
Doğum kiloları nasıl, yazmış mıydın göremedim sanki

2.5 kilo civarı doğdular . 35 haftayı doldurmadan bırakmak istemiyoruz dediler . Birinin hafif ciğerlerde solunum sıkıntısı var .genel durumları stabil . Bugün yine göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…