2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
gelişimi bence de kafaya takılmamalı canım zaten hafta hafta değişiyor gerçekten. 1 hafta sonra gidersin bakmışsın haftasını yakalamış. doktor benim rahim ağzımı 27mm ölçtü ve eve yatış verdi, progestan başladı sabah- akşam. bir de çalışamaz raporu verip doğum iznine ayırdı. bebek aşağıda, erken doğum olmasın diye yürüyüşü pıhtı atmayacak şekilde yasakladı. bence sen de zaten edersin ama seyahatinde ve sonrasında dikkat et her fırsatını dinlenerek uzanarak değerlendir hiçbir şey olmaz

Ya lütfen dökülsün ya bu ne şok oldum yüzümde dahi tüylenme var

Canımcım ben de sınır 25 mm diye biliyorum ancak zaten doğum yaklaştıkça küçülüyor o değer. E biz de artık küçük haftalarda değiliz çok şükür. Bi de karından ultrason ile vajinal ultrason arasında farklar çıkıyor bu ölçüm işinde. Eğer vajinal ölçmediyse vajinal ultrasonda daha uzun çıkıyor sen kendini pek yorma dikkat et yeter.
Kızlar ya bende kıllanma oluyor erkek bebekten mi oluyor bu ?
Malesef hayatım boyunca bir defa bile göbüşümde kıl görmemiştim. Şimdi sarı sarı görmeye başladım minicik. Ben de sürdüğüm jeller yağlar mı yapıyor diyordum

Malesef hayatım boyunca bir defa bile göbüşümde kıl görmemiştim. Şimdi sarı sarı görmeye başladım minicik. Ben de sürdüğüm jeller yağlar mı yapıyor diyordum
Yok canım ya hormonlardan, doğumdan sonra normale döndükçe onlarda dökülüyor, gobusumde yüzümde çıktı benimde

Evet, şu yolculuk sağ salim geçsin kendimi yormayacağım. Yolculuk gününün akşamı da hamile yogası dersi vardı ama iptal edeyim diyorum ne olur ne olmaz.

Doktor hiç progestrone vs bir şey vermedi. Karından ölçtü uzunluğu. Asıl gebelik takibini yapan doktorla da haftaya Cuma randevum var o zamana kadar ekstra dikkat edeyim bakalım o ne diyecek, ölçü kaç çıkacak…

Ya hani regl 3-5 ay sonra geliyordu doğum yapınca 40 gün regl mi kesin?
Regl benim bir buçuk yıl sonra geldi, lohusa kanaması rahmin toparlanirken attığı lekeler ara kanamalar şeklinde üç bes gün az az olur leke olur mesela bkac gun olmaz bikac hafta böyle gidiyor, akıntı leke gibi, normal bildiğimiz regli ne zaman baslarsa artık sansindan

Ben kızıma hamileyken karnımda minik tüyler çıkmıştı. Normalde olanlardan daha koyu tonda. Ki o zaman da ne krem, ne yağ sürmüştüm. Anlamadım neden oldugunu. Doğumdan sonra hepsi gitti.

Anneme demiştim de, kız annenin güzelliğini alır (çirkinlestirir) demişti.

Bilmiyorum doğru mu ama bu sefer oğlana hamileyim, tüylenme olmadı. Belki sadece denk gelmiştir. Hormonların sebep old bi şey sonuçta. Kalıcı değil.

Bak aklıma geldi. Bu sefer boynumda minicik nokta nokta et beni gibi benler çıktı. Demek erkeği- kızı yok illa bi şey çıkarıyorlar vücutta

Et beniii benimde koltuk altiyla göğüs kenarı arada çıkmış üç beş tane oğlumda çıktı mı hiç bilmiyorum fark etmemiştim, bikac ay önce çıktı bu sefer

Ya lütfen dökülsün ya bu ne şok oldum yüzümde dahi tüylenme var
Dökülüyor muymus onlar??? lazerliydim,tuysuzdumm.. cok acayip..görünce konuyu geldim agustos annelerinden.. 2.ayda başladı bende (Tup bebek, erkek) dr olur oyle dedi.. ama ayva fln değil. Uzun ince Erkek ergen tüyü.. omuz başları, dirsekler, karin, üst bacak..gidigimda sakallarim terledi resmen...

Bazen hala acaba kız değil de oğlan mı benim çocuk diye düşünüyorum yav benim göbek çizgim de göbek deliğimin yukarısına devam etti çünkü. et benleri nokta şeklinde mememdeki kahverengi kısımda çıktı inş dökülürler ya kendimi çok çirkin hissediyorum.

Ya çünkü badem yağı tüy çıkarır demiştim sana Benim de tam tersi normal tüylerim çıkmamaya başladı
E şükür cikmadiysa daha ne olsun dökülüyor sonra tetikleyen şey yağ değil de hormonlar, lady de tuylenmis o krem falan sürmemis ki, hem yanaklarda da çıktı orada yağ ne arasın

Benimde siyah cizgim.hem.gobekten yukariya doğru hem aşağıya doğru, göbek çevremde koyulasti, göğüs ucum da koyu kahveye döndu iyice, tenimde beyaz benim o yüzden bı acayip duruyor

Dökülüyor merak etme de yüzdeki kalıcı olmasın doğumdan sonra dokulmezse kökünden alıp sütunden sür

Benimde göbeğim de tüylenme var
Merak etme benimde var çok kötü ;( bunları aldım bi de ben bir kaç kez doktordan utandım
yok sarı olsa yine iyi kahveye yakın benimki yani bakınca belli oluyor ve sık ;(
Seni en iyi ben anlarım.benim.de göbeğimde çıktı, yanaklarimda da çıkmış
ama dökülecek yani ama ama ama dimi
Et beniii benimde koltuk altiyla göğüs kenarı arada çıkmış üç beş tane oğlumda çıktı mı hiç bilmiyorum fark etmemiştim, bikac ay önce çıktı bu sefer
benimde koltuk altımda çıkmış ne garip ya bu hamilelik
dökülüyor diyorlar canım hoşgeldin bu arada ben de şöyle bir şey duymuştum siz siz olun hamile kalacaksanız lazere boşuna gitmeyin diye ama bakalım dökülmezse bakarız bi çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…