- 29 Kasım 2024
- 112
- 465
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.801
gelişimi bence de kafaya takılmamalı canım zaten hafta hafta değişiyor gerçekten. 1 hafta sonra gidersin bakmışsın haftasını yakalamış. doktor benim rahim ağzımı 27mm ölçtü ve eve yatış verdi, progestan başladı sabah- akşam. bir de çalışamaz raporu verip doğum iznine ayırdı. bebek aşağıda, erken doğum olmasın diye yürüyüşü pıhtı atmayacak şekilde yasakladı. bence sen de zaten edersin ama seyahatinde ve sonrasında dikkat et her fırsatını dinlenerek uzanarak değerlendir hiçbir şey olmazKızlar günaydın, perinatoloji kontrolünde her şey yolunda çıktı. Karın çevresi 30+5’de, 29+1 çıktı ama doktor sen de minyonsun buna gelişim geriliği diyemeyiz, normal kabul ediyoruz dedi. Bebeğin başı da aşağıya dönmüş.
Yine 30+5’de rahim ağzı uzunluğum 25mm çıktı, bu haftalar için çok normal dedi. Hatta uçakla seyahat için sertifika verdi, yarın gece 4 saatlik uçuş yapacağım. Ancak bu aralar çok yormuşsun kendini, çok ayakta kalmışsın bebek çok aşağıda dedi. Mümkün olduğunca dinlenmem, ayakta kalmamam lazımmış. Haftada 3-4, 30lık yürüyüş öneririm, ev işlerini kısıtlamana gerek yok ama 4-5 saat ayakta kalamazsın dedi.
Doktor endişelendirecek hiç bir şey söylemedi ama internetten rahim ağzı uzunluğuna bakmak beni biraz endişelendirdi açıkçası. 25mm limit kabul ediliyormuş. Umarım sağ salim atlatırım bu yolculuğu ve süreci
Ya lütfen dökülsün ya bu ne şok oldum yüzümde dahi tüylenme varCinsiyetle alakası yok canım hormonlardan oluyor benimde sert tüylerim çıktı olmadık yerlerdeoğlumda da olmuştu da dökülmüştü doğumdan sonra şükür, bunda da umitliyim inşallah dökülecek inaniyorum
O regl değil lohusa kanaması canım başka bi şey tecrübeliler anlatsın bende tam bilmiyorumYa hani regl 3-5 ay sonra geliyordudoğum yapınca 40 gün regl mi kesin?
Benimde göbeğim de tüylenme varYa lütfen dökülsün ya bu ne şok oldum yüzümde dahi tüylenme var
Canımcım ben de sınır 25 mm diye biliyorum ancak zaten doğum yaklaştıkça küçülüyor o değer. E biz de artık küçük haftalarda değiliz çok şükür. Bi de karından ultrason ile vajinal ultrason arasında farklar çıkıyor bu ölçüm işinde. Eğer vajinal ölçmediyse vajinal ultrasonda daha uzun çıkıyorKızlar günaydın, perinatoloji kontrolünde her şey yolunda çıktı. Karın çevresi 30+5’de, 29+1 çıktı ama doktor sen de minyonsun buna gelişim geriliği diyemeyiz, normal kabul ediyoruz dedi. Bebeğin başı da aşağıya dönmüş.
Yine 30+5’de rahim ağzı uzunluğum 25mm çıktı, bu haftalar için çok normal dedi. Hatta uçakla seyahat için sertifika verdi, yarın gece 4 saatlik uçuş yapacağım. Ancak bu aralar çok yormuşsun kendini, çok ayakta kalmışsın bebek çok aşağıda dedi. Mümkün olduğunca dinlenmem, ayakta kalmamam lazımmış. Haftada 3-4, 30lık yürüyüş öneririm, ev işlerini kısıtlamana gerek yok ama 4-5 saat ayakta kalamazsın dedi.
Doktor endişelendirecek hiç bir şey söylemedi ama internetten rahim ağzı uzunluğuna bakmak beni biraz endişelendirdi açıkçası. 25mm limit kabul ediliyormuş. Umarım sağ salim atlatırım bu yolculuğu ve süreci
Malesef hayatım boyunca bir defa bile göbüşümde kıl görmemiştim. Şimdi sarı sarı görmeye başladım minicik. Ben de sürdüğüm jeller yağlar mı yapıyor diyordumKızlar ya bende kıllanma oluyor erkek bebekten mi oluyor bu ?
Seni en iyi ben anlarım.benim.de göbeğimde çıktı, yanaklarimda da çıkmışYa lütfen dökülsün ya bu ne şok oldum yüzümde dahi tüylenme var
Yok canım ya hormonlardan, doğumdan sonra normale döndükçe onlarda dökülüyor, gobusumde yüzümde çıktı benimdeMalesef hayatım boyunca bir defa bile göbüşümde kıl görmemiştim. Şimdi sarı sarı görmeye başladım minicik. Ben de sürdüğüm jeller yağlar mı yapıyor diyordum
gelişimi bence de kafaya takılmamalı canım zaten hafta hafta değişiyor gerçekten. 1 hafta sonra gidersin bakmışsın haftasını yakalamış. doktor benim rahim ağzımı 27mm ölçtü ve eve yatış verdi, progestan başladı sabah- akşam. bir de çalışamaz raporu verip doğum iznine ayırdı. bebek aşağıda, erken doğum olmasın diye yürüyüşü pıhtı atmayacak şekilde yasakladı. bence sen de zaten edersin ama seyahatinde ve sonrasında dikkat et her fırsatını dinlenerek uzanarak değerlendir hiçbir şey olmaz
Evet, şu yolculuk sağ salim geçsin kendimi yormayacağım. Yolculuk gününün akşamı da hamile yogası dersi vardı ama iptal edeyim diyorum ne olur ne olmaz.Canımcım ben de sınır 25 mm diye biliyorum ancak zaten doğum yaklaştıkça küçülüyor o değer. E biz de artık küçük haftalarda değiliz çok şükür. Bi de karından ultrason ile vajinal ultrason arasında farklar çıkıyor bu ölçüm işinde. Eğer vajinal ölçmediyse vajinal ultrasonda daha uzun çıkıyorsen kendini pek yorma dikkat et yeter.
Regl benim bir buçuk yıl sonra geldi, lohusa kanaması rahmin toparlanirken attığı lekeler ara kanamalar şeklinde üç bes gün az az olur leke olur mesela bkac gun olmaz bikac hafta böyle gidiyor, akıntı leke gibi, normal bildiğimiz regli ne zaman baslarsa artık sansindanYa hani regl 3-5 ay sonra geliyordudoğum yapınca 40 gün regl mi kesin?
Benım de göbeğimde ayva tüyleri arttı ama hindistan cevizi yağı sürdüm o da beslemiştirSeni en iyi ben anlarım.benim.de göbeğimde çıktı, yanaklarimda da çıkmış
Bende suruyorum, dert etme dökülür, sütünden de surersin, o da dökülen yerlerin geri çıkmasını engelliyorBenım de göbeğimde ayva tüyleri arttı ama hindistan cevizi yağı sürdüm o da beslemiştir
Et beniii benimde koltuk altiyla göğüs kenarı arada çıkmış üç beş tane oğlumda çıktı mı hiç bilmiyorum fark etmemiştim, bikac ay önce çıktı bu seferBen kızıma hamileyken karnımda minik tüyler çıkmıştı. Normalde olanlardan daha koyu tonda. Ki o zaman da ne krem, ne yağ sürmüştüm. Anlamadım neden oldugunu. Doğumdan sonra hepsi gitti.
Anneme demiştim de, kız annenin güzelliğini alır (çirkinlestirir) demişti.
Bilmiyorum doğru mu ama bu sefer oğlana hamileyim, tüylenme olmadı. Belki sadece denk gelmiştir. Hormonların sebep old bi şey sonuçta. Kalıcı değil.
Bak aklıma geldi. Bu sefer boynumda minicik nokta nokta et beni gibi benler çıktı. Demek erkeği- kızı yok illa bi şey çıkarıyorlar vücutta
Ya çünkü badem yağı tüy çıkarır demiştim sanaSeni en iyi ben anlarım.benim.de göbeğimde çıktı, yanaklarimda da çıkmış
Dökülüyor muymus onlar???Ya lütfen dökülsün ya bu ne şok oldum yüzümde dahi tüylenme var
Bazen hala acaba kız değil de oğlan mı benim çocuk diye düşünüyorum yavBen kızıma hamileyken karnımda minik tüyler çıkmıştı. Normalde olanlardan daha koyu tonda. Ki o zaman da ne krem, ne yağ sürmüştüm. Anlamadım neden oldugunu. Doğumdan sonra hepsi gitti.
Anneme demiştim de, kız annenin güzelliğini alır (çirkinlestirir) demişti.
Bilmiyorum doğru mu ama bu sefer oğlana hamileyim, tüylenme olmadı. Belki sadece denk gelmiştir. Hormonların sebep old bi şey sonuçta. Kalıcı değil.
Bak aklıma geldi. Bu sefer boynumda minicik nokta nokta et beni gibi benler çıktı. Demek erkeği- kızı yok illa bi şey çıkarıyorlar vücutta
E şükür cikmadiysa daha ne olsunYa çünkü badem yağı tüy çıkarır demiştim sanaBenim de tam tersi normal tüylerim çıkmamaya başladı
Dökülüyor merak etme de yüzdeki kalıcı olmasın doğumdan sonra dokulmezse kökünden alıp sütunden sürDökülüyor muymus onlar???lazerliydim,tuysuzdumm.. cok acayip..görünce konuyu geldim agustos annelerinden.. 2.ayda başladı bende (Tup bebek, erkek) dr olur oyle dedi.. ama ayva fln değil. Uzun ince Erkek ergen tüyü.. omuz başları, dirsekler, karin, üst bacak..gidigimda sakallarim terledi resmen...
Merak etme benimde var çok kötü ;( bunları aldım bi de ben bir kaç kez doktordan utandımBenimde göbeğim de tüylenme var
yok sarı olsa yine iyi kahveye yakın benimki yani bakınca belli oluyor ve sık ;(Canımcım ben de sınır 25 mm diye biliyorum ancak zaten doğum yaklaştıkça küçülüyor o değer. E biz de artık küçük haftalarda değiliz çok şükür. Bi de karından ultrason ile vajinal ultrason arasında farklar çıkıyor bu ölçüm işinde. Eğer vajinal ölçmediyse vajinal ultrasonda daha uzun çıkıyorsen kendini pek yorma dikkat et yeter.
Malesef hayatım boyunca bir defa bile göbüşümde kıl görmemiştim. Şimdi sarı sarı görmeye başladım minicik. Ben de sürdüğüm jeller yağlar mı yapıyor diyordum
ama dökülecek yani ama ama ama dimiSeni en iyi ben anlarım.benim.de göbeğimde çıktı, yanaklarimda da çıkmış
benimde koltuk altımda çıkmış ne garip ya bu hamilelikEt beniii benimde koltuk altiyla göğüs kenarı arada çıkmış üç beş tane oğlumda çıktı mı hiç bilmiyorum fark etmemiştim, bikac ay önce çıktı bu sefer
dökülüyor diyorlar canım hoşgeldin bu aradaDökülüyor muymus onlar???lazerliydim,tuysuzdumm.. cok acayip..görünce konuyu geldim agustos annelerinden.. 2.ayda başladı bende (Tup bebek, erkek) dr olur oyle dedi.. ama ayva fln değil. Uzun ince Erkek ergen tüyü.. omuz başları, dirsekler, karin, üst bacak..gidigimda sakallarim terledi resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?