• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Abartmıyorum öğleden sonra 10 dk da bir olmak üzere toplamda 30 kere falan tuvalete gittim bugün 😒😒😒😒 normalde de sıklaşmıştı da 10 dk da bir de değildi yani. İçtiğim su miktarı da diğer günlerle aynı. Küçük yavru kızım içerden mesaneme oturmuş olabilir mi ? Yoksa bu benim yeni versiyonum mu 😱😱😱

benimde koltuk altımda çıkmış ne garip ya bu hamilelik
ay eveeet !
Benim de sol koltuk altımda birkaç tane çıkmış. Hem boynumda olanlardan daha büyük :olamaz:

Tüy dökülür. Bende döküldü gitti. Herkes de öyle diyor. Ama bu benler geçer mi onu bilmiyorum işte. :bicak:

Abartmıyorum öğleden sonra 10 dk da bir olmak üzere toplamda 30 kere falan tuvalete gittim bugün 😒😒😒😒 normalde de sıklaşmıştı da 10 dk da bir de değildi yani. İçtiğim su miktarı da diğer günlerle aynı. Küçük yavru kızım içerden mesaneme oturmuş olabilir mi ? Yoksa bu benim yeni versiyonum mu 😱😱😱
Oturur oturur. Orası onun mekanı :confused::-)

İdrar yolu enf olmasın da. Perinatolojide perşembe tahlil vermiştim. Hersey temiz. Ama idrar tahlilinde 10 bakteri çıkmış, önemsemedim 🙈

Çok WC ye çıkarmıyor. Daha önce 42 bakteri çıkmıştı. Hayatım WC de geçiyordu. Anam ağlamıştı Dr a yalvardım da kültürde üreme yok diye antibiyotik vermemişti. Şimdi de ben sallamadım. İns pişman olmam. 😅 Devamlı şişe ile geziyorum evin içinde 😂

Valla bende aynıyım canım günümün çoğu tuvalette geçiyor don çekmeye üşenir hale geldim 😃😃😃

Ben kızıma hamileyken karnımda minik tüyler çıkmıştı. Normalde olanlardan daha koyu tonda. Ki o zaman da ne krem, ne yağ sürmüştüm. Anlamadım neden oldugunu. Doğumdan sonra hepsi gitti. 🤷‍♀️

Anneme demiştim de, kız annenin güzelliğini alır (çirkinlestirir) demişti. :KK48:

Bilmiyorum doğru mu ama bu sefer oğlana hamileyim, tüylenme olmadı. Belki sadece denk gelmiştir. Hormonların sebep old bi şey sonuçta. Kalıcı değil.

Bak aklıma geldi. Bu sefer boynumda minicik nokta nokta et beni gibi benler çıktı. Demek erkeği- kızı yok illa bi şey çıkarıyorlar vücutta :KK45:
Aynen öyle derler ama çok bi çirkinleşmedim sanki ben ya inşallah yani umarım adfghjkjg
gerçi gecen farkettim baya çillenmişim ya da güneş lekesi arkadasım da dedi senin çilin var mıydı diye 😅

Ay evet çok sinir bozucu oluyor ya bende de tuvaletten yeni çıktıktan sonra bile sanki tam bitmemiş gibi bir his 😅 Her daim tuvaletim varmıs gibi

Aynen öyle derler ama çok bi çirkinleşmedim sanki ben ya inşallah yani umarım adfghjkjg
gerçi gecen farkettim baya çillenmişim ya da güneş lekesi arkadasım da dedi senin çilin var mıydı diye 😅
Çilli bom bom bommm :KK47: seni en iyi ben anlarım arkadaşım gel sarılalımm :KK19: sol yanağımda da var ama sağ yanağım berbat. Zaten güneş lekelerim vardı çok azdı ama. İlk gebeliğimde biraz daha lekelendim. Şimdi daha da lekelenmisim. Kendime bakınca yüzüm kara kara geliyor bu ben miyim diyorum bazen. Geçer mi geçmez mi hic bir fikrim yok. Eşime dedim bana yüksek faktörlü güneş kremi al bu lekeler git gide çoğalıyor. :rolleyes:

Oturur oturur. Orası onun mekanı :confused::-)

İdrar yolu enf olmasın da. Perinatolojide perşembe tahlil vermiştim. Hersey temiz. Ama idrar tahlilinde 10 bakteri çıkmış, önemsemedim 🙈

Çok WC ye çıkarmıyor. Daha önce 42 bakteri çıkmıştı. Hayatım WC de geçiyordu. Anam ağlamıştı Dr a yalvardım da kültürde üreme yok diye antibiyotik vermemişti. Şimdi de ben sallamadım. İns pişman olmam. 😅 Devamlı şişe ile geziyorum evin içinde 😂
Bence bakteri yoktur olsa anlardım bence 😀 rengi kokusu iyi su gibi zaten. Vücudumda duramıyor ki işeyen bebek gibiyim. Ağzımdan giriyor sonra hemen tuvalet 🤣
Valla bende aynıyım canım günümün çoğu tuvalette geçiyor don çekmeye üşenir hale geldim 😃😃😃

Ay evet çok sinir bozucu oluyor ya bende de tuvaletten yeni çıktıktan sonra bile sanki tam bitmemiş gibi bir his 😅 Her daim tuvaletim varmıs gibi
Allah affetsin bu nedir ya 🤣 az önce eşime dedim ki şu karnımın altından tut da çocuğu yukarı doğru çek 🤣🤣🤣 benim yöntemlerin bilimselliği 🤣🤣

Çilli bom bom bommm :KK47: seni en iyi ben anlarım arkadaşım gel sarılalımm :KK19: sol yanağımda da var ama sağ yanağım berbat. Zaten güneş lekelerim vardı çok azdı ama. İlk gebeliğimde biraz daha lekelendim. Şimdi daha da lekelenmisim. Kendime bakınca yüzüm kara kara geliyor bu ben miyim diyorum bazen. Geçer mi geçmez mi hic bir fikrim yok. Eşime dedim bana yüksek faktörlü güneş kremi al bu lekeler git gide çoğalıyor. :rolleyes:
Ay evet güneş kremi şart oldu hepsi de kullanılmıyor seçmekte bir dert 🙃

Bence bakteri yoktur olsa anlardım bence 😀 rengi kokusu iyi su gibi zaten. Vücudumda duramıyor ki işeyen bebek gibiyim. Ağzımdan giriyor sonra hemen tuvalet 🤣

Allah affetsin bu nedir ya 🤣 az önce eşime dedim ki şu karnımın altından tut da çocuğu yukarı doğru çek 🤣🤣🤣 benim yöntemlerin bilimselliği 🤣🤣
O kadar kolay olsaydııııııı 😅😅😅

Kızlar bayramda yol yapacak olan var mı? 35 haftalık hamilelikte 2 saat yolculuk riskli mi sizce?
Canım doktorun ne diyor önemli olan o. Mesela bana bir saatlik yolculuk bile yasak. Ama riskli gebelik diye. Eğer riskli bir durum yoksa doktorun da bir şey demediyse saat başı mola verip gidebilirsin

Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun. Biz bir taneyi zor tutuyoruz emeğine yüreğine bedenine sağlık Allah analı babalı mutlulukla huzurla sağlıkla büyütsün canım benim.
Allah razı olsun canım eve taburcu oldum . Kapıdan içeri girer girmez 1 saat ağladım . Hayırla sağlıkla kavuşturur inş Allahım .

Allah razı olsun canım eve taburcu oldum . Kapıdan içeri girer girmez 1 saat ağladım . Hayırla sağlıkla kavuşturur inş Allahım .
En kısa zamanda yavrularınla da gireceksin o kapıdan inşallah hemde sağlıkla kuzum. Dualarım seninle ❤️

Ay evet güneş kremi şart oldu hepsi de kullanılmıyor seçmekte bir dert 🙃
Evet kuzum ya bende ne alsam bilemedim bakalım bir araştırmam lazım 😊
La Roche Posay Anthelios Uvmune400 Oil Control Fluide Spf50 Karma Ve Yağlı Için Yüz Güneş Kremi 50 - Fiyatı, Yorumları
Ben bu güneş kremini aldım, içinde kullanılan filtreler yeni nesil hamileliğe uygun diye okumuştum. Güneşe çok maruz kalacaksam sürüyorum ama her gün sürmüyorum

Back
X