2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben 23-27 Haziran arası dogurucam.
Aha da burada yazıyorum. Manifestse manifest!
Ben kendisiyle konuşuyorum 22 Haziran geçsin, ondan sonra istediğin zaman gel diye içime 4 Temmuz doğuyor ama.

Aynısını yazacaktım eksiksiz bunları koydum marka bile aynı

Son dakika bile dönebilir 38 de dönmüştü arkadaşımın bebeği

Hiç endişe etme kuzum korktuğumuz olmuyor hicbir zaman Allah büyük

Kızlar sizde ücretli izin 1 yıl olur mu ben memurum eşimde öyle ama ev borcumuz var ve kızımı 5 aylık bırakıp işe dönmek istemiyorum 60 bin aylık ödüyoruz geçinemeyiz benim maaşım olmazsa lütfen dua edin ücretli izin süresi uzasın rabbim bize çıkış kapısı versin işimizi yoluna soksun maddiyatı düşünürken maalesef çocuğumu bırakmak istemiyorum

Aynı problemi yaşıyorum. Çift demir ilacı içiyorum magnezyumu düzenli içinde ishal gibi oluyorum ama hastalık gibide değil. Bir gün alıp bir gün almamaya başladım magnezyumu dengelemek için.
Doğum çantasına koyduğum bez ıslak mendil pedin görsellerini ekliyorum.
Bnm gittiğim hastanenin fiyatlarını ekliyorum canım.

Eklentiler

• IMG-20250501-WA0020.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20250601_191830_Google.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20250601_191737_Google.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20250601_191719_Google.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20250601_191658_Google.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 51
Kuzum ben de kamu personeliyim, moral bozmak istemem ama üst yönetim özellikle özel sektörün 12 ay ücretli izni çok net olarak reddettiğini ve muhtemelen çıkmayacağını söyledi. İnşallah çıkar ama

Bacım hangi medipole gidiyordun sen?
Dr un kimdi ?

Zorunlu sezaryen ve isteğe bağlı olan arasında fark varmış.

O da ilginç..

Daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım ben. Normale 35 bin diyor, sezaryene 55 bin. Sezaryende spinal anestezi istersen de +10 bin.

Bu fiyatlandırmalar neye göre oluyor acaba ?
O da ilginçmiş diğer aradığım hastanelerin çoğunda da normal doğum ile sezaryen arasında fark olmuyor demişlerdi. Epey de fark varmış 20 bin :/

Ben sleepy ecologic aldım ıslak mendili çok güzel pamuk gibi bir dokusu var diğer ıslak mendiller gibi değil ilk oğlumda 1 seneden fazla pamuk ve bu ıslak mendili kullandım sonra bir süre üretimi olmadı bulamadım şimdi yeniden stoklarda.
Islak mendilini sevince bu bebişin 1 no bezini de ecologic aldım ama onu hiç deneyimlemedim

Eklentiler

• IMG_2339.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
Bacım hangi medipole gidiyordun sen?
Dr un kimdi ?

Zorunlu sezaryen ve isteğe bağlı olan arasında fark varmış.
Medipol sefaköy Tülay hanım. Aralarda 2 defa özel polikliniğinde hizmet veren başka doktora gittim. 3 farklı hastaneyle anlaşmalı en vasat olanı normal doğum 30 bin sezeryan 35 bin 3.sezeryana 40 bin dedi. Acıbademle olan anlaşmasındada normal 90 sezeryan 100 3.sezeryan 110 bin gibi bi rakamdı. Orta düzey hastanesindede normal 70 sezeryan 80 3.sezeryan 85 bindi yanlış hatırlamıyorsam.

Evet özel sektör bunu zor kabul eder gibi zaten onlardan dolayı olmuyordur

Off çok yüksek fiyatlar ya

O da ilginç..

Daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım ben. Normale 35 bin diyor, sezaryene 55 bin. Sezaryende spinal anestezi istersen de +10 bin.

Bu fiyatlandırmalar neye göre oluyor acaba ?
Normale 35 fiyat veren hangi hastane acaba baya uygun geldi. Ben de düşünebilirim

Aynı durumdayız ben de bekliyorum. Haberlere bakıyorum ama meclis tatile gitmeden zor. Taslak hazırlanmış sadece bu çalışma var. İnş bizi de kapsar. 4 aylık bebeği bırakıp nasıl işe gidicez. 6ay anne sütü verin deniyor ama çalışan kadını düşünen yok

Ben de sleepy nin yeşil paketli 1 numara yenidoğan bezini aldım. Bio natürel olan çok sızdırma yapıyormuş yorumlarda çok memnun kalmayan vardı. Islak mendil kullanmayacağım pamuk koyacağım ama her ihtimale karşı sleepynin bio naturel ıslak mendilini aldım bir paket yanımda götürürüm diye düşünüyorum
Valla umudun o yönde. Biz inşallah doğum öncesi tüm borçlarımızı bitirdik gibi ama kiramız yüksek ve iyice de yükselecek temmuzda. Ücretsiz izne ayrılmak bizi de zorlayacak o yüzden bir süre izin bitince heyet raporu almayı planlıyorum. Ama sonra lazım olurda illa ki ücretsiz izin yoluna başvuracağım umarım yasa çıkar
Bu hikayede tek başıma yanmadığım için mutluyum
Aferin

Şeyden de korkuyorum. Biz doğum yaparız izindeyken yasa çıkar ama çıktığı andan sonrasını kapsar diye sadece yasa çıksın diye değil bizi de kapsasın diye dua edelim muallime5353 canım hazır kutsal topraklardayken bunu da dua listene ekleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…