- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.098
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #18.961
Ben kendisiyle konuşuyorum 22 Haziran geçsin, ondan sonra istediğin zaman gel diyeBen 23-27 Haziran arası dogurucam.
Aha da burada yazıyorum. Manifestse manifest!
Kızlar doğum çantasına atmak için aldığınız ıslak mendil ve bebek bezi marka-numarasını yazar mısınız ?
Daha sonra pamuk kullanabilirim ama hastanede pratik olsun diye ıslak mendil götürmeyi düşünüyorum.
Yanıma ped aldım. Ama su depend in hasta bezlerinden de alsam iyi olacak
Aynısını yazacaktım eksiksiz bunları koydum marka bile aynıSleepy bio natural yenidoğan 1 numara galiba en küçükten 20 tane koydum yine sleepy nin bio natural ıslak mendilini koydum pamukta aldım ben yine dedepend bir paket kendim için koydum bakalım kullanılcak mı gece boy ped 5 6 tane ekledim
Son dakika bile dönebilir 38 de dönmüştü arkadaşımın bebeğiMerhaba. Dün kontrolüm vardı. 1 ay önceki kontrolde bebişin ayakları aşağıdaydı dönmemişti. Bu kontroldede aynı şekilde kafa yukarıda ayaklar aşağıda. İlk doğumum normal doğum. Doktorum ilk doğumun olsaydı 28. Hafta itibariyle dönmesini bekleriz bebek büyüdükçe dönme işleminin oranı daha düşüyor alanı daralıyor ama ikinci doğumun 38e kadar beklerim dönmesini dedi. İkk doğumumda vakumlaydı benim zor bi doğumdu. Boynunda kolunda vs kordon dolanık değil ama kısa kordon olabilir dönmeyebilir bekleyeceğiz dedi. Hayırlısı olsun bebiş sağlıklı olsunda normal olur sezeryan olur artık hakkımızda hayırlısı. Acaba benimki gibi bebişi dönmemiş sonraki haftalarda dönen varmıki...1600 olmuş tontiş. Kilosu durumu iyi çok şükür. Başı yukarıda ye midemi çok bastırıyor nefesim baya daralıyor. Dönse daha rahat olurum belki. Ama şu doktoru bebeğin suyu konusunda bi türlü memnun edemedimaz değil ama daha iyi olabilir diyip durdu her kontrolde bol suda içiyorum. Şimdi havuç suyuna başlayacağız bakalım iç arada havucı sık biraz zaytinyağı damlat tüket arada dedi. Onuda deneyelim bakalım
Hiç endişe etme kuzum korktuğumuz olmuyor hicbir zaman Allah büyükAynı duyguları yaşıyoruz canım. Bende erken doğacak herhalde diyorum. Kızımdan nasıl ayrılacağım hiç bir fikrim yok sürekli beni yanında isteyen annem yapsın diyen bir çocuk ola ki normal oldu 1 gece yattım hastanede o 1 gece bensiz nasıl geçer bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. İnşallah kolaylıkla geçer gider doğum zamanımız da.. arkada 1 tane daha olunca zormuş..
Aynı problemi yaşıyorum. Çift demir ilacı içiyorum magnezyumu düzenli içinde ishal gibi oluyorum ama hastalık gibide değil. Bir gün alıp bir gün almamaya başladım magnezyumu dengelemek için.kızlar ne diyeceğim. demir ilacı kullanırken kabızlık sorunu yaşıyordum ben de, doktorum ilk o zaman magnezyum vermişti. artık tam tersi hafiften ishalim. her sabah tuvalete çıkıyorum ishal biçimde. bu birkaç haftadır böyle. magnezyumu da kesemiyorum ağrılardan dolayı. sizde de oluyor mu? günde 1 de olsa ishal vücudumdaki suyu azaltır bebek etkilenir diye kaygılanıyorum ara ara
Doğum çantasına koyduğum bez ıslak mendil pedin görsellerini ekliyorum.Kızlar doğum çantasına atmak için aldığınız ıslak mendil ve bebek bezi marka-numarasını yazar mısınız ?
Daha sonra pamuk kullanabilirim ama hastanede pratik olsun diye ıslak mendil götürmeyi düşünüyorum.
Bnm gittiğim hastanenin fiyatlarını ekliyorum canım.Gerçekten doğum gibi bi olayda ben de bu detayları düşünmek bi de bununla gerilmek istemiyorum.
Yoksa düşünülebilirdi belki. Salı yada çarşamba daha önce bir kez gittiğim, özel muayenesi olan Dr a gideceğim. Bu sefer eşimle. Ve beni kabul ederse ( aklımda şüphe kaldı, 36. Hafta olacağım. Takibini ben yapmadım alamam derse korkuyorum) ins doğumu konuşalım kalan süreci onunla geçireyim istiyorum bakalım.
Bi bi aklıma gelen bi şey sorayım. Özel hastanelerde isteğe bağlı sezaryenle zorunlu sezaryen arasında ücret farkı var mı ?
Daha önceki doğumum sezaryen diye mecbur bu da sezaryen olacak. Bu durumda bi ücret farklılığı oluyor mu?
Bu hikayede tek başıma yanmadığım için mutluyumSana yazıklar olsunbi sürü alışveriş yaptım yine
Kuzum ben de kamu personeliyim, moral bozmak istemem ama üst yönetim özellikle özel sektörün 12 ay ücretli izni çok net olarak reddettiğini ve muhtemelen çıkmayacağını söyledi. İnşallah çıkar amaKızlar sizde ücretli izin 1 yıl olur mu ben memurum eşimde öyle ama ev borcumuz var ve kızımı 5 aylık bırakıp işe dönmek istemiyorum 60 bin aylık ödüyoruz geçinemeyiz benim maaşım olmazsa lütfen dua edin ücretli izin süresi uzasın rabbim bize çıkış kapısı versin işimizi yoluna soksun maddiyatı düşünürken maalesef çocuğumu bırakmak istemiyorum
Bacım hangi medipole gidiyordun sen?Aynı problemi yaşıyorum. Çift demir ilacı içiyorum magnezyumu düzenli içinde ishal gibi oluyorum ama hastalık gibide değil. Bir gün alıp bir gün almamaya başladım magnezyumu dengelemek için.
Doğum çantasına koyduğum bez ıslak mendil pedin görsellerini ekliyorum.
Bnm gittiğim hastanenin fiyatlarını ekliyorum canım.
O da ilginçmiş diğer aradığım hastanelerin çoğunda da normal doğum ile sezaryen arasında fark olmuyor demişlerdi. Epey de fark varmış 20 bin :/O da ilginç..
Daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım ben. Normale 35 bin diyor, sezaryene 55 bin. Sezaryende spinal anestezi istersen de +10 bin.
Bu fiyatlandırmalar neye göre oluyor acaba ?
Ben sleepy ecologic aldım ıslak mendili çok güzel pamuk gibi bir dokusu var diğer ıslak mendiller gibi değil ilk oğlumda 1 seneden fazla pamuk ve bu ıslak mendili kullandım sonra bir süre üretimi olmadı bulamadım şimdi yeniden stoklarda.Kızlar doğum çantasına atmak için aldığınız ıslak mendil ve bebek bezi marka-numarasını yazar mısınız ?
Medipol sefaköy Tülay hanım. Aralarda 2 defa özel polikliniğinde hizmet veren başka doktora gittim. 3 farklı hastaneyle anlaşmalı en vasat olanı normal doğum 30 bin sezeryan 35 bin 3.sezeryana 40 bin dedi. Acıbademle olan anlaşmasındada normal 90 sezeryan 100 3.sezeryan 110 bin gibi bi rakamdı. Orta düzey hastanesindede normal 70 sezeryan 80 3.sezeryan 85 bindi yanlış hatırlamıyorsam.Bacım hangi medipole gidiyordun sen?
Dr un kimdi ?
Zorunlu sezaryen ve isteğe bağlı olan arasında fark varmış.
Evet özel sektör bunu zor kabul eder gibi zaten onlardan dolayı olmuyordurKuzum ben de kamu personeliyim, moral bozmak istemem ama üst yönetim özellikle özel sektörün 12 ay ücretli izni çok net olarak reddettiğini ve muhtemelen çıkmayacağını söyledi. İnşallah çıkar ama
Off çok yüksek fiyatlar yaMedipol sefaköy Tülay hanım. Aralarda 2 defa özel polikliniğinde hizmet veren başka doktora gittim. 3 farklı hastaneyle anlaşmalı en vasat olanı normal doğum 30 bin sezeryan 35 bin 3.sezeryana 40 bin dedi. Acıbademle olan anlaşmasındada normal 90 sezeryan 100 3.sezeryan 110 bin gibi bi rakamdı. Orta düzey hastanesindede normal 70 sezeryan 80 3.sezeryan 85 bindi yanlış hatırlamıyorsam.
Pahalılık algımı kaybettim.Off çok yüksek fiyatlar ya
İnşallah kuzum benim inşallah. Bırakıp gitmek zor geliyor inan ki abla kızımı da..Hiç endişe etme kuzum korktuğumuz olmuyor hicbir zaman Allah büyük
Normale 35 fiyat veren hangi hastane acaba baya uygun geldi. Ben de düşünebilirimO da ilginç..
Daha önce doğum yaptığım hastaneyi aradım ben. Normale 35 bin diyor, sezaryene 55 bin. Sezaryende spinal anestezi istersen de +10 bin.
Bu fiyatlandırmalar neye göre oluyor acaba ?
Aynı durumdayız ben de bekliyorum. Haberlere bakıyorum ama meclis tatile gitmeden zor. Taslak hazırlanmış sadece bu çalışma var. İnş bizi de kapsar. 4 aylık bebeği bırakıp nasıl işe gidicez. 6ay anne sütü verin deniyor ama çalışan kadını düşünen yokKızlar sizde ücretli izin 1 yıl olur mu ben memurum eşimde öyle ama ev borcumuz var ve kızımı 5 aylık bırakıp işe dönmek istemiyorum 60 bin aylık ödüyoruz geçinemeyiz benim maaşım olmazsa lütfen dua edin ücretli izin süresi uzasın rabbim bize çıkış kapısı versin işimizi yoluna soksun maddiyatı düşünürken maalesef çocuğumu bırakmak istemiyorum
Kadıköy Kozyatağı Central hospital.Normale 35 fiyat veren hangi hastane acaba baya uygun geldi. Ben de düşünebilirim
Ben de sleepy nin yeşil paketli 1 numara yenidoğan bezini aldım. Bio natürel olan çok sızdırma yapıyormuş yorumlarda çok memnun kalmayan vardı. Islak mendil kullanmayacağım pamuk koyacağım ama her ihtimale karşı sleepynin bio naturel ıslak mendilini aldım bir paket yanımda götürürüm diye düşünüyorumKızlar doğum çantasına atmak için aldığınız ıslak mendil ve bebek bezi marka-numarasını yazar mısınız ?
Valla umudun o yönde. Biz inşallah doğum öncesi tüm borçlarımızı bitirdik gibi ama kiramız yüksek ve iyice de yükselecek temmuzda. Ücretsiz izne ayrılmak bizi de zorlayacak o yüzden bir süre izin bitince heyet raporu almayı planlıyorum. Ama sonra lazım olurda illa ki ücretsiz izin yoluna başvuracağımKızlar sizde ücretli izin 1 yıl olur mu ben memurum eşimde öyle ama ev borcumuz var ve kızımı 5 aylık bırakıp işe dönmek istemiyorum 60 bin aylık ödüyoruz geçinemeyiz benim maaşım olmazsa lütfen dua edin ücretli izin süresi uzasın rabbim bize çıkış kapısı versin işimizi yoluna soksun maddiyatı düşünürken maalesef çocuğumu bırakmak istemiyorum
AferinBu hikayede tek başıma yanmadığım için mutluyum
Şeyden de korkuyorum. Biz doğum yaparız izindeyken yasa çıkar ama çıktığı andan sonrasını kapsar diyeAynı durumdayız ben de bekliyorum. Haberlere bakıyorum ama meclis tatile gitmeden zor. Taslak hazırlanmış sadece bu çalışma var. İnş bizi de kapsar. 4 aylık bebeği bırakıp nasıl işe gidicez. 6ay anne sütü verin deniyor ama çalışan kadını düşünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?