• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aaa baya değişken demek ki normal doğum için dedim kısalması iyi bir şey zamanı gelince tabi kafayı normal doğum ile bozmuş gibi durabilirim ama en önemlisi sağlıklı olması sezeryan da olması lazımsa o da okey 😂😂
Ben de vajinal doğum istiyorum doktor uzunluğa normal dedi o bir şey ifade etmiyor çok kısalmadığı sürece ☺️

Kızlar ya başka bir platformda bi kız vardı. 35. Haftasında doğum yapmış bebek de iyiymiş ama bi gün sonra annede Beyne pıhtı atmış vefat etmiş anne. Okuyunca aşırı etkilendim. Allah mekanını cennet eylesin 😔😔 doktorum her gebe doğum öncesi mutlaka bi defa kardiyolojiye görünmeli sen de mutlaka görün demişti. Ben pek önemsememiştim. Yarın görünmeyi planlıyorum sizi de uyarmak istedim :(
Allah rahmet eylesin çok üzücü😔
Ben de çarpıntılarımdan dolayı gitsem mi diye düşünüyordum bayramdan sonra ilk işim kardiyolojiye gitmek olcak

Evet bende doktoruma nisanim geldi diye yazmistim evde bekledim ama böyle 5-6 saat sonra söyledim oda hastaneye cagirdi dediki tikac gibi düşün nişanı o orda olmadigi icin enfeksiyon riskin var dogumun kisa sure icinde baslamasi lazim zaten ilkinde de 3.5 cmydi ikinci cocugumda 7.5 cmydi nisandan sonraki acilmam .@Taranta sicak bir duş almayla baslayabilirsin canim yavas yavas bebek gelecek demek bu
Ben gelir gelmez yazmıştım hemen. Daha önce okuyunca doğum ile ilgili şeyleri nişan olduğunu anlamıştım hemen hastanede ebe baktı ne oldu dedim ne olacak şimdi doğum bu hafta içinde olacak demek bu dedi . O gün sancılar başladı, ertesi gün sıklaştı yatış yapıldı, diğer gün sabah doğdu. Herkesin süreci farklı hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ❤️🤲🏻
Bu bende bir süredir var korkacak bir şey değil bir de göbek deliğim yavaştan dışarı çıkıyor sanırım.

Dip köşe bitmiyor ya bugün yap haftaya yine ev leş gibi geliyor 😬 ben de birkaç şeyi yıkamadım yarın onları elden geçireceğim bitecek sonra (doğurmazsam tabii 😂)

Canım randevum bayramdan sonra, Cuma nstde sancı vs yoktu rahim uzunluğu 38'di belki silerken bir yerim tahriş mi oldu hiç doğuracak gibi hissetmiyorum 😁

Neyse ben işlerimi bitirip sakince bekleyeyim yine de. Of daha vakti var ya kilosu da küçük inşallah acele etmiyordur 🥺
Olabilir canım belki de başka bir şeydir.. hala akıntı var mı? Çok ilginç ki benim de o zaman sancı yoktu doktor alttan muayene yapmıştı açılma da yoktu 3 gün sonra oldu nişan 😅

Peki miktar olarak nasıl ne kadar oluyor peki
İlk doğumumda suyumun gelmesinden önceki gece gelmişti benim nişanım. Ertesi sabah 7de suyum gelmiş. 13.30da da doğum olmustu şipşak:)

Yoğun, kalınca sumuksu bir madde gibi düşünün. Şeffaf, pembe, bazı yerler hafif kahve.. iki parmak kalınlığında, iki parlaktan biraz daha kisaydi yanlış hatirlamiyorsam. Normal akintiyla karıştırilabilecek birsey değil, mutlaka anlarsınız:)

Ay o bende de var. Dokununca acıyor misal. Çok hassas. Gergin. Durduk yerden ağrımıyor. Ama elim değsin, karnımı ovalarken falan.. giysinin lastiği dokunsun çok acıyor. Rengi de mor gibi. Bence normal. Hastaneye gidecek bi durum old sanmıyorum. Endişe etme. 🌺
Ben hafta olarak gerideyim buradaki çoğu kişiden. Ama aynı durum bende de var. Özellikle bu akşam kızım kalın sert kapak bir kitabını koydu karnıma, o andan beri geçmedi o acı bir türlu. Umarım çatlak habercisi değildir.

İlk doğumumda suyumun gelmesinden önceki gece gelmişti benim nişanım. Ertesi sabah 7de suyum gelmiş. 13.30da da doğum olmustu şipşak:)

Yoğun, kalınca sumuksu bir madde gibi düşünün. Şeffaf, pembe, bazı yerler hafif kahve.. iki parmak kalınlığında, iki parlaktan biraz daha kisaydi yanlış hatirlamiyorsam. Normal akintiyla karıştırilabilecek birsey değil, mutlaka anlarsınız:)
Aynen katılıyorum kesinlikle anlasılabilecek bir şey 😊 görür görmez farkı anlıyorsun. 😊 Herkes de yaşamıyor ama bunu. Misal annem 4 doğum yapan biri olarak hiç yaşamadım dedi benim başıma geldi. Eltim falan da öyle. Çevremdeki çoğu insan ben hiç yasamadim onu dedi. Çünkü suyuyla gelen de oluyormuş nişanın. Benim ilk doğum ibarem oydu 😊🥲

Baya hacimli bişey o zaman anladım şimdi teşekkür ederim 🙏❤️

Gece tuvalet nöbetçilerine selam olsun. Uykuya geri geçemedim nolcak böyle...
Hava yağmurlu saatlerdir kolum ve bacağım ağrıyo ☹️☹️ tuvalete ek olarak bi de böyle sızlama çekiyorum (romatizmal bi durumum yok)

Daha önce kırılmış olan kolum ve bacağım böyle yoğun yağmurlu havalarda sızlar ☹️☹️

Ben eleleninkini aldım elektrikli o kötü müdür
Oda güzeldir , hele birde gazlı bebek olursa oldukça kullanırsın. Ben elektrikli almadım ama bugün arkadaşımda 4mom varmış istersen veririm dedi. Eğer gazlı olursa alırım dedim bende. Okadar çok eşya oluyorki evde adım atacak yer kalmıyor :D

Hava yağmurlu saatlerdir kolum ve bacağım ağrıyo ☹️☹️ tuvalete ek olarak bi de böyle sızlama çekiyorum (romatizmal bi durumum yok)

Daha önce kırılmış olan kolum ve bacağım böyle yoğun yağmurlu havalarda sızlar ☹️☹️
ay aman romatizma olmasında zaten. o kadar berbat bi durumdayım ki hem belim ağrıyor hem sırtım ağrıyor bütün vücudum da bi ağrı var artı romatizmanın kitlenme hisside eklenmeye başladı sabahları artık yataktan bel kitlenmesiyle ağlayarak uyanmak zoruma gidiyor :(

ay aman romatizma olmasında zaten. o kadar berbat bi durumdayım ki hem belim ağrıyor hem sırtım ağrıyor bütün vücudum da bi ağrı var artı romatizmanın kitlenme hisside eklenmeye başladı sabahları artık yataktan bel kitlenmesiyle ağlayarak uyanmak zoruma gidiyor :(
Yok yok değilmiş çok geçmiş olsun ağrısı çok zor derler Allah yardımcın olsun 🙄🙄

Back
X