2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Merhaba benim bebeğimde Fl kemikleri 3 hafta geri kol kemikler 2 hafta geri ölçüldü. İnşallah bir sorun olmaz. Şu an 29+2’yiz. Sizde durumunuzdan haberdar eder misiniz

30 hazirana sezeryan günü verdi doktorum temmuz anneleri olmayı kaçırdık
T Ttn iyi haberlerini ver bacıııım?

Hayırlı olsun
BDT yakın. Neye göre tarih belirledi Dr ?
kızının düğünü var istanbulda ordan dönünce almaya göre belirledik aslında çokta bilimsel bişeye bağlı değil ben gelene kadarda doğurma bi zahmet dedi gitti

Ahahahhaa süper

Günaydınnnnn 35. Haftamdan herkesi selamlıyorum
34+4 benim yani benimde 35. Haftadan sana selam canım
benimde tam tersi arkadaşımda manueli var o da ondan aşırı memnun ben sallanıyor diye istedim eğer lazım olursa alırım zaten evim 2+1 artık ev taşıyor

Kızlar erkeğin ağrısı bele kızın ağrısı kalçaya vurur derlerrr

Oğluşumun ana kucağı gelmiş teyzeleri Allahım her bi şeyi gördükçe şok oluyorum bunlar benim çocuğumun mu yani ben anne mi oluyorum diye ben hala bu şoktan çıkamadım
Eki Görüntüle 3600605
ayy aynısından babamda bize almış kurunca çok güzel insan dönüp dönüp izliyor bide içinde hayal edince allaaah :)

Günaydın güzel anneler benim bu plesanta ile basım dertte galiba hatirlayanlar bilir benimki hep aşağıdaydi biraz umudum vardı 32 haftada yukarı çıkar diye ama çıkmamış Dr artık çıkmaz dedi bide üstüne yapışıklık da olabilir dedi bu durumlarda kanama riski varmış ve rahim alınmaya kadar gidilebilirmis ben iyice panik oldum erken doğum riski de var çalışmaz raporu aldım mecbur evde dinlenmek için bayramdan sonra perinatolajiye görümcem yapışıklık var mı diye ins yoktur bebeğimde 1800 kiloda ben bu ay hiç kilo da almamışım kızlar 32+3 dedi Dr haftasıyla uyumlu dedi ama herkesin bu haftalarda 2kilo civarında bunuda kafama taktım bide bayram geçsin öyle hastane çantası hazirlim diyordum şuan panik haldeyim ne yapsam bilmiyorum

Vajinal muayene mi oldun ultrason mu canım endişe ederek kendinide strese sokarsın bebişide. Benimde aşagıdaydı kanama açılabilir riski hasta olarak not aldı .olacak olursa hicbirsey yapamazsın bu şekilde dogum yapan çok kadın var sadece hastaneyi donanımlı seçmen gerekiyor. İlk sen degilsin öyle düşün cok kadın var plesenta yapışık ta dogum yapan. Her zaman doktorlar en kötüsünü söylerler ihtimalleri sana söylemek zorundalar kılo mevzusu da 32.de 1800 normal diyen doktor da var 2 kılo olması gereken diyende var bana da 32.de 1800 az demişti 200 gr sorun etme alınır o canım stres yapma kendine kötüyü düşünüp kötüyü çağırma saglıklı ve kolay sekilde dogum yapacaksın Allahın izniyle

Hem ultrason hem vanijal baktı iyice emin olmak için ilk defa nst ye de girdim çok şükür orda bı sancı çıkmadı bilmiyorum elimde değil panik oldum biraz aslında kendimi de gayet iyi hissediyordum muayene olana kadar gerçekten psikolojik olarak çok etkileniyoruz galiba herşeyden herşeyin hayırlısı ne diyelim

Ben de almadım kullanmadım, eksikliğini de aramadım.nasil bı fark yaratıyor bilmiyorum hiç

Çok teşekkürler cevaplar için. Bazı çocuklar için gerekiyor, bazıları için gerekmiyor galiba o zaman. Beşiğinde düz rahat uyursa sorun yok, uyumazsa oturup böyle çareler arayacağız. Ben de bakacağım ilk fırsatta, ya önceden alırız ya da karar veririm modele, ihtiyaç olunca hemen gidip alırız. Bazı şeyler sonradan tamamlanacak gibi görünüyor ihtiyaç oldukça.

Selam kızlar kontrolden çıktım 33+5 2280 kilo olmuş bebiş haftada 2 hastaneye gelcekmişim bundan sonra biri nst için diğeri kontrol için. Şekerin iyi giderse 38de, iyi gitmezse 37 de doğuma alıncaksın dedi. Yani ya haziranın son haftası ya da temmuzun ilk haftası doğumum olcak nasipse. Şekerimi bu hafta iyi buldu. Bir sıkıntı olmadığını söyledi. darısı bekleyenlerin başına

Seni çok iyi anlıyorum ama sakin kalmaya çalış canımmm
Banada bir anda kanama açılabilir
Böyle giderse sezaryen olursun
hep olumsuz konustular. Etkilendim evet ama takılı kalmadım Rabbim bir güzellik ile kolaylaştıracaktır bize bu mucizeyi veren Rabbim bize bir kolaylıkta ihsan edecektir hic endişe etme ama dedigim gibi hastaneyi iyi seç canım yoksa hangimizin garantisi var ki hicbir sorun olmadıgı halde dogumda sorun yaşayanlar yok mu bir sürü insan. Elini karnına koy hergün ayetel kürsi oku Allahın izniyle hicbirsey olmaz

Canım Perinatolojiye gideceksin zaten. Belki de hiç yaşanmayacak ihtimaller yahut elinden gelmeyen şeyler için kendini şu an bunaltma.

Bebeğin alışverişini yap. Eşyaları hazırsa yıka ütüle. Çantaları artık hazır edelim.

Sen kilo almamış olabilirsin. Ama bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye dikkat et. Ceviz kaşar muz avakado yumurta. Perinatoloji randevusunda bakarsın kilo almış olur. Elinden geleni yap, gerisini Allah’a bırak bacım

Kızlar selam
Bir şey danışmam gerekiyor sizlere. Kimseyi korkutmak istemediğim için kimseye söyleyemedim belki aranızdan biri yaşamıştır diye buraya yazayım dedim.
Uyandığımdan beri boğazım aşırı kuru, polen alerjisinden heralde diye düşünmüştüm. Afedersiniz iğrendirmek de istemiyorum ama az önce parça parça kanlı balgam geldi boğazımdan. Burnumda kan yok, burnumdan genzime mi aktı acaba dedim ama o da değil. Sadece boğazda parça parça kan var. Hamilelikte normal sayılır mı yoksa ciddiye almalı mıyım çok tedirgin oldum stres yaptım. İğrendirmek istemezdim ama kusura bakmayın nolur fikrinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…