Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay kıyamam sana ya çok tatlısın canım benim Allah güç kuvvet versin egzersiz gibi düşün üzülme bende her şeye üzülüp ağlamak istiyorum şu an istersen senin için ağlayabilirim
Yaaaa ahahaha yok yok benim için ağlama illa ki bi şeyler bulunur ağlayacak ( Allah buldurmasın tabi )

Bu arada üzülmedim de sinirlendim zaten katil civciv gibi dolanıyorum ortalıkta yine de sürekli kendime şey diyorum. Derin nefes al içinde bebek var etkilenmesin dkdkdkd

Bu ne yaaa?!
Yani kendileri ilk kez mi bu işlemi yapıyorlar? Kağıt lazım mı değil mi bilmiyorlar..

Asansör de yok mu orda ? 6 kat inip çıkmak ne demek

Tam devlet işi.. Bürokrasi. Bugün git yarın gel
Asansör var da büyük hastaneler olduğu için her birim başka başka binada. Buraya ulaşmak için 3 bina değiştirdim öyle söyleyim hamilelikten mi bilmiyorum belki ben çabuk yoruluyorumdur ama kadının düşmanı kadın gerçekten ya. Erkeklerin hepsi çok saygılı, hamileye ekstra saygılı. Kadınların hepsi birbirinden nefret ediyor gibi davranıyor devlet kurumlarında. Çok üzülüyorum valla

Okurken ben dahi sinirlendim
Bi de şimdi üniversite hastanesi diye bu hastanede doğum yapmaya mecbur bırakıldım ya elimden de bir şey gelmiyor hala plesenta yukarı çıksın da kendi doktoruma gideyim diye dua ediyorum valla

Ne kadar vicdansızlık ya hiç mi merhamet olmaz insanda, vereceği bir kağıt alt tarafı bu kadar uğrastırmak niye

Ay şu sekreterlerdeki kapris de hastanede başka kimsede yok en sevmediğim meslek grubu

Ne kadar vicdansızlık ya hiç mi merhamet olmaz insanda, vereceği bir kağıt alt tarafı bu kadar uğrastırmak niye
Malesef devlet kurumları. Bi de ben kendi çalıştığım yerde olabilecek her şekilde herkese yardım ederim hiç kimseyi geri çevirmem. Niye başıma gelir hiç bilmiyorum valla. Hadi benim maddi imkanım var özele gidebiliyorum ( gerçi şu an gidemiyorum plesentadan dolayı da ). İmkanı olmayan vatandaş ne yapsın ? Bi de şimdi yenidoğan çetesi vs. Çıktı piyasaya. İnsanlar özele de güvenemiyor. Devlette de böyle muamele. Ne yapacağız bilmiyorum hiç

E ne olucak şimdi yani ? Başka doktor mu yapacak
Hiç bilmiyorum.
Ben bu Dr la bu zamana kadar gelseydim, tatilini bu haftaya alsaydı, zaten ortada kalacaktım.
Her şey Allah’ın elinde bakalım ne olacak…

Muayenehanesi olan Dr var senecegimde. Ama eşim ona şu açıdan yaklaşıyor. Dr çok iyi olabilir. Ancak üç hastane ile anlaşmalı. Ameliyatlar buralarda yapılıyor. Yıllardır aynı hastanede çalışan bi Dr un ameliyat ekibiyle ( anestezi uzmanı, ameliyat hemşiresi, çocuk Dr u vs) kurdugu ünsiyet, yıllardır beraber çalışmanın vermiş old profesyonellik, birlikte çalışma tecrübesi ile arada bir o hastanenin ameliyathanesi ve ekibiyle iş yapan Dr bir olmaz. Ötesinde Dr sezaryeni yapıp gider. Ekstrem bi durumda müdahale edecek kişi yine o hastanede görevli başka bi Dr dur. O hastanenin çocuk Dr u kimdir nasıldır bilemeyiz vs.

Bu açıdan eşim detaylar konusunda haklı ve mantıklı geldi.

Şimdi Pendik yüzyıl hastanesini aradım. Orada Hale kayıran’a doğum yapan bi arkadaş vardı. Doktorun yorumları da güzel. Bi gidip görüşsem mi diye düşünüyorum. Eşimle istişare edeceğim.

Telefonda doğum için ücret bilgisi sordum.

-Vajinal doğum ve zorunlu sezaryen 33 bin tl. (İsteğe bağlı 55 bin)
-Spinal yada genel anestezi farketmiyor.
-Yatıstan itibaren annenin operasyon öncesi yapılacak tüm tahlilleri,
-Bebeğin yapılacak ilk muayenesi, ilk tahlilleri +topuk kanı, ilk aşıları
-Doğumdan sonraki 28 gün boyunca bebeğin gerekli muayeneleri (50 tl katılım ücreti ile)
-Doğumdan sonraki 15 gün boyunca annenin kadın doğuma kontrol muayeneleri
-kapı susu, foto çekimi bi şeyler dedi ama o kısımla ilgilenmiyorum.

Fiyat, rayiçe göre epey ucuz geldi. Ondan bi gıcıklanmam var. Gidip bakmam lazım. Yenidogan teşekküllü bi yer mi .. Dr un muayene ücreti 1700 tl imiş.

Aslında birileri daha vardı. Pendik yüzyıla giden. Huri92 hati hati miydi? Yoksa o Pendik Ersoy hastanesine mi gidiyordu ? Ersoy’a giden H Haticcee miydi? Beynim yandı.

Son düzenleme:
En güzeli kolay bir şekilde seni bulsun kuzum gün doğmadan neler doğar dur bakalım

Evet. Yanlış hatırlamıyormuşum.

Kuzum boyu ne kadar çıktı acaba? Ben benimki de çok beklemez diye 50 cm yenidoğanlar aldım da emin de olamadım.

Eşim de bu konudan çok tedirgin. Tüm özel hastanelere bi önyargı oluştu. Muayenehanesi olan Dr ün ameliyat yaptırıdıgı hastanelerden biri o davada ismi geçen hastane. Nasıl güvenecegiz diyor.

Daha önce doğum yaptığım hastane yönetiminde tanıdıkları var. Ondan bi nebze oraya yakın duruyor.

Bizi bu korkulara salanların iki yakası bir araya gelmesin

Arkadaşım da Pendik lokman hekim hastanesinde dogum yaptı çok memnun kalmıştı Lady
Kartalda bezmialem var doktorlarıoldukca bilgili orayada bakabilirsin

Ne kadar saçma bide personelsin bazen gerçekten insanı zıvanadan çıkarıyorlar birbirimize yardım etmemiz gerekirken yapılan muamele ne kadar zoruna gidiyor insanın
Ay şu sekreterlerdeki kapris de hastanede başka kimsede yok en sevmediğim meslek grubu
Lütfen her sekreteri de bir tutmayalım bende sekreterim şehir hastanesindeyim elimden geldiğince insanlara yardımcı olmaya madur etmemeye çalışıyorum özellikle çalıştığım bölüm yaşlı hasta dolu her biri birbirinden değerli insan başta aldığı paranın hakkını vermeli maaşı haketmeli diye düşünüyorum. Ha dediğin gibi kaprisli kendini bi halt zanneden insanda fazla, yok değil ama herkes bir değil

Senin gezmekten ağrıyordur
Şaka bir yana youtube dan hamile platesi öneririm. Doğumdan sonra emzirirkende öne doğru eğilmeler saatlerce çocuğu taşımadan dolayı sırt iyice yıpranıyor kamburluk çıkıyor şimdiden hafif hafif güçlendirmekte fayda var.

Senlik mesele değil canım ya elinde kahve önünde bisküvi ya da ağzında sakızla, gelene gözünün ustunden bakıp "ha hu" konuyu anlamadan "şunu yap bunu yap niye geldin" diyen tiplerden bahsediyoruz, yoksa her işte meselekte işini yapana saygımiz sonsuz

Allahım ya gerçekten her ultrasona güvenmemek lazım kanamalı düşük yapabilirsin çok ciddi bir şey

Önceden doğum yaptıgın hastanede baska memnun olunan bir doktora muayene olsan canım belki içine siner sonucta hastaneyi biliyorsun ve eşinin de tanıdığı varmıs orayı sanırım daha cok istiyor

Kız inan artık perişanladım agırlaştım artık kabul ediyorum ve durdum artık Bandırma'da gidicez kayınvalidemlerle hic gözüm kesmiyor suan onlarda kalıyorum gitmem lazım sen gelme diyen yok bana
Ay dur bakalım inan günde 20 dakika yürüsem kâr sayıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…