2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Burun kanamalarini biliyorum normal hatta sabah burnumda kan kurumuş kenarlarında hiç fark etmedim kanadigini ama boğazda duymadım hiç, geçmiş olsun inşallah ciddi bı problem değildir

Est ya. Rahatsız olmayız..

Öksürüyorsan belki boğazın tahriş olmuştur. Ben kızıma hamileyken kusmaktan dolayı boğazımdan kan geldiği olmuştur. Sen de zorlandıysan belki öyle kan geldi.

Doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyorlar inşallah korktuğun gibi ilerlemez süreç 32 haftalıkken benim bebiş 1770g gelmişti hata payı olabiliyor ölçümlerde, doktorun da haftasıyla uyumlu demiş zaten endişe etme

Ben de vajinal doğum istiyorum doktor uzunluğa normal dedi o bir şey ifade etmiyor çok kısalmadığı sürece
Tabi ki 25 mm e kadar normal tabi devlet hastanesinde beni korkuttular hatta hastaneye yat dediler 47 mm olan boyu 27 mm ölçtü hekim Allahtan kendi doktoruma gittim ve doğrusunu öğrendim ve daha 22 haftalıktım kabustu

Tabi ki 25 mm e kadar normal tabi devlet hastanesinde beni korkuttular hatta hastaneye yat dediler 47 mm olan boyu 27 mm ölçtü hekim Allahtan kendi doktoruma gittim ve doğrusunu öğrendim ve daha 22 haftalıktım kabustu
Buna hala şaşırıyorum. 2 cm eksik ölçmeyi nasıl becerdiler acaba?

Est ya. Rahatsız olmayız..

Öksürüyorsan belki boğazın tahriş olmuştur. Ben kızıma hamileyken kusmaktan dolayı boğazımdan kan geldiği olmuştur. Sen de zorlandıysan belki öyle kan geldi.
1 hafta öncesine kadar mide yanması boğazımı tahriş ettiği için öksürüyordum doktor mide ilacı verince düzeldi iyiyim. Şimdi tam boğazım düzeldi iyileştim dediğim zamanda böyle birşey olması garip bi durum oldu benim için. Geçen hafta olsa mideye bağlardım. Bir kere daha olursa doktora gideyim ben en iyisi, riske atmamak lazım sanırım. Teşekkür ederim cevabın için. Umarım dediğin gibi öksürükle alakalı basit bir durumdur sadece

Bana da kendi doktorum 15 mm dedi ve her an kanamalı düşük yapabilirsin dedi, farklı doktora gidince 43 mm olduğunu ve hiç bir problemin olmadığını öğrendim. 27. haftamda durduk yere bana stres yaşatan doktorun doktorluğunu sorguluyorum hâlâ

Hiç iğrenmem sağlık konumuz.
Benim polene alerjim yok o yüzden yaşadığım bir durum değil ama sizin alerjiniz varsa polene alerjisi olanlar benzer durumları yaşıyor. Tek fark hamilesiniz çok etkileyeceğini sanmıyorum ama yine de telefonla bir doktorunuza sormanız içinizi rahatlatır. Bunun için hastaneye gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Daha önce doğum yaptığım Dr la konuştu eşim. Haziranın son haftası izinliyim hastanede yokum demiş. (Benim 39. Haftam oluyor o günler.) Haricen gelsin görüşelim bakalım falan demedi diyor. Kaldık mı ortada

Bdt 7 Temmuz. O kadar durur mı bebek bilmem. Velev ki durdu, son dk ya kadar bu ihtimal beklenmez.

Bende de bi rahatlık vardı. Hani okullar yeni kapanıyor. Hava da çok sıcak değil. İnsanlar tatile daha ileriki tarihlerde gider. Temmuz ağustos gibi. Dr hastanede olur gibi düşünüyordum.

Kızlar devler hastanesinde çalışan Dr ların dışarıda doğum yaptırma imkanları var mı ?

Hani hem devlette çalışan hem kendi muayenehanesi olan Dr lar için demiyorum.
Normal memur gibi olanların yasak diye biliyorum ben şehir hastanesi devlet hastanesinde çalışanların ama üniversite hastanesinde olan hocaların profların ayrı muayenehanesi var dediğin gibi yaptırıyorlar ya da ekstra bir ücretle üni hastanesinde onlar direk yaptırabiliyor bildiğim

Oğluşumun ana kucağı gelmiş teyzeleri Allahım her bi şeyi gördükçe şok oluyorum bunlar benim çocuğumun mu yani ben anne mi oluyorum diye ben hala bu şoktan çıkamadım
Eki Görüntüle 3600605
Bende aldım aynı model mi hatırlayamadım simdi ama sağlıkla kolaylıkla kullanmak nasip olsun inşaallah amin

kızlar bende şimdi geldim çam sakuradan ilk nst kötü çıktı dediler dogru duzgün ultrason bile bakmadılar birşeyler ye tekrar nst çektir dediler çok şükür normal çıktı biraz sancılar çıktı 100 lere varan stresten heralde öyle gözüktü bende birşey yoktu çünkü akşamları Allah bilir kaçlara çıkıyor nu sancılar bilemedim güzel dediler kendini aç bırakma sık sık az ye muhabbeti haftaya tekrar randevu verdiler. şekeri tekrar sabah öğle akşam ölç dediler nst hiç bir ölçüm yapmamışlar sadece suyumu öçlmüşler. bayramdan sonra hem oraya hem kendi dr uma gideceğim bakalım

Kendi çalıştığım hastanedeyim. Çalışabilir raporu almak için sekretere gittim. Kendi çalıştığım birim ile aralarında 6 kat var dünya kadar yol yürüdüm. Neyse raporu istedim. Tamam sisteme düştüm görürler dedi. Kâğıt olarak vermeniz de gerekiyor diye biliyorum dedim. Gerek yok sistemden görürler dedi. Siz yine de verseniz tekrar aşağı inip tekrar buraya çıkmak çok zor oluyor yürüyemiyorum dedim gerek yok dedi. Tekrar aşağı indim perişan bi şekilde. Dedile ki kağıt tabiki lazım neyse sinirlenmedim sakin bi şekilde tekrar çıktım. Kâğıt gerekiyormuş dedim. Aaa öyle miymiş o zaman öğleden sonra gel şimdi veremem dedi ve gönderdi beni. Geri geldim 6 kat aşağı öğleden sonra da tekrar çıkacağım şimdi… Yani ben bu hastanede personelim kızlar. Bana böyle olan size neler yapmaz

ayy aynısından babamda bize almış kurunca çok güzel insan dönüp dönüp izliyor bide içinde hayal edince allaaah :)
Akşam cümbür cemaat kuracağız görmemişin çocuğu olmuş canım
canım sakin ol ilk önce rabbimin izniyle yapışıktık çıkmayacak görürsün bak iyiyi düşün iyiye yor
Burun kanamalarini biliyorum normal hatta sabah burnumda kan kurumuş kenarlarında hiç fark etmedim kanadigini ama boğazda duymadım hiç, geçmiş olsun inşallah ciddi bı problem değildir
benim her gün mutlaka kan kurumuş oluyor
kim o ya yuh artık bu kadarda olmaz çok sinirlendim
E ne olucak şimdi yani ? Başka doktor mu yapacak
Bende aldım aynı model mi hatırlayamadım simdi ama sağlıkla kolaylıkla kullanmak nasip olsun inşaallah amin
amin canım hepimizinkini kurunca ağlarım büyük ihtimal çünkü daha park yatak almadım o dönenceyi takınca ağlarım gibi çok duygusalım

Ay kıyamam sana ya çok tatlısın canım benim Allah güç kuvvet versin egzersiz gibi düşün üzülme bende her şeye üzülüp ağlamak istiyorum şu an istersen senin için ağlayabilirim

Okurken ben dahi sinirlendim

Bu ne yaaa?!
Yani kendileri ilk kez mi bu işlemi yapıyorlar? Kağıt lazım mı değil mi bilmiyorlar..

Asansör de yok mu orda ? 6 kat inip çıkmak ne demek

Tam devlet işi.. Bürokrasi. Bugün git yarın gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…