- 29 Ekim 2020
- 2.306
- 6.100
- 108
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.321
Çok şükür canımm kolay gelsinCanım bir daha olmadı geçti o nişan değildi sanırım. Ben telaşla iş yapıyorum sabahtan beri. Şimdi bezelye ve barbunya ayıklamaya geçtim
Evet canım kendi doktorum da aynen böyle tarif etti. Doğumda tek başıma ben rol alsam her şeyi hallederim ama acil bir durumda ekip çok önemli. Özel hastanede onu bir araya toplamak çok zor o yüzden üniversite hastanesi dedi. Evet ekip, kan bankası, hastanenin laboratuvarı, yoğun bakımları, anestezi vs çok önemli tabiki. Ama yine de kendi doktorumdan bir nevi perinatolog için vazgeçtim gibi oldu. Perinatolog girmedikten sonra da bu durum beni üzer mi üzer tabi. Bakalım mevlam neyler meylerse güzel eyler. Bekleyip göreceğizbenim bildiğim kadarıyla doktorumun bana anlattığı şuydu doğumumun araştırma hastanesinde olmak zorunda olması şu yüzden demişti bu hastane yeterli değil zor bir sezeryanın olacak bu sebepten acil bir durumda sana desteğe gelecek yeterli bir ekibimiz yok bebek içinde yeterli değil erken doğarsa tabi bu durum benim son kürtajımda eşim ısrar etmişti gel devlette sürünme yapalım özelde gerek yok demiştim araştırmada olmuştum kürtajımı ve diğer kurtajlar gibi geçmedi kanamayı durduramamışlar ve bolan takmışlardı rahime yatmıştım bir kaç gün hastanede sezeryan olmuşum gibi doktorlar eşime çok zor durdurduk kanamayı demişler biz bu olayı özeldeki doktora sonrasında anlattığımızda iyiki orda oldunuz yoksa biz burda aynı müdaheleyi yaparken zorlanırdık aynı imkanlar ve ekip acil durumda hemen elimizin altında olmıyor demişti sıradan bir kürtaj olarak girip acil bir hasta oluvermişim işte bu sebepten beni özel hastane kabul etmedi etmiyor yani doktor değil hastane sanırım önemli olan
Ah ahhh! Nasrettin hoca bana eşekten düşeni getirin demis.Evet ladycim yaşimdi sen de doktor seçme işinde karışıksın zaten beni en iyi sen anlarsın. Ne yapacağız hiç bilmiyorum Rabbim iyilerle karşılaştırsın şu süreci kolaylıkla geçirelim hepimiz
Anammm! İnsanın adı çıkacağına ….
İşte bu yüzden içinizden birine telefonumu vereyim diye düşünüyorum.. Acil bi şey olur. Siteye giremem. Whatsapp tan bi ses kaydı atarım diyorumÇok şükür canımm kolay gelsinkız korktum bugün sesin çıkmayınca dedim bu kız hastaneye mi gitti naptı.. Çok şükür iyiymişsin
benzer durumlardayız sanırım risk açısından rabbim inşaallah kolaylıkla korkulan olmadan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım hepimizinEvet canım kendi doktorum da aynen böyle tarif etti. Doğumda tek başıma ben rol alsam her şeyi hallederim ama acil bir durumda ekip çok önemli. Özel hastanede onu bir araya toplamak çok zor o yüzden üniversite hastanesi dedi. Evet ekip, kan bankası, hastanenin laboratuvarı, yoğun bakımları, anestezi vs çok önemli tabiki. Ama yine de kendi doktorumdan bir nevi perinatolog için vazgeçtim gibi oldu. Perinatolog girmedikten sonra da bu durum beni üzer mi üzer tabi. Bakalım mevlam neyler meylerse güzel eyler. Bekleyip göreceğiz
Kız nişan zaten bir kere geliyo devamını beklemehemen doğum olacak diye bir şey yok tabi benim ilk doğumumda nişanım geldikten 10-14 gün sonra falan doğurmuştum sen de fazla yorma kendini dikkat et
asıl mesele bebişler geldikten sonra başlayacakAh ahhh! Nasrettin hoca bana eşekten düşeni getirin demis.
Aslında ezelde hersey belli. Biz de sanki her türlü detay ve karar bizim irademizdeymiş gibi evham yapıyoruz. Ezan okunuyor şu an. Rabbim, bu bebeklerin Rabbi ve sahibi de sensinOnları bize sağlıkla ve kolaylıkla gönder. İçimizdeki endişeleri gider, yüreğimize inşirah ver
Anammm! İnsanın adı çıkacağına ….
İşte bu yüzden içinizden birine telefonumu vereyim diye düşünüyorum.. Acil bi şey olur. Siteye giremem. Whatsapp tan bi ses kaydı atarım diyorum
Hersey tamam bak, o halde haber vereyim diye düşünüyorum.Misal T Ttn yazdı gitti aklım hep onda.
Ben iyiyim çok şükür sıcaktan sadece çok terliyorum dikişlerim yanıyor ona da alıştım artıkKuzum sen nasıl oldun bebişin nasıl
Ben iyiyim çok şükür sıcaktan sadece çok terliyorum dikişlerim yanıyor ona da alıştım artık
Bebiş de iyi, biraz daha toparlamasını bekliyor haftasını tamamlamasını bekliyor doktor inşallah bayramdan sonra taburcu edecek bakalım
Ya sabır ya selamet bacım. Dinlen. Ayağa mümkün olduğunca kalkmaayyy kızlar, doktordan çıktım şimdi. geçen hafta 27mm olan rahim ağzım 23’e düşmüş. moraller çok bozuk. 2 gün sonra yeniden görmek istedi. açılmam vs olmadığı için ciğer geliştirici yapmadı ama ağrı, baskı, kasılma olursa direkt gel dedi. 2kg daha ve 33+2’deyim çok erken daha. dua edin n’olur beklesin biraz daha…
ayyy kızlar, doktordan çıktım şimdi. geçen hafta 27mm olan rahim ağzım 23’e düşmüş. moraller çok bozuk. 2 gün sonra yeniden görmek istedi. açılmam vs olmadığı için ciğer geliştirici yapmadı ama ağrı, baskı, kasılma olursa direkt gel dedi. 2kg daha ve 33+2’deyim çok erken daha. dua edin n’olur beklesin biraz daha…
Başlarda çok doktor değiştirdim. Emseyde şule bakan bilgine gidiyordum düzenli. Sonra taşındım zeynep kamilde doğuracağım diye artık zeynep kamile gidiyorum. Ama emsey konforlu temiz. Biraz pahalı olabilirSen şimdi emsey e mi gidiyorsun bacım ?
Sarılalım o zamanBerbat haldeyim o sırt bel bacak ağrılarından canım. Aynen böyleyim. Gece de uyuyamıyorum bu ağrılardan sürekli uyanıyorum.
Asansör var da büyük hastaneler olduğu için her birim başka başka binada. Buraya ulaşmak için 3 bina değiştirdim öyle söyleyimhamilelikten mi bilmiyorum belki ben çabuk yoruluyorumdur ama kadının düşmanı kadın gerçekten ya. Erkeklerin hepsi çok saygılı, hamileye ekstra saygılı. Kadınların hepsi birbirinden nefret ediyor gibi davranıyor devlet kurumlarında. Çok üzülüyorum valla
Bi de şimdi üniversite hastanesi diye bu hastanede doğum yapmaya mecbur bırakıldım ya elimden de bir şey gelmiyorhala plesenta yukarı çıksın da kendi doktoruma gideyim diye dua ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?