- 10 Aralık 2017
- 1.802
- 6.050
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.341
Dün nişan geldi sanınca evdeki düzenlemeleri tamamladım işteKolay gelsin ne telasidir ki bu böyle acaba
Ay öyleymiş kimisi de hemen doğurmuş bakalım, siz nasılsınız bebiş nasılKız nişan zaten bir kere geliyo devamını beklemehemen doğum olacak diye bir şey yok tabi benim ilk doğumumda nişanım geldikten 10-14 gün sonra falan doğurmuştum sen de fazla yorma kendini dikkat et
sakin kalman ve su içmen gerekli canım yudum yudum en az 1 lt su iç hızlıca ,inşallah geçici bir seydir yalancı kasılmalardır
Hiç korkmaaa hayırlısı olsun inşallah, bı git acile bakalım acilman falan var mı durum nedir bizi de bilgilendir
Şu an sakin kalman gerekiyor her sancı doğum demek değil açılman yoksa suyun duruyorsa doğurmuyorsun şimdi yalancı kasılmalar da oluyor doğuma hazırlanmak için o yüzden hemen doğuruyorum diye düşünme canım
Berbat haldeyim o sırt bel bacak ağrılarından canım. Aynen böyleyim. Gece de uyuyamıyorum bu ağrılardan sürekli uyanıyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Benim bel kalça bacak sırt toptan bir ağrı kuzum
Canım aynen ben gerekince almıştım. Eşim gidip alıp gelmişti fotoğraf göstermiştim de. Benim kızım hem kusuyordu hem uyumuyordu falan. Her şeyden çare aradık doktor da
önerince aldik
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım sakin ol vaktini bekleyecek inşallah
Hepinizden allah razı olsun kızlar acilde serum takıldı aynı zamanda iki şişe de su içtim bebiş de hareketliydi baya çok şükür sancı azalmış yatış vermiyorum ama dinleneceksin bol su içeceksin kendini yormayacaksın dedi doktor alttan da muayene ettiSakin ol. Derin nefesler al. Su iç.
Biz yaptıkları gibi serum verip hidrasyon sonrası sancılar azalıyor mu diye bakacaklar. Düzelirse çıkarsın.
çok tatsızım leydim ya, yatıyorum da 2 haftadır bi bugün yordum kendimi o da doktora gideceğim diye duş vs ayakta kaldım. 1 haftada 4mm de kısalamazsın yani progestan da koyuyorum bi deYa sabır ya selamet bacım. Dinlen. Ayağa mümkün olduğunca kalkmabu işin başka yolu yordamı yok. İstirahat şifan olacak senin.
Bu şekilde haftalar sonra doğum yapanları duydum ben.
34ten sonra ciğer geliştirici yapılmıyor. İns zamanlıca gelecek yavrun
ay inşallah bende de ilerleme olur biraz. 2 haftadır yatıyorum esasen ve progestan da koyuyorum günde 2 kez. uzayacağına daha kısalmış 4mm kadar. inşallah sizinki gibi değişir ve düzelirMerhaba, benim uzunluğum 4 günde 32mmden 27-28mme düştü ve 30+3te sancım da çıkınca yatışım yapıldı 1.5 gün kaldım ciğer geliştirici yapıldı. Taburcu olduktan sonra günde iki kere progestan fitil kullandım. 4 gün sonra muayeneye gittiğimde 37mme yükselmişti. Önerdiler mi bilmiyorum ama kısa süreli vajinal fitil deneyebilirsiniz dinlenmeyle birlikte ben etkisini gördüm.
Kız bakamadin mi mesajlara yoğunluktan, vajina ağrısı var, gecen konusmustuk, bazen uykudan uyandırıyor oranin ağrısıKızlar vajinada ağrı hisseden varmı acep bende şuan acayip bir ağrı var nedendir bilen varmi
Dün nişan geldi sanınca evdeki düzenlemeleri tamamladım işte
Ay öyleymiş kimisi de hemen doğurmuş bakalım, siz nasılsınız bebiş nasıl
Evet doğru dedin.. bende asla yok ya anında siliyor kafa geçmişi bu da iyi değil ikisinin ortası lazımAh bacımmm..
İyi bir hafıza, aynı zamanda bi cezadır
İyi şeyler kadar kötüleri de hatırlıyorum çünkü.
Valla okuyamadım yoğunluktan arada baktım ama denk gelmedim demek ki önemsiz biseyse sıkıntı yokKız bakamadin mi mesajlara yoğunluktan, vajina ağrısı var, gecen konusmustuk, bazen uykudan uyandırıyor oranin ağrısı
Ben geliyorum diyor işte, mesaj veriyorValla okuyamadım yoğunluktan arada baktım ama denk gelmedim demek ki önemsiz biseyse sıkıntı yok
Bayramdan sonra nasipseBen geliyorum diyor işte, mesaj veriyor
Kontrolün ne zaman
Evcil hayvan kaybı çok üzücü oluyor ama ona duygulanmakta haklısınŞimdi doktorlar tam yaz döneminde Haziran Temmuzda tatile çıkarsa bize bilgi verirler mi yoksa direkt başkasını mı yönlendirirler. O çok kötü bir durum olur yaa.
Biz ilk muayenemde doktora sormuştuk tatil durumunuz olur mu diye ama onun üstüne kaç kere doktor değiştirdim sormadım bir daha.
Bu arada aşırı bir enerji düşüklüğü yaşıyorum. Yaprak dökümü Leyla modundayım kaç gündürHep uyku halindeyim, kimseyle konuşmuyorum 2 gün önce kuşum öldü ben hönkür şakır ağladım başka kimsede tek göz yaşı yok sorumlu değillermiş gibi! (kayınvalideme vermiştik bir süredir onlardaydı )Bunun dışında da sanki moralimin bozulması için yer arıyorum gibi bir haldeyim.
Benim 31. Haftada nişan geldi afedersiniz sarı sümüksü böyle bi yoğun akıntı muhallebi gibi. Hastanede yattım. Doğum 39. Haftanın başında oldu. Sen yine tetikte ol ama stres de olmaDün nişan geldi sanınca evdeki düzenlemeleri tamamladım işte
Ay öyleymiş kimisi de hemen doğurmuş bakalım, siz nasılsınız bebiş nasıl
O sırada hala donu olmayan benHenüz erken ama, ek gıdaya geçince aventin buharlı pişiricisini kullanan var mı? Pratik mi nasıl memnun kaldınız mı
Kız adres ver, don alcam yollayacam sanaO sırada hala donu olmayan ben
Ahahahahahahahahaha çok tatlısınKız adres ver, don alcam yollayacam sana
Ahiretliğim bana kızıyor. Dr seçmedin hastane ayarlamadın diye.
Bilmiyor ki topik arkadaşlarım da çanta hazırlamamış daha.Gülüyorum ağlanacak halimize
Dert etme diyorum sanaO sırada hala donu olmayan ben
Ben ütüledim bile
Yani canım yazmayayım yazmamayayım dedim ama aramızda gerçekten travmalı olup fazla panik olan anne adayları var bu tarzda kötü senaryoları özellikle de son zamanlarda buraya yazmamanı tavsiye ediyorum elbette böyle şeyleri başkalarından duyuyoruz falan ama bizlerin en azından birbirimizi korkutmaması gerekiyor diye düşünüyorum naçizane fikrimKızlar bi kaç gündür de hep kötü kötü şeyler yazıyorum amaiş yerinde uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımla karşılaştım. Bebeği şu an bir yaşında. 32. Haftasında hiç bi risk yokken plesentası ayrılmış. Çok büyük bi kanamayla hastaneye zor yetişmiş. Ölümden döndüm dedi. Neyse biraz konuştuk. Hastane çantan vs hazır mıydı diye sordum yok dedim kıyafetlerini o gün yıkamıştık. Evde annesigile kıyafetleri aldırmış kıyafetler hep nemliymiş vs çok zor oldu dedi. O yüzden bugün eve git ve en azından kendi giyeceğin ve bebeğin giyeceği kıyafetleri yıka. Ayrıntısını sonra düşünürsün dedi. Sizin de aklınızda bulundun. Çanta hazırlamayan arkadaşlar bugün yarın hazırlayalım bu arada o arkadaşımda Hacettepe perinatolog takipliymiş. Onda farklı bir kronik rahatsızlık var o yüzden. Hocaya gidiyordu. Ama gece aniden kanama olunca hastanede o gece bulunan başasistan yaptırmış doğumu. Yani hoca evden çıkıp gelmemiş. Şimdi size bir sorum var. Ben de riskli gebeyim malum. Böyle bir durumda asistanın mı doğum yaptırması daha mantıklı yoksa kendi özeldeki kadın doğum uzmanımın mı ? Ben sonuçta üniversite hastanesini doğumumu hoca yaptırsın diye de tercih ediyorum. Asistan yaptıracaksa kendi uzman doktorumun yaptırması daha mantıklı değil mi ? Ay çok uzun yazdım okuyacaklara sabır dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?