Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kolay gelsin ne telasidir ki bu böyle acaba
Dün nişan geldi sanınca evdeki düzenlemeleri tamamladım işte
Kız nişan zaten bir kere geliyo devamını bekleme hemen doğum olacak diye bir şey yok tabi benim ilk doğumumda nişanım geldikten 10-14 gün sonra falan doğurmuştum sen de fazla yorma kendini dikkat et
Ay öyleymiş kimisi de hemen doğurmuş bakalım, siz nasılsınız bebiş nasıl

sakin kalman ve su içmen gerekli canım yudum yudum en az 1 lt su iç hızlıca ,inşallah geçici bir seydir yalancı kasılmalardır

Hiç korkmaaa hayırlısı olsun inşallah, bı git acile bakalım acilman falan var mı durum nedir bizi de bilgilendir

Sakin ol. Derin nefesler al. Su iç.
Biz yaptıkları gibi serum verip hidrasyon sonrası sancılar azalıyor mu diye bakacaklar. Düzelirse çıkarsın.
Hepinizden allah razı olsun kızlar acilde serum takıldı aynı zamanda iki şişe de su içtim bebiş de hareketliydi baya çok şükür sancı azalmış yatış vermiyorum ama dinleneceksin bol su içeceksin kendini yormayacaksın dedi doktor alttan da muayene etti yanlış anlamadıysam 37 mm gibi bişeyler söyledi suyu az içtiysen bise yorulduusan böyle sancılar normal dedi devam etseydi yatış verirdim dedi sanırım kendimi sabah iş de yordum fazla otur kalk yaptım bi ara kasığıma sancı girdiğini hissettim ama önemsememiştim demekki daha dikkatli olmam lazım

çok tatsızım leydim ya, yatıyorum da 2 haftadır bi bugün yordum kendimi o da doktora gideceğim diye duş vs ayakta kaldım. 1 haftada 4mm de kısalamazsın yani progestan da koyuyorum bi de inş dediğin gibi zamanını bekler benim delibaş kız
ay inşallah bende de ilerleme olur biraz. 2 haftadır yatıyorum esasen ve progestan da koyuyorum günde 2 kez. uzayacağına daha kısalmış 4mm kadar. inşallah sizinki gibi değişir ve düzelir

Bebiş de iyi, biraz daha toparlamasını bekliyor haftasını tamamlamasını bekliyor doktor inşallah bayramdan sonra taburcu edecek bakalım

Şimdi doktorlar tam yaz döneminde Haziran Temmuzda tatile çıkarsa bize bilgi verirler mi yoksa direkt başkasını mı yönlendirirler. O çok kötü bir durum olur yaa.
Biz ilk muayenemde doktora sormuştuk tatil durumunuz olur mu diye ama onun üstüne kaç kere doktor değiştirdim sormadım bir daha.

Bu arada aşırı bir enerji düşüklüğü yaşıyorum. Yaprak dökümü Leyla modundayım kaç gündür Hep uyku halindeyim, kimseyle konuşmuyorum 2 gün önce kuşum öldü ben hönkür şakır ağladım başka kimsede tek göz yaşı yok sorumlu değillermiş gibi! (kayınvalideme vermiştik bir süredir onlardaydı )Bunun dışında da sanki moralimin bozulması için yer arıyorum gibi bir haldeyim.

Evcil hayvan kaybı çok üzücü oluyor ama ona duygulanmakta haklısın
Onun dışında ben de senin gibiyim kolumu kaldırcak halim yok zor konuşuyorum konuşmaya bile enerjim yok

Benim 31. Haftada nişan geldi afedersiniz sarı sümüksü böyle bi yoğun akıntı muhallebi gibi. Hastanede yattım. Doğum 39. Haftanın başında oldu. Sen yine tetikte ol ama stres de olma

O sırada hala donu olmayan ben
Kız adres ver, don alcam yollayacam sana

Ahiretliğim bana kızıyor. Dr seçmedin hastane ayarlamadın diye.

Bilmiyor ki topik arkadaşlarım da çanta hazırlamamış daha. Gülüyorum ağlanacak halimize

Yani canım yazmayayım yazmamayayım dedim ama aramızda gerçekten travmalı olup fazla panik olan anne adayları var bu tarzda kötü senaryoları özellikle de son zamanlarda buraya yazmamanı tavsiye ediyorum elbette böyle şeyleri başkalarından duyuyoruz falan ama bizlerin en azından birbirimizi korkutmaması gerekiyor diye düşünüyorum naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…