2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ay kıyamam sana ya çok tatlısın canım benim Allah güç kuvvet versin egzersiz gibi düşün üzülme bende her şeye üzülüp ağlamak istiyorum şu an istersen senin için ağlayabilirim
benim içinde aglarmısın başkasına söylenen lafı dahi üzerime alınıyorum normal de olaylara takılmayan bir yapım vardır ağla ağla gözümde yaş kalmıyor kötü bir haber iyi bir olay güzel bir anı herşeye aglıyorum

Çok sıcak menapozlu gibiyim klimayı kökledim millet üşüyor ben ateş atıyorum. Help
Bende de öyle bi hal var. Hala, bu grip mi korona mı neyse onu atlatamadım. Ondan mı oluyor diyeceğim ama sıcak basıyor, terliyorum, elimde yelpaze Bülent Ersoy gibi dolaşıyorum.

Bu katil civciv gerçekten benim ya hem ağlıyorum hem bıçağım elimde

Allaaaaah çok heyecanlı

Aslında eşin çok doğru söylüyor bana da okuyunca mantıklı geldi aslında her şey kısmet kesin dediğimiz hiç bi şey kesin olmuyor arkadaşımın doktoru da aylarca gitti anlık doğumdayken doktorun acil izne çıktığı söylendi ona göre kesindi ve mart ayında doğurmuştu gerçekten kısmet

Evet. Yanlış hatırlamıyormuşum.
Evet ladycigim doğru hatirliyorsun ben ilk haftalarda hale kayirana gittim çok pahalı bı hastane olmasına rağmen bebeğin haftasını geriden geldiğini söyledi birde A4 kağıdında bı ultrason görüntüsüyle yolladı bizi he drluguna lafım yok cokda güzel ilgilendi tatlı dilli hoş bir bayan ama başka dra gittigimde günüyle aynı çıktı bebiş o yüzden bidaha gitmedim ama yüzyıl da doğum yapıp çok memnun kalan bı iki arkadaşım var ersoya da detaylı ultrason zamanında gitmiştim Esra hocaya tam bir vasat bı kadindi koşarak uzaklaştım kişilik ve drluguna yazıklar olsun diyerek çıktım o derece en son bölgede karar kıldım yakinen eltimi görüp hemşireleri çocuk drlari vs çok çok memnun kalmıştık hastaneden bende yine bu kadar tecrübeden sonra bölgede karar kıldım ama hala Dr seçimi yapmadım bildiklerim tecrübe ettiklerim bu kadar umarım içine sinen güzel bı hastane bulursun

Tabiki ağlarım ne demek ağlıyım mı hemen ağlarım bak hatta ağlamak derken bile göz yaşım akabilir böyle bi saçmalık yaşıyorum ya

İnşallah canım rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Haklısın canım bı kaç eksiğim kaldı aslında çevremdeki herkes şimdiden alma şimdiden yapma deyince bende çok acele etmeden aldım ama henüz yıkayıp hazirlamadim eksikleri tamamlqyinca ilk işim çantamı hazırlamak artık ne olacağı belli olmuyor hepimiz hazırlıklı olmalıyız. Aslında bu aya kadar bol bol yedim herşeyi bu ay biraz kıstım şekerim çıkar diye hep sebze yoğurt ağırlıklı beslendim sanırım onun etkisi oldu

Ben gebeliğin başında esra günaya gidiyordum. İlla mutlaka ekstra tahlil dopler falan çıkardı. 8 haftalık gebelikte kalp atışı varken beni gereksiz doplere soktu emin olmak istemiş insan panik olup herşeyi kabul ediyor o an. Bir de o hastane ayakaltı gibi ya bi kaos var. Ben pek memnun kalmamıştım emsey daha konforlu gelmişti. Bi antipatim var yüzyıla karşı. Zeynep kamilde doğururum yine de yüzyıla gitmem o derece. En azından 3. Basamak yenidoğan yoğun bakımı var tabi Allah lazım etmesin

Sen şimdi emsey e mi gidiyorsun bacım ?

Bandırma canım memleketim <3
Onlar gelme demez annemde beni bandırmaya götürmek için ne diller döktü, hatta ısrarına sinir oldum en son :)
Dünde kayınvalidem arıyor onlarda 1,5 saat mesafede bayramda ne zaman geliyorsunuz diyor sori dedim gelmiyoruz çook isterdim gönlüm sizle ama gelemeyiz.

Bu bayram salsınlar bizi yaaa! Gerçekten gitmek de bi dert, birilerinin gelmesi de. Doğumdan sonra illa görüşülecek yani

Tabi ki muhakkak işinin hakkını verenler de var benim doktorumun sekreterleri de çok iyidir ama sen de takdir edersin ki çoğu bahsettiğim gibi. Çok yakın arkadaşlarım var sekreter onun anlattıklarını da biliyorum. Bizden çok siz mesai arkadaşları daha çok şahit oluyorsunuzdur eminim

geçti öi

En güzelini yapıyorsun otur evinde valla

En kısa zamanda çantanı hazırla canım artık 32 den sonra ne olacağını belli olmuyor hem daha fazla agırlasmadan yıkar ütülersn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…