2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim annem toplu o yüzden ondan faydalanıyorum
ohhh ne iyi işte
Tek kelime ile mü kem mel yapmışsın
Yaaa teşekkür ederim
Of ya bu kötü bi haber benim için ben bin tane don aldım bin tane tulum aldım ya
Alırsın canım daha yeni doğdunda hemen giymeyecek ya bi arkadaşıma sa yeni doğan alma fazla giyemiyor demişler kız az almış mesela o da gitti Yenidoğan aldı eksik kaldı birde kış bebesiydi yazın yine kolay zıbın yetiyor. Yani ortası yok Yenidoğan olsun da eksik olan 3 aylık olsun bi siparişine bakar yarın kapında zaten artık çoğu şey

Ya hurçlarımız aynı ne koydugunu lütfen bizlere de söyleee
Yaaaa çok tatlış hurçlar tabiii hemen söyleyim
Hemşireye verilecekler
Battaniye
Zıbın
Alt üst takım
Çorap, şapka, eldiven
2 adet bez neden 2 bilmiyorum ama herkes 2 koymuş kimisi alt açma koyuyormuş ben koymadım.

Yedekler
2 alt üst takım ve 2 zıbın
1 tane isimli tulum
2 çorap 2 şapka
3/4 ağız mendili
Müslin battaniye
3 tane alt açma
15 tane bez
Islak mendil ve pamuk
Pişik kremi

Kendim içinde 2 pijama bir gecelik sabahlık
Ped depend koydum ben ama 2 tane de normal ped koydum
2 tane yüksel bel iç çamaşırı 2 sütyen 2 çorap
Göğüs kremi gümüş kapak bunu kardeşim dedi ondan koydum
Havlu koydum duş vs almam lazım olursa diye
Ve kişisel bakım diş fırçası, macunu, tarak, roll on, şampuan
Hastaneden çıkarken giymek için bol elbise
Terlikleri giderken giymeyi planlıyorum.
Eğer foto çekimi olacaksa makyaj malzemesi ve saç şekillendirici ve lohusa tacı

Hey allahım yaaa çok iyi benimki de mesela ay uy diyorum ne olduuuu ne olduuu diye panikliyor ya dedim ki artık alış zorlanıyorum ben taklit yapınca sen hamile kal da ben seni göreyim yerinden kalkmayı bırak parmağını kıpırdatmazsın diyorum evet diyor

Ben lego alıcam vinçli trenli bir set ben hastanedeyken oynar yapmaya çalışırlar vakit geçer diye düşündüm ama kutu fikri de çok güzelmiş çerçeve fikrini çok beğendim özellikle. Bizim abi 3 yaş anlar mı bilmiyorum ama gerçi anlamaz dediğim bir sürü şeyi anlıyor yapıyor
Benimde ev yakın ama eşime iç zıbın getir desem eldiven alır gelir o kadar bilmiyor neyin ne olduğunu
Ahahahha çok gülüyorum mesajlarına
Bizim de sonradan lazım olan eşyalarımız olmuştu eşim birkaç kez gidip geldi eve. Mesela müslini az koymuşum, bebişin konduğu sürülebilir bir yatak var ona temiz nevresim sermiyorlarmış onu düşünememişti. Eşim hemen evden aldı geldi. Evin hastaneye yakın olması da bu açıdan avantaj sağlıyor

Tabiki öyle sadece israf oldu diye üzülüyorum çünkü gerçekten biraz çok almışım

Ahahahhahaha maşallah size benimki 101 kilo onu tutsam bi daha ben kalkamam gibi bi şey

Çok teşekkür ederiz postacı sana canım bu arada o hurçları ben 30 da yıkadım 600 de sıktırdım hiç bi şey olmadı haberin olsun

Aaaaaa bak temiz nevresim çooook mantıklı asla düşünemezdim ne demek siz gülünce bende gülüyorum çok mutlu oluyorum hep birlikte gülelim zaten çok ağlıyoruz

Tabiki öyle sadece israf oldu diye üzülüyorum çünkü gerçekten biraz çok almışım
Ne kadar çok aldın yahuuuu o zaman günde 2/3 kere değiştir israf olmaz belki kakası taşar çişi taşar öyle düşünme olsun olmadı boydan kısa gelirse ek çıtçıtlar satılıyor büyütülüyor ondan al.
Çok teşekkür ederiz postacı sana canım bu arada o hurçları ben 30 da yıkadım 600 de sıktırdım hiç bi şey olmadı haberin olsun
Ne demekkk evet evet bende yıkadım hiçbir şey olmadı dediğim gibi ama grileri mesela aynı derecede yıkadım onlar patladı BİM’den almıştım annem dikti hepsini

Anlar bence ya her şeyden haberleri oluyor cin gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…