- 24 Temmuz 2024
- 2.036
- 6.069
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.601
Ya hurçlarımız aynı ne koydugunu lütfen bizlere de söyleeeBu da valizterlikleri de telaştan unutmazsam giderken giyicem
Benim annem toplu o yüzden ondan faydalanıyorum
Yaaa teşekkür ederimTek kelime ile mü kem mel yapmışsın
Alırsın canım daha yeni doğdunda hemen giymeyecek ya bi arkadaşıma sa yeni doğan alma fazla giyemiyor demişler kız az almış mesela o da gitti Yenidoğan aldı eksik kaldı birde kış bebesiydi yazın yine kolay zıbın yetiyor. Yani ortası yok Yenidoğan olsun da eksik olan 3 aylık olsun bi siparişine bakar yarın kapında zaten artık çoğu şeyOf ya bu kötü bi haber benim için ben bin tane don aldım bin tane tulum aldım ya
Hahaha ya birazı da kardeşimin bebeğinden geldi çünkü geçen sene temmuz da doğdu o da ve erkek çok iyi oldu3 parça kıyafet alan ben
Sağlıkla güzel günlerde giyinsin inş
Ahhahahahah ayyy bu erkolar yaaaaa offfKız öyle deme hamilelik boyunca benden daha hamileydi benden çok doğurur dışarıda o
Benim ilk gebelikte de olduğu için pek üzülmedim zaten vardı öncesinde diyip avutuyorum kendimiEvet ama çatlaklarda insanı üzüyor şerit şerit
Dün akşam diyorum ki ayaklarım çok ağrıyor azıcık masaj yapsanaAhhahahahah ayyy bu erkolar yaaaaa offf
Yaz sıcağında dayanabilirsen vallahi helal olsunSeviyorum açıkcası ama bebişten sonra ne olurum onu yaşayıp görücem acıkcası
Yaaaa çok tatlış hurçlarYa hurçlarımız aynı ne koydugunu lütfen bizlere de söyleee
Hey allahım yaaa çok iyiDün akşam diyorum ki ayaklarım çok ağrıyor azıcık masaj yapsananeyse yaptı sonra evin içinde taklitimi yapiyo yataktan kalkarken ben ona çağırıyorum mustafa gel beni tut diye o da bana bagiriyo gizem gel beni tut
Ben lego alıcam vinçli trenli bir set ben hastanedeyken oynar yapmaya çalışırlar vakit geçer diye düşündüm ama kutu fikri de çok güzelmiş çerçeve fikrini çok beğendim özellikle. Bizim abi 3 yaş anlar mı bilmiyorum ama gerçi anlamaz dediğim bir sürü şeyi anlıyor yapıyorKızlar bir sorum olucak ; oğlum 5 yaşında kardeşi doğunca ona bir abi kutusu vermek istiyorum içinde anlamlı hediyeler olsa diye düşündüm siz böyle bir sey yapıcak mısınız neler koyabilirim içineSevdiği oyuncağı , biraz çikolata koyucam baska ne olabilir
Ahahahha çok gülüyorum mesajlarınaBenimde ev yakın ama eşime iç zıbın getir desem eldiven alır gelir o kadar bilmiyor neyin ne olduğunu
Tabiki öyle sadece israf oldu diye üzülüyorum çünkü gerçekten biraz çok almışımohhh ne iyi işte
Yaaa teşekkür ederim
Alırsın canım daha yeni doğdunda hemen giymeyecek ya bi arkadaşıma sa yeni doğan alma fazla giyemiyor demişler kız az almış mesela o da gitti Yenidoğan aldı eksik kaldı birde kış bebesiydi yazın yine kolay zıbın yetiyor. Yani ortası yok Yenidoğan olsun da eksik olan 3 aylık olsun bi siparişine bakar yarın kapında zaten artık çoğu şey
Bunlar hiç bi şekilde geçmezmi yaniBenim ilk gebelikte de olduğu için pek üzülmedim zaten vardı öncesinde diyip avutuyorum kendimi
Ahahahhahaha maşallah size benimki 101 kilo onu tutsam bi daha ben kalkamam gibi bi şeyDün akşam diyorum ki ayaklarım çok ağrıyor azıcık masaj yapsananeyse yaptı sonra evin içinde taklitimi yapiyo yataktan kalkarken ben ona çağırıyorum mustafa gel beni tut diye o da bana bagiriyo gizem gel beni tut
Çok teşekkür ederiz postacı sanaYaaaa çok tatlış hurçlartabiii hemen söyleyim
Hemşireye verilecekler
Battaniye
Zıbın
Alt üst takım
Çorap, şapka, eldiven
2 adet bez neden 2 bilmiyorum ama herkes 2 koymuş kimisi alt açma koyuyormuş ben koymadım.
Yedekler
2 alt üst takım ve 2 zıbın
1 tane isimli tulum
2 çorap 2 şapka
3/4 ağız mendili
Müslin battaniye
3 tane alt açma
15 tane bez
Islak mendil ve pamuk
Pişik kremi
Kendim içinde 2 pijama bir gecelik sabahlık
Ped depend koydum ben ama 2 tane de normal ped koydum
2 tane yüksel bel iç çamaşırı 2 sütyen 2 çorap
Göğüs kremi gümüş kapak bunu kardeşim dedi ondan koydum
Havlu koydum duş vs almam lazım olursa diye
Ve kişisel bakım diş fırçası, macunu, tarak, roll on, şampuan
Hastaneden çıkarken giymek için bol elbise
Terlikleri giderken giymeyi planlıyorum.
Eğer foto çekimi olacaksa makyaj malzemesi ve saç şekillendirici ve lohusa tacı
Aaaaaa bak temiz nevresim çooook mantıklıBen lego alıcam vinçli trenli bir set ben hastanedeyken oynar yapmaya çalışırlar vakit geçer diye düşündüm ama kutu fikri de çok güzelmiş çerçeve fikrini çok beğendim özellikle. Bizim abi 3 yaş anlar mı bilmiyorum ama gerçi anlamaz dediğim bir sürü şeyi anlıyor yapıyor
Ahahahha çok gülüyorum mesajlarına
Bizim de sonradan lazım olan eşyalarımız olmuştu eşim birkaç kez gidip geldi eve. Mesela müslini az koymuşum, bebişin konduğu sürülebilir bir yatak var ona temiz nevresim sermiyorlarmış onu düşünememişti. Eşim hemen evden aldı geldi. Evin hastaneye yakın olması da bu açıdan avantaj sağlıyor
Ne kadar çok aldın yahuuuuTabiki öyle sadece israf oldu diye üzülüyorum çünkü gerçekten biraz çok almışım
Ne demekkkÇok teşekkür ederiz postacı sanacanım bu arada o hurçları ben 30 da yıkadım 600 de sıktırdım hiç bi şey olmadı haberin olsun
Kız sus birde eşim dönüş yaptıktan sonra Adana ya yerleşicez 50 derece sıcak bakalım hahahahahhaYaz sıcağında dayanabilirsen vallahi helal olsun
Hele doğsun bebiş koşa koşa gidiyor musun göreceğiz
Ay benımde aynı böyle açıkta duruyor bısey eklerim fln diyeBu da valizterlikleri de telaştan unutmazsam giderken giyicem
Aynen benimde öyle bakalım ne zaman okeyimmm dicemAy benımde aynı böyle açıkta duruyor bısey eklerim fln diye
Anlar bence ya her şeyden haberleri oluyor cin gibilerBen lego alıcam vinçli trenli bir set ben hastanedeyken oynar yapmaya çalışırlar vakit geçer diye düşündüm ama kutu fikri de çok güzelmiş çerçeve fikrini çok beğendim özellikle. Bizim abi 3 yaş anlar mı bilmiyorum ama gerçi anlamaz dediğim bir sürü şeyi anlıyor yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?