- 10 Aralık 2017
- 2.086
- 8.096
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.641
Gerginlikten olsaydı ben 20.haftalarda doğurmuştum bizim evde her gün bağrış çağrış ağlama aksiyonkız böyle akıntı mı olur ki bişey dicem seninde bebiş öndeydi dimi tombiş bebeklerde normalmi ki acaba acile kesin gidecem de inşaallah eşim gelince artık ona iş yerinde arayıp deseydim doğum konvoyuyuyla gelirdi:) gelen çiş değildi sadecebundan eminim birazda korkuyorum acile gitmeye ama gitmek en doğrusu gibi bu hafta evimde hep gerginlik oldu kavgalar falan eşimle ben arasında değil ama diğer aile bireylerimiz çok yordu sanırım gerginlikten olmuşda olabilir belki
Ben yapılıyım baba da öyle zayıf olacağını zannetmiyorum gitti boşa paracıklar ama olsun napayımCanım yanlış konuya etiket aldım ama şöyle ki benim oğlum biraz zor büyüdü zor kilo aldı kiloyu hep sınırdan aldığı için yavaş büyüdü haliyle ben yenidoğan 3 takım hastane çıkışı geri kalanı 0-3 şekilde almıştım o yenidoğan takımlarını 2 Ay giydi düşün
Yani hiç kendini üzme bebeğin durumuna göre giyilir her türlü olmazsa dediğin gibi kardeş olursa o kullanır vs
Ben şimdi abiden çoğu zıbın tayt vs çok sadece yazlık 5-6 tane tulum aldım onları da 1-3 Ay aldım çünkü 3 Ay giyecek kış gelecek bol bol durmasın dedim
Canım inşAllah çiştir de sen anlamamışsındır ya su olsa daha gelmesi lazımsaat 10 civarını buluyor da bugün son mesai belki erken gelir ya çok mu problemli gebeyim ben diye taktım kendime
Tam yazıyordum kiVaalbara neredesin diye ses verdin.merak etttim seni..
Velady peacock nerelerdesin merak ettim
Canlarım
Mantıklı canım bunu not ettim aklımainşallah canım
Nevresim derken çok küçük zaten yatakları temiz bir müslin iş görür
Ne güzel ya ben benimkinin yanında korkar bu diye bağıramam sancıda hahahahaAhahahaha ayyy çok gülüyorum sana kuzum anlatışın şahane her şeyden öncekocana da ayrı güldüm ya Allah'ım benimki çok fena valla gözü kara kolay kolay korkmaz bir şeyden ben korkarım o beni rahatlatır daha korkma falan diye sağolsun o yüzden o yanımda olsun sürekli istiyorum pimpiriklidir evet ama korkak değildir
Amin inşallah delirmeden dogursak sonra deliririz zaten kuzum
Ahahahahajana yeminle aynısı bu kadar mı olur yaaşkım sırtım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, belim bacaklarım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, midem bulanıyor diyorum benimde bulanıyor diyor hiç benimle ilgilenmiyorsun diyorum masaj yapmiyorsun ne haldesin diye sormuyorsun diyorum sende benimle ilgilenmiyorsun diyor. Farkında mısın hamile olan benim dedim
Ah ahhh o uykusuz geceleri sen bana sor.. 5 yaşında neredeyse artık. Hala düzen yok. 2 sene zombi gibi gezdim ben sabahlara kadar uyumazdı.. uyku yönünden kızıma benzer diye hiç düşünmedim kardeş çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum. Migren ataklari uykusuzluklar agladigim geceler. Eşim çok ısrar etti kardessiz olmaz.diye bende düşündüm benim 2 kardeşim.var onların desteği iyi geliyor arada. Kızım yalnız kalmasin kardeşi ile birbirlerine destek olsunlar dedim. İnşallah uykusu benzemez.. aminn
su olsaydı devam ederdi diyenlerde var durdu diye rahatım sanırım birazdaEvet bugün nerelerdesinizlady peacock Vaalbara ?
Ben sadece yenidoğan kıyafeti aldım, diğerlerini sonra alırım ihtiyaç duydukça. Dolap, çocuk odası vs yok bizde yer kısıtlı.
Su gelme ciddiye alınmalı diye biliyorum en azından başka bir doktordan randevu alsan iyi olabilir.
resnen heyecanımı tam olarak yaşayamadım kavgalardanGerginlikten olsaydı ben 20.haftalarda doğurmuştum bizim evde her gün bağrış çağrış ağlama aksiyon
Progestan kullanıyor musun? O da bazen su gibi bazen kremsi akıntı yapabiliyor. İstersen ph pedleri var eczaneden al renk değişimiyle anlaşılıyormuş amniyon olup olmadığıkız böyle akıntı mı olur ki bişey dicem seninde bebiş öndeydi dimi tombiş bebeklerde normalmi ki acaba acile kesin gidecem de inşaallah eşim gelince artık ona iş yerinde arayıp deseydim doğum konvoyuyuyla gelirdi:) gelen çiş değildi sadecebundan eminim birazda korkuyorum acile gitmeye ama gitmek en doğrusu gibi bu hafta evimde hep gerginlik oldu kavgalar falan eşimle ben arasında değil ama diğer aile bireylerimiz çok yordu sanırım gerginlikten olmuşda olabilir belki
ama yani çişde insan tutamaz olurmu yaaCanım inşAllah çiştir de sen anlamamışsındır ya su olsa daha gelmesi lazım
benim dişim iki haftadır acıyor dediler yadak gebelikteCanlarım
Dişimin dolgusu düşmüş. Dişçiye gittim geldim. Pert olmuşum. Dönünce uyudum. Şimdi ayaklandım daha. Yemek yiyeyim gözlerim açılsın döncem ben size
Canım hamilelikte tutulamayabiliyor sen git yine de ne olur ne olmaz zaten onlar bakacaklar anlayacaklar bize de haber ver ne olur ne olmazama yani çişde insan tutamaz olurmu yaa( erken mi yaşlandım ben hiç çişim var gibi hissetmemiştim
Canım normalde akıntın olur muydu ?su olsaydı devam ederdi diyenlerde var durdu diye rahatım sanırım birazda
Ben 23. Haftada kaçırdım bir kezama yani çişde insan tutamaz olurmu yaa( erken mi yaşlandım ben hiç çişim var gibi hissetmemiştim
Tam yazıyordum kiVaalbara neredesin diye ses verdin.merak etttim seni..
Velady peacock nerelerdesin merak ettim
Evet bugün nerelerdesinizlady peacock Vaalbara ?
Ben sadece yenidoğan kıyafeti aldım, diğerlerini sonra alırım ihtiyaç duydukça. Dolap, çocuk odası vs yok bizde yer kısıtlı.
Su gelme ciddiye alınmalı diye biliyorum en azından başka bir doktordan randevu alsan iyi olabilir.
Benim sinirim geçmiyor hiç, hık dese bıçaklayacağım ya böyle bir ruh halindeyim 15 haftadırresnen heyecanımı tam olarak yaşayamadım kavgalardan
Doktorum tecrübeli biri ona güveniyorum.benim dişim iki haftadır acıyor dediler yadak gebelikte
hayır kullanmıyorum canımProgestan kullanıyor musun? O da bazen su gibi bazen kremsi akıntı yapabiliyor. İstersen ph pedleri var eczaneden al renk değişimiyle anlaşılıyormuş amniyon olup olmadığı
hep aynıyız sanırım kilo çirkinlik düşüncesi eşler de anlayışlı olmalılar da nerde benimki hem ağlatır sonrada ağlayorum diye kızarBenim sinirim geçmiyor hiç, hık dese bıçaklayacağım ya böyle bir ruh halindeyim 15 haftadırhaliyle adam da bir yerde sesini çıkarıyor ve film kopuyor sürekli. İnş doğurunca geçer. Bu ara bir de kendimi aşırı çirkin hissediyorum zaten kilolar geldi hareket kısıtlı ne yesem gak guk yapan orasını burasını açıp poflayan bir kadın oldum. Eşim evden çalışıyor, bizim şirket iflas edince aylardır ben de evdeyim. Bu da çok zorladı epey sancılı geçti benim gebelik Allahtan kızım çok güçlü ne badireler atlattık hiç üzmedi anneyi kurban olduğum. Bunları yazarken ağlamam şaka midur peki
Eşin evde olması zaten başlı başına bi mevzu. İlla bi elektriklenme oluyor. Benimki de evde bu ara.Benim sinirim geçmiyor hiç, hık dese bıçaklayacağım ya böyle bir ruh halindeyim 15 haftadırhaliyle adam da bir yerde sesini çıkarıyor ve film kopuyor sürekli. İnş doğurunca geçer. Bu ara bir de kendimi aşırı çirkin hissediyorum zaten kilolar geldi hareket kısıtlı ne yesem gak guk yapan orasını burasını açıp poflayan bir kadın oldum. Eşim evden çalışıyor, bizim şirket iflas edince aylardır ben de evdeyim. Bu da çok zorladı epey sancılı geçti benim gebelik Allahtan kızım çok güçlü ne badireler atlattık hiç üzmedi anneyi kurban olduğum. Bunları yazarken ağlamam şaka midur peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?