2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Gerginlikten olsaydı ben 20.haftalarda doğurmuştum bizim evde her gün bağrış çağrış ağlama aksiyon

Ben yapılıyım baba da öyle zayıf olacağını zannetmiyorum gitti boşa paracıklar ama olsun napayım

Ne güzel ya ben benimkinin yanında korkar bu diye bağıramam sancıda hahahaha

su olsaydı devam ederdi diyenlerde var durdu diye rahatım sanırım birazda

Progestan kullanıyor musun? O da bazen su gibi bazen kremsi akıntı yapabiliyor. İstersen ph pedleri var eczaneden al renk değişimiyle anlaşılıyormuş amniyon olup olmadığı

su olsaydı devam ederdi diyenlerde var durdu diye rahatım sanırım birazda
Canım normalde akıntın olur muydu ?

Benim gebeliğin başından itibaren akıntım var. 1-2 tane bir tl kadar yer ıslatıyor çamaşırda. O yüzden günde 2-3 kez çamaşır değiştiyorum.

Turnosol pedle anlaşılıyormuş amniyon sıvısı olup olmadığı..

ama yani çişde insan tutamaz olurmu yaa( erken mi yaşlandım ben hiç çişim var gibi hissetmemiştim
Ben 23. Haftada kaçırdım bir kez Çok sıkışıktım yetişemedim azcık kaçtı. Bir kez de hapşırırken oldu geçen hafta. Olabiliyor. Yani sanırım normaldir. Umarım

Tam yazıyordum ki Vaalbara neredesin diye ses verdin.merak etttim seni..

Ve lady peacock nerelerdesin merak ettim

Bebişin yatağının alezini falan yıkadım nevresimini yıkadım onları hallettim, utuledim, oğlumla top oynadik yoruldum ağrım da vardı yattım uyudum bende, arada girdim konulara baktım, sağolun canlarim

resnen heyecanımı tam olarak yaşayamadım kavgalardan
Benim sinirim geçmiyor hiç, hık dese bıçaklayacağım ya böyle bir ruh halindeyim 15 haftadır haliyle adam da bir yerde sesini çıkarıyor ve film kopuyor sürekli. İnş doğurunca geçer. Bu ara bir de kendimi aşırı çirkin hissediyorum zaten kilolar geldi hareket kısıtlı ne yesem gak guk yapan orasını burasını açıp poflayan bir kadın oldum. Eşim evden çalışıyor, bizim şirket iflas edince aylardır ben de evdeyim. Bu da çok zorladı epey sancılı geçti benim gebelik Allahtan kızım çok güçlü ne badireler atlattık hiç üzmedi anneyi kurban olduğum. Bunları yazarken ağlamam şaka midur peki

benim dişim iki haftadır acıyor dediler yadak gebelikte
Doktorum tecrübeli biri ona güveniyorum.
2 hafta önce iki dişime müdahale etti. İğne yapmadı. Spreyle hafif bi anestezi uyguladı. Çalkalayıp tükürdüm.

Bu dolgusu düşen dişimi direkt kapattı. Ama diş böyle yan yatıyor damakta. Dişin hem boy hem kök kısmında çürük başlangıcı vardı. Dişin konumundan durusundan sebep dolgu durmadı dedi. Bugün başka bi sistemle kapattı.

Uzun süreli de olabilir yine düşebilir de dedi. Düşerse doğumdan sonra anestezi ile o kısımları daha aşındırıp sinire yakın çünkü, gerekse kanal tedavisi gibi derin işlem yapıcam dedi.

hep aynıyız sanırım kilo çirkinlik düşüncesi eşler de anlayışlı olmalılar da nerde benimki hem ağlatır sonrada ağlayorum diye kızar

Eşin evde olması zaten başlı başına bi mevzu. İlla bi elektriklenme oluyor. Benimki de evde bu ara.

Bi arkadaşım diyordu ki, bazen eşimin diğer odada nefes aldığını bilmek bile sinirimi bozuyor

Geçecek bacım. Bu haller kalıcı değil. Adamların da aklı varsa idare edecekler. Kalıcı şekilde hasar bırakacak büyük tartışmalardan kaçınmak gerek. Bu günler geçer de hasar kalmasın.

Kiloları takmayın gözünüzü seveyim. Uçup gidecek onlar. Gitmeyeni de el ele verip göndereceğiz.

Bi de hava ısındı ya, ödem tutmaya da başladık. Tartıda gördüğünüz sayılar tam gerçek kilo da değil. Suyu bırakmayın, abur cubur yemeyin yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…