- 24 Temmuz 2024
- 1.385
- 3.391
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.561
Ay benimki korkak tavuk çocuk tekme atarken karnıma ilk zamanlar eline gelince korkuyorduYıka kuzum yıka hazır olsun artık çantan
Kız şehir değiştiremiyorum ilçeye gidicem 50 dklik mesafe. Eşim de kendi ilçesine gidecek onunki de 2 saat falan.Ama kafamdaki senaryoları bir bilsen var ya ohooo.. halbuki abim babam yanımda olacak hemen getirirler beni ama gel de deli gönüle anlat sanırım eşim yetişemez diye ya da ilk anda yanımda olmazsa diye güvende hissetmiyorum ondan destek alıyorum en çok ya.
Kız bende seviyordum bir zamanlarsonra ilk çocuk oldu anne topuzu bir yapıştı salına salına gezemiyorum artık gözlerim yaşlı hey gidi gençlik
İnan aynı şeyleri düşünüyoruz kuzum seveceğine eminim ama gece uyanıp gelir mi ağladıkça bir de onu uyutmaya çalışır miyim iki çocuk arasında delirir miyim kafamda milyon soru
AhhahahahBende doktor dedi diye diyorum ahahahhahaadoktor deyince iyi gelin deyince kötü
Ben Beylikdüzü Medicana da yapacağımCanım bezmialeme gidiyorum orda dogum yapıcam nasip olursa senin hangi hastane
Hayır hastane de eve yakın eksik olsa illa alınır getirilirOf inan ki bende öyle hissediyorum ne koymadım acaba daha ne koymalıyim derken derken sürekli eksiklik hissi var
Ah ha hayalimdeki koca benimki aşırı aileci akrabası çok değil ama aşırı anacıAhhahahahhayır bu iş kocama yaradı oh bahanem hazır diyor o benden daha meraklı gitmemeye kv zaten memlekette o yüzden gidemem ama kocam akrabalarını sevmiyor o yüzden ona gün doğdu
Çocuk uyumayıp gazdan seni de uyutmazsa pes ediyorsun bir de bununla mı uğraşcam deyip sarip sarmalayip bir toka geciriyorsun sonra bakıyorsun hep öyle gezmişsinBakalım ben ne zaman pes edeceğim
AhahahahAy benimki korkak tavuk çocuk tekme atarken karnıma ilk zamanlar eline gelince korkuyorduişte bu bi yengeç erkeği bu arada çamaşırlarım size selam söylüyor
Alt Pijama kardeşliği aynısı bende de varAy benimki korkak tavuk çocuk tekme atarken karnıma ilk zamanlar eline gelince korkuyorduişte bu bi yengeç erkeği bu arada çamaşırlarım size selam söylüyor
Benimde ev yakın ama eşime iç zıbın getir desem eldiven alır gelir o kadar bilmiyor neyin ne olduğunuHayır hastane de eve yakın eksik olsa illa alınır getirilirama ne bilim yaniii eksikte olmasın panik olurum diyorum
Ah ha hayalimdeki koca benimki aşırı aileci akrabası çok değil ama aşırı anacıneyse diyorum benimde oğlum yengeç olucagı için o da aynı olucak
Aynen öyle aynen hastane on dk mesafede banaHayır hastane de eve yakın eksik olsa illa alınır getirilirama ne bilim yaniii eksikte olmasın panik olurum diyorum
Organizer benimde aynısıAlt Pijama kardeşliği aynısı bende de varorganizer de aynısı
Mekan da aynı
Kader bizi bir araya getiriyor
Benim hiç öyle bi kocam yok yaÇocuk uyumayıp gazdan seni de uyutmazsa pes ediyorsun bir de bununla mı uğraşcam deyip sarip sarmalayip bir toka geciriyorsun sonra bakıyorsun hep öyle gezmişsinşaka bir yana inşallah gazsız dertsiz uykusu düzenli bebeklerimiz olur amin Yarabbimmmm
Ahahahahbenimki korkmaz kız gözü karadır maşallah ama yanımda olsun istiyorum ben korkuyorum o ne var gelirim yetişirim.modunda aleyküm selam canım bizden de onlara selam olsun
Ahhahahha ben tekrar tekrar anlattım ama zaten annemler falan gider alır en kötü kocam oğlunu bırakmaz sanmamBenimde ev yakın ama eşime iç zıbın getir desem eldiven alır gelir o kadar bilmiyor neyin ne olduğunu
Eee canım kalpten kalbe bir yol vardır görünmeeezAlt Pijama kardeşliği aynısı bende de varorganizer de aynısı
Mekan da aynı
Kader bizi bir araya getiriyor
Evet bozuluyor valla gidip gelip valize bakıyorumAynen öyle aynen hastane on dk mesafede banakocam hemen getirir ne eksikse ama niye ben bu kadar kafayı bozuyorum bir de o düşünce ile bilmiyorum
Eksiğim olmaması için galiba bütün çamaşırları hurca sığdıracağım sığar bu arada heAhhahahha ben tekrar tekrar anlattım ama zaten annemler falan gider alır en kötü kocam oğlunu bırakmaz sanmam
Ahhahaha sığar sığar ben 2 yedek koydum birde isimli yaptırdığımı belki fotoğraf çekeriz diye hala da yer varEksiğim olmaması için galiba bütün çamaşırları hurca sığdıracağım sığar bu arada he
O yüzden yedek kıyafetleri yanına al tatlımBenimde ev yakın ama eşime iç zıbın getir desem eldiven alır gelir o kadar bilmiyor neyin ne olduğunu
Ben daha isimli yaptırmadım onu yaptırıcam inş bayramdan sonra hastaneden sonra annemlere gideceğiz bakalım onun için kendimize de bavul haızlemamız lazım bu arada evlerimizin arası arabayla 10 dk ama git gel yapamamAhhahaha sığar sığar ben 2 yedek koydum birde isimli yaptırdığımı belki fotoğraf çekeriz diye hala da yer varel kadar şeyler zaten anam ne olacak
Öyle yapacağım canım ya baya yanıma alırım ordan anneme geçeceğiz zatenO yüzden yedek kıyafetleri yanına al tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?