- 4 Temmuz 2018
- 4.050
- 7.810
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.581
20 günde geldi benim yaptırdığım süreyi göz önüne al arkadaşım her yer aynı değildir tabi ama sen sorarak yaptır. Aaa annende mi kalacaksın oh ne güzel bana da annem gelecek o kalacakBen daha isimli yaptırmadım onu yaptırıcam inş bayramdan sonra hastaneden sonra annemlere gideceğiz bakalım onun için kendimize de bavul haızlemamız lazım bu arada evlerimizin arası arabayla 10 dk ama git gel yapamam
Bence 1 ay ama sen bana güvenme bende acemiyimÖyle yapacağım canım ya baya yanıma alırım ordan anneme geçeceğiz zatenbu bebekler yenidoğan kıyafetlerini ne kadar giyiyorlar acaba
En kötü anacugumun donlarını giyerim geçen gün gittim kaldım benim 2 donum var değişe değişe onları giyiyorum anamın bi donu oldu hemen aldım onu dedim bunu doğurunca veririm20 günde geldi benim yaptırdığım süreyi göz önüne al arkadaşım her yer aynı değildir tabi ama sen sorarak yaptır. Aaa annende mi kalacaksın oh ne güzel bana da annem gelecek o kalacaksenin de işin çok bol bol pijama koy rahat elbiseler en güzeli
Ben çok aldım salak gibi Öf yaBence 1 ay ama sen bana güvenme bende acemiyimben yenidoğan fazla almadım hastane cıkısları 3 zıbın 3 alt pijama gerisi 3-6- aylık
Yani doğduğu boy vs de önemli heralde ve aldığı kilo gelişime göre ama 1 ay giyerler bence de ya ben de Yenidoğan az aldım hep 3 aylıkBence 1 ay ama sen bana güvenme bende acemiyimben yenidoğan fazla almadım hastane cıkısları 3 zıbın 3 alt pijama gerisi 3-6- aylık
hahahhahah yaaaaa anacuklarrrr anacukklarEn kötü anacugumun donlarını giyerim geçen gün gittim kaldım benim 2 donum var değişe değişe onları giyiyorum anamın bi donu oldu hemen aldım onu dedim bunu doğurunca veririm
20 günlük bebişi var arkadaşımın.Ben çok aldım salak gibi Öf yaneyse bunlar diğer çocuğa da olur inş
Bende canım 3 aylık 6 aylık aldım yani arkadaşm 3 aylık olanı filan giydiriyormus öyle dediYani doğduğu boy vs de önemli heralde ve aldığı kilo gelişime göre ama 1 ay giyerler bence de ya ben de Yenidoğan az aldım hep 3 aylık
hahahhahah yaaaaa anacuklarrrr anacukklariyi yapmışsın bende üzerime olan şeyi hemen kapıyorum şu sıralar zaten her şey dar artık
Evet bizde yeğenime geçen sene hep zıbınları 3 aylık giydirdik 1. Ayından sonraBende canım 3 aylık 6 aylık aldım yani arkadaşm 3 aylık olanı filan giydiriyormus öyle dedi
33 ten selamlar annişlerHeybetimi gizli tutamıyorum
Bende kocam unutur diye 35 ten sonra arabanın arkasından indirme diyorum tamam öyle yapalım yoksa unuturum diyoBu da valizterlikleri de telaştan unutmazsam giderken giyicem
Benim annem toplu o yüzden ondan faydalanıyorumYani doğduğu boy vs de önemli heralde ve aldığı kilo gelişime göre ama 1 ay giyerler bence de ya ben de Yenidoğan az aldım hep 3 aylık
hahahhahah yaaaaa anacuklarrrr anacukklariyi yapmışsın bende üzerime olan şeyi hemen kapıyorum şu sıralar zaten her şey dar artık
Ama 3 6 ay adı üstünde 3 ay giymeleri lazım o zaman yani20 günlük bebişi var arkadaşımın.
Yeni doğduğu fotosu ile bugun de atmıştı yine fotoğraf büyümüş yani sanki boyu uzamısbaya toparlamıs
Gittim canım bugün hem dahiliye hemde diyetisyen dahiliye çok normal dedi istemediğimiz bir durum ama korkulacak kadar yüksek değil emin olun dedi ilaca gerek duymuyorum o sebeple diyince bende Şiraz rahatladım açıkçası çok haklısın sözlerinde aynı şeyleri diğer oğlumdada yaşamıştım ama bu şekilde ani yükselmeler asla olmuyordu şekerimde aksine sürekli düşüyordu her gebelik farklı ben yemesemde yükseliyor strese dayalı olduğunu düşünüyorum ben üç aylık şeker ölçümümde 4.9 açlıkta 80 85 bu yükselmeler tamamen yoğun stresten benceOyy maşallah tam bir tosuncuk geliyor desene
Sana da geçmiş olsun canım
36-37 hafta gibi çatı muayenesi yapılıyor planlı sezeryanlara gün veriliyor canım
Ayy vallahi öyle 1 ay sonra kucağımıza alacağız inşallah yeni bir maraton başlayacak ya
Eşim de oğluşumuz bakalım abisi gibi mi olacak nasıl olacak diye merak ediyor son günlerde, bende acaba abisi bebek ağladıkça ne yapacak seveyim derken zarar verir mi, gece o uyandıkça abisi de duyunca uyanır mı gibi gibi sorular dönüyor aklımda
Ben ilk gebeliğimde 39.haftada kalçamda 3 çizgi gördüm başka çatlamadım biraz genetik sanırım
Yaa çok güzel bir düşünce sevdiği bir dergi kitap vs olabilir güzel bi çerçeve olur işte buna kardeşin ile ilk fotoğrafını koyacağız arkasına not yazacağız kardeşin büyüyünce okuyacaksın gibi şeyler dersin mutlu olur daha iyi kabullenir kardeşini
Benim oğlum 19 aylık kardeşi doğunca 20 aylık olacak acaba bende öyle bir şey yapsam anlar mı kardeşin getirdi sana bunları filan desem
Kuzum akciğer en son gelişen organlardan o yüzden kilosunun iyi olmasının küveze girmekle bi alakası yok kilosu olup solunum sıkıntısı olursa da küveze girebilir ya da kilosu az olup solunum sıkıntısı yoksa küveze girmez.
Mesela yakın arkadaşımın kızı 38+4de sezeryan oldu onda da preeklemsi vardı kilosu 3350 idi ama küvezde kaldı 20 gün kadar solunum sıkıntısı olduğu için
Benim oğlum 2780 gr doğdu ama hiç solunum sıkıntısı olması küveze felan da girmedi.
Genelde 2500 altı düşük doğum ağırlığı sayıldığı için onlar direk küveze alınıyor
Sen şekerine dikkat edip bebeğini anne karnında mümkün olduğunca tutmaya bak bebişlerin gelişimi 36 sonrası ancak tamamlanmaya başlıyor çünkü
İri bebek su fazlalığı vs durumlar da direk erken doğum sezeryan endikasyonu oluyor o yüzden yine bebeğin için yerinde olsam 1 ay giderim diyetisyene ekstra dikkat ederim
Tek kelime ile mü kem mel yapmışsınoğluşun dolabı
Of ya bu kötü bi haber benim için ben bin tane don aldım bin tane tulum aldım yaEvet bizde yeğenime geçen sene hep zıbınları 3 aylık giydirdik 1. Ayından sonra
Bana kendisi dedi valizi yap koyalım diye çünkü aşırı telaş yapacak biliyorumBende kocam unutur diye 35 ten sonra arabanın arkasından indirme diyorum tamam öyle yapalım yoksa unuturum diyokocamı tanıyorum ya
3 parça kıyafet alan benoğluşun dolabı
Kız öyle deme hamilelik boyunca benden daha hamileydi benden çok doğurur dışarıda oBana kendisi dedi valizi yap koyalım diye çünkü aşırı telaş yapacak biliyorumhayır doğuran biziz onlara ne oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?