2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
20 günde geldi benim yaptırdığım süreyi göz önüne al arkadaşım her yer aynı değildir tabi ama sen sorarak yaptır. Aaa annende mi kalacaksın oh ne güzel bana da annem gelecek o kalacak senin de işin çok bol bol pijama koy rahat elbiseler en güzeli

En kötü anacugumun donlarını giyerim geçen gün gittim kaldım benim 2 donum var değişe değişe onları giyiyorum anamın bi donu oldu hemen aldım onu dedim bunu doğurunca veririm

Bence 1 ay ama sen bana güvenme bende acemiyim ben yenidoğan fazla almadım hastane cıkısları 3 zıbın 3 alt pijama gerisi 3-6- aylık
Yani doğduğu boy vs de önemli heralde ve aldığı kilo gelişime göre ama 1 ay giyerler bence de ya ben de Yenidoğan az aldım hep 3 aylık
En kötü anacugumun donlarını giyerim geçen gün gittim kaldım benim 2 donum var değişe değişe onları giyiyorum anamın bi donu oldu hemen aldım onu dedim bunu doğurunca veririm
hahahhahah yaaaaa anacuklarrrr anacukklar iyi yapmışsın bende üzerime olan şeyi hemen kapıyorum şu sıralar zaten her şey dar artık

Bende canım 3 aylık 6 aylık aldım yani arkadaşm 3 aylık olanı filan giydiriyormus öyle dedi

Benim annem toplu o yüzden ondan faydalanıyorum

Gittim canım bugün hem dahiliye hemde diyetisyen dahiliye çok normal dedi istemediğimiz bir durum ama korkulacak kadar yüksek değil emin olun dedi ilaca gerek duymuyorum o sebeple diyince bende Şiraz rahatladım açıkçası çok haklısın sözlerinde aynı şeyleri diğer oğlumdada yaşamıştım ama bu şekilde ani yükselmeler asla olmuyordu şekerimde aksine sürekli düşüyordu her gebelik farklı ben yemesemde yükseliyor strese dayalı olduğunu düşünüyorum ben üç aylık şeker ölçümümde 4.9 açlıkta 80 85 bu yükselmeler tamamen yoğun stresten bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…