- 18 Ekim 2024
- 274
- 548
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.621
Evet evet size yazınca benimde bir hoşuma gitti ben yapabilirim anlamasa bile verirken anlatırken video çekeriz biraz büyüyünce izletiriz anı olurAy fotoğraf fikri çok güzel çerçeve alayımevet kardeşlikle ilgili kitapta koyayım Sen de oyuncak alıp kardeşin sana hediye getirdi gibi yapabilirsin . annem en küçük kardesım doğduktan sonra bize hediye almış dondurma fln almış kardesınızın hediyesi diye getirmişti hala hatırlarım tatlış oluyor
Ay inşallah uyurlar ya ben oğlumdan çok çektim hala da öyle düzenli bir uykusu yok öyle olunca uyku konusunda çok geriliyorum yaÇocuk uyumayıp gazdan seni de uyutmazsa pes ediyorsun bir de bununla mı uğraşcam deyip sarip sarmalayip bir toka geciriyorsun sonra bakıyorsun hep öyle gezmişsinşaka bir yana inşallah gazsız dertsiz uykusu düzenli bebeklerimiz olur amin Yarabbimmmm
Ahahahahbenimki korkmaz kız gözü karadır maşallah ama yanımda olsun istiyorum ben korkuyorum o ne var gelirim yetişirim.modunda aleyküm selam canım bizden de onlara selam olsun
3 yaş bence anlar ya benim oğlum 20 aylık olacak bende anlar ama unutur diye düşünüyorum ama yine de alıp koyacağım anısı olurBen lego alıcam vinçli trenli bir set ben hastanedeyken oynar yapmaya çalışırlar vakit geçer diye düşündüm ama kutu fikri de çok güzelmiş çerçeve fikrini çok beğendim özellikle. Bizim abi 3 yaş anlar mı bilmiyorum ama gerçi anlamaz dediğim bir sürü şeyi anlıyor yapıyor
Ahahahha çok gülüyorum mesajlarına
Bizim de sonradan lazım olan eşyalarımız olmuştu eşim birkaç kez gidip geldi eve. Mesela müslini az koymuşum, bebişin konduğu sürülebilir bir yatak var ona temiz nevresim sermiyorlarmış onu düşünememişti. Eşim hemen evden aldı geldi. Evin hastaneye yakın olması da bu açıdan avantaj sağlıyor
Canım yanlış konuya etiket aldım ama şöyle ki benim oğlum biraz zor büyüdü zor kilo aldı kiloyu hep sınırdan aldığı için yavaş büyüdü haliyle ben yenidoğan 3 takım hastane çıkışı geri kalanı 0-3 şekilde almıştım o yenidoğan takımlarını 2 Ay giydi düşünAaaaaa bak temiz nevresim çooook mantıklıasla düşünemezdim ne demek siz gülünce bende gülüyorum çok mutlu oluyorum hep birlikte gülelim zaten çok ağlıyoruz
Canım miktar olarak az ise takip et suyu hepsi gelse baya gelmiş olurdu ama her ihtimale karşı bi doktora gitsen çok iyi olur eşin kaçta geliyor işten?arkadaşlar su gelme olayı 33. haftada olurmu ve nasıl bişey mutfağa doğru yürürken elimde asla olmayan bir su geldi ama az yani çiş değil eminim çişimi tutamamış olmam içiin sıkışık olmam lazımdı bu kendi benden bağımsız aktı sadece iç çamaşırımı ve birazda pijamamı ıslattı durdu aradım doktorumu izne çıkmış bayramdan sonraya kadar yokmuş eşime de desem işten çıkar gelir götürür boşa da gitmek istemiyorum zaten erken bir hafta allah korusun öyle bişey olursa bebeğim yaşamazsa diye korkuyorum
saat 10 civarını buluyor da bugün son mesai belki erken gelir ya çok mu problemli gebeyim ben diye taktım kendimeCanım miktar olarak az ise takip et suyu hepsi gelse baya gelmiş olurdu ama her ihtimale karşı bi doktora gitsen çok iyi olur eşin kaçta geliyor işten?
Doktorunuzun yerine bakan başka bir doktor yok mu acaba? Durumu hastaneye anlatsanız belki gelmenize gerek var yada yok der?arkadaşlar su gelme olayı 33. haftada olurmu ve nasıl bişey mutfağa doğru yürürken elimde asla olmayan bir su geldi ama az yani çiş değil eminim çişimi tutamamış olmam içiin sıkışık olmam lazımdı bu kendi benden bağımsız aktı sadece iç çamaşırımı ve birazda pijamamı ıslattı durdu aradım doktorumu izne çıkmış bayramdan sonraya kadar yokmuş eşime de desem işten çıkar gelir götürür boşa da gitmek istemiyorum zaten erken bir hafta allah korusun öyle bişey olursa bebeğim yaşamazsa diye korkuyorum
Sancın varmı peki endişe etme suyun gelmiş olsa dahi 24 saat bebek te sorun olmuyor suyun geldikten sonra sancıların başlaması gerekiyorarkadaşlar su gelme olayı 33. haftada olurmu ve nasıl bişey mutfağa doğru yürürken elimde asla olmayan bir su geldi ama az yani çiş değil eminim çişimi tutamamış olmam içiin sıkışık olmam lazımdı bu kendi benden bağımsız aktı sadece iç çamaşırımı ve birazda pijamamı ıslattı durdu aradım doktorumu izne çıkmış bayramdan sonraya kadar yokmuş eşime de desem işten çıkar gelir götürür boşa da gitmek istemiyorum zaten erken bir hafta allah korusun öyle bişey olursa bebeğim yaşamazsa diye korkuyorum
inşallah canımAaaaaa bak temiz nevresim çooook mantıklıasla düşünemezdim ne demek siz gülünce bende gülüyorum çok mutlu oluyorum hep birlikte gülelim zaten çok ağlıyoruz
aynısı bana da oldu canım 3 defa ard arda dr a gründüm normal dedi su boşalma şeklinde olur bu akıntı dedi seffaf olur dedi. Ama tabi kişiden kişiye de değişebilir yakında gidebileceğin bir hastane var ise baktırabilirsin için rahat ederarkadaşlar su gelme olayı 33. haftada olurmu ve nasıl bişey mutfağa doğru yürürken elimde asla olmayan bir su geldi ama az yani çiş değil eminim çişimi tutamamış olmam içiin sıkışık olmam lazımdı bu kendi benden bağımsız aktı sadece iç çamaşırımı ve birazda pijamamı ıslattı durdu aradım doktorumu izne çıkmış bayramdan sonraya kadar yokmuş eşime de desem işten çıkar gelir götürür boşa da gitmek istemiyorum zaten erken bir hafta allah korusun öyle bişey olursa bebeğim yaşamazsa diye korkuyorum
Kese alttan yirtilirsa su bosalabilir kalanlar sızmaya devam eder doğuma kadar, üstlere doğru yirtilirsa sızıntı şeklinde aralıklarla gelir, çiş gibi kaslari sıkınca tutamazsın akmaya devam eder, takip et tekrardan gelecek mi, sıkınca tutuluyor mu, ağrı kasılma eşlik ediyor mu, özellikle kasilman ağrın varsa araliklarini takip et..arkadaşlar su gelme olayı 33. haftada olurmu ve nasıl bişey mutfağa doğru yürürken elimde asla olmayan bir su geldi ama az yani çiş değil eminim çişimi tutamamış olmam içiin sıkışık olmam lazımdı bu kendi benden bağımsız aktı sadece iç çamaşırımı ve birazda pijamamı ıslattı durdu aradım doktorumu izne çıkmış bayramdan sonraya kadar yokmuş eşime de desem işten çıkar gelir götürür boşa da gitmek istemiyorum zaten erken bir hafta allah korusun öyle bişey olursa bebeğim yaşamazsa diye korkuyorum
Ahahahaha ayyy çok gülüyorum sana kuzum anlatışın şahane her şeyden önceBenim hiç öyle bi kocam yok yaçok korkak kanamam oldu benim 12. Haftada tuvalette gördüm gittim ben diyorum bak sakin ol kanamam var hastaneye gitmemiz lazım bu aaaayy ne bi şey olur mu dedi sonra 2 ay dondu kaldı adam doktor bile dedi oğlum bebek iyi artık kendine gel diye bana diyor doktor çocuk dondu kaldı diye dedim hocam sormayın bu korkak kocam yüzünden ne rahat ağladım ne rahat güldüm hoca da gülmekten öldü
Amin inşallah delirmeden dogursak sonra deliririz zaten kuzumEvet bozuluyor valla gidip gelip valize bakıyorumhayırlısı ile doğursakta delirmeden
Ahahahahajana yeminle aynısı bu kadar mı olur yaDün akşam diyorum ki ayaklarım çok ağrıyor azıcık masaj yapsananeyse yaptı sonra evin içinde taklitimi yapiyo yataktan kalkarken ben ona çağırıyorum mustafa gel beni tut diye o da bana bagiriyo gizem gel beni tut
Ah ahhh o uykusuz geceleri sen bana sor.. 5 yaşında neredeyse artık. Hala düzen yok. 2 sene zombi gibi gezdim ben sabahlara kadar uyumazdı.. uyku yönünden kızıma benzer diye hiç düşünmedim kardeş çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum. Migren ataklari uykusuzluklar agladigim geceler. Eşim çok ısrar etti kardessiz olmaz.diye bende düşündüm benim 2 kardeşim.var onların desteği iyi geliyor arada. Kızım yalnız kalmasin kardeşi ile birbirlerine destek olsunlar dedim. İnşallah uykusu benzemez.. aminnEvet evet size yazınca benimde bir hoşuma gitti ben yapabilirim anlamasa bile verirken anlatırken video çekeriz biraz büyüyünce izletiriz anı olur
Oyuncak kitap çerçeve alayım bende dediğim gibi hatırlamasa bile video çekeriz anısı olur
Ay inşallah uyurlar ya ben oğlumdan çok çektim hala da öyle düzenli bir uykusu yok öyle olunca uyku konusunda çok geriliyorum ya
İnşallah Urasım abisine benzemez o konuda da uykucu ve iştahlı bir bebek olur
3 yaş bence anlar ya benim oğlum 20 aylık olacak bende anlar ama unutur diye düşünüyorum ama yine de alıp koyacağım anısı olur
Tam yazıyordum kiKese alttan yirtilirsa su bosalabilir kalanlar sızmaya devam eder doğuma kadar, üstlere doğru yirtilirsa sızıntı şeklinde aralıklarla gelir, çiş gibi kaslari sıkınca tutamazsın akmaya devam eder, takip et tekrardan gelecek mi, sıkınca tutuluyor mu, ağrı kasılma eşlik ediyor mu, özellikle kasilman ağrın varsa araliklarini takip et..
Hicbirsey olmayacak olumsuz düşünmek yok saglicakla kavusacagiz
vardır da ona gidene kadar acile gidecem eşime deöedim dahaDoktorunuzun yerine bakan başka bir doktor yok mu acaba? Durumu hastaneye anlatsanız belki gelmenize gerek var yada yok der?
devam etmedi ama dün vardı gece sadece sağ tarafta ilk haftalardaki gibi sancı mı batma mı öyle bişeydi sonra geçmişti inşaallah erken doğmaya kalkmaz en büyük korkum bu hani kilosu önde diye olmuştur belki böyleKese alttan yirtilirsa su bosalabilir kalanlar sızmaya devam eder doğuma kadar, üstlere doğru yirtilirsa sızıntı şeklinde aralıklarla gelir, çiş gibi kaslari sıkınca tutamazsın akmaya devam eder, takip et tekrardan gelecek mi, sıkınca tutuluyor mu, ağrı kasılma eşlik ediyor mu, özellikle kasilman ağrın varsa araliklarini takip et..
Hicbirsey olmayacak olumsuz düşünmek yok saglicakla kavusacagiz
kız böyle akıntı mı olur ki bişey dicem seninde bebiş öndeydi dimi tombiş bebeklerde normalmi ki acaba acile kesin gidecem de inşaallah eşim gelince artık ona iş yerinde arayıp deseydim doğum konvoyuyuyla gelirdi:) gelen çiş değildi sadecebundan eminim birazda korkuyorum acile gitmeye ama gitmek en doğrusu gibi bu hafta evimde hep gerginlik oldu kavgalar falan eşimle ben arasında değil ama diğer aile bireylerimiz çok yordu sanırım gerginlikten olmuşda olabilir belkiaynısı bana da oldu canım 3 defa ard arda dr a gründüm normal dedi su boşalma şeklinde olur bu akıntı dedi seffaf olur dedi. Ama tabi kişiden kişiye de değişebilir yakında gidebileceğin bir hastane var ise baktırabilirsin için rahat eder
benim tombiğe tombik arkadaşGünaydınnnn güzel anneler
Bizimde kontrol günümüzdü. 35+6 itibari ile nst ye ilk defa girdim herhangi bir sorun çıkmadı. Bebek 2 haftadır baş aşağı, 3 kg 48 cm doktor böyle giderse 4 kg olur dedi25 hazirana kadar doğurmuş olursun dedi ama neye göre öyle dedi bilmiyorum bende 26 Haziran oldun dedim artık yeni güncelleme karpal tünel sendromu çıktı atel takıyorum parmaklarım bileğim fena ağrıyordu bu iyi gelecek yaralarımı saracakmış
aynen canım önde gebelik şekerinden tombikkız böyle akıntı mı olur ki bişey dicem seninde bebiş öndeydi dimi tombiş bebeklerde normalmi ki acaba acile kesin gidecem de inşaallah eşim gelince artık ona iş yerinde arayıp deseydim doğum konvoyuyuyla gelirdi:) gelen çiş değildi sadecebundan eminim birazda korkuyorum acile gitmeye ama gitmek en doğrusu gibi bu hafta evimde hep gerginlik oldu kavgalar falan eşimle ben arasında değil ama diğer aile bireylerimiz çok yordu sanırım gerginlikten olmuşda olabilir belki
Evettt tommbik tosuncuklarbenim tombiğe tombik arkadaşsağlıkla kolaylıkla gelsinler inşaallah amin
Ben sadece yenidoğan kıyafeti aldım, diğerlerini sonra alırım ihtiyaç duydukça. Dolap, çocuk odası vs yok bizde yer kısıtlı.3 parça kıyafet alan ben
Sağlıkla güzel günlerde giyinsin inş
Su gelme ciddiye alınmalı diye biliyorum en azından başka bir doktordan randevu alsan iyi olabilir.arkadaşlar su gelme olayı 33. haftada olurmu ve nasıl bişey mutfağa doğru yürürken elimde asla olmayan bir su geldi ama az yani çiş değil eminim çişimi tutamamış olmam içiin sıkışık olmam lazımdı bu kendi benden bağımsız aktı sadece iç çamaşırımı ve birazda pijamamı ıslattı durdu aradım doktorumu izne çıkmış bayramdan sonraya kadar yokmuş eşime de desem işten çıkar gelir götürür boşa da gitmek istemiyorum zaten erken bir hafta allah korusun öyle bişey olursa bebeğim yaşamazsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?