2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Valla bende olurken ağlıyorum çünkü aynısı hep ağlayarak hamilelik geçirdim hala daha öyle napayım gülmeye çalışıyorum sabır ediyorum ama nereye kadar bilmiyorım

Canlarım
Dişimin dolgusu düşmüş. Dişçiye gittim geldim. Pert olmuşum. Dönünce uyudum. Şimdi ayaklandım daha. Yemek yiyeyim gözlerim açılsın döncem ben size
Aman kızlar sessiz kalmayın doğuruyorsunuz sanıyorum ses çıkmayınca psikolojik olarak çok geçmiş olsun bacım geçip gitsin inşallah bir an önce
Ne güzel ya ben benimkinin yanında korkar bu diye bağıramam sancıda hahahaha
Allah seni ya Allah yardımcın olsun kuzum işin zor sen mi ona destek olacaksın o mu Sana belli değil
Bebişin yatağının alezini falan yıkadım nevresimini yıkadım onları hallettim, utuledim, oğlumla top oynadik yoruldum ağrım da vardı yattım uyudum bende, arada girdim konulara baktım, sağolun canlarim
Oh iş hallettin yani maşallah canım benim siz yine de boş bırakmayın burayı merak ediyorum

İnanırım, insanın basina ne zaman ne geleceği belli olmuyor, son bir aydır diyorum ya bende sıkıntılı süreçler geçiriyorum, şükür bebekten yana değil, eşimle de problem yok ama kendi ailemle ilgili sıkıntılar yaşadım, bı şekilde idare edip alışıp yola devam ediyoruz pes etme yorulma sansimiz yok üzülme, bunaldigin vakitlerde geçecek inşallah

Biz evlenmeden önce 7 senedir tek yaşıyordu hatta dedim ohoo bu adam her şeyi yapar her şeye hakimdir ne güzel yemekler yapar. Çünkü ben ev işlerini falan aile evindeyken pek yapmazdım. Bir evlendik resetlendi aaaa bir dağınık yemek falan hak getire... Erkekler yasaklansın yaa...

Oyyy aşırı güzel olmuş yaa ne kadar güzel bir göbek o

Ah leydiciğim ya iki cümlenle nasıl yüreğime su serpiyorsun ilk zamanlardan beri Allah da senin yüreğine ferahlık evine huzur versin iyi ki varsın

Git git. Sendeki ağrılar beni endişeye sevk ediyor. İns iyi haberlerle gelirsin
Sagolasinn, dört gün oldu sanırım, süreci bildiğim halde "doğurucam mi anlamadığım bı durum mu" diye pimpiriklendim ben de, sonuçta her doğum aynı ilerleyecek diye bı durum yok, evham da yapmış olmak istemiyorum ama yine de bı kurtlandim

Bu pimpiriklendiğin halin bi de
Maşallahın var, serinkanlı insan olduğun aşikar. Öyle panik, evhamlı bir olmadığını seziyorum. Kriz yönetme kabiliyetin bence yüksek senin

Zaten stres yapmanın da mantığı yok da işte, kendimizde hükmümüz geçmiyor.

Ah leydiciğim ya iki cümlenle nasıl yüreğime su serpiyorsun ilk zamanlardan beri Allah da senin yüreğine ferahlık evine huzur versin iyi ki varsın
Sen de bacım.

Konuyla alakalı aklıma ne geldi. Annem der ki, bi kadına beddua edeceksen; kocan emekli olsun de Kocanın da sabah gidip akşam geleni makbul.

Deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum daha önce grupta konuşuldu mu bilmiyorum ama kablosuz pompa almak istiyorum. Momcozy M9 modelini gördüm, kullanan ve memnun olan var mı? Başka önerisi olan olur mu? Şimdiden teşekkürler

Ben mochinin giyilebilir pompasını aldım ve çok memnunum hem sütü arttırıyo hem de süt sağarken diğer işlerimi falan da yapabiliyorum

Serinkanliyim doğru hissediyorsun, gamsizlik mi dersin durum kontrolü mu öyle panik bı yapım yok, eşim sağolsun panik işini ekstra yapıyor bana gerek kalmıyor bana da sinir geliyor o yaptıkça yine de bebiş konusu olunca bı tereddüte düşüyorum zamanını araligini takip ediyorum sıkıntı yok diyorum, yine de sancı gelince içim kurtlaniyor

Allah eşleri böyle dengelemiş işte ☺

Misal ben çok çabuk yükselirim, fevriyim. Eşim serinkanlı sakin. İkimiz de aynı olsak neler olurdu

Deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum daha önce grupta konuşuldu mu bilmiyorum ama kablosuz pompa almak istiyorum. Momcozy M9 modelini gördüm, kullanan ve memnun olan var mı? Başka önerisi olan olur mu? Şimdiden teşekkürler
Ben mochinin giyilebilir pompasını aldım ve çok memnunum hem sütü arttırıyo hem de süt sağarken diğer işlerimi falan da yapabiliyorum
çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…