- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.661
tabiki veririm haber eşim gelsin yemeğini yesin çıkarız inşaallahCanım hamilelikte tutulamayabiliyor sen git yine de ne olur ne olmaz zaten onlar bakacaklar anlayacaklar bize de haber ver ne olur ne olmaz
Valla bende olurken ağlıyorum çünkü aynısı hep ağlayarak hamilelik geçirdim hala daha öyle napayım gülmeye çalışıyorum sabır ediyorum ama nereye kadar bilmiyorımBenim sinirim geçmiyor hiç, hık dese bıçaklayacağım ya böyle bir ruh halindeyim 15 haftadırhaliyle adam da bir yerde sesini çıkarıyor ve film kopuyor sürekli. İnş doğurunca geçer. Bu ara bir de kendimi aşırı çirkin hissediyorum zaten kilolar geldi hareket kısıtlı ne yesem gak guk yapan orasını burasını açıp poflayan bir kadın oldum. Eşim evden çalışıyor, bizim şirket iflas edince aylardır ben de evdeyim. Bu da çok zorladı epey sancılı geçti benim gebelik Allahtan kızım çok güçlü ne badireler atlattık hiç üzmedi anneyi kurban olduğum. Bunları yazarken ağlamam şaka midur peki
Aman kızlar sessiz kalmayın doğuruyorsunuz sanıyorum ses çıkmayınca psikolojik olarakCanlarım
Dişimin dolgusu düşmüş. Dişçiye gittim geldim. Pert olmuşum. Dönünce uyudum. Şimdi ayaklandım daha. Yemek yiyeyim gözlerim açılsın döncem ben size
Allah seni yaNe güzel ya ben benimkinin yanında korkar bu diye bağıramam sancıda hahahaha
Oh iş hallettin yani maşallah canım benimBebişin yatağının alezini falan yıkadım nevresimini yıkadım onları hallettim, utuledim, oğlumla top oynadik yoruldum ağrım da vardı yattım uyudum bende, arada girdim konulara baktım, sağolun canlarim
İnanırım, insanın basina ne zaman ne geleceği belli olmuyor, son bir aydır diyorum ya bende sıkıntılı süreçler geçiriyorum, şükür bebekten yana değil, eşimle de problem yok ama kendi ailemle ilgili sıkıntılar yaşadım, bı şekilde idare edip alışıp yola devam ediyoruz pes etme yorulma sansimiz yokBenim sinirim geçmiyor hiç, hık dese bıçaklayacağım ya böyle bir ruh halindeyim 15 haftadırhaliyle adam da bir yerde sesini çıkarıyor ve film kopuyor sürekli. İnş doğurunca geçer. Bu ara bir de kendimi aşırı çirkin hissediyorum zaten kilolar geldi hareket kısıtlı ne yesem gak guk yapan orasını burasını açıp poflayan bir kadın oldum. Eşim evden çalışıyor, bizim şirket iflas edince aylardır ben de evdeyim. Bu da çok zorladı epey sancılı geçti benim gebelik Allahtan kızım çok güçlü ne badireler atlattık hiç üzmedi anneyi kurban olduğum. Bunları yazarken ağlamam şaka midur peki
Git git. Sendeki ağrılar beni endişeye sevk ediyor. İns iyi haberlerle gelirsinBen sabah gideceğim kontrole bakalım son durum ne
Benim eşim de hiç bilmiyormuş sıfır evlenince ben öğrettim yüzde 40a 60 gibi yaptık her şeyi iki yıl önce okula bi başladı evde yaptığı ne varsa puf uçup gitti şimdi sanki o yaptıklarını hiç bilmiyormuş gibi davranıyor
Aynı ben benim de çok şükür gebeliğim çok güzel sorunsuz geçiyor oğlumda da öyleydi ama gebeyiz en nihayetinde yorulabiliyoruz da yanı kaldı ki benim büyük 1.5 yaşında gece hala deliksiz uyumaz uyanınca beni ister geri dalamaz her uyanmasında ben uyanıp uyutuyorum koca göbeğimle 11 kilo çocuğu kucağımda her gün 1 saat pış pış yaparak uyutuyorum her gün işten gelip oğlumuzu parka götürüyorum peşinde koşturuyorum banyosunu bakımı yapıyorum yani ben 35 haftalık gebeyken bunları yapıp ona muhtaç olmuyorum diye zorlanmıyorum değil ki illa zorlanıyorum e bi zahmet onlar da bizi anlasın da biraz anlayışlı olsun yani çok bir şey değil ki tek isteğim manevi destek fiziki desteği onun yerine annesi veriyor Allah razı olsun
Benim eşim de hiç bilmiyormuş sıfır evlenince ben öğrettim yüzde 40a 60 gibi yaptık her şeyi iki yıl önce okula bi başladı evde yaptığı ne varsa puf uçup gitti şimdi sanki o yaptıklarını hiç bilmiyormuş gibi davranıyor
Aynı ben benim de çok şükür gebeliğim çok güzel sorunsuz geçiyor oğlumda da öyleydi ama gebeyiz en nihayetinde yorulabiliyoruz da yanı kaldı ki benim büyük 1.5 yaşında gece hala deliksiz uyumaz uyanınca beni ister geri dalamaz her uyanmasında ben uyanıp uyutuyorum koca göbeğimle 11 kilo çocuğu kucağımda her gün 1 saat pış pış yaparak uyutuyorum her gün işten gelip oğlumuzu parka götürüyorum peşinde koşturuyorum banyosunu bakımı yapıyorum yani ben 35 haftalık gebeyken bunları yapıp ona muhtaç olmuyorum diye zorlanmıyorum değil ki illa zorlanıyorum e bi zahmet onlar da bizi anlasın da biraz anlayışlı olsun yani çok bir şey değil ki tek isteğim manevi destek fiziki desteği onun yerine annesi veriyor Allah razı olsun
@Umutvari kuzum bu arada sen kıyafet salopet felan sormuşsun ben 24 hafta civarı lcwden jean salopet aldım bu haftaları da düşünerek 40 beden aldım aşırı yakışıyor gebişlere bence
İyiki büyük almışım şimdi hala giyiyorum çok aşırı tuvalete çıkmıyorum o yüzden dışarda felan sürekli giyiyorum tek parça içine tshirt giy çık rahat oluyor ama oğlum da keten tarzı krinkıl kumaştan salopet almıştım o da efil efil rahat oluyordu.
Hatta salopetli fotik atayım buraya
Ah leydiciğim ya iki cümlenle nasıl yüreğime su serpiyorsun ilk zamanlardan beriEşin evde olması zaten başlı başına bi mevzu. İlla bi elektriklenme oluyor. Benimki de evde bu ara.
Bi arkadaşım diyordu ki, bazen eşimin diğer odada nefes aldığını bilmek bile sinirimi bozuyor
Geçecek bacım. Bu haller kalıcı değil.Adamların da aklı varsa idare edecekler. Kalıcı şekilde hasar bırakacak büyük tartışmalardan kaçınmak gerek. Bu günler geçer de hasar kalmasın.
Kiloları takmayın gözünüzü seveyim. Uçup gidecek onlar. Gitmeyeni de el ele verip göndereceğiz.
Bi de hava ısındı ya, ödem tutmaya da başladık. Tartıda gördüğünüz sayılar tam gerçek kilo da değil. Suyu bırakmayın, abur cubur yemeyin yeter
Sagolasinn, dört gün oldu sanırım, süreci bildiğim halde "doğurucam mi anlamadığım bı durum mu" diye pimpiriklendim ben de, sonuçta her doğum aynı ilerleyecek diye bı durum yok, evham da yapmış olmak istemiyorum ama yine de bı kurtlandimGit git. Sendeki ağrılar beni endişeye sevk ediyor. İns iyi haberlerle gelirsin
Hayırlı haberlerle gel canım benimBen sabah gideceğim kontrole bakalım son durum ne
Güzel haberler alırsın inşallahBen sabah gideceğim kontrole bakalım son durum ne
Bu pimpiriklendiğin halin bi deSagolasinn, dört gün oldu sanırım, süreci bildiğim halde "doğurucam mi anlamadığım bı durum mu" diye pimpiriklendim ben de, sonuçta her doğum aynı ilerleyecek diye bı durum yok, evham da yapmış olmak istemiyorum ama yine de bı kurtlandim
Sen de bacım.Ah leydiciğim ya iki cümlenle nasıl yüreğime su serpiyorsun ilk zamanlardan beriAllah da senin yüreğine ferahlık evine huzur versin iyi ki varsın
Ben mochinin giyilebilir pompasını aldım ve çok memnunum hem sütü arttırıyo hem de süt sağarken diğer işlerimi falan da yapabiliyorumDeneyimli annelere bir şey sormak istiyorumdaha önce grupta konuşuldu mu bilmiyorum ama kablosuz pompa almak istiyorum. Momcozy M9 modelini gördüm, kullanan ve memnun olan var mı? Başka önerisi olan olur mu? Şimdiden teşekkürler
Bu pimpiriklendiğin halin bi de
Maşallahın var, serinkanlı insan olduğun aşikar. Öyle panik, evhamlı bir olmadığını seziyorum. Kriz yönetme kabiliyetin bence yüksek senin
Zaten stres yapmanın da mantığı yok da işte, kendimizde hükmümüz geçmiyor.
Allah eşleri böyle dengelemiş işte ☺Serinkanliyim doğru hissediyorsun, gamsizlik mi dersin durum kontrolü mu öyle panik bı yapım yok, eşim sağolsun panik işini ekstra yapıyor bana gerek kalmıyorbana da sinir geliyor o yaptıkça yine de bebiş konusu olunca bı tereddüte düşüyorum zamanını araligini takip ediyorum sıkıntı yok diyorum, yine de sancı gelince içim kurtlaniyor
Aynen öyle her şey dengi dengineAllah eşleri böyle dengelemiş işte ☺
Misal ben çok çabuk yükselirim, fevriyim. Eşim serinkanlı sakin. İkimiz de aynı olsak neler olurdu
çok teşekkürlerBen mochinin giyilebilir pompasını aldım ve çok memnunum hem sütü arttırıyo hem de süt sağarken diğer işlerimi falan da yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?