2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar merhaba bugun kontrolum vardı 2 defa sancı çıkmış nstde ama bende hissedilir bir durum yok suyu iyi seviyede 1800 kg 32. Haftadayım iki doz ciğer geliştirici iğne yapıldı iki dozda yarın olacağım sabah akşam progestan fitil ve günde 4 kez nidicard ilaç yazdı doktorum yaşayan var mı bu durumu ? Nasıl gidiyor süreç acaba

Yemin ederim aynı benim kocam midem çok yanıyor yürüyelim diyorum ben bütün gün yürüdüm çalışırken diyo hiç destek olmak yok bende arabayı alıp kendimi ormana yürüyüş parkına götürüyorum

Merhaba, ben şuan 31+3teyim. Geçen hafta Çarşamba günü benim de 1 kere 60, 1 kere 40 ı bulan sancım çıktı. Rahim ağzının da 27mme düştüğü görülünce yatışım yapıldı. İlk gün 6 tane, ikinci gün 4 tane nidicard aldım. 24 saat arayla iki doz ciğer geliştirici yapıldı. Sancılar kesilince taburcu edildim. Günde 1 tane nidicard, 1 progestan fitil başlattılar. Pazartesi günü kontrolüm vardı çok şükür sancı çıkmadı. Doktorum perinatolog, doğacak olsa şimdiye yerleşirdi endişelendirmiyor beni dedi. 2 hafta daha nidicard kullanalım sonra bırakıp bekleyelim dedi. Kendisi de hamileliğinde sancılardan dolayı nidicard kullanmış doğumu 39.haftada olmuş. Yatıp dinlenmemi ve bol bol su içmemi istedi genel olarak. Sizin haftanızdan dolayı veyahut da sancıların düzensizliği/şiddetinden dolayı yatış verilmemiş muhtemelen. Hastanede uygulayacakları tedaviyi eve vermişler ciğer geliştiriciyi yaptıktan sonra. Sadece sıvıyla tamamlamanız lazım ilk birkaç günü. Bol bol su için 3.5 litreyi görün tavsiyem. Doktorum doğacak olan doğar demişti içimi rahatlatmak için. O yüzden eğer bebeklik bir durum yoksa sorun sadece sizin susuz kalmanız, stresiniz ve rahminizle alakalıysa zaten onu bastırıyorlar şuan. Mevzu tamamen bu. Endişelenmeyin dinlenin ayaklarınızın altına bir yastık alıp yatın

Kremin adını yazın bebişler bende alayım

evet yeni geldim test yapıldı su değilmiş negatif çıktı enfeksiyon var akıntıdır büyük ihtimalle nst de iyi dediler fakat alttan muayenede serviks kanalın aralandığını ama uzunluğun iyi olduğunu bir kaç hafta içinde bebek gelebilir dediler hatta muayene yapan doktor tek başına emin olamadı sanırım başka doktoru çağırıp onada sordu yanlışmı görüyorum aralanma gördüm dedi oda aynı bulguyu onayladı ama bikaç haftam varmış neyseki şuan acil bir durum yok deyip yolladılar eve hayırlısı artık eşimle tutuştuk tabi hemen yarın çantayı hazırlıcaz herşey yıkandı ütğlendi sadece ufak tefek eksikler vardı yarın tamamlarız artık

Gel sarılalım kardeşim seni en iyi ben anlarım benim nerem ağrıyorsa onun da ağrıyor yeminle psikolojik hamile ya

İyi ya vakit var daha bayram sürprizi olmayacak, son hazırlıklarını halledersin vaktin var, sevindim sıkıntı olmamasına

Çok şükür canım su değilmiş sancı da yokmuş sevindim. Eşyaları hazırla kendini de yorma bundan sonra bol bol dinlen ki sana da bebise de iyi gelsin dinlenmek.. süre uzar diye düşünüyorum en azından. Çok geçmiş olsun

sağol canım ya inşaallah zaten su olmadığını öğrenince derin bir nefes aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…