- 29 Ocak 2020
- 2.231
- 3.522
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.681
Yemin ederim aynı benim kocam midem çok yanıyor yürüyelim diyorum ben bütün gün yürüdüm çalışırken diyoAhahahahajana yeminle aynısı bu kadar mı olur yaaşkım sırtım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, belim bacaklarım çok ağrıyor diyorum benimde ağrıyor diyor, midem bulanıyor diyorum benimde bulanıyor diyor hiç benimle ilgilenmiyorsun diyorum masaj yapmiyorsun ne haldesin diye sormuyorsun diyorum sende benimle ilgilenmiyorsun diyor. Farkında mısın hamile olan benim dedim
Canım ne yaptın ?tabiki veririm haber eşim gelsin yemeğini yesin çıkarız inşaallah
Kızlar merhaba bugun kontrolum vardı 2 defa sancı çıkmış nstde ama bende hissedilir bir durum yok suyu iyi seviyede 1800 kg 32. Haftadayım iki doz ciğer geliştirici iğne yapıldı iki dozda yarın olacağım sabah akşam progestan fitil ve günde 4 kez nidicard ilaç yazdı doktorum yaşayan var mı bu durumu ? Nasıl gidiyor süreç acaba
Gittiniz miitabiki veririm haber eşim gelsin yemeğini yesin çıkarız inşaallah
bacım biz Burdaki sıcaklıktan bahsederken sen yanmaya gidiyorsun ahahahahKız sus birde eşim dönüş yaptıktan sonra Adana ya yerleşicez 50 derece sıcak bakalım hahahahahha
Ben Beylikdüzü Medicana da yapacağım
Olur bende öyle yapacağımİvetonu beşiğin içine koyar öyle yatırırım diyorum olur mu
Canım uzun saç kadınlık simgesidir dişilik simgesidir nasıl sexilikle ne alakası var olur mu
Kremin adını yazın bebişler bende alayımA demek ki önemli bi şey ona sorabilirsin ne güzel işte başka ne işe yarıyorsa alalım sürekli emzirecegimiz için ne kadar sağlıklı meme o kadar kolay emdirme yoksa o ağlıycak sen meme vericen bu sefer o sususcak sen ağlıysan gibi bi şey olucak ağğğ
evet yeni geldim test yapıldı su değilmiş negatif çıktı enfeksiyon var akıntıdır büyük ihtimalle nst de iyi dediler fakat alttan muayenede serviks kanalın aralandığını ama uzunluğun iyi olduğunu bir kaç hafta içinde bebek gelebilir dediler hatta muayene yapan doktor tek başına emin olamadı sanırım başka doktoru çağırıp onada sordu yanlışmı görüyorum aralanma gördüm dedi oda aynı bulguyu onayladı ama bikaç haftam varmış neyseki şuan acil bir durum yok deyip yolladılar eve hayırlısı artık eşimle tutuştuk tabi hemen yarın çantayı hazırlıcaz herşey yıkandı ütğlendi sadece ufak tefek eksikler vardı yarın tamamlarız artıkGittiniz mii
Lansinoh kullandım ben iyi gelmişti, her emzirmede yıkamaya da gerek yok, pratik, emzirdikten sonra sürüp birakiyoruz bittiKremin adını yazın bebişler bende alayım
Gel sarılalım kardeşim seni en iyi ben anlarımYemin ederim aynı benim kocam midem çok yanıyor yürüyelim diyorum ben bütün gün yürüdüm çalışırken diyohiç destek olmak yok bende arabayı alıp kendimi ormana yürüyüş parkına götürüyorum
İyi ya vakit var daha bayram sürprizi olmayacak, son hazırlıklarını halledersin vaktin var, sevindim sıkıntı olmamasınaevet yeni geldim test yapıldı su değilmiş negatif çıktı enfeksiyon var akıntıdır büyük ihtimalle nst de iyi dediler fakat alttan muayenede serviks kanalın aralandığını ama uzunluğun iyi olduğunu bir kaç hafta içinde bebek gelebilir dediler hatta muayene yapan doktor tek başına emin olamadı sanırım başka doktoru çağırıp onada sordu yanlışmı görüyorum aralanma gördüm dedi oda aynı bulguyu onayladı ama bikaç haftam varmış neyseki şuan acil bir durum yok deyip yolladılar eve hayırlısı artık eşimle tutuştuk tabi hemen yarın çantayı hazırlıcaz herşey yıkandı ütğlendi sadece ufak tefek eksikler vardı yarın tamamlarız artık
Çok şükür canım su değilmiş sancı da yokmuş sevindim. Eşyaları hazırla kendini de yorma bundan sonra bol bol dinlen ki sana da bebise de iyi gelsin dinlenmek.. süre uzar diye düşünüyorum en azından. Çok geçmiş olsunevet yeni geldim test yapıldı su değilmiş negatif çıktı enfeksiyon var akıntıdır büyük ihtimalle nst de iyi dediler fakat alttan muayenede serviks kanalın aralandığını ama uzunluğun iyi olduğunu bir kaç hafta içinde bebek gelebilir dediler hatta muayene yapan doktor tek başına emin olamadı sanırım başka doktoru çağırıp onada sordu yanlışmı görüyorum aralanma gördüm dedi oda aynı bulguyu onayladı ama bikaç haftam varmış neyseki şuan acil bir durum yok deyip yolladılar eve hayırlısı artık eşimle tutuştuk tabi hemen yarın çantayı hazırlıcaz herşey yıkandı ütğlendi sadece ufak tefek eksikler vardı yarın tamamlarız artık
sağol canım ya inşaallah zaten su olmadığını öğrenince derin bir nefes aldımÇok şükür canım su değilmiş sancı da yokmuş sevindim. Eşyaları hazırla kendini de yorma bundan sonra bol bol dinlen ki sana da bebise de iyi gelsin dinlenmek.. süre uzar diye düşünüyorum en azından. Çok geçmiş olsun
sağol canım ya allah razı olsun rahatladık ama iki hafta sonra gelse 35 eder yeterli mi yaaİyi ya vakit var daha bayram sürprizi olmayacak, son hazırlıklarını halledersin vaktin var, sevindim sıkıntı olmamasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?