2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
sağol canım ya allah razı olsun rahatladık ama iki hafta sonra gelse 35 eder yeterli mi yaa
Yeter yeter böyle sıkıntıya sokma kendini, kurma kafanda, hem o öyle iki hafta dedi diye tık diye iki hafta olmaz, velev ki oldu şükür bak daha erken haftalarda olanlar var, üç gün beş gün kuvezde ense yapıyor bu yaramaz erkenciler, yeter ki sağlıklı olsun nasibi olsun, hicbirsey olmaz, negatif düşünecek bı durum yok

tüp bebekler erken gelmek istiyor hep duyuyorum bunu

nst de böyleydi ben bu nstden hiç anlamıyorum iyi dediler sadece

Kuzum sancın çıkmamış, aralanma olması da önemli değil diye biliyorum birkaç cm açıklıkla bile son haftaları bekleyenler var. Sancın yok, gelen şey su değil, bebek de keyifli nstye göre hareketli, sorun yok demektir. Ama enfeksiyon varsa onunla alakalı bişey demeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Benim hafif enfeksiyona tek doz antibiyotik vermişti belli ki yeterli olmamış birkaç gün sonra kasılmalardan dolayı hastanelik oldum yatarken damardan iki kere daha antibiyotik verdiler.

Benim 40 seviyesindeydi açılma görmedi sanırım ondan böyle uygun gördü içimi rahatlattınız Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun yavrusuna inşallah

tüp bebekler erken gelmek istiyor hep duyuyorum bunu

Ben açıkçası acildeki doktorlara çok itimat edemiyorum son örneklerden sonra. Ayrıca 37 yi beklerse ne ala. Beklemezse de planlı olduğu için yani beklendiği için daha fazla stres yapmadan gelmiş olacak bebiş. İnşallah sağlıklı gelecek içinizi rahat tutun

Refakatçi niye bluetooth hoparlör götürüyor ki ? Banyo paspası ve gece lambası da değişik geldi. Umarım kimsenin 72 saat sürmez yaa

sağol canım ya inşaallah zaten su olmadığını öğrenince derin bir nefes aldım
Çok şükür canım benim içini ferah tut inşallah vaktinde gelecek minik bebeğin
Doğurduktan sonra bende doğurdum demesinden korkuyorum artık canım
Derler yavrum derler doğurdum da derler sancı da çektim derler
Refakatçi niye bluetooth hoparlör götürüyor ki ? Banyo paspası ve gece lambası da değişik geldi. Umarım kimsenin 72 saat sürmez yaa
İnan ki akşam okuyunca bunlara bende takıldım algılayamadim priz falan yazıyor ya şaka mı. Paspas lamba hoparlör? Bilen varsa aydınlatsin valla bu nasıl liste

inşaallah canım aslında evet planlı olsa da zaten yine bikaç hafta sonrası olacaktı büyük bir fark olmamış olacak

enfeksiyon olmasına da şaşırdım nerden aldım ki mikrop acaba ilaç falan da hiç vermedi benim kendi doktorum da izne çıkmış bile kaldık artık bayramdan sonraya kaldık

inşaallah canım

He ya 72 saat uzun bir süre tamam ama o zaman yastığımızı koltuğumuzu tabak çanak da götürelim o zaman hepsi kişiselimdir

Oflayip pufluyordum oğlum geldi anne karnın mi acidi dedi, evet biraz dedim, bekle sen ben sana krem süreyim sonra kontrol edelim geçmiş mi dedi, krem getirdi sürdü karnıma, elimden tuttu yürüttü beni geçti mi diye kontrol ediyor, öptüm bende geçti acımıyor dedim sevindi kendince benimle ilgilendi diye nasıl mutlu eşimde izledi izledi diyor ki çok utandım kaç gündür atladım masaj işini ben çocuğu uyutup geleyim sana bı masaj yapayım dedim benim zarif oğlumdan öğreneceğin çok şey var utancından bir saate yakın masaj yaptı adam arada durtmek lazım demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…