- 8 Ağustos 2011
- 12.655
- 15.030
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.881
Ama lekelenme başlamış. İşin rengi değişti şimdi. Sen yine devlet hastanesine git. Senin için dua ediyorum. İns her şey yoluna girecekkızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Evet evet sağa dönük uzanıyordum düz dönmeye çalıştım dönemedim. Bebişte hareket ettikçe iyice ağrı arttı sonra geçti. Max 4 dk sürmüştür
Burdayım canlar kosturmacadan valla hiç bakamıyorum . Hastanemi seçtim sonunda şehir hastanesinde doğurmaya karar verdim
Bence 0-6 ay arası olanları yıkayıp ütülesen olur. Gerisinin acelesi yok. Ben öyle yaptım.Kızlar arkadaşlardan, ailelerden gelenler vs derken ilk 1 yıllık bebek kıyafeti kabaca toplandı. Ben kendim 0-3 ay arası için aldım. Sizce ilk kaç ay için olanları şimdiden yıkayıp hazırlamak lazım?
Tesekkurler canimcimGüzel haberlerle gelmene çok sevindim canım babaannesini sevecek galibamaşallah bebeğine ay böyle şu zaman bu zaman deyince siz beni bir heyecan basıyor sağlıkla gelsin inşallah
Yerim ben kuduruk oğlunu ya nefes aldırmıyor sanaal da kafan rahat olsun en azından kuzum benim sonra ben gibi yollarda doğurma pahasına terlik aramaya çıkma
Valla tarih olunca daha stresli sankiBak bunu niye dert edinmişim daha iyi anladım çünkü ben de başak burcuyum
Aiyy bebeğin kanala yerleşmesi nasıl bi his acaba. Anlayabileceğimiz farklı bi değişiklik hissettin mi ?
Kuzucum haberler süper çok sevindim. Artık tarihler de planlanmaya başlandı allahım çok heyecanlıyaklaşıyoruz iyice bebişinin de bi şekilde yüzünü görmenize çok sevindim demek ki babaanneyi sevecek
Bi don bi terlik. Bu grubun kırmızı çizgisi bunlar
Hatta kendi yatağımızın nevresimini bile yıkayıp ütüleyip hazırlayım hastaneden eve gelince değiştiririz diye düşündüm. Biz hastaneden gelene kadar kediler üstünde epey uyumuş olurlar çünkü. Yani sonuçta biz her gece beraber uyuyoruz kedilerle hiç bi sorunumuz olmadı ama bebişimiz dünyaya yeni gelmiş olacak her şey temiz olsa daha mı iyi olur düşüncesi de gelmiyor değilmesela geçen bebek arabasını kurduk kediler bi tur deneyimledi. Ana kucağını kurduk onda da bi süre yattılar. Beşiği zaten denemek için kurmuştuk içinden zor çıkarttık
Canim kontrole gittigin hastanenin acilindede vurulabilir o igne. Benim yapilmisti. Ama yinede bir hekim gorusude almak istiyosan tabii bir devlet hastanesine gozuksen daha iyi. Endiselenme hic dualarimiz seninlekızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Ayyy sorma vallahi evi iki gün süpürme ev toz içinde hadi sen taş ocaklarına yakınsın ya ben benim ev neden tozlanıyorSultangazi burası arka taraflar taş ocağı hergun yikasan cam önleri çamur, hergun evi supursen silsende abartisiz bir parmak toz
Paspas suyunun dibi hergun silsem çamur birikintisi
Canım benim üzülme dualarım seninle görün mutlaka aksatma bayram afirifesine gelmesi kötü denk düşmüş ama bir çam sakura hastanesine görün olmazsa özele yönelirsinkızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Aman ben işe gidip oturduğum yerden dosyalarımı yapıp dönüyorum. Evde bir çocuğun beklentilerini karşılamak hamile halinle hiç kolay değil maşallah sizeYok kız bende mizildaniyorum doğru düzgün yemek yapmadım.kac gündür atistiriyorum dışarıdan yiyoruz ağrılar beni de iptal etti, sen çalışıyorsun ben evdeyim senin ki daha yorucu
Evet ben de devrilip yatıyorum bir daha bu fırsatı yakalayamamGünlerdir evde tencere kaynamıyodu herkesin aynı durumda olması eser miktarda rahatlattı çünkü ne yicez diye düşünmekten yılmıştım
Aynen ben de iyice naza çektim kendimi. Koltuktan bir kalkmam var sanki 200 kilo kadın kalkıyor. Gerçekten zorlanıyorum bunu da saklamıyorum, biraz abartıyor da olabilirim o da hamile şımarıklığı olsun birazYaaa hala supurge acayim diyor baksana
Psikolojimizi bozuyosunben birak supurmeyi yere bisey dussun yerde kaliyor donup arkami geciyorum yanindan aksam esim gelince toplattiriyorum
Valla allahtan kocalarimiz gormuyoor yoksa bizi yakacak
Allah yardımcınız olsun en iyi hastaneye denk gelirsiniz inşallahkızlar benim lekelenmem başladı malesef doktorumu aradım istanbulda değilmiş çok erken daha dedi hemen git ciğer geliştirici vurdur dedi kanal aralanması riski durum bebek gelecek yakından demekmiş şimdi sorun şu ki çam sakuraya gitsem yapın desem eminim yapmazlar yapacak olan dün gece de yapardı biz yinede gideceğiz konuşacağız yapmazlarsa özele geçeceğiz birde bayrama denk gelmesi büyük şanssızlık oldu doktor yatış bile yapılması lazım derken çam sakura beni neden yolladı ki ağlıyorum çaresizce bişry yapamıyorum
Ben hepsini yıkadım ütüledim yerlştirdim. Eylül-ekime kadar giyebileceklerini dolaba dizdim kışlık ve büyükleri bi hurca koydum. Direk çıkarır giydiririm gerekirse. Kafam karışmasn ne yıkandı ne yıkanmadı diye.Kızlar arkadaşlardan, ailelerden gelenler vs derken ilk 1 yıllık bebek kıyafeti kabaca toplandı. Ben kendim 0-3 ay arası için aldım. Sizce ilk kaç ay için olanları şimdiden yıkayıp hazırlamak lazım?
Allah aşkına bir otur kız iş yaparken doğurucan diye korkuyorum Allah korusunKız çocuğum anne çok canım çekti anne ben malzeme hazırladım diyor baktım süt yumurta çıkarmış bekliyor mutfakta niyetim yatıp.dinlenmekti.ama ne yapayım
Şimdi de ev gözüme batıyor süpüreyim de sonra bı yatıp dinlenecegim, sabah gitmeden toplamistim Allah'tan
Ben de yere bısey düşerse artık oraya ait deyip geçiyorum ayağımla sürükleyerek bazen odasına tasımaya çalısıyorumYaaa hala supurge acayim diyor baksana
Psikolojimizi bozuyosunben birak supurmeyi yere bisey dussun yerde kaliyor donup arkami geciyorum yanindan aksam esim gelince toplattiriyorum
Valla allahtan kocalarimiz gormuyoor yoksa bizi yakacak
Benım de tek eksik terlik kaldı bir alamadım yaKuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Sen ütüle bacım iş erteleme gayri benim ruhum çekildi sen iş öteledikçeKızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Bence ilk fırsatta ütüle yerleştir hem erken sürprizler olabilir hemde ağırlaştıkça zorlaşıyor. Sıcakta bunaltırKızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
İnşallahh canım sağlıklaİyi olsun iyileşsin de ne kadar kalması gerekiyorsa kalsın sabret yeter ki iyi olsun yavrun
Kızlar bu arada terlik konusunda bir uyarı yapmam gerekirse, (çekim için şık güzel terlikler alanlar olacaktır ) hastane yerleri ne kadar temizlense de orada daha önceden doğum yapmış kişilerin kanları vs bir sürü vücut sıvısıyla bulaş oluyor. O yüzden hastanede giydiğiniz terliği evde vs. Giymek istiyorsanız mutlaka makinede iyice yıkayın evde öyle giyin. Ben crocslarla gideceğim fotoğraf çekimi içinde düz krem rengi bi terlik kullanıp sonrasında atmayı düşünüyorumBenım de tek eksik terlik kaldı bir alamadım ya
Bence de ütüle kuzum sonradan ağırlaşabiliriz. Ben de hastane çantası için olanları bugün yıkadım. Birazdan ütüleyeceğim. Diğerlerini de haftaya haftasonu halletmeyi planlıyorumKızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Artık ütüle koy hazır olsun bence sıcaklarda yapması daha zor ilerdeKızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?