2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ama lekelenme başlamış. İşin rengi değişti şimdi. Sen yine devlet hastanesine git. Senin için dua ediyorum. İns her şey yoluna girecek

Evet evet sağa dönük uzanıyordum düz dönmeye çalıştım dönemedim. Bebişte hareket ettikçe iyice ağrı arttı sonra geçti. Max 4 dk sürmüştür

Eldorin
@RosaLx
pepsi
@hati hati yoklama alicam artık
Herkesin son görülmesine bakıp gelicem
Burdayım canlar kosturmacadan valla hiç bakamıyorum . Hastanemi seçtim sonunda şehir hastanesinde doğurmaya karar verdim Allah'ım sağlıkla kucagima almayi nasip ederse inşallah bakalım...

Kızlar arkadaşlardan, ailelerden gelenler vs derken ilk 1 yıllık bebek kıyafeti kabaca toplandı. Ben kendim 0-3 ay arası için aldım. Sizce ilk kaç ay için olanları şimdiden yıkayıp hazırlamak lazım?
Bence 0-6 ay arası olanları yıkayıp ütülesen olur. Gerisinin acelesi yok. Ben öyle yaptım.

Tesekkurler canimcim hepimiz icin insallah saglikla zamaninda nasip ola
Valla tarih olunca daha stresli sanki normal dogumda sanci basliyor paldir kuldur olup bitiyor hersey simdi boyle son gece uyku bile girmez goze
Canim kontrole gittigin hastanenin acilindede vurulabilir o igne. Benim yapilmisti. Ama yinede bir hekim gorusude almak istiyosan tabii bir devlet hastanesine gozuksen daha iyi. Endiselenme hic dualarimiz seninle

Sultangazi burası arka taraflar taş ocağı hergun yikasan cam önleri çamur, hergun evi supursen silsende abartisiz bir parmak toz
Paspas suyunun dibi hergun silsem çamur birikintisi
Ayyy sorma vallahi evi iki gün süpürme ev toz içinde hadi sen taş ocaklarına yakınsın ya ben benim ev neden tozlanıyor
Hahah sana yakın olsam bahanem taş ocakları olacak ta benim ki havadan sanırım

Canım benim üzülme dualarım seninle görün mutlaka aksatma bayram afirifesine gelmesi kötü denk düşmüş ama bir çam sakura hastanesine görün olmazsa özele yönelirsin
Raabin yardımcın olsun canım bir şey olmayacaktır inşallah

Yok kız bende mizildaniyorum doğru düzgün yemek yapmadım.kac gündür atistiriyorum dışarıdan yiyoruz ağrılar beni de iptal etti, sen çalışıyorsun ben evdeyim senin ki daha yorucu
Aman ben işe gidip oturduğum yerden dosyalarımı yapıp dönüyorum. Evde bir çocuğun beklentilerini karşılamak hamile halinle hiç kolay değil maşallah size
Günlerdir evde tencere kaynamıyodu herkesin aynı durumda olması eser miktarda rahatlattı çünkü ne yicez diye düşünmekten yılmıştım
Evet ben de devrilip yatıyorum bir daha bu fırsatı yakalayamam Bu arada Ateşciğimiz en hayırlı zamanda doğar inşallah. Ücretliye ayrılırsak bence onlar da biraz daha toparlanacak biz de maddi manevi daha güçlü olacağız merak etme en iyi şekilde olacak Allah'ın izniyle
Yaaa hala supurge acayim diyor baksana
Psikolojimizi bozuyosun ben birak supurmeyi yere bisey dussun yerde kaliyor donup arkami geciyorum yanindan aksam esim gelince toplattiriyorum
Valla allahtan kocalarimiz gormuyoor yoksa bizi yakacak
Aynen ben de iyice naza çektim kendimi. Koltuktan bir kalkmam var sanki 200 kilo kadın kalkıyor. Gerçekten zorlanıyorum bunu da saklamıyorum, biraz abartıyor da olabilirim o da hamile şımarıklığı olsun biraz En iyisini yapıyorsun azıcık toplasınlar yardımcı olsunlar ya hu onların da bebişi. Koskocaman adam onlar biz hassas ve kırılgan hamiş kadınlarız

Allah yardımcınız olsun en iyi hastaneye denk gelirsiniz inşallah Çam Sakura çok yoğun olduğundan normal doğumda ve acil durumlarda yeterince ilgi olmuyor dedi kuzenim. Belki ona öyle denk gelmiştir ama baktınız ilgilenmiyorlar boşverin hiç riske atmayın üniversite hastanelerini deneyin isterseniz

Son düzenleme:
Kızlar arkadaşlardan, ailelerden gelenler vs derken ilk 1 yıllık bebek kıyafeti kabaca toplandı. Ben kendim 0-3 ay arası için aldım. Sizce ilk kaç ay için olanları şimdiden yıkayıp hazırlamak lazım?
Ben hepsini yıkadım ütüledim yerlştirdim. Eylül-ekime kadar giyebileceklerini dolaba dizdim kışlık ve büyükleri bi hurca koydum. Direk çıkarır giydiririm gerekirse. Kafam karışmasn ne yıkandı ne yıkanmadı diye.

Allah aşkına bir otur kız iş yaparken doğurucan diye korkuyorum Allah korusun

Yaaa hala supurge acayim diyor baksana
Psikolojimizi bozuyosun ben birak supurmeyi yere bisey dussun yerde kaliyor donup arkami geciyorum yanindan aksam esim gelince toplattiriyorum
Valla allahtan kocalarimiz gormuyoor yoksa bizi yakacak
Ben de yere bısey düşerse artık oraya ait deyip geçiyorum ayağımla sürükleyerek bazen odasına tasımaya çalısıyorum

Kızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Sen ütüle bacım iş erteleme gayri benim ruhum çekildi sen iş öteledikçe ilk 1 ay giyecekleri hazır tut valiz hazır mı?

Benım de tek eksik terlik kaldı bir alamadım ya
Kızlar bu arada terlik konusunda bir uyarı yapmam gerekirse, (çekim için şık güzel terlikler alanlar olacaktır ) hastane yerleri ne kadar temizlense de orada daha önceden doğum yapmış kişilerin kanları vs bir sürü vücut sıvısıyla bulaş oluyor. O yüzden hastanede giydiğiniz terliği evde vs. Giymek istiyorsanız mutlaka makinede iyice yıkayın evde öyle giyin. Ben crocslarla gideceğim fotoğraf çekimi içinde düz krem rengi bi terlik kullanıp sonrasında atmayı düşünüyorum

Kızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Bence de ütüle kuzum sonradan ağırlaşabiliriz. Ben de hastane çantası için olanları bugün yıkadım. Birazdan ütüleyeceğim. Diğerlerini de haftaya haftasonu halletmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…