- 27 Nisan 2020
- 731
- 2.539
- 113
- 31
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.901
Ben ceyodan dısarda da giyeceğim bir sey almayı planlıyorum pek süslü bısey değil çekimde de ayağımı cekmeyin derim tabi çekim olursaKızlar bu arada terlik konusunda bir uyarı yapmam gerekirse, (çekim için şık güzel terlikler alanlar olacaktır ) hastane yerleri ne kadar temizlense de orada daha önceden doğum yapmış kişilerin kanları vs bir sürü vücut sıvısıyla bulaş oluyor. O yüzden hastanede giydiğiniz terliği evde vs. Giymek istiyorsanız mutlaka makinede iyice yıkayın evde öyle giyin. Ben crocslarla gideceğim fotoğraf çekimi içinde düz krem rengi bi terlik kullanıp sonrasında atmayı düşünüyorum
Tabiki hayır aşk olsunSen ütüle bacım iş erteleme gayri benim ruhum çekildi sen iş öteledikçeilk 1 ay giyecekleri hazır tut valiz hazır mı?
E peki mademBence ilk fırsatta ütüle yerleştir hem erken sürprizler olabilir hemde ağırlaştıkça zorlaşıyor. Sıcakta bunaltır
Bu ara bana da öyle bı his gelemeye başladıAllah aşkına bir otur kız iş yaparken doğurucan diye korkuyorum Allah korusun
Utusunu çantasını 28de halleden ben hayretle izliyorum siziKızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Bende öyle yapmıştım çekim için olmasa da hafif birşey aldım hastaneden çıkarken terliği çöpe atıp ayakkabı giyip çıktım, dediğin gibi sabah akşam temizlenitordu ama benden bile muayenelerde falan kan damlıyordu yani ister istemez, ne kadar hijyenik olabilir ki diye düşünmüştümKızlar bu arada terlik konusunda bir uyarı yapmam gerekirse, (çekim için şık güzel terlikler alanlar olacaktır ) hastane yerleri ne kadar temizlense de orada daha önceden doğum yapmış kişilerin kanları vs bir sürü vücut sıvısıyla bulaş oluyor. O yüzden hastanede giydiğiniz terliği evde vs. Giymek istiyorsanız mutlaka makinede iyice yıkayın evde öyle giyin. Ben crocslarla gideceğim fotoğraf çekimi içinde düz krem rengi bi terlik kullanıp sonrasında atmayı düşünüyorum
Bu ara bana da öyle bı his gelemeye başladı
Utusunu çantasını 28de halleden ben hayretle izliyorum siziDOĞURACAĞİZZZ
Bende öyle yapmıştım çekim için olmasa da hafif birşey aldım hastaneden çıkarken terliği çöpe atıp ayakkabı giyip çıktım, dediğin gibi sabah akşam temizlenitordu ama benden bile muayenelerde falan kan damlıyordu yani ister istemez, ne kadar hijyenik olabilir ki diye düşünmüştüm
Evet canım 36olmus oluyor yarın 37olacaksin yani, biraz daha bekle istersen doğuma gitmeden hallediverirsin şunun surasinda ne kalmiskız daha var 35+6 dayım yani 36 hafta mı oluyor
Canım yanlış yazmışım düzelttim 36 ya girecegım daha varEvet canım 36olmus oluyor yarın 37olacaksin yani
Çok fark etti şimdi cidden bir hafta büyük fark yaratabilirCanım yanlış yazmışım düzelttim 36 ya girecegım daha var
Bacım valla başak burcu erkeği ile yaşamak zorBak bunu niye dert edinmişim daha iyi anladım çünkü ben de başak burcuyum
Aiyy bebeğin kanala yerleşmesi nasıl bi his acaba. Anlayabileceğimiz farklı bi değişiklik hissettin mi ?
Bi don bi terlik. Bu grubun kırmızı çizgisi bunlar
Tahmini hangisi uyarsa giydiricezEeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Ayyyy inşallah inşallahhhhh arkadaşımEvet ben de devrilip yatıyorum bir daha bu fırsatı yakalayamamBu arada Ateşciğimiz en hayırlı zamanda doğar inşallah. Ücretliye ayrılırsak bence onlar da biraz daha toparlanacak biz de maddi manevi daha güçlü olacağız merak etme en iyi şekilde olacak Allah'ın izniyle 
Allahını seven üstümüze terlik linki atsınBenım de tek eksik terlik kaldı bir alamadım ya
Evettt çok mantıklıÇok fark etti şimdi cidden bir hafta büyük fark yaratabilirşaka bı tarafa bayramdan sonra halledersin ya yorma kendini temizler ya, sıkıntı yok ütü hallolur hallolmasa da hastane çantasına koyacagina basarsın bi ütü diğerleri sonra da olur bı sekilde
Bayram olmasa da karışmıyorum hamile olmasam daKızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
Ne kadar donsuz ve terliksiz bir topik oldu burası. Sizden geriyim ama korkumdan her bi haltı aldım doğururveririm diye. Kurban olduklarım ne eksikse alam getirem göğsüm sıkışıyo hazırlıksız sancılancaz diyeKuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Ya Gezer almıştım şu tarz ama 38 numara 41 gibi kocamandı kargo 1 hafta zor geldi Karadenizden ben de evde giyilir diye iade etmedim. Sonra şunu aldım gerçi 300 lira zam gelmiş ben aldıktan sonra. Ayaklarım o kırmızı kısma geçiyor gibi aşırı rahat değil ama doğumda giymek için fena gelmedi.Allahını seven üstümüze terlik linki atsın
Zahmet olmasın üstüne geliyor herkes amaE peki mademöyle yapayım
Ah canım ya çok teşekkür ederim çok tatlısınZahmet olmasın üstüne geliyor herkes amahem don hemde gelip hazırlayalım valizini
Sende sendeAh canım ya çok teşekkür ederim çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?