2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben ceyodan dısarda da giyeceğim bir sey almayı planlıyorum pek süslü bısey değil çekimde de ayağımı cekmeyin derim tabi çekim olursa

Allah aşkına bir otur kız iş yaparken doğurucan diye korkuyorum Allah korusun
Bu ara bana da öyle bı his gelemeye başladı
Kızlar ben her şeyi yıkadım şimdi ama bunları şimdi mi ütüleyim yoksa doğuma yakın mı ütüleyim 37. Hafta gibi ? Nasıl yapayım
Utusunu çantasını 28de halleden ben hayretle izliyorum sizi DOĞURACAĞİZZZ
Bende öyle yapmıştım çekim için olmasa da hafif birşey aldım hastaneden çıkarken terliği çöpe atıp ayakkabı giyip çıktım, dediğin gibi sabah akşam temizlenitordu ama benden bile muayenelerde falan kan damlıyordu yani ister istemez, ne kadar hijyenik olabilir ki diye düşünmüştüm

kız daha var 34+6 dayım yani 35 hafta mı oluyor

Canım yanlış yazmışım düzelttim 36 ya girecegım daha var
Çok fark etti şimdi cidden bir hafta büyük fark yaratabilir şaka bı tarafa bayramdan sonra halledersin ya yorma kendini temizler ya, sıkıntı yok ütü hallolur hallolmasa da hastane çantasına koyacagina basarsın bi ütü diğerleri sonra da olur bı sekilde

Bacım valla başak burcu erkeği ile yaşamak zor

İnan hiçbi farkı yok gibi ya da ben anlamıyorum bacak bacak üstüne atınca sanki oğlan sıkışıyo gibi geliyo sadece çok vuruyo çünkü

Don da sipariş edicem

Eeee kızlar ben şimdi bu bebişin kıyafetlerini yıkamadan evvel etiketleri kesicem ya hani sonra hangisinin kaç aylık olduğunu nasıl anlayacağım
Tahmini hangisi uyarsa giydiricez
Ölçüp karşılaştırmaya vaktim olursa giydirmeden bakarım. Dolaba dizerken küçükten büyüğe koycam. İlk sefer belki fırsatım olur. Ama doğurunca sanmam, büyüklü küçüklü giyer heralde

Ayyyy inşallah inşallahhhhh arkadaşım

Ücretli çıkmayacak gibi napıcaz bakalım

İnan bak hava da ısındı ya yemek yapmak işkence olmaya başladı doğuma kadar serin serin gitsek ne iyi olurdu

Kuduruk oğlan durmayacak gibi zaten ben şu terliği bi alayım artık doğru söylüyosun
Ne kadar donsuz ve terliksiz bir topik oldu burası. Sizden geriyim ama korkumdan her bi haltı aldım doğururveririm diye. Kurban olduklarım ne eksikse alam getirem göğsüm sıkışıyo hazırlıksız sancılancaz diye
Şunu yazarken ayağı aşağıdan çıkacakmış gibi sokuşturdu vajinaya. Gel de panik olma

Allahını seven üstümüze terlik linki atsın
Ya Gezer almıştım şu tarz ama 38 numara 41 gibi kocamandı kargo 1 hafta zor geldi Karadenizden ben de evde giyilir diye iade etmedim. Sonra şunu aldım gerçi 300 lira zam gelmiş ben aldıktan sonra. Ayaklarım o kırmızı kısma geçiyor gibi aşırı rahat değil ama doğumda giymek için fena gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…