Ya bu insanlar neden böyle sen bir elinle memeni bir elinle bebeğin kafasini tutamıyor musun sanki çocuğun kafasını memeye yapıştırmak çok tehlikeli bence ya o ağlama yada kafasını çekme vs sırasında genzine veya ciğerlerine süt kaçsa kimden soracaksın hesabını tatlı sert bir dil ile uyar farklı sakin bir odada emzir yada eşin öyle yapanları uyarsın zaten lohusalık kafası insan iyice zorlanıyorSen yavaş yavaş arttır olmadı, doymazsa daha çok huzursuz oluyorlar canım . 90 mesela çok gelebilir gene ama 60 yap tek seferde zaten dinlene dinlene içiyorlar. Sen olabildiğince tek hazırlamaya çalış mamayı karışan eden az olsun. Eşim mama vermemi istemiyordu beni hıçkırarak ağlarken görünce emzirirken anladı halimiherkes bir seylere mudahele olacak illa benimde emzirme aninda bebek memeyi tam kavrasın diye kafasini tutuyorlar ya boyle cocuk daha cok sinirleniyor bizi bi salin basbasayken guzel emiyor bu cocuk ne zaman ki birisi mudahele ediyor kuduruyor aglamaktan
Aynen şu an sayelerinde biraz tutup emen çocuk onu da yapmaz oldu delircemSen yavaş yavaş arttır olmadı, doymazsa daha çok huzursuz oluyorlar canım . 90 mesela çok gelebilir gene ama 60 yap tek seferde zaten dinlene dinlene içiyorlar. Sen olabildiğince tek hazırlamaya çalış mamayı karışan eden az olsun. Eşim mama vermemi istemiyordu beni hıçkırarak ağlarken görünce emzirirken anladı halimiherkes bir seylere mudahele olacak illa benimde emzirme aninda bebek memeyi tam kavrasın diye kafasini tutuyorlar ya boyle cocuk daha cok sinirleniyor bizi bi salin basbasayken guzel emiyor bu cocuk ne zaman ki birisi mudahele ediyor kuduruyor aglamaktan
Tutturabildin mi yaa bugün hiç tutmadı memeyi benim kiSen yavaş yavaş arttır olmadı, doymazsa daha çok huzursuz oluyorlar canım . 90 mesela çok gelebilir gene ama 60 yap tek seferde zaten dinlene dinlene içiyorlar. Sen olabildiğince tek hazırlamaya çalış mamayı karışan eden az olsun. Eşim mama vermemi istemiyordu beni hıçkırarak ağlarken görünce emzirirken anladı halimiherkes bir seylere mudahele olacak illa benimde emzirme aninda bebek memeyi tam kavrasın diye kafasini tutuyorlar ya boyle cocuk daha cok sinirleniyor bizi bi salin basbasayken guzel emiyor bu cocuk ne zaman ki birisi mudahele ediyor kuduruyor aglamaktan
Sorma kabus gibi bir gündü.. Bir kere bile meme tutturamadım sağlık ocağında da kontrolü vardı klasik hemşire başladı mama vermeyin emzirin diye sanki keyiften verdik mamayı bu zamana kadarTutturabildin mi yaa bugün hiç tutmadı memeyi benim ki
Az önce yanlışlıkla tuttu biraz emdi ağzından kaçınca bastı çığlığı geri tutturmanın imkanı yokHemşire eds sistemini önerdi onda da kandıramadık çocuğu, sağımla da işler yürümez bebek emmezse süt artmaz dediler
Of iste tutunca da bırakıyorlar hemen rabbim yardımcımız olsun yaAz önce yanlışlıkla tuttu biraz emdi ağzından kaçınca bastı çığlığı geri tutturmanın imkanı yokeds niye işe yaramadı yaa ben de onu mu denesem diyordum.. Sağmak işkence gibi kaç dakika sağıyorum az bişe çıkıyo
ucunda şırınga gibi bişeyi yok mu onla sıkınca olur gibi yaaOf iste tutunca da bırakıyorlar hemen rabbim yardımcımız olsun yaEds için umutluydum ben de ama çekmiyor eşşek herif çekse memeden de süt geliyor zaten . Sağınca da çıkmıyor göğüsler sert diye
Ben sezeryan sırasında cok kan kaybetmişim 7 ye düşmüş kan taktilar vs ama doktor demir ilacını günde 2 kere kullan dedi. 7 8 torba kan taktirsan eski haline anca döner dediKızlar doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı kendimi çok bitik hissediyorum yarın bi gidip kan mı versem diyorum
Merhaba işe yaradı mı acaba ahududu yaprağıAminn inşallah hepimizinki de hayırlısıyla gelsin kucaklarımızaahududu yaprağı çayı da iyiymiş evet benim doktorda önerdi yarın alıp başlayayım tüm tuşlara basalım
Merhaba acikcasi onu icmedim evde acilmaya yarayacak hareketler yaptim sadece 15 Agustosta dogum yaptimMerhaba işe yaradı mı acaba ahududu yaprağı
Benim kanim zaten dusuktu iyice dustu hapa devam ediyorum sende baktir degerlerine canım doğumda da kan kaybettik fazlaca etkilemistir bunyeniKızlar doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı kendimi çok bitik hissediyorum yarın bi gidip kan mı versem diyorum
Şırınga ile yapmadik biz diğerini yaptık bugün tekrar deneyeceğim Allahim emeklerimiz bosa gitmesin meme emsin yavrularımız aminucunda şırınga gibi bişeyi yok mu onla sıkınca olur gibi yaa
Anladım, gözünüz aydın olsunMerhaba acikcasi onu icmedim evde acilmaya yarayacak hareketler yaptim sadece 15 Agustosta dogum yaptim
Ben de şimdi sağlık ocağından geliyorum emzirme ebeleri varmış ona gittim mama verme memeyi alana kadar dene dediler.. orda da denedik tutturmanın imkanı yok.. Şimdide deniyorum yırtıyo kendini bi biberon verip kandırmaya çalışıyorum sonra memeyi veriyorum arada kanarsa 2 dakika emiyo sonra ya boğazına kaçıyo ya bişe oluyo bırakıyorŞırınga ile yapmadik biz diğerini yaptık bugün tekrar deneyeceğim Allahim emeklerimiz bosa gitmesin meme emsin yavrularımız amin
Bizimde aynıydı. Duştan sonra pamukla göbek deliğinin içini iyice kurulamamızı söyledi ebe. Dikkat edince 3-4 gün sonra bittiKızlar dun 2 haftalik oldu ama gobegi düştüğü halde göbek deliği kurumadı hala