Sonuçlarınız nasıldıArtışlarım normaldi . Bende anlamadım vallahi
Evet artış sevindirdi beni de umarım sağlıklı ilerler her şeyGayet güzel artmış masallah canım için nasıl rahat edecekse öyle yap ben de bir kez verdim bide pazartesi vercem sonra randevuyu beklicem benimde 22 sinde
Bnde gördüm çok şükür bgun daha net 5+2dediAmin inşallah
Ay maşallah gözün aydınBnde gördüm çok şükür bgun daha net 5+2dedi
10 gün sonra kalp atışına çağırdı hayırlısıyla inşallah onuda duyarızAy maşallah gözün aydın
İnşallah canım ben de 2 hafta sonra gideceğim10 gün sonra kalp atışına çağırdı hayırlısıyla inşallah onuda duyarız
İnşallah sağlıkla ilerler hepimizin süreciEvet artış sevindirdi beni de umarım sağlıklı ilerler her şeysiz kaç haftalıksınız
Amin kuzum cumlemiziRabbim saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin
Sizin son adet tarihi neydi çatlama gününü biliyor musunuzİnşallah sağlıkla ilerler hepimizin sürecibenim 4+3 görünüyor bakalım
Benim bat 8 Aralık, çatlama 24 Kasım sizin nedir yakın miyizSizin son adet tarihi neydi çatlama gününü biliyor musunuz
Baya yakınız benim çatlama 25 kasımdı. Bat 10 aralıktı. Kaç haftalık acaba diye düşünüp duruyorum neye gçre hesaplamam lazım diye. Haftaya perşembe randevum var bakalımBenim bat 8 Aralık, çatlama 24 Kasım sizin nedir yakın miyiz
Son adet tarihine göre program hesaplıyor canım ama 4+2 sin sanırım sen de chate sordum öyle dediBaya yakınız benim çatlama 25 kasımdı. Bat 10 aralıktı. Kaç haftalık acaba diye düşünüp duruyorum neye gçre hesaplamam lazım diye. Haftaya perşembe randevum var bakalım
Ay inşallah ikimizin hatta hepimizin güzel haberlerini alalım sağ salim kavuşalım bebeklerimizeSon adet tarihine göre program hesaplıyor canım ama 4+2 sin sanırım sen de chate sordum öyle dedirandevun iyi erkenmis senin benim 22 sinde. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Amiinnn inşallahhAy inşallah ikimizin hatta hepimizin güzel haberlerini alalım sağ salim kavuşalım bebeklerimize
Evet kan verdiğim hastane kalp atışı da duyulabilir diye o tarihe verdi amaBenim 21 Ekim son âdet tarihi şuan 7+0
Yani görürsünüz büyük ihtimalle keseyi bebeği de
Evet hiç görmedim ya kese falan sadece kan sonucu var elimde ondan tedirgin oldum biraz sanırım umarım sağlıkla duyarsınız kalp atışını daTedirgin olmayin benimde 27 ekim 5+4 de keseyi gordu doktor kalp atisi icin verdigi vakti bekliyorum sizinde belki kesw ve kalp atisi birlikte gozukur
Merhaba akintim rahatsızlığım yok. Kanama alani var dedi progestan verdi. Kendi doktoruma gittim dun cok sukur oyle bisey gormuyorum dediAkıntınız var mıydı? Ne kadarlık bir alanda kanama vardı? Yurtdışındayım doktordan net ve hızlı bilgiler alamıyorum. Bana bir şey vermedi. 6. Haftama giriyorum 5 gün sonra yeniden ultrasona gireceğim. Yeniden düşük yapmaktan korkuyorum
Ozaman görünür Allah'ın izniyle benimde İlk randevu 4 Aralık taydi sadece bebeği keseyi gördük 1 hafta SONRA gittiğimde kalp atışını da duydukEvet kan verdiğim hastane kalp atışı da duyulabilir diye o tarihe verdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?