Amin sizde insallah hersey cok guzel ilerlerEvet hiç görmedim ya kese falan sadece kan sonucu var elimde ondan tedirgin oldum biraz sanırım umarım sağlıkla duyarsınız kalp atışını da
Benimde sizinle birebir aynı bat 10 aralık çatlama 25 kasim kan sınıflarınız nasil takip ediyor musunuz blBaya yakınız benim çatlama 25 kasımdı. Bat 10 aralıktı. Kaç haftalık acaba diye düşünüp duruyorum neye gçre hesaplamam lazım diye. Haftaya perşembe randevum var bakalım
Ya işte bende tam bilemedim. Nasıl olacak kaç haftadayız internette baktım tüp bebek gibi kwsin döllenme tarihi biliniyorsa 38 hafta üzerinden değerlendirilir falan yazıyordu ama bilemedim. Yukarda bi arkadaş sağolsun chatcptye sormuş da 4+2 demiş benim de kafam karıştı. Perşembe günü doktor randevum var sıkışık gel dedi keseye bakacak heralde ben yine yazarım buraya da siz doktora gittiniz miBenimde sizinle birebir aynı bat 10 aralık çatlama 25 kasim kan sınıflarınız nasil takip ediyor musunuz bl
Ben geçen çarşamba gittim ve rahim kalınlaşmış güzel iki günde bir beta ver haftaya gel dedi beta değerlerin 5 aralık 21 7 aralık 49 10 aralık 212 12 aralık 407 cıktı aslında artış güzel ama dün bir konuda arkadaşın beta artışı guzel ölüp keseyi görmesine rağmen boş gebelik çıkmış onu okuduğumdan beri tedirginim geçmiyor da zaman 16 aralık salı günü akşama randevu aldim o zaman beta 1700 civarı olur diye düşünüyorum belki vajinal ultrasonda gözükürYa işte bende tam bilemedim. Nasıl olacak kaç haftadayız internette baktım tüp bebek gibi kwsin döllenme tarihi biliniyorsa 38 hafta üzerinden değerlendirilir falan yazıyordu ama bilemedim. Yukarda bi arkadaş sağolsun chatcptye sormuş da 4+2 demiş benim de kafam karıştı. Perşembe günü doktor randevum var sıkışık gel dedi keseye bakacak heralde ben yine yazarım buraya da siz doktora gittiniz mi
Tedirgin ve tetikte olduğumuz için daha fazla okuyor ve olumsuz bir şey gördüğümüzde iyice telaş yapıyoruz ben de şuan senin gibiyimBen geçen çarşamba gittim ve rahim kalınlaşmış güzel iki günde bir beta ver haftaya gel dedi beta değerlerin 5 aralık 21 7 aralık 49 10 aralık 212 12 aralık 407 cıktı aslında artış güzel ama dün bir konuda arkadaşın beta artışı guzel ölüp keseyi görmesine rağmen boş gebelik çıkmış onu okuduğumdan beri tedirginim geçmiyor da zaman 16 aralık salı günü akşama randevu aldim o zaman beta 1700 civarı olur diye düşünüyorum belki vajinal ultrasonda gözükür
Benim 9 aralıkta 194tü 11inde 500 olmuş. Bahsettiğiniz kişiyi bende gördüm açıkcası bende biraz tedirgin oldum ama nasipten öte yol yok alacak nefesi görecek günleri varsa zaten doğacak inşallah Allah sağlıkla kavuştursun birbirimize inşallah. Bana da betayı söyledim haftaya perşembe sıkışık gel dediBen geçen çarşamba gittim ve rahim kalınlaşmış güzel iki günde bir beta ver haftaya gel dedi beta değerlerin 5 aralık 21 7 aralık 49 10 aralık 212 12 aralık 407 cıktı aslında artış güzel ama dün bir konuda arkadaşın beta artışı guzel ölüp keseyi görmesine rağmen boş gebelik çıkmış onu okuduğumdan beri tedirginim geçmiyor da zaman 16 aralık salı günü akşama randevu aldim o zaman beta 1700 civarı olur diye düşünüyorum belki vajinal ultrasonda gözükür
Çok haklısın aslında iyi bir sürü örnek varken elimizde ama illa o olumsuzu okuyunca hemen tedirgin oluyoruz ve bu bizi kötü etkiliyor surekli kafamızda kuruyoruz ve böyle olunca zaman da geçmiyor biraz süreci oluruna bırakıp odağını değiştirmek istiyorumTedirgin ve tetikte olduğumuz için daha fazla okuyor ve olumsuz bir şey gördüğümüzde iyice telaş yapıyoruz ben de şuan senin gibiyimİyiyi düşünelim iyisi olsun inşallah benimde betam güzel yükseliyor ki bat 3 gün geçti henüz kanama vs da yok ama o beynimizin içindeki sorular acabalar bitmiyor ya .. Ne kadar az okursak o kadar iyi aslında
Mide bulantın mi varKızlar ben hiç birşey yiyemiyorum ya zaten iştahsız biriydim daha da oldum napcam bişey söyleyin lütfeeeennn
Bende salı öğleden sonra ve çarşamba izinliyim ve salı gideyim ko çarşamba günün bana kalsın diye salı akşama aldim umarım gözükür vajinal muayenede sonra da 27 aralıkta özelden kalp arşivi için muayene alicam eşimle gitmek için o zamana kadar da beta flan vermek istemiyorum unutup notmal hayata dönmek istiyorumBenim 9 aralıkta 194tü 11inde 500 olmuş. Bahsettiğiniz kişiyi bende gördüm açıkcası bende biraz tedirgin oldum ama nasipten öte yol yok alacak nefesi görecek günleri varsa zaten doğacak inşallah Allah sağlıkla kavuştursun birbirimize inşallah. Bana da betayı söyledim haftaya perşembe sıkışık gel dedi
Ya aslında gebelik hep bir kapalı kutu v3 biz anneler olarak hep endişeliyiz. Önce kese ve kalp atışı, sonra 2li 3lü taramalar, sonra cinsiyet merakı, sonra acaba doğum nasıl olacak, acaba sağlıklı mı, sağlıkla doğacak mı, sonrasında sağlığı yerinde olacak mı, evde başka bir çocuk daha varsa aklın ve kalbin zaten hep bir hüzünlü çalıyor. Acabalar hep var. Bilmiyorum belki de ben böyleyim. Allah yardımcımız olsun aklımıza kalbimize sakinlik ve huzur, bebeklerimize ve bize de sağlık versin inşallahBende salı öğleden sonra ve çarşamba izinliyim ve salı gideyim ko çarşamba günün bana kalsın diye salı akşama aldim umarım gözükür vajinal muayenede sonra da 27 aralıkta özelden kalp arşivi için muayene alicam eşimle gitmek için o zamana kadar da beta flan vermek istemiyorum unutup notmal hayata dönmek istiyorum
Evet maalesefMide bulantın mi var
Kesinlikle ben de bir ara deli gibi okuyup duruyordum eşim dedi yeter artık hem sana hem bebeğe zarar en iyisi dediğin gibi akışına bırakmak inşallah sağlıkla geleceklerÇok haklısın aslında iyi bir sürü örnek varken elimizde ama illa o olumsuzu okuyunca hemen tedirgin oluyoruz ve bu bizi kötü etkiliyor surekli kafamızda kuruyoruz ve böyle olunca zaman da geçmiyor biraz süreci oluruna bırakıp odağını değiştirmek istiyorum
Çok haklısın aslında bitmeyen bir kaygı silsilesi senin ikinci çocuğum mu canimYa aslında gebelik hep bir kapalı kutu v3 biz anneler olarak hep endişeliyiz. Önce kese ve kalp atışı, sonra 2li 3lü taramalar, sonra cinsiyet merakı, sonra acaba doğum nasıl olacak, acaba sağlıklı mı, sağlıkla doğacak mı, sonrasında sağlığı yerinde olacak mı, evde başka bir çocuk daha varsa aklın ve kalbin zaten hep bir hüzünlü çalıyor. Acabalar hep var. Bilmiyorum belki de ben böyleyim. Allah yardımcımız olsun aklımıza kalbimize sakinlik ve huzur, bebeklerimize ve bize de sağlık versin inşallah
O çok zor ama ilerleyen zamanlarda azalabilir benim ilk gebeligimde öyle oldu 16. Haftada bıçak gibi kesilmişti nerdeyseEvet maalesef
Eşimle 1 yıl öncesine kadar yurtdışına yerleşme planları yapıyorduk. Hiç hastane tecrubemiz olmamısti 2024 hazirana kadar. Haziran ayından sonra 1 yıl boyunca hastanelerden çıkamadık her ay 1 hafta 10 gün hastanede yatmaya başlamıştım. Hastanenin tam karşısına taşındık bu yüzden. Ağrılarım çok fazlaydı. Ve şimdi sadece sağlık yüzünden yurtdışına yerleşme düşüncesini eşim de ben de attık kafamızdan. Allah yardımcınız olsun. Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınızaSAT 21 ekim yurtdışında yaşıyorum, idrar testim bir süredir pozitifti, kan verme diye bir şey zaten yok bile burda. Kanamayla gittim acile 7 saat beklemenin sonunda anca doktoru görebildim, o da ağrımdan dolayı yatış verdi ama sıra olduğu için bütün geceyi sandalyede geçirmek zorunda kaldım. Acildeki 30. Saatimizde ultrason yaptırabildik. 6. Haftasında bebişimizi ve kalp atışını görünce bi nebze rahatladık ama hemen yanında hematom olmuş düşük tehdidi varmış. Progesteron verdiler.
Türkiye’deyken bi ektopik geçirmiştim 30 dk olmadan ultrasona alıp tanımı koymuşlardı. Sağlıkçılarımızın kıymetini bilin nolur :)
Bir kere daha tekrarla istersenKızlar merhaba, benim dpo 10 da betam 72,3 dü bugün dpo 12 de tekrar baktırdım 248,2 çıkmış artış nasıl tekrar bir daha kan vermeli miyim yoksa 22 aralıktaki randevumu mu beklemeliyim artık
Bence garanti olsun 6+4 'te git ki görebilesinKızlar benim sat 6 kasim keseyi 4+5 te gorduk iki hafta sonra gel dedi kalp atisi icin sizce 6+2 de mi gitmeliyim doktora yoksa 6+4 mü tam 2 hafta sonrasina randevu yok cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?