- Emoji Skoru
- 285
- Puanlar
- 103
Kızlar doğdu minik kızımmm çok şükür. O kadar güzel kiiiii
Ayyyyy hayırlı olsun yaaa allahım analı babalı büyütsünKızlar doğdu minik kızımmm çok şükür. O kadar güzel kiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğdu minik kızımmm çok şükür. O kadar güzel kiiiii
Ayyyyy hayırlı olsun yaaa allahım analı babalı büyütsünKızlar doğdu minik kızımmm çok şükür. O kadar güzel kiiiii
Aaa iyi ben bir hafta geriliği takmiyim o zaman hiçAynen öyle ya
yok yok korkma onun 4 hafta geriymiş
Bende çok korkuyorum birsrkilde çıkacak bu çocuk diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama yine de korku var
Benim de tüm düşünceler en son buraya bağlanıyor bir şekilde çıkacak hiç kalan olmamış diye ama işte yaşamadan bilemeyeceğiz herkes gibi bir şekilde bizimkiler de doğacakBen de korkuyorum![]()
Yaaa bende sabırsızlanıyorum bşr an önce kavuşmak istiyorum miniğimeBana da 15i gibi olabilir dedi 38+5 oluyor hiç hazır hissetmiyorum![]()
Tabiki takma benim de karnı ve boyu 2 hafta geriAaa iyi ben bir hafta geriliği takmiyim o zaman hiç
Ay inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaaSenle aramızda az gün var merak etme vakıtlıce gelecek Bızım mınısleröyle manıfestlıuorum daha doğrusu
![]()
Yara kaşıntısı gibi kaşınıyor tatlı tatlı, bir yandanda kaşıdıkça sızlıyor. Bak bu üçünüde kullanıyorum şuan, ama lierac 1. Yi kendim aldım bitirdim 7. Aya kadar sonra 2. Yi bi arkadaşım verdi . Ambalajı açıktı çok az kullanılmıştı acaba etkisi mi geçmişti anlamadım. Belki ondan yaramıyordur . Diğerleride fayda etmedi zatenGayet yeterli aslında ama bence sürüklerin nemlendiricisi yetersiz geliyor olabilir özellikle sabah sürdüğün. Bi de çok kaşınıyor mu
Canım ameliyat sonrası uyuşukluk geçme kısmı az zorluyor ağrı kesıcı yapıyorlar zafen ama sonra duzenlı ağrı olmuyor merak etmeBenim de tüm düşünceler en son buraya bağlanıyor bir şekilde çıkacak hiç kalan olmamış diye ama işte yaşamadan bilemeyeceğiz herkes gibi bir şekilde bizimkiler de doğacak![]()
Bana da zaman ağır ıslıyor gıbı gelıuor bazen ama bı sekılde gecıuorAy inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaa15 ekimi manifesliyorum bende 38. Haftada gelir inşallah
Yara kaşıntısı gibi kaşınıyor tatlı tatlı, bir yandanda kaşıdıkça sızlıyor. Bak bu üçünüde kullanıyorum şuan, ama lierac 1. Yi kendim aldım bitirdim 7. Aya kadar sonra 2. Yi bi arkadaşım verdi . Ambalajı açıktı çok az kullanılmıştı acaba etkisi mi geçmişti anlamadım. Belki ondan yaramıyordur . Diğerleride fayda etmedi zaten![]()
Evet aynı denk gelse çok hoş olurduYaaa bende sabırsızlanıyorum bşr an önce kavuşmak istiyorum miniğimebenim doğum günüm 11 ekim çok isterdim kızımda aynı gün doğsun ama pazara denk geliyor planlı sezaryen olacağı içinde 15 i dedi bakalım şimdilik
![]()
Canım bence sen losyon kıvamında bir şey kullan benim de kaşındığında mamaarunın kremi çok iyi geliyor ama yağlar o kadar geçirmiyor. Az kaldı gerçi ama losyon tarzı şeyler kaşınma hissini alıyor soğuk soğuk sürünceAy inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaa15 ekimi manifesliyorum bende 38. Haftada gelir inşallah
Yara kaşıntısı gibi kaşınıyor tatlı tatlı, bir yandanda kaşıdıkça sızlıyor. Bak bu üçünüde kullanıyorum şuan, ama lierac 1. Yi kendim aldım bitirdim 7. Aya kadar sonra 2. Yi bi arkadaşım verdi . Ambalajı açıktı çok az kullanılmıştı acaba etkisi mi geçmişti anlamadım. Belki ondan yaramıyordur . Diğerleride fayda etmedi zaten![]()
3. Resim zaten catlak sonrası doğumdan sonra kullanman lazımYara kaşıntısı gibi kaşınıyor tatlı tatlı, bir yandanda kaşıdıkça sızlıyor. Bak bu üçünüde kullanıyorum şuan, ama lierac 1. Yi kendim aldım bitirdim 7. Aya kadar sonra 2. Yi bi arkadaşım verdi . Ambalajı açıktı çok az kullanılmıştı acaba etkisi mi geçmişti anlamadım. Belki ondan yaramıyordur . Diğerleride fayda etmedi zaten![]()
O çatlaklar ve kaşıntı bir türlü geçmiyor. Birazda vücut yapısıyla alakalı. Benim cildim çok kuru ve pekte su içmiyorum. Krem yağ hak getire yani bana mısın demiyor. Birde bende kaşıntı olmuştu. Kortizonlu antibiyotikli krem kullandım öyle geçti. Şimdide korkuyorum birşey sürmeye kaşınıyor çünkü. Hatta dün gece dayanamadım yatarken tekrar sürdüm. Çatlaklar çatlak olmaktan çıktı fay hattına dönüştü. Elime geliyor sanki engebeli bir arazi gibi.Ay inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaa15 ekimi manifesliyorum bende 38. Haftada gelir inşallah
Su da çok etki ediyor ya. Suyu az içtiğim zaman benimde vücudum kaşınıyor o yüzden 2/3. Litreyi devirmeye çalışıyorumO çatlaklar ve kaşıntı bir türlü geçmiyor. Birazda vücut yapısıyla alakalı. Benim cildim çok kuru ve pekte su içmiyorum. Krem yağ hak getire yani bana mısın demiyor. Birde bende kaşıntı olmuştu. Kortizonlu antibiyotikli krem kullandım öyle geçti. Şimdide korkuyorum birşey sürmeye kaşınıyor çünkü. Hatta dün gece dayanamadım yatarken tekrar sürdüm. Çatlaklar çatlak olmaktan çıktı fay hattına dönüştü. Elime geliyor sanki engebeli bir arazi gibi.
Tabi bunda ikiz olmasınında etkisi var.
Bu yorumlar o kadar rahatlatıyor kiiiCanım ameliyat sonrası uyuşukluk geçme kısmı az zorluyor ağrı kesıcı yapıyorlar zafen ama sonra duzenlı ağrı olmuyor merak etmeyürüyüş yaptıkça rahatlıyorsun halıyle dıkısler var bıraz yat kalk sıkıntı ama hepsı gecıyor
geçmese üçüncü gelıyor olmazdı Benım
![]()
Su içmek benim aklıma bile gelmiyor desem yeridir yani o derece. Normalde de böyleydim. İçmem lazım ama işte ahh ahhSu da çok etki ediyor ya. Suyu az içtiğim zaman benimde vücudum kaşınıyor o yüzden 2/3. Litreyi devirmeye çalışıyorum
Seninle aynı günde olabiliriz belkide Güzel düşün güzel geçsin olumsuzu çağırmaBu yorumlar o kadar rahatlatıyor kiiiisteğim dışında sezeryan olacağım için korkum daha fazla kendimi hiç hazırlamadım 8 aydır ve olumsuz şeyleri okumadan geçsem de yok bel ağrısı kalıyor, yok başım koptu ağrıdan, organlarım ayağa kalkınca yerinden oynadı gibi yorumlar insanı mahvediyor. İsteğe bağlı da bu şekilde doğum yapan çok kişi var yapmazlardı diyorum bir yandan da korkuyorum. Kardeşimin eşi 2. Sezeryan oldu hemen bir ay sonra apandisiti patladı bir ameliyat daha oldu on kere sezeryan olsaydım bu kadar beni yıpratmadı. apandisit çok daha kötüydü diyor. Bilmiyorum sanırım kişisel bir şey bu sezeryan aynı normal doğum gibi. Kimisi tövbe ediyor kimisi iyi ki diyor nasip
![]()
Bu baş ağrısı konusu instagramda benimde önüme çıktı ve açıkçası baya tırstım. Zaten migrenim var adet dönemlerinde atak halinde geliyor zonk zonk dünyam kararıyor günlerce ağrı kesici içiyorum hergünBu yorumlar o kadar rahatlatıyor kiiiisteğim dışında sezeryan olacağım için korkum daha fazla kendimi hiç hazırlamadım 8 aydır ve olumsuz şeyleri okumadan geçsem de yok bel ağrısı kalıyor, yok başım koptu ağrıdan, organlarım ayağa kalkınca yerinden oynadı gibi yorumlar insanı mahvediyor. İsteğe bağlı da bu şekilde doğum yapan çok kişi var yapmazlardı diyorum bir yandan da korkuyorum. Kardeşimin eşi 2. Sezeryan oldu hemen bir ay sonra apandisiti patladı bir ameliyat daha oldu on kere sezeryan olsaydım bu kadar beni yıpratmadı. apandisit çok daha kötüydü diyor. Bilmiyorum sanırım kişisel bir şey bu sezeryan aynı normal doğum gibi. Kimisi tövbe ediyor kimisi iyi ki diyor nasip
![]()
Bence vücut yapısı ile alakalı, benim zaten kuru bi cildim var çatlamaya müsait . Bu ürünlerlede işte en aza indirmeye çalışıyorum o kadarBana da zaman ağır ıslıyor gıbı gelıuor bazen ama bı sekılde gecıuor
Benımde ilk gebelıgımde onca şeye rağmen çatladı son haftalarda bazen naparsan yap catlıyor sanırım şu an benımde kaşıntılarım var mesela
Losyon tarzı bişiler daha bakıcam ne alabilirim diye iş yerinde yağ sürülmüyor çünkü enazından lavobada 1-2 kez sürerim.Canım bence sen losyon kıvamında bir şey kullan benim de kaşındığında mamaarunın kremi çok iyi geliyor ama yağlar o kadar geçirmiyor. Az kaldı gerçi ama losyon tarzı şeyler kaşınma hissini alıyor soğuk soğuk sürünce
Açıklamasında ve yorumlarında gebelikte faydalı olduğunu okumuştum, ondan aldım. Ama hakiki zeytinyağı çok mantıklı aslında birde onu deneyeyim.3. Resim zaten catlak sonrası doğumdan sonra kullanman lazımhindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı da kullanabilirsin çok iyi oluyor ben ikisini de kullanıyorum bi biri bi diğer bide mamaauranın böyle yağ olanı değil de krem olanı kullanıyorum her gün görseli yüklerimEki Görüntüle 3823684
Buna inanırım valla ben 7-8 aya kadar günde 3 litre içtim ama son 1 aydır içemiyorum 1,5 zor içiyorum. Hatta mesela bugün daha 1 bardak anca içmişimdir. Zaten çatlaklarımda 1 aydır oluştuSu da çok etki ediyor ya. Suyu az içtiğim zaman benimde vücudum kaşınıyor o yüzden 2/3. Litreyi devirmeye çalışıyorum
Ben 3. Aydan itibaren kullanmaya başladım ama şimdiye kadar 4 tüp Lierac 4 tüp mamaaura bitirdim. Arada da bioderma yağ sürüyordum. Ben mi çok sürüyorum bilmiyorum ama hep bol bol sürdüm. Karnımda henüz çatlak yok. Öyle aşırı su içen biri de değilim. Gebelikten önce de içemezdim gebelikle biraz arttırdım sadece. Ama mesela bacaklarıma hiç krem sürmemiştim üst bacağımda çatlaklar oldu. Bence sürerken baya bir bol sürmeye çalışın siz de. Belki etkisi daha iyi oluyordur.Ay inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaa15 ekimi manifesliyorum bende 38. Haftada gelir inşallah