- Emoji Skoru
- 5.858
- Puanlar
- 358
Ay inşallah valla zaman durdu sanki geçmedi banaaa15 ekimi manifesliyorum bende 38. Haftada gelir inşallah
Yara kaşıntısı gibi kaşınıyor tatlı tatlı, bir yandanda kaşıdıkça sızlıyor. Bak bu üçünüde kullanıyorum şuan, ama lierac 1. Yi kendim aldım bitirdim 7. Aya kadar sonra 2. Yi bi arkadaşım verdi . Ambalajı açıktı çok az kullanılmıştı acaba etkisi mi geçmişti anlamadım. Belki ondan yaramıyordur . Diğerleride fayda etmedi zaten![]()
Bana da zaman ağır ıslıyor gıbı gelıuor bazen ama bı sekılde gecıuor
Benımde ilk gebelıgımde onca şeye rağmen çatladı son haftalarda bazen naparsan yap catlıyor sanırım şu an benımde kaşıntılarım var mesela
Canım bence sen losyon kıvamında bir şey kullan benim de kaşındığında mamaarunın kremi çok iyi geliyor ama yağlar o kadar geçirmiyor. Az kaldı gerçi ama losyon tarzı şeyler kaşınma hissini alıyor soğuk soğuk sürünce
Valla benim de nasıl kaşınıyor anlatamam. İlk zamanlar kaşımadım. Ama daha tutamıyorum kendimi hatır hatır kaşıyorum. Henüz görünürde çatlak yok ama bazen de doğum sonrası oluşuyor, bakalımO çatlaklar ve kaşıntı bir türlü geçmiyor. Birazda vücut yapısıyla alakalı. Benim cildim çok kuru ve pekte su içmiyorum. Krem yağ hak getire yani bana mısın demiyor. Birde bende kaşıntı olmuştu. Kortizonlu antibiyotikli krem kullandım öyle geçti. Şimdide korkuyorum birşey sürmeye kaşınıyor çünkü. Hatta dün gece dayanamadım yatarken tekrar sürdüm. Çatlaklar çatlak olmaktan çıktı fay hattına dönüştü. Elime geliyor sanki engebeli bir arazi gibi.
Tabi bunda ikiz olmasınında etkisi var.