Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Bence vücut yapısı ile alakalı, benim zaten kuru bi cildim var çatlamaya müsait . Bu ürünlerlede işte en aza indirmeye çalışıyorum o kadar

Losyon tarzı bişiler daha bakıcam ne alabilirim diye iş yerinde yağ sürülmüyor çünkü enazından lavobada 1-2 kez sürerim.

Açıklamasında ve yorumlarında gebelikte faydalı olduğunu okumuştum, ondan aldım. Ama hakiki zeytinyağı çok mantıklı aslında birde onu deneyeyim.

Buna inanırım valla ben 7-8 aya kadar günde 3 litre içtim ama son 1 aydır içemiyorum 1,5 zor içiyorum. Hatta mesela bugün daha 1 bardak anca içmişimdir. Zaten çatlaklarımda 1 aydır oluştu
Canım su etkılı bu durumda maalesef ıcmeye çalış hemdr kendin ıcın ben ıs yerınde öğlene kadar 1.5 bıtırıyorum, yazın 4-5 lıtre su ıctım en az Soda vs harıc , havalar ılıdı 3 lıtre de en az şu an ıcıyorum , bunlar gündüz suyum gece de uyku arasında 1-1.5 lıtre su ıcıyorum elımde degıl çok susuyorum 🙃🙃

@Mirune @Kibariyenin Annesi ikiniz varsınız sırada galiba sağ Salim kavuşun inşallah 😍😍
Ben an itibarıyla yatışımı yaptım. NTS'de birkac Tepecik gördüm ama inceleyemeden aldılar. Herhalde onemsemediler, nasılsa yarın sezaryen olacak. Ultrasona da girdim. 52 cm ve 3700 Gr çıktı yavruşum ama 5 günde 300 Gr almış olması çok da mümkün değil bence. En son 5 gün önce 3400 demişlerdi. Yarın hayırlısıyla artık kendisini göreceğiz. Kadın diyor çok eşya getirmişsin, buraya yayılma, nasılsa yarın odan değişecek 🤭

12 gibi hafiften başladı sancılarım düzenliydi ama şiddetli değildi. 2 gibi hastaneye geldik 3 cmdi açılma. Ama şiddetlendi sancılarım. 4.30 da doğdu bebeğim çok şükür. İlk doğum olmadığı için hızlı ilerledi baya
Maşaallah darısı başımıza 🥹💕

Ben 3. Aydan itibaren kullanmaya başladım ama şimdiye kadar 4 tüp Lierac 4 tüp mamaaura bitirdim. Arada da bioderma yağ sürüyordum. Ben mi çok sürüyorum bilmiyorum ama hep bol bol sürdüm. Karnımda henüz çatlak yok. Öyle aşırı su içen biri de değilim. Gebelikten önce de içemezdim gebelikle biraz arttırdım sadece. Ama mesela bacaklarıma hiç krem sürmemiştim üst bacağımda çatlaklar oldu. Bence sürerken baya bir bol sürmeye çalışın siz de. Belki etkisi daha iyi oluyordur.
Ben de lierac ve maamura kullandım,suyu da bol içtim ona rağmen göbek deliğimin altında önce minik çatlaklar başladı sonra derinleşti🥺 bol bol sürmedim belki ondandır. Artık hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyorum en azından artmasın diye. İlk başta çok üzüldüm ama artık oğlumun bana bıraktığı hatıralar diye bakıyorum 🥲

Kuzum ben öncekinde genel anestezi ile doğum yaptım. Ölümden döndüm vs hep söylüyorum. Ama şunu söyleyebilirim yürümek gerçekten çok çık iyi geliyor çok çabuk iyileşiyorsun. Hiç yatmadım hiç evde durmadım aşırı çok yürüdüm. Beni en zorlayan öksürmekti doğumdan sonra anesteziyi atarken sanırım öksürüyorsun. O acıttı. Onun haricinde baş ağrısı çektim diyemem. Tabi ki ameliyat sonuçta acımız oluyor ama endişelenme 🙏 her şey güzel olacak 🩷🩷
Aynen öyle hıc merak etme Benım arkadaşım ben normal doğum ıstemıyorum sezeryan ıstıyorum dıyerek doğum yaptı tercıh tabıkı , kız kardesım geçen ekıöde normal doğum yaptı ama ınan oda ılk günler çok zorlandı dıkıslerı vardı, sadece yerı farklıydı ☺️ ben ılk gun ıtıbarıyle bebegımın tüm bakımları dahıl kendım ilgınlenmıstım , bünye meselesı kıme ne nasıl tepki verır bilinmez bırısı zor geçer diğerı daha kolay , ıyıye odaklan ınan o an normal ı de sezeryanı da zor dünyaya bı ınsan gelıuor , sağlıklq gelsınler Insallah 🥰🥰🥰
Allahım kolayca doğumlar nasip etsin hepimize zor günler hızlıca bitsin inşallah. Hepsi zor gerçekten bir can doğuyor 🥲 bir şekilde atlatıp geçti gitti demek nasip olsun hepimize sağlıkla 🙏🏻

Saat kaçta alınacaksın? Bize haber ver merakta bırakma 😍😍
Ben an itibarıyla yatışımı yaptım. NTS'de birkac Tepecik gördüm ama inceleyemeden aldılar. Herhalde onemsemediler, nasılsa yarın sezaryen olacak. Ultrasona da girdim. 52 cm ve 3700 Gr çıktı yavruşum ama 5 günde 300 Gr almış olması çok da mümkün değil bence. En son 5 gün önce 3400 demişlerdi. Yarın hayırlısıyla artık kendisini göreceğiz. Kadın diyor çok eşya getirmişsin, buraya yayılma, nasılsa yarın odan değişecek 🤭

Saat kaçta alınacaksın? Bize haber ver merakta bırakma 😍😍
Yok yok birakmam. Bol bol vaktim olacak yazacak buradayken. Saatini bilmiyorum, sadece sabahtan olacağını biliyorum. Herhalde aciliyete göre alacaklardır. İnşallah sabah 9'dan ilk alırlar da biter gider

Ay hadi sağlıcakla al kucağına canım kolaylıkla geçsin 🫶🏻🙏🏻 bu ara belden anestezi ile mi olacak ameliyatın o esna da bize de dua eder misin artık doğurayım ya sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻🥹

Vajinal kararma yaşayan var mı acaba?

Ay hadi sağlıcakla al kucağına canım kolaylıkla geçsin 🫶🏻🙏🏻 bu ara belden anestezi ile mi olacak ameliyatın o esna da bize de dua eder misin artık doğurayım ya sağlıcakla 🙏🏻🙏🏻🥹
Evet, belden. Spinal anestezi diye konuşuldu ama tabi o an ne gösterir bilemiyorum. İkinci doğumumda yerini bulamamışlardı da genele dönmek zorunda kalmıştı. Ben zaten hepinizin duacısıyım. Herkes için en iyisini, en hayırlısını diliyorum. İnşallah çözülmeyecek sorunlar yaşamadan bu doğum süre ini de atlatır, bebeklerinize sağlıkla kavuşuruz.

Kızlar hepinize teşekkür ederim. 2580 gram 46 santim doğdu minicik bişeyy yaaaa
Yaa doğdu mu canım ay gözün aydın maşallah 🥰🥰 Darısı zamanında hepimizin başına inş 🩷 nasıl bir an doğurdun öyle sezeryan mı normal mi

Maalesef ben ustelık koltuk altımda 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ diğer ıkı gebelıgımde asla olmamıştı hatta enteresan göğüs uclarımdq karardı 🥹🥹 umarım gecıcıdır çünkü çok sorun ettım
Benimde oğlumda hiç olmamıştı göğüs uçlarım ve vajınamda koltuk altımda henuz yok inşallah yaa bende sorun ettim maalesef...

Ayyy gerçekten mı kız şaka gibi baya bir çünkü ağrı oldu yani dayanılmayacak gibi değil ama baya bir sancıydı yani gerçekten demek ki herkesin vücudu ve hissettiği farklıymış 🤣🤣 hala yatiyorum bu arada hastanede kızlar tansıyon şeker nst takibi yapılıyor hala açıklığım 1 cm tansıyonum iki gündür iyi ama 24 saatlik idrar toplama yapıyorum şimdi dua edin inş iyi çıkar da taburcu olurum
İnşallah güzel çıkar da taburcu olursun canım ya 🙏🏻

Güzel haberlerle gelin inşallah su gibi geçsin 🙏🏻

Evet canım çok şükür bıgün de sancım olmadı bence 37 tamamlamış oluruz en kötüsü
Çok şükür 🙏 benim de olmaz inşallah 🙏 ben de perşembeye devlete randevu aldım Nst çektirip doktoruma atacağım muayene de ederler. Kendi doktorum bu hafta yok 28inde gitcem o yüzden randevuya. Rabbim o günleri gösterir inşallah 🙏

Back
X