Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Korktugun ve dusundugum bisey bu 😬 daha oncekilerdede gogus ucu catlagi yasadim berbat birsey.simdi doktor lansinoh krem onerdi her gece surup masaj yaparak yatiyorum.hatane icin yanima pelus kaplamali su torbasi aldim kompres gibi yaparim diye.ama yara olur diye aklim cikiyor simdiden aciyor cunku

Çok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler söylemişsin ama zor ya. Kimseyi korkutmak istemem ama illaki zorlukları var. İki doğum şekli için de geçerli. Keşke olmasa. Buradayken doguran kadınlara şahit oldum. Başta çok iyiler son on dakika bagiriyolar ki normal yani koca bebek cikariyorlar. Sonrasında müthiş bir bebek ağlama sesi geliyor. Herkes musmutlu. Anne olmak hiç kolay değil gercekten.

Ben bugün ayağa kalkacağım ve korkuyorum 🤣 İlk 24 saat hiç kaldirmadilar ve şimdi kalkıp duş alacağım ve Nikola'ya kavuşacağım inşallah. Bugün çok daha güzel bir gün olacak.
Maşallah 🧿 evet zor tabi ama geçecek. Burada 6 mı 8 mi o saatte kaldırıyorlar 24 saat çokmuş 😂

Kızlar günaydın gece boyu öyle sancım vardı ki hastaneden çiktiğıma pişman oldum karnım taş gibi sağa sola bile dönem edim sizin de böyle mi yoksa ara ara böyle olup genelde rahat mı
Benim ara sıra oluyor kuzum hep değil. Yatınca olmuyor önemsemiyorum. Ama yatınca olursa doktora giderim

Gebe okuluna uğradım emzik biberon yasak getirmeyin dedi ebeler🤦🤷

Benim oğlum emzik hiç almadı beni emzik yaptı çok zordu bunda vermeyi düşünüyorum ama ilk gün değil.
Bebek doğum kilosunu geri yakalayınca verebilirsiniz diyorlar banada mantıklı geldi bir kaç hafta sonra ben vereceğim karnı tokkken uykuya geçerken.
Biberon konusunu bilmiyorum meme reddi olabilir evet ama süt tam inmezse ilk günler mams takviyesi düşünüyorum sarılık olmasından iyidir
Oğlumda vermedim mesela bi gece yoğun bakımda yattı sarılıktan
Yani gidişata göre bakıcam ama emzik ve mamaya düşman gibi bakmıcam bu sefer 😀 ilk günler günde bir iki defa mama takviyesi yapabilirim gerek kalırsa :)
Annem de 40 gün bende olacak inşallah süt sağıp biberonla verme durumumuzda olabilir benim işim olduğu zaman bakalım neler bekliyor bizi şuanlık fikrim böyle :)

Kızlar NTS ye girdim şimdi, kaç olursa sancı var demek nasıl anlayacağım

Kızlar şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bebek 32. Haftada 2200 civarı iken bugğn 35+1 de 3400 gr olmuş. 3 haftada biraz anormal bir artış. Ayrıca bende 6-7 kilo almışım bu arada. Şeker yüklemesinde şeker çıkmamıştı ama evde ölçüm yap yediklerine dikkat et dedi. Böyle giderse normal doğum ihtimalim olmayacak heralde . 🙄

Benim ayakta çok kalınca ve yorulunca karnım taş gibi oluyor ve bebeğin bi yerde toplandığını hissediyorum kasılma gibi şeyler hissediyorum
Ama dinlenince geçiyor sağlıkla tamamlasaydık şu son günleri 🤲
Bende senın gıbıyım ayakta kalınca vs tas gıbı sureklı , onun dışında dınlenme moduna gecınce gecıyor cok şükür

Kızlar şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bebek 32. Haftada 2200 civarı iken bugğn 35+1 de 3400 gr olmuş. 3 haftada biraz anormal bir artış. Ayrıca bende 6-7 kilo almışım bu arada. Şeker yüklemesinde şeker çıkmamıştı ama evde ölçüm yap yediklerine dikkat et dedi. Böyle giderse normal doğum ihtimalim olmayacak heralde . 🙄
Nst nasıl çıktı canım? Bir daha ne zaman çağırdı? Benim doktorda yediklerine dikkat et demişti çok kafana takma

Şekerin çıkmış sanırım kuzum 😔 ama üzülme dikkat et şekere yakalar haftasını 😍🩷 şeker ve kh kes

Haftaya Salı tekrar çağırdı. NTS de sancı çıktı ama ben hissetmiyorum yada anlamlandıramıyorum 😕 birde kasılmanda var dedi.

Kilo kısmından inan NTS hiç düşünmedim
Aaaa kasılmaya rağmen gönderdi mi? Demek ki az

Şekerin çıkmış sanırım kuzum 😔 ama üzülme dikkat et şekere yakalar haftasını 😍🩷 şeker ve kh kes
Ya 20 günde biraz şekeri fazla yedim kabul ediyorum hem tatlı hem ekmek pilav çok yedim. Birde ben günde 1 muz 1 çikolata mutlaka yiyorum.
Bu şeker bebeğe geçmez dimi
Aaaa kasılmaya rağmen gönderdi mi? Demek ki az
1 tane kasılman var dedi normal mi kaç olunca sıkıntı ? Ay çok cahilim bu konuda aydınlatın beni 😅

Ya 20 günde biraz şekeri fazla yedim kabul ediyorum hem tatlı hem ekmek pilav çok yedim. Birde ben günde 1 muz 1 çikolata mutlaka yiyorum.
Bu şeker bebeğe geçmez dimi

1 tane kasılman var dedi normal mi kaç olunca sıkıntı ? Ay çok cahilim bu konuda aydınlatın beni 😅
Muz da çok şekerli kuzum. Yok yok 1 haftada etkilemez ama bebiş kilo almış işte 🤭 benim de bi ara 3 hafta öndeydi dikkat ede ede haftasını yakaladık. Şuan karnı tam haftayla uyumlu 🙏
Ben de 15 dk da 3 tane olmuştu 50 üstü. O yüzden serum ilaç vs verilmişti ama 33.haftadaydım ben

Muz da çok şekerli kuzum. Yok yok 1 haftada etkilemez ama bebiş kilo almış işte 🤭 benim de bi ara 3 hafta öndeydi dikkat ede ede haftasını yakaladık. Şuan karnı tam haftayla uyumlu 🙏
Ben de 15 dk da 3 tane olmuştu 50 üstü. O yüzden serum ilaç vs verilmişti ama 33.haftadaydım ben
Yani tabiki gelişimi güzel olması sevindirdici ama şekerden sebep çok kilolu olması üzdü beni. Birde 4 kg üstüne normal doğum önerilmiyor olmasıda üzdü beni. Tabiki öncelik sağlıklı bir doğum olması ama normal doğum istiyorum 😕

Back
X