- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 16
Merhaba tüp bebek merkezi arayısındayım anatoliayi duydum sizdemi orada yaptirdiniz memnunmusunuz ve ilk denemede mi tuttuÇook merak ediyorum anatoliadan sonra kim olacak doğuran. Hadi bu gece 37 üzerindekilerden isteyenlerden biri doğursun bi atraksiyon olsun grupta sürekli yalancı sancı bel ağrısı konuşmayalım bebiş konuşalımmm
Ben yarım kollu ve askılı 4 adet. Uzun kollu 2 adet aldım canımKızlar aldığım her şey az gibi geliyo şuan gözüme. Kaç tane Yenidoğan zibini aldınız uzun kol kısa kol.
Öyle mi dersin ya valla günler yaklaştıkça panik yaptim2/3 tane kısa kollu ve uzun kollu ancadır cok almadım bende 9 aya kadar toplam 10 zıbın var
Yenidoğan dimi bunlarBen yarım kollu ve askılı 4 adet. Uzun kollu 2 adet aldım canım
Doğumdan korkmuyorum anesteziden korktuğum kadar ya@somebdy1 baş ağrısından korkma benim doktorum daha odaya çıktık eşime dedi ki hemen büyük boy sütlü bir kahve yanına bir kaç bisküvi alıp geliyorsunkahve bol su vs öyle çok anlamlı bi baş ağrım olmadı benim.
Sezeryan için en önemli önerim kalın bir hırka olur çünkü titreme tutuyor odada
Bence herkes aynı anda değil de sırayla gelmesi daha mantıklı canım. Evet ilk torun olabilir ama amaç yarar sağlamaksa böylesi inan anne ve çocuk için daha iyi oluyor. Çünkü herkes aynı anda fikir söylüyor. Kimse başkasının yaptığı işi beğenmiyor, arada olan lohusaya oluyor. Ya da tam tersi oluyor. O onu iş yapsın diye bakıyor, diğeri de onun derken kimse iş yapmayabiliyor. İlk 15 gün bir grup diğer 15 gün başka grup gelmesi daha uyumlu geçmesini sağlıyor sürecin. Bir de toptan gelip toptan gidince anne hemen yalnız kalıyor. Süreç paylaşılırsa sana daha uzun süre destek olurlar.Ben de çok endişe ediyorum sarılıktan ve enfeksiyondanbir de benim ev kalabalık olacak. Malesef süreci istediğim şekilde yönetemiyorum. Anlıyorum herkes heyecanlı ama benim bir de korkularım var yani
Şeker ve kh kes yeter kuzum.bol sebze protein tüket. Meyveler malesef yükseltiyor yaban mersini yükseltmiyordu benimKızlar şimdi benim bebiş 3 hafta önde çıktı ya, benim bu farkı kapatmam için nasıl beslenmem gerekiyor. Aç mı kalmam lazım yoksa şekeri ve karbonhidratı kesmek yeterli olacak mı
Ben de aynı şeyi düşünüp bi şeyler bakıyorum. Yeni doğan ben çok almadım 3-4 tane olması lazım onları da hastane çantasına koydum. 3 aylık aldım ebebek beyaz zıbınlarını 12 tane falan var uzun kollu 2-3 tane aldım giydirmesi zor oluyor diyorlar iki kat uzun kollu olmasın diye ama bilemedimKızlar aldığım her şey az gibi geliyo şuan gözüme. Kaç tane Yenidoğan zibini aldınız uzun kol kısa kol.
Hiç bunu söyleyeceğimi düşünmezdim bırak ileri çıksın. 3480 Gr yani 3.5 doğdu dedikleri çocuğa dokunamiyorum. Bunların ne olctukleri boya ne de kiloya inanamıyorumKızlar şimdi benim bebiş 3 hafta önde çıktı ya, benim bu farkı kapatmam için nasıl beslenmem gerekiyor. Aç mı kalmam lazım yoksa şekeri ve karbonhidratı kesmek yeterli olacak mı
Aç kalma şekeri ve beyaz unu kes tam buğday ekmek ye. Meyve ye ama gün içinde ye ve yanında badem ayran sütle birlikte yersen kan şekerin çok oynamamış olur. Ben yulaftan bi şeyler yapıyorum yükseltmiyor şekeri. Akşamları protein salata ve tam buğday ekmek yiyorum. Böyle yani aslında klasik diyet mantığı gibi düşünebilirsinKızlar şimdi benim bebiş 3 hafta önde çıktı ya, benim bu farkı kapatmam için nasıl beslenmem gerekiyor. Aç mı kalmam lazım yoksa şekeri ve karbonhidratı kesmek yeterli olacak mı
esler olmasaymis kadin kadina yine problem degilse cok fazla kalmayacaklarsa idare edilecek mecbur.Benimde esimin ailesi eve geldigim gibi damlarlar oyle bir huylari var malesef tamda hastalik zamani grip salgin heryer.ben bile annesi oldugum halde maskeyle emzirmeyi planliyorum cunku hala tam iyilesemedim.canim yanarken cok huysuz oluyorum insallah ben bugun birnin agzini yirtmam repligine dusmem umarimBen de istemiyorum. Ama kız kardeşim çok heyecanlı. Zaten o olsun ama eşi de gelecek mecbur çünkü arabayla 12 saat yoldan gelecekler tek şöför zorlanacağı için eşiyle geliyor. Kv hadi olsun ama kp de geliyor. Halbuki benim sadece anneme ihtiyacım var
Bence de ama kimse beni dinlemiyorBence herkes aynı anda değil de sırayla gelmesi daha mantıklı canım. Evet ilk torun olabilir ama amaç yarar sağlamaksa böylesi inan anne ve çocuk için daha iyi oluyor. Çünkü herkes aynı anda fikir söylüyor. Kimse başkasının yaptığı işi beğenmiyor, arada olan lohusaya oluyor. Ya da tam tersi oluyor. O onu iş yapsın diye bakıyor, diğeri de onun derken kimse iş yapmayabiliyor. İlk 15 gün bir grup diğer 15 gün başka grup gelmesi daha uyumlu geçmesini sağlıyor sürecin. Bir de toptan gelip toptan gidince anne hemen yalnız kalıyor. Süreç paylaşılırsa sana daha uzun süre destek olurlar.
Ahahahah ben yırtabilirim. Hiç de lafımı esirgemeyeceğim. Şimdiden korkun benden dedim. Eşime yine söyleyeceğim az kalmalarını ama nasıl kırmadan söylerim bilmiyroumesler olmasaymis kadin kadina yine problem degilse cok fazla kalmayacaklarsa idare edilecek mecbur.Benimde esimin ailesi eve geldigim gibi damlarlar oyle bir huylari var malesef tamda hastalik zamani grip salgin heryer.ben bile annesi oldugum halde maskeyle emzirmeyi planliyorum cunku hala tam iyilesemedim.canim yanarken cok huysuz oluyorum insallah ben bugun birnin agzini yirtmam repligine dusmem umarim
37+1 deyim bugun evimi dip kose toparlafim sildik supurduk.beni bir heyecan sardi kizlar.herseyi kontrol etme durtulerim tetiklendi.kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.yarin kendime guzel bir bakim yapacagim esim saclarimin uclarindan alicak cilt bakimi vs derken bide sutlac yapicam kendime.ben tamamim sonraki sabah hayirlisi ile gidiyorum doguma.yarin kizimin mezarinida ziyaret edip kisa sureli vedalasicam bir sure gidemicem cunkucaktirmiyorum ama birazda korkuyorum sanki surekli ameliyat anini hayal ediyorum istemsiz
Yapma canım baktın yetmiyor alırsın sipariş verirsin falan nasılsa var elinde her türlü idare ederÖyle mi dersin ya valla günler yaklaştıkça panik yaptim
Yenidoğan dimi bunlar
Evet canım yenidoğan hepsi, panik yapacak bir şey yok idare edersin bir şekildeÖyle mi dersin ya valla günler yaklaştıkça panik yaptim
Yenidoğan dimi bunlar
Oh maşallah ellerine sağlık canım, hazırsın sayılır yarından sonra37+1 deyim bugun evimi dip kose toparlafim sildik supurduk.beni bir heyecan sardi kizlar.herseyi kontrol etme durtulerim tetiklendi.kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.yarin kendime guzel bir bakim yapacagim esim saclarimin uclarindan alicak cilt bakimi vs derken bide sutlac yapicam kendime.ben tamamim sonraki sabah hayirlisi ile gidiyorum doguma.yarin kizimin mezarinida ziyaret edip kisa sureli vedalasicam bir sure gidemicem cunkucaktirmiyorum ama birazda korkuyorum sanki surekli ameliyat anini hayal ediyorum istemsiz
Astronotları hiç tavsiye eden bi yorum görmedim bebek sıkılıp puset içinde falan sığmıyor darlanıyor durmak istemiyor tarzındaydı tüm yorumlar ben şunu aldım arkadaşımın önerisiyleİlk aylar Dışarı çıkarırken giydirmek için astronot tulumlar mi mantikli yoksa battaniye mi bilemedim kışa denk geliyor tam
Ya kocasıyla gelen bir zahmet vakitli kalkıp gitmeyi bilmeli evine diyorum ben. Geçen gün eşimle nerede yatıralım şeklinde konuşurken ben söylerim ya 4-5 gün dursun gitsin annem dedi. Bu sefer de ben vicdan yaptım uzaktan geliyor kovar gibi mi olacak diye niye böyleyim halbuki kimse bana vicdan falan yapmıyor hiçbir konuda bu huyumu hiç sevmiyorumAhahahah ben yırtabilirim. Hiç de lafımı esirgemeyeceğim. Şimdiden korkun benden dedim. Eşime yine söyleyeceğim az kalmalarını ama nasıl kırmadan söylerim bilmiyroum