Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Rahatlaman sevindim canım bak her şey yolundaymış çok şükür
Ayyy gözün aydın canım çok çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah sen bebişinle vakit geçir şimdi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah senin de iyi olmana sevindim çok şükür

Evet bende öğretmenim gercekten süreç çok yorucu ve en kötüsü ne olacağını bilemiyorum çünkü kimse bilmiyor bugün dilekçe verdim ve takip etmekten baska çarem yok işi bilmeyip hatayı kabul etmeyen bir sistemi kendi çabamızla duzeltmeye hakkımızı aramaya çalışıyoruz gerçekten üzücü.

Vallahi hiç vicdan yapma. İnsanlar gelmemeyi de düşünmeli bence

Bir kocanız yeter bence gerçekten güçlü ve iş yapacak kişi lazım gebe okulunda öyle aoyledi ebeler annelerin gücü yetmiyor gelmesinler dediler. Ki o kayinbabanin gelip karşıda oturmasi benim ilk dogumumda tranvamdi şükür uzun suredir gorusmuyoruz artik gelipte oturmaz. Hatta dogumu soylemeyi bile düşünmüştüm

Ohhhh çok şükür kuzum ya doktorların değişmesi beni deli ediyor

Gözünüzaydın kızlar bebişlere de maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

@mutluruhum yazmadı inşallah onlar da iyilerdir sanki biri daha girecekti bugün ya kimdi hatırlayamıyorum @appolino muydu?

@mutluruhum yazmadı inşallah onlar da iyilerdir sanki biri daha girecekti bugün ya kimdi hatırlayamıyorum @appolino muydu?
İnşallah herkes iyidir Sağlıkla buyutsunler
@Kibariyenin Annesi ondanda ses yok herhalde benmi kaçırdım yoksa doğum oldumu?

Biliyorum sabır göstermesi çok zor ama sen kendini sıkıntıya sokup sütünü azaltma takmamaya çalış

Çok şükür canım çok saol
Ohhhh çok şükür kuzum ya doktorların değişmesi beni deli ediyor
Ayy sorma canım çok şükür Dr dedı kı ya ölçümler çok hassas çok dıkkatlı olmak lazım bırde karşındakıne herseyı pat dıye söylemek ne kadar doğru hastan takıplı degılse rahat rahat konuşmak yanlış ustelık varsa böyle bır durum başka Dr dan bıle görüş almak gerekebılır dedı aşırı rahatladım çok şükür çok ıyı bir Dr a gıttıgımden de emın oldum

Kızlar odamdayım yeni telefonu alabildim, çok şükür miniğim dünyaya gözlerini açtı darısı hepinize canlarım benim

Kızlar odamdayım yeni telefonu alabildim, çok şükür miniğim dünyaya gözlerini açtı darısı hepinize canlarım benim
Aman da amaaan miniğine ve sana gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah iyisiniz umarım ikinizde

İnşallah herkes iyidir Sağlıkla buyutsunler
@Kibariyenin Annesi ondanda ses yok herhalde benmi kaçırdım yoksa doğum oldumu?
Ben de kaçırmış olabilirim hiç hatırlamıyorum normalde dündü doğumu

Benim anestezi kaynaklı baş ağrım dün tamamen geçti şükür. Yarın 7 günlük olacak bebek. Kahve ve bol su ile attım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun canım amin Hafif atlamana çok sevindim Darısı başımızaSağlıcakla, huzurla büyüt kuzunu inşallah

Ohhh kuzum çok çok sevindim ben de sırf bu yüzden tek doktora gidiyorum onu da çok araştırıp bulmuştum zaten

Allahım grubun yarısı doğurdu resmen kızlar maşallah hepinize çiçek gibisiniz rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sağlıkla büyümelerini nasip etsin sizin de yardımcısı olsun bu süreçte inşallah

Geri kalan bizler de inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Gözünaydın kuzum Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gerçekten Ekim gelmeden herkes doğurdu direnelimm bu arada bugün itibariyle teraziye dönüyoruz

2 gundur bacaklarımdaki kramplar çok daha arttı sabah tutuldu kaldı gibi oldu nedense
Benim de bu sabah yataktan kalkarken bacağıma kramp girdi. Magnezyumu bırakmıştım. Tekrar içtim o yüzden. Hekimine bi danış canım. Hekimine danışana kadar eğer tekrarlarsa hemen duşa gir sıcak su tut kramp giren yerine.

`