Anne Grupları 2026 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
İlk aylar Dışarı çıkarırken giydirmek için astronot tulumlar mi mantikli yoksa battaniye mi bilemedim kışa denk geliyor tam
Aslında kışın astronot çok daha iyi oluyor oğlumda kullanmıştım ama ilk aylar için değildi sanırsam battaniye kullanırım hastane aşı vs için ...

Ahahahah ben yırtabilirim. Hiç de lafımı esirgemeyeceğim. Şimdiden korkun benden dedim. Eşime yine söyleyeceğim az kalmalarını ama nasıl kırmadan söylerim bilmiyroum
Eslerede alenen soylenmiyorki ben laf arasin ya canim fotograf cekmek isteyen olursa sen uyarirsin dimi bana kirilmasinlar falan diye istemiycegim seyleri aklina kaziyorum

İnsaallah insaallah cok tesekkur ederim

2 gundur bacaklarımdaki kramplar çok daha arttı sabah tutuldu kaldı gibi oldu nedense

Kızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim 2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem

Kızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat

Gözünüz aydın kızlar sağlıcakla büyütün inşallah Allahım kolaylığını versin

Kızlar gözünüz aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

Oyy maşallah sizlere gözunuzaydın sağlıkla buyusunler

Benim anestezi kaynaklı baş ağrım dün tamamen geçti şükür. Yarın 7 günlük olacak bebek. Kahve ve bol su ile attım. Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Herşey derler hele doğsun daha neler derler neler sütün yetıyormu mama verme emzik verme vs vs
Hepsini yaşıyorum şu an. Annem 5 gün kaldı evine gitti. Annem yaşlı. Kayınvalidem kalıyor iki gündür. Her şeye bir yorum yapıyor her şeyi ıncığına cıncığına araştırıyor. Eşime güzelce dedim biz ikimiz kalmayı deneyelim evde diye. 40 gün lohusasın nasıl ben olmadan kalacaksın yalnız diyor.

Allah yardımcın olsun kulak asma söylenenlere doktor böyle söyledi de kendinide üzme gebelik ve doğum en kolayı bence sonrası meşakkatli insanlara laf söz anlatmak ..

Gözlerim doldu. Ne güzel haberler bunlar. Tüm ayrıntıları bekliyoruz. Tü tü nazar degmesin
İyi geçmesine çok sevindim. Çok minnoslar ya eveeeet kesinlikle katiliyorum. insan ilk gün sürekli bebeğine bakıp gülümsüyor.

İkisinin de harika bir ömrü olsun inşallah

Allah yardımcın olsun kulak asma söylenenlere doktor böyle söyledi de kendinide üzme gebelik ve doğum en kolayı bence sonrası meşakkatli insanlara laf söz anlatmak ..
Mesela sağma pompası aldım sezeryandan dolayı sütüm geç geldi. Sol göğsümü emzirdim sağı da sağım yapıyorum gelmiş diyor ki niye onunla uğraşıyorsun emzirsene. Tutmuyor denedim geri bıraktı emmiyor sanki tuttu da ben mi bıraktırdım dedim. Her şeyde bir yorum yapıyor kadın. Valla daraldım. Konusu açılınca annen gitsin ben tek idare ederim diyeceğim. Bu neydi ki ya. Bir de üstüne her akşam kayınpederim ve görümcem de geliyor. Adamın yanında başı açık, rahat pijamalarla oturamıyorum emziremiyorum. Rahat edemiyorum. Kendi annem yaşlı 70 yaşında. Geldi kaldı ama haşatı çıktı kadının. Gücü yetmiyor artık. Allah yardımcımız olsun.

Gözünüz aydın geçmiş olsun kızlar sağlıkla huzurla büyütün inşallah

Anlayışlı ınsanlar lazım bu dönemde Rabbim kolaylaştırsın ınşallah

`