- Emoji Skoru
- 2.414
- Puanlar
- 53
Aslında kışın astronot çok daha iyi oluyor oğlumda kullanmıştım ama ilk aylar için değildi sanırsam battaniye kullanırım hastane aşı vs için ...İlk aylar Dışarı çıkarırken giydirmek için astronot tulumlar mi mantikli yoksa battaniye mi bilemedim kışa denk geliyor tam
Eslerede alenen soylenmiyorkiAhahahah ben yırtabilirim. Hiç de lafımı esirgemeyeceğim. Şimdiden korkun benden dedim. Eşime yine söyleyeceğim az kalmalarını ama nasıl kırmadan söylerim bilmiyroum
İnsallah hepimizinki vallahi kendime dua ederken burdaki arkadaslarada ediyorum hepinizeRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel geçsin sürecin
İnsaallah insaallah cok tesekkur ederimEvet canım yenidoğan hepsi, panik yapacak bir şey yok idare edersin bir şekilde
Oh maşallah ellerine sağlık canım, hazırsın sayılır yarından sonrakorkma düşünme akışına bırak her şey güzel olacak eminim
Bende bende Rabbim hepımızın doğumunu kolaylaştırsın ınşallahİnsallah hepimizinki vallahi kendime dua ederken burdaki arkadaslarada ediyorum hepinize
Kızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Gözünüz aydın kızlar sağlıcakla büyütün inşallahKızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem
Amin canımmm Allah razı olsunGözünüz aydın kızlar sağlıcakla büyütün inşallahAllahım kolaylığını versin
Kızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı
Bebişim doğdu Allah'a şükür bir sıkıntısı yok o da ben de iyiyim2950 Gr boyunu sormamışım ben o heyecanla ya hiç aklıma gelmedi şimdi henüz çok uyuşuk durumdayım anesteziyi tam atamadım sonra size detaylı bilgi vericem
Kızlar gözünüz aydın allahım analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Kızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı
Oyy maşallah sizlere gözunuzaydın sağlıkla buyusunlerKızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Benim anestezi kaynaklı baş ağrım dün tamamen geçti şükür. Yarın 7 günlük olacak bebek. Kahve ve bol su ile attım. Allahım hepimizin yardımcısı olsunDoğumdan korkmuyorum anesteziden korktuğum kadar yaİlk sezaryanımda BOS’umu fazla akıttılar. 10 gün felçli gibi yatmıştım. Ameliyat sonrası değil de 3. ya da 4.gün başlamıştı. Allah’ım bir daha böyle bir ağrı yaşatmasın Hiçkimseye yaşatmasın. Bence anlatılanlar az bile
Hepsini yaşıyorum şu an. Annem 5 gün kaldı evine gitti. Annem yaşlı. Kayınvalidem kalıyor iki gündür. Her şeye bir yorum yapıyor her şeyi ıncığına cıncığına araştırıyor. Eşime güzelce dedim biz ikimiz kalmayı deneyelim evde diye. 40 gün lohusasın nasıl ben olmadan kalacaksın yalnız diyor.Herşey derler hele doğsun daha neler derler neler sütün yetıyormu mama verme emzik verme vs vs
Allah yardımcın olsun kulak asma söylenenlere doktor böyle söyledi de kendinide üzme gebelik ve doğum en kolayı bence sonrası meşakkatli insanlara laf söz anlatmak ..Hepsini yaşıyorum şu an. Annem 5 gün kaldı evine gitti. Annem yaşlı. Kayınvalidem kalıyor iki gündür. Her şeye bir yorum yapıyor her şeyi ıncığına cıncığına araştırıyor. Eşime güzelce dedim biz ikimiz kalmayı deneyelim evde diye. 40 gün lohusasın nasıl ben olmadan kalacaksın yalnız diyor.
Gözlerim doldu. Ne güzel haberler bunlar. Tüm ayrıntıları bekliyoruz. Tü tü nazar degmesinKızlar herkese selamlar, mesajları sonra tek tek okuyacağım şimdi biraz kafam Dumanlı
İyi geçmesine çok sevindim. Çok minnoslar ya eveeeet kesinlikle katiliyorum. insan ilk gün sürekli bebeğine bakıp gülümsüyor.Kızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Mesela sağma pompası aldım sezeryandan dolayı sütüm geç geldi. Sol göğsümü emzirdim sağı da sağım yapıyorum gelmiş diyor ki niye onunla uğraşıyorsun emzirsene. Tutmuyor denedim geri bıraktı emmiyor sanki tuttu da ben mi bıraktırdım dedim. Her şeyde bir yorum yapıyor kadın. Valla daraldım. Konusu açılınca annen gitsin ben tek idare ederim diyeceğim. Bu neydi ki ya. Bir de üstüne her akşam kayınpederim ve görümcem de geliyor. Adamın yanında başı açık, rahat pijamalarla oturamıyorum emziremiyorum. Rahat edemiyorum. Kendi annem yaşlı 70 yaşında. Geldi kaldı ama haşatı çıktı kadının. Gücü yetmiyor artık. Allah yardımcımız olsun.Allah yardımcın olsun kulak asma söylenenlere doktor böyle söyledi de kendinide üzme gebelik ve doğum en kolayı bence sonrası meşakkatli insanlara laf söz anlatmak ..
Gözünüz aydın geçmiş olsun kızlar sağlıkla huzurla büyütün inşallahKızlar bende çıktım anca yazabildim 2875-45 cm doğdu öyle güzel ki allahım mucize resmen ölçümleri geriden gelen arkadaşlarım korkmayın gayet sağlıklı bende iyiyim sezeryandan da hiç korkmayın çok rahat
Anlayışlı ınsanlar lazım bu dönemde Rabbim kolaylaştırsın ınşallahMesela sağma pompası aldım sezeryandan dolayı sütüm geç geldi. Sol göğsümü emzirdim sağı da sağım yapıyorum gelmiş diyor ki niye onunla uğraşıyorsun emzirsene. Tutmuyor denedim geri bıraktı emmiyor sanki tuttu da ben mi bıraktırdım dedim. Her şeyde bir yorum yapıyor kadın. Valla daraldım. Konusu açılınca annen gitsin ben tek idare ederim diyeceğim. Bu neydi ki ya. Bir de üstüne her akşam kayınpederim ve görümcem de geliyor. Adamın yanında başı açık, rahat pijamalarla oturamıyorum emziremiyorum. Rahat edemiyorum. Kendi annem yaşlı 70 yaşında. Geldi kaldı ama haşatı çıktı kadının. Gücü yetmiyor artık. Allah yardımcımız olsun.