- Emoji Skoru
- 1.382
- Puanlar
- 53
Korktugun ve dusundugum bisey buKızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktugun ve dusundugum bisey buKızlar o bu değil de ben doğumdan sonra emzirme olayına taktım. Meme ucu bakımı bişey yapıyor musunuz? Çatlamaması için zorlanmamak için falan
Döner belkiAl işte 37 e kadar döner diyordu benim doktorum![]()
MaşallahÇok teşekkür ederim. Çok güzel şeyler söylemişsin ama zor ya. Kimseyi korkutmak istemem ama illaki zorlukları var. İki doğum şekli için de geçerli. Keşke olmasa. Buradayken doguran kadınlara şahit oldum. Başta çok iyiler son on dakika bagiriyolar ki normal yani koca bebek cikariyorlar. Sonrasında müthiş bir bebek ağlama sesi geliyor. Herkes musmutlu. Anne olmak hiç kolay değil gercekten.
Ben bugün ayağa kalkacağım ve korkuyorumİlk 24 saat hiç kaldirmadilar ve şimdi kalkıp duş alacağım ve Nikola'ya kavuşacağım inşallah. Bugün çok daha güzel bir gün olacak.
Benim ara sıra oluyor kuzum hep değil. Yatınca olmuyor önemsemiyorum. Ama yatınca olursa doktora giderimKızlar günaydın gece boyu öyle sancım vardı ki hastaneden çiktiğıma pişman oldum karnım taş gibi sağa sola bile dönem edim sizin de böyle mi yoksa ara ara böyle olup genelde rahat mı
Kaç olursadan ziyada düzenli mi ona bakmak lazım 60-70 leri geçmeli en azKızlar NTS ye girdim şimdi, kaç olursa sancı var demek nasıl anlayacağım
Tepecikler görürsen var. 40 üstü de var demek galibaKızlar NTS ye girdim şimdi, kaç olursa sancı var demek nasıl anlayacağım
Bende senın gıbıyım ayakta kalınca vs tas gıbı sureklı , onun dışında dınlenme moduna gecınce gecıyor cok şükürBenim ayakta çok kalınca ve yorulunca karnım taş gibi oluyor ve bebeğin bi yerde toplandığını hissediyorum kasılma gibi şeyler hissediyorum
Ama dinlenince geçiyor sağlıkla tamamlasaydık şu son günleri![]()
Nst nasıl çıktı canım? Bir daha ne zaman çağırdı? Benim doktorda yediklerine dikkat et demişti çok kafana takmaKızlar şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bebek 32. Haftada 2200 civarı iken bugğn 35+1 de 3400 gr olmuş. 3 haftada biraz anormal bir artış. Ayrıca bende 6-7 kilo almışım bu arada. Şeker yüklemesinde şeker çıkmamıştı ama evde ölçüm yap yediklerine dikkat et dedi. Böyle giderse normal doğum ihtimalim olmayacak heralde .![]()
Haftaya Salı tekrar çağırdı. NTS de sancı çıktı ama ben hissetmiyorum yada anlamlandıramıyorumNst nasıl çıktı canım? Bir daha ne zaman çağırdı?
Şekerin çıkmış sanırım kuzumKızlar şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim bebek 32. Haftada 2200 civarı iken bugğn 35+1 de 3400 gr olmuş. 3 haftada biraz anormal bir artış. Ayrıca bende 6-7 kilo almışım bu arada. Şeker yüklemesinde şeker çıkmamıştı ama evde ölçüm yap yediklerine dikkat et dedi. Böyle giderse normal doğum ihtimalim olmayacak heralde .![]()
Aaaa kasılmaya rağmen gönderdi mi? Demek ki azHaftaya Salı tekrar çağırdı. NTS de sancı çıktı ama ben hissetmiyorum yada anlamlandıramıyorumbirde kasılmanda var dedi.
Kilo kısmından inan NTS hiç düşünmedim
Ya 20 günde biraz şekeri fazla yedim kabul ediyorum hem tatlı hem ekmek pilav çok yedim. Birde ben günde 1 muz 1 çikolata mutlaka yiyorum.Şekerin çıkmış sanırım kuzumama üzülme dikkat et şekere yakalar haftasını
şeker ve kh kes
1 tane kasılman var dedi normal mi kaç olunca sıkıntı ? Ay çok cahilim bu konuda aydınlatın beniAaaa kasılmaya rağmen gönderdi mi? Demek ki az
Ben emzık goturcem canım biberon sonrasında ihtıyac olursa alıcam , zaten onu satın almadım daGebe okuluna uğradım emzik biberon yasak getirmeyin dedi ebeler![]()
Muz da çok şekerli kuzum. Yok yok 1 haftada etkilemez ama bebiş kilo almış işteYa 20 günde biraz şekeri fazla yedim kabul ediyorum hem tatlı hem ekmek pilav çok yedim. Birde ben günde 1 muz 1 çikolata mutlaka yiyorum.
Bu şeker bebeğe geçmez dimi
1 tane kasılman var dedi normal mi kaç olunca sıkıntı ? Ay çok cahilim bu konuda aydınlatın beni![]()
Yani tabiki gelişimi güzel olması sevindirdici ama şekerden sebep çok kilolu olması üzdü beni. Birde 4 kg üstüne normal doğum önerilmiyor olmasıda üzdü beni. Tabiki öncelik sağlıklı bir doğum olması ama normal doğum istiyorumMuz da çok şekerli kuzum. Yok yok 1 haftada etkilemez ama bebiş kilo almış iştebenim de bi ara 3 hafta öndeydi dikkat ede ede haftasını yakaladık. Şuan karnı tam haftayla uyumlu
Ben de 15 dk da 3 tane olmuştu 50 üstü. O yüzden serum ilaç vs verilmişti ama 33.haftadaydım ben