- Emoji Skoru
- 506
- Puanlar
- 73
Yok ya her hafta nst değil ben 30da gittim direk 34 TE gel dedi bı aksilik bişey yoksa stres yapmayınMerhaba kızlar, bugün 30+5. Haftamız. Kontrolüm vardı bebeğin gelişimi iyi maşallah. Doktor şükürler olsun ki herşey yolunda dedi.
Yalnız doğum konusunu konuşunca moralim acayip bozuldu. Normal doğuma yönlendiriyor beni hatta bir sorun çıkmazsa kesin normal doğum olacak gibi konuşuyor ancak benim normal doğum ile ilgili ciddi travmalarım var. 29+3 haftalık iken bir bebek kaybettim normal doğum yaptım bebeği gördüm ve doğumum açılma olmadığı için çok zor geçti. Yasadiklarim bende ciddi travma olusturdu. Doktora bunu söyledim ama geri adım atmadı. Bu durum moralimi çok bozdu gerçekten. Ben sezeryan istiyorum. Ayrıca 37. Haftada bebek kuvezlik kadar küçük değilse alınabilir çünkü durdukça eski kötü deneyimim aklima gelecek. Doktor ise 38-39. Haftaları söylüyor. Ruhum iyileşsin istiyorum. Bekledikçe risk var gibi geliyor ve beklemek benim için ne kadar zor bunu kimse bilemez.
Bir de burda gördüğüm kadarı ile çoğu kişinin doktoru 32. Haftadan sonra her hafta nts demiş. Benim ki 32. Haftada çalışır raporu için gel. Kontrole 35de gel, 35den sonra nts başlayacağız dedi.
Böyle işte. Gerekirse doktor değiştireceğim.
Diğer konuya gelince ben olsam değiştirirsin doktorumu parama geçer sözüm diyip aklıma yatan bir yerde dogururdum