Ben medicanada doğum yapmıştım burcu yılmaz hanegede ancak acıbademe geçmiş. Medicanadan genel olarak memnunduDevlet mi özel hastanesi tavsiyesi mi istediniz bilemedim fakat ben Kadıköy Medicana hastanesi cihan Karadağ’a gidiyorum. Oğlumu da cihan hoca ile kucağıma almıştım. Çok memnunuz cihan hocadan.
Biz aynı gidiyoruz bende bugün 4+4 üm henüz bulantım yok koku hassasiyeti var sadece.dr a da gitmedim henüz ayın 15 ine randevu aldımBenimde 4+3 gün şuan ama hiç mide bulantım yok inşallah olmazda hamile gibi değilim normal devam ediyorum inşallah hep böyle rahat geçer
selam bende sizle aynıyım 4+5 bende hala nilmiyorum şükü aşırı yorgunum hep böyle gideriz inşallah :)Biz aynı gidiyoruz bende bugün 4+4 üm henüz bulantım yok koku hassasiyeti var sadece.dr a da gitmedim henüz ayın 15 ine randevu aldım
Siz doktora gittiniz mi peki ben sadece kan verdim sağlık ocağındaselam bende sizle aynıyım 4+5 bende hala nilmiyorum şükü aşırı yorgunum hep böyle gideriz inşallah :)
gittim o kadar minikti ki keseyi zar zor gördük eğer gitmediyseniz acele etmeyin beta takibi yaptınız mı beni haftaya cuma geri çağırdı daha iyi görürüz dediSiz doktora gittiniz mi peki ben sadece kan verdim sağlık ocağında
Beta takibi yaptım sadece 2 kere kan verdim 6+2 de gideceğim kısmetsegittim o kadar minikti ki keseyi zar zor gördük eğer gitmediyseniz acele etmeyin beta takibi yaptınız mı beni haftaya cuma geri çağırdı daha iyi görürüz dedi
Beta takibi yaptım sadece 2 kere kan verdim 6+2 de gideceğim kıkalp atışını da mutlaka duyarsınız o zamn :)
geç gitmen daha iyi olur hemdeBeta takibi yaptım sadece 2 kere kan verdim 6+2 de gideceğim kısmetse
bende iki gün arayla kan verdim birde birde bugün vericem sonra 6. 7. Haftada doktora gitmeyi düşünüyorumSiz doktora gittiniz mi peki ben sadece kan verdim sağlık ocağında
Merhaba bende Haziran da olmuştum kürtaj şimdi yine gebeyim bakalım insllah bu sefer nasıl olur bana da size de sizin akıntılarıniz oluyor mu acabaMerhaba kızlar bende 5 haftalık gebeyim .
Ağustosta kürtaj olmuştum .inşallah bu kez nasip olur
Aynen asko sağlıklı olsunlar da içeriz bi ilaç değil miBende de böyleydi bak o zaman bilmiyordum progestan etkisidir diye hiç de denmedi bende ne kadar ağır hamilelik geçiriyorum öyle diyordum demek ki ondanmışolsun canım iç sen yine de önemli, biraz etkisi olabilir tabi de riskli durumlarda veriliyor ya zaten diğer türlü belki daha az olur etkisi
Beta 48 saatte 2 katina cikarsa saglikli gebelelik dedikleri icin doktorlar 3 kere kan verdim bende sizin de mi ilk bebis sağlıkla kucağınıza alırsınız insallahMerhaba, 4+2 den selamlar, hepimize sağlıklı kolay geçen hamilelik süreci diliyorum. 4+1 de beta hcg değerim 240 geldi 1 hafta gecikmeyle öğrendim, bazı arkadaşlar tekrar tekrar test yaptırıyor, bunu yaptırmalımıyız bir sebebi mi var, 7. Haftada ilk doktor muayenemi olmayı düşünüyorum.
Tebrikler saglikla kucagina alirsin insallahMerhaba bende haziran annesiyim inşallahbebek transferi oldum 24 eylüldee, 3 ekim cuma günü öğrendim 416yla dün 1170 çıktı değerim 2 günde 1 kan veriyorum yarın son kan verişim olcak doktorum beni ultrasona haftaya çağırdı
bende tam olarak kaç haftalık anlamadımAmin hepimize inşallahsiz kese gördünüz mü kaçıncı haftadayım onuda bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?