2026 Haziran Anneleri buluşalım

Bende hiç bişey yok ama benim ilkinde 5. Haftadan sonra başlamıştı 13. Haftaya kadar da devam etti umarım bu rahat olur :) senin var mı ?
Bende 5.hafta içerisindeyim 2 3 gündür yaşıyorum
Umarım rahat geçirirsin

Ben dün kontrole gittim kızlar .. 26 Eylül 108 olan beta 1 Ekim Çarşamba 791 olmuş . Haftaya kese görmek için çağırdı kese görünce 3 ay iğne kullanacağım pıhtılaşma için önlem amaçlı. Doğuma kadar da uzatabilirim bazı testlerden sonra karar vereceğiz dedi . Progestan başladık günde iki kere , Folik asitimi değiştirdi ama ben direkt aktif follat kullanımına geçicem bugün . Sadece Progestan hakkında çok fikrim yok hep ağzından aldım önceki hamileliklerim de de kötü oluyorum oral kullanınca başım sürekli dönüyor gözümü açamıyorum. Kendimden geçiyorum sizce nasıl kullanmalıyım sormayı unuttum haftaya kadar böyle idare edebilirmiyim bilmiyorum

Hanımlar aranızda İstanbul Anadolu yakasında olan var mı doktor önerisi olan

progestan bana da yazdı ağrın olduğunda al diye vajinal olarakta kullanabilirsin dedi

26sında vermiştim 115 çıktı bir de dün verdim 530 du
Allah hayırlı eylesin ben ayın 26sinda aşılama oldum. Yaşım 40. Bu şekilde 40 yaş ve üzeri hamileliklere denk geldikçe umudum artıyor. 2 yıldır deniyorum henüz olmadı. Haftaya pazartesi yada salı günü belli olur diye düşünüyorum. Eğer hamile isem Haziran anneleri arasında yer alacağım inşAllah. Sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim.

Amin canım çok sağ ol,Allah sana da tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Benimde 4+3 gün şuan ama hiç mide bulantım yok inşallah olmazda hamile gibi değilim normal devam ediyorum inşallah hep böyle rahat geçer
Genel olarak erken diyorlar zaten mide bulantısı yanması için bazı kadınlarda erken başlayabiliyormuş İnşAllah siz sorunsuz geçirirsiniz

Özelde çakmak erdem hastanesi Gülçin Hanım var bende ilk muayeneye ona gitmeyi düşünüyorum genel olarak yorumları iyi tecrübe etmedim ama isterseniz sizde bir araştırın

Selam kızlar bende Haziran da sanırım ikinci doğum yapacağım, annelige Ankara'dan katiliyorum bendede kese falan gozukmemisti dış gebelik olabilir diye doktor beni aradu o esnada Erzurum'da idim panikledim sonra Erzurum'da acil kan verdim progesteron seviyesine gore dis gebeligi yuzde 99 eleriz dedi iki gun sonra geldim doktora gittim küçük haylazimi gördük yani keseyi gördük daha kendisini goremedik simdiye kadar durumlar böyle

Ben de miyom olduğu için ilk gebelikte doktorum progestan vermişti fitil olarak kullanıyordum günde iki kere. Yalnız daha geçen gün aklıma geldi bende aşırı mide bulantısı vardı sanırım progestan etkisiydi ya ben hiç onu düşünmemiştim. Ama fitil olarak hemen etki ediyor sanırım onu biliyorum

Sabah bulantısı var . Progestana dün başladım ama ondan önce de vardı kullanmaya başlayınca gün için de de bulantı aşırı halsizlik ve böyle af edersiniz ama salak gibi hissettiriyor ne yaptığımı ne zaman uyuduğumu hatırlamıyorum bile yarın birde diğer türlü denicem bakalım hamgisi etkili .

Bende de böyleydi bak o zaman bilmiyordum progestan etkisidir diye hiç de denmedi bende ne kadar ağır hamilelik geçiriyorum öyle diyordum demek ki ondanmış olsun canım iç sen yine de önemli, biraz etkisi olabilir tabi de riskli durumlarda veriliyor ya zaten diğer türlü belki daha az olur etkisi

Devlet mi özel hastanesi tavsiyesi mi istediniz bilemedim fakat ben Kadıköy Medicana hastanesi cihan Karadağ’a gidiyorum. Oğlumu da cihan hoca ile kucağıma almıştım. Çok memnunuz cihan hocadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…